גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by צהוב שחור בנשמה!!!!, Jun 26, 2007.

1. beitar4ever Member

טוב המשחק של בית"ר נגמר בתיקו 1 כ"כ מאכזב לפחות לפי קצב המשחק, בית"ר תצטרך להעביר את ההכרעה לטדי, אני מקווה ששמה נעשה את העבודה יותר טוב.
    בית"ר למעשה היום שיחקו טוב במיוחד במחצית הראשונה, הגיעו להזדמניות, הניעו כדור, אבל העובדה שהם הכניסו רק גול אחד מתוך עשרות הזדמנויות עלתה להם ביוקר במחצית השנייה ששמה פ"ת הבקיעו את השיוויון, במחצית ה-2 בית"ר הורידה הילוך מהמחצית ה-1 שלה, ונתנה לפ"ת להגיע ל2 או 3 מצבים אבל שלא נוצלו, המשחק היה משקף עם ניצחון לבית"ר, אך מכיוון שהמשחק בטדי בשבוע הבא אז יש לנו הזדמנות נוספת לשפר הרבה דברים מהמשחק היום, אחד מהם ניצול מצבים מה שלא היה היום .

Last edited: Nov 29, 2007
  2. Don Joan Roman Member

היום בית"ר נתנה מחצית ראשונה מעולה עם המון החמצות מסמרות שיער, ומחצית שנייה דומה למה שאנחנו רואים בליגה, סה"כ למרות שלא נתנו לנו פנדל שהגיע לנו ושהחמצנו המון התוצאה היא טובה לנו, ההכרעה עברה ל"טדי" שם נהיה חייבים לעשות את העבודה ולהעפיל.

Last edited by a moderator: Nov 29, 2007
  3. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

לא ראיתי את המשחק, אבל העיקר שהשגנו שער חוץ שיעזור לנו מאוד בגומלין. ת'כלס מספיק לנו 0:0, או אפילו 1:0 קטן, אבל בבית אני מצפה שבית"ר תנצח את הלוזונים לפחות ב-2 הפרש.
    נקווה שטוטו חוזר לכושר של תחילת העונה שעברה, ונקווה ששום יתן לו את ההזדמנות בליגה, עכשיו שברק יצחקי פצוע.

4. Don Joan Roman Member

טוטו היום היה הכי מאכזב שיש, פעמיים מול שוער ופעמיים בחוץ, מזל שבגול לא היה אף אחד.

Last edited by a moderator: Nov 29, 2007
  5. MHFC Member

ואם הייתם עולים עם ההרכב המלא שלכם הייתם מנצחים? לא.

אתם קבוצה חלשה, לא שאני מחזיק כל-כך מעצמנו, אבל אתם קבוצה חלשה מאוד, ואני מגזים בטירוף.

אתמול שיחקנו עם הרכב שני לחלוטין (רנאטו השחקן היחיד שהוא שחקן הרכב שפתח), כל שאר השחקנים הם שחקני ספסל, ועדיין היינו בהרבה יותר טובים ממכם, בייחוד במחצית הראשונה שהיינו יכולים לכבוש 2-3 שערים, אבל זילזלנו וכבשנו שער אחד.

עוד שבוע הגומלין, נקווה לטוב.

6. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

דבר אחד לא הבנתי - למה מאמן מכבי פ"ת, אמר שהוא מרוצה מהתיקו כי זה מה שהם רצו לעשות מלכתחילה - להעביר את ההכרעה ל'טדי'.

לא ידעתי שאיצטדיון טדי זה האיצטדיון הביתי של פ"ת.

7. iverson13 Member

חח תשמע ניראלי הוא פשוט רצה תיקו..עוב אותך טדי או לא טדי..תיקו נגד בית''ר זה טוב בשבילם..בכל מקרה לא חושב שהם יעלו..

8. בית"רי מלידה Member

הדבר הכי חשוב אתמול במשחק היה ה"עידוד" שמשפחת לוזון קיבלה מהקהל של בית"ר, וזה רק הקדימון לקראת הגומלין בטדי.

