גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. Raulito Madridista

חזרתי הרגע מהמשחק של הפועל ת"א נגד בית"ר ירושלים היום. בית"ר ניצחה 2-0 אך איכזבה לטעמי ברוב דקות המשחק, היא נהנתה משתי הברקות בחלק הקדמי ומשיפוט חלש וחד צדדי. הגיע להפועל ת"א היום שלושה פנדלים והיא לא קיבלה אפילו אחד. הייתה נגיעת יד ברחבה והשופט מאיר לוי, הארור, נתן היתרון להתקפה ובמקרה של פנדל, אין דבר כזה היתרון והפועל החמיצה מצב טוב מאוד מתוך הרחבה. השחקנים של הפועל פשוט פחדו לבעוט לשער ונראו חסרי אונים וחסרי ביטחון. ליאור אסולין היה ממש קרוב לשוער, לקאלה, אך פתאום ניסה למסור לסבג. איפה אסולין של בני יהודה שבועט בחוזקה לרשת וחושב רק על הגול? בכלל, נראה שאסולין בכושר איום ונורא ולא מוכן לפתיחת העונה וזה עצוב מאוד.
    עד השער של בית"ר ירושלים, אלופת המדינה לא הגיעה לשער יותר מדיי. הפועל נתנה משחק הגנה טוב, פרט לבונדר שהוא החולייה החלשה. השער של יצחקי היה נהדר, אך כל מגן קצת יותר חכם ומהיר, היה סוגר ליצחקי את הבעיטה לשער ומתערב בזמן. דוס-סאנטוס הראה ניצוצות של בלם מעולה. בונדר היה גרוע מאוד כמו דגו, שניהם לא יודעים להרים כדור ומשחקים לאט מאוד. אנטבי נכשל גם הוא בחלק הקדמי היום, אך היה מעולה בחלק ההגנתי. אנטבי הוא כוח חשוב לקבוצה, כאשר אין קשרים ברמה גבוהה. אנסומבו היה אדיר היום והוא נכס לכל קבוצה, אחד הקשרים הטובים בליגה.
    ראובן עובד שנכנס שיחק בהילוך שני, כאילו אנחנו מובילים 4-0. לאניימה יש חלק בגול הראשון לטעמי, אך בואטנג בעט נהדר בכל זאת. הפועל שיפרה את המשחק לעומת בני יהודה, אך היא חייבת להתחיל לבעוט ולהעיז, מקווה שג'וניור שווה משהו והוא לא פלופ.
    אבדי הראה במהלך אחד שהוא מוכשר, שעבר שלושה שחקנים, אך לא היה מספיק דומיננטי.
    "ירושלים, על הזין, עולה עולה עולה..."
    "קאלה, תודה לך, בזכותך קופנהאגן בשלב הבא"
    " אני שונא אותך בית"ר, שונא את המנורה, אוחנה בן זונה"
    היה ממש כיף בקהל היום, הוכחנו שוב שאנחנו הקהל הטוב בארץ, איזה עידוד נהדר, גם אחרי השער הראשון. לעומת זאת, אוהדי בית"ר עודדו רק אחרי הגול. קהל בינוני.
    נקווה לטוב.

2. Patrice_Evra Member

שוב הוויכוח הזה מי הקהל הכי טוב בארץ?
    הפועל קהל פחות טוב משל ביתר בהרבה..

3. itzik zohar #20 Member

יאללה די כבר. מה בכוונה כדי לעצבן? לא יכלת להגיד את זה לחברים שלך?
    יוסי אבוקסיס ! רציתי שתדע! כמה שונאים את הפועל בבירה ! אני שונא הפועל ! אני שונא הפועל ת"א ! הפועל זונה! הפועל זונה! אווווו הפועל זונהההה הפועל זונה הפועל זונה הפועל זונההה היא זונהה!
    חחחח בלי לפגוע בקהל הנהדר שלכם, בקושי שמעו אותכם בשידור, ואם אחרי משחק מסכן שאף אחד לא שם לב אליו בגביע הטוטו אתה מודד את הקהל...שיבושם :aaagath:
    כי כל אירופה על הזין !

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/07
  4. flash Member

תראה שוב את המחצית השניה, לפחות עד השער השני. טל משחק בשתי נגיעות, עצירה ומסירה. מהר. אני לא זוכר שום איבוד שלו בפרק זמן הזה, שזה בדיוק הזמן של השערים.
    תמוז לעומת זאת מאבד הרבה כדורים, ותמיד מוסיף את הדריבל המיותר מתי שצריך למסור, ומאבד. הוא שיחק לבד, חיפש את השער שלו. אם הוא נלחם טל מתאבד.

5. flash Member

שלושה?! היד של אלבארז (או משהו אחר?) לפחות לא היתה.. הוא היה עם הגב למהלך, אין מצב שזה מכוון.
    אני הבנתי שהוא לא נתן יתרון אלא פשוט אמר להם להמשיך במקום לבוא אליו בטענות..

6. itzik zohar #20 Member

עזוב האובייקטיביות נשפכת ממנו....

7. Joshua Member

אוי באמת אוהדי הפועל התחילו עם התירוצים... לא הגיע לכם פנדל אחד אפילו - אבל לא נדון על זה כי לא בוכים על חלב שנשפך ואפשר להתווכח על כך עד מחר.
    לגבי איך ששיחקתם, אתם אומרים ששלטתם במשחק, אז ממש אבל ממש אבל ממש ל-א.
    כל המשחק של הפועל נע ע"י מלