גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

ההרכב המשוער של בית"ר למשחק היום (20:50) נגד בני יהודה בטדי.

שגיא שטראוס (טברטקו קאלה); יואב זיו, שמעון גרשון, דוד אמסלם, אלירן דנין; אבירם ברוכיאן, דרק בואטנג, גל אלברמן, מילובן מירוסביץ'; חן עזריאל, אנטונלי רומולו.

2. REAL MADRID Member

עושה רושם שפאוליניו מתחיל להשתלב טוב, אחד הבודדים שמראה יכולת טובה.. השחקנים האחרים שנותנים יכולת טובה הם ניר דוידוביץ' ובירם כיאל שנכנס כחליף.

3. מכבי קריית-גת לעד!!! Member

עושה רושם שמכבי חיפה נראת זוועה בגלל המאמן שלה..

4. הרצליה Member

שיחקנו היום בלי גרזן(דיוויס) ובלי מנוע(בוקסנבוים), ולא רק בגלל זה היינו זוועה.
    שבוע הבא טדי, קניתי 4-0 לבית"ר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx.

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/07
  5. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

גם אני קונה תוצאה כזאת בעיניים עצומות, אבל הבעיה היא שיש בשבוע הבא פגרת נבחרות, והמשחק נגד הצליה יהיה ב-15. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
    איזה טיפש הקשטן הזה, עזבו את זה שכמעט בכל אירופה יש ליגות אם לא בכולם, מה יתן לו מחזור גביע טוטו לעומת מחזור של ליגה. המשחקים היום פשוט זוועה, הדבר היחיד כנראה שקשטן חשב עליו, הוא שיהיה לו יותר זמן כדי להכין את הנבחרת, אבל למה הוא חייב להיות מיוחד.

6. הרצליה Member

וואלה טעות שלי, יופי יש לנו עוד שבוע להביא לכאן מגן נורמלי במקום חליס ואז אולי תהיה לנו הגנה נורמלית יותר ואז נתפשר על 2-0.

7. Fabio Junior Member

תראה, נכון שהפועל שיחקו לא מזמן מול שירוקי, אבל תראה את ההרכב שלה:
    וינסנט אניימה (הרכב), עמאר מנצור (ספסל בד"כ), גל שיש (ספסל), טל חן (ספסל),
    מאור פרץ (ספסל), ליאור בקשי (נדמה לי עלה מהנוער), ביברס נאתכו (ספסל בד"כ), ראובן עובד (ספסל בד"כ), מאור עשור (נוער נדמה לי), רועי גורדנה (נוער נדמה לי) ועדי סבג (ספסל בד"כ).
    נכון שקבוצות אחרות משחקות בהרכב טיפה יותר מלא, אבל קשטן מאמין שהשחקנים המובלים יקבלו מנוחה ויהיו מרוכזים בנבחרת, מה שהכושר הגופני של השחקנים בליגה שלנו לא בשמיים.

8. Don Joan Roman Member

זה לא שקשטן רוצה שהם ינוחו, הוא ביקש שכמה שיותר שחקני נבחרת כן ישחקו בהרכב קבוצותיהם, הוא פשוט רצה שלא יהיו משחקים ביום שני ואז שחקנים יצטרכו להגיע ביום שלישי, טימטום אם תשאלו אותי, סתם דחו את המחזור כאילו שזה מה שיבדיל בין ניצחון לתיקו והפסד באנגליה, יכלו הכי הרבה לא לשדר את בית"ר ביום ראשון ולתת לנו לשחק בשבת ואז לתת להפועל, מכבי ונתניה לשחק ביום ראשון ממילא 2 האחרונות שיחקו בארץ ולא בחו"ל ומכבי נראתה כאילו היא בחופש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/9/07
  9. Raulito Madridista

הפועל כפר סבא רצתה יותר לנצח, גם במצב של היתרון אוחנה הכניס שחקנים מצויינים כמו לוז וישראלביץ כדי להבטיח את הניצחון.
    הפועל ת"א לא תזכה השנה בגביע הטוטו. היא מתמקדת בהצלחה בליגה ובהתקדמות באירופה. היה צריך לבטל בכלל את המשחק הזה, לא הגיוני שקבוצה תשחק כל-כך הרבה משחקים בזמן קצר כל-כך.
    אני לא לוקח מהמשחק הזה שום דבר שלילי, אלא להיפך, אני מעודד מהשער שהבקיע עובד. נתאכו ניסה אבל לא היה לו עם מי לשחק. אני מקווה שאחרי המשחק הזה לוזון יבין שאי אפשר לבנות על סבג גם לא בתור חלוץ שישי.
    כל הכבוד לכפר-סבא על הניצחון ועל הכדורגל ההתקפי, רק שימשיכו ככה בליגה.

שמתם לב ששוחזרו לא מעט משחקים ממחזור הליגה שעבר?
    חיפה שיחקה נגד אשדוד; סכנין נגד קריית-שמונה; מכבי נתניה נגד מכבי הרצליה; מכבי ת"א נגד מכבי פ"ת

10. Don Joan Roman Member

נכון, מלבד כפ"ס-הפועל ובית"ר נגד בני יהודה, שאר המשחקים היו גם בשבוע שעבר, עוד טימטום של ההתאחדות לכדורגל.

11. Patrice_Evra Member

איזה מחצית גרועה של ביתר,לא עושים הגנה לא עושים התקפה.
    טעות חמורה מאוד של השוער של בני יהודה איינגובה (נראה לי).
    שתי השערים של בני יהודה היו צריכים להיות בידיים של השוער,הראשונה שגיא שטראוס יצא בהיסוס לכדור ולא הספיק לצאת,והשני זה היה כבר בידיים שלו והוא לא הצליח להדוף.
    לא נורא אני לא מתרגש כולה גביע הטוטו.

12. Don Joan Roman Member

אני לא רואה את המשחק(אין לי 5 לייב) וגם לא יצא לי ללכת אליו אבל אם אתה אומר שלא עושים לא הגנה ולא התקפה אז זה לא טוב, כי טעויות שוער זה חלק מהמשחק אבל להילחם ולתת את הכל חייבים בכל משחק ומשחק וכל מי שמשחק.
    אני מוכן לקבל הפסד לבני יהודה, במיוחד עם הרכב כזה אבל אני רוצה לדעת שנתנו לחימה והשתדלו לדעתי זה שווה הרבה יותר מניצחון בגביע הטוטו.

13. Patrice_Evra Member

יצחק שום תתפטר!!!!

חחחחח סתם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/lol.Xxx :aaarofl:
    מחצית שניה הרבה יותר טובה מהראשונה לפחות ניסינו.
    אני לא מודאג,הרכב ממש חסר אבל זה לא תירוץ,ומה יש להגיד זה גביע הטוטו זה לא ליגה או גביע המדינה.

אני אוהב אותך ביתר!

נערך לאחרונה ב: ‏2/9/07
  14. JR-Riquelme Member

איזה משחק רדום,
    כבר היה מצב שרציתי לישון,
    מחצית שנייה בית"ר הייתה צריכה כבר לשים גול אחד לפחות אבל...לא שמה,
    בקיצור, משחק מאוד מאוד רע של בית"ר,
    אבל זה סתם גביע הטוטו.

15. Don Joan Roman Member

לפי מה שאומרים מחצית ראשונה היינו גרועים ובשנייה היינו צריכים להבקיע שער או שניים אפילו שלושה ולא עשינו את זה, לא נורא.
    סה"כ גביע הטוטו וד"א גם בשנה שעברה הפסדנו לבני יהודה ב"טדי" במסגרת גביע הטוטו, נקווה שננצח את כפ"ס ונתקרב להבטחת העליה לשלב הבא.