לא נשכח ולא נסלח - את הרדיפות של לוזון נזרוק לפח. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

9. Mr.Eko Member

שמעו,אני דווקא נהניתי לשם שינוי... היה משחק מצויין.
    לדעתי בית"ר צריכה לעלות עם ההרכב הזה בליגה כי כפי שזה נראה עכשיו להרכב הזה יש יותר פוטנציאל לשחק כדורגל אטרקטיבי מאשר להרכב הראשון. מירוסביץ' שחקן שחקן,איך בדיוק שום מעדיף את עידן טל על פניו,מישהו יכול להסביר לי...?? שום צריך לשים אותו ואת ברוכיאן קבוע בהרכב.

מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק מכבי ויתרה על שחקן כמו לירן כהן http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/let_it_all_out.Xxx
    כיף לראות אותו,טכניקה ברמה גבוהה יש לו,ראיית משחק טובה,פשוט כיף לראות את השחקן הזה.

10. iverson13 Member

במכבי הוא היה גרוע בייוק כמו תמיר כהן..וזה גביע הטוטו...לא ממש שמים על גביע הטוטו שיהיה טוב בליגה ואז נדבר..

11. Mr.Eko Member

הוא מצויין גם בליגה והוא שיחק טוב גם במכבי,הרבה יותר טוב מכל הפדלאות ששיחקו שם אז....
    אני מניח שזרקו אותו בגלל שהוא דרש ההלאה בשכר,אותו ואת תמיר כהן.

12. Don Joan Roman Member

אפ-שר לעלות עם הרכב דומה, רק תעשה כמה שינויים
    רומולו במקום בן שושן/תמוז, זנדברג במקום ברוכיאן ויאללה אני איתך.

13. Engonga Member

בעונה שמכבי ת"א שיחקה בליגת האלופות הוא היה מהשחקנים הטובים ביותר שלה(במיוחד במשחק נגד יובנטוס),אולי אחרי העונה הזאת הוא נחלש קצת אבל הוא בטוח לא היה גרוע.
    יש לו בעיה שהוא לא יציב אבל עדיין שחקן שיש לו הרבה כדורגל.

14. bayer04 Member

לא יכול שלא להגיב לגבי השיטה של משחק בית וחוץ.
    כאילו שגביע הטוטו נהיה מעניין כמו הצ'מפיונס. במקום להכפיל את מס' הדקות במפעל, היה צריך לחלק ב-2. לדעתי 45 דק' משחק זה די והותר לרמה כזו של כדורגל.

15. beitar4ever Member

רבע גמר גביע הטוטו-גומלין

היום ומחר ייקבעו העולות לחצי גמר גביע הטוטו, היום יתקיימו שני משחקים, המשחק שיחל ראשון הוא של מ.ס אשדוד- בני יהודה(17:00) , במשחק הראשון בין שתי הקבוצות בני יהודה ניצחה 2-1, אשדוד צריכה ניצחון של 1-0 קטן והם בשלב הבא, ברור לכולם שהמשחק הזה לא כ"כ יעניין אותם בעיקר בגלל מצבם בליגה.

המשחק השני היותר מעניין הוא של בית"ר ירושלים- מכבי פ"ת(19:00 ) , במשחק הראשון המשחק נגמר בתוצאת תיקו, בית"ר תנסה להכריע את המשחק בביתה , כאשר היא תפתח עם הרכב חזק מאוד , והיא תבוא למשחק מוכנה ורצינית כדי להעפיל לשלב הבא.

מחר יתקיימו עוד שני משחקים:

מכבי נתניה- בני סכנין . שעה: 17:00 (במשחק הקודם סכנין ניצחה 2-0)

מכבי ת"א- מכבי חיפה. שעה: 19:15 (במשחק הקודם חיפה ניצחה 1-0)

Last edited: Dec 4, 2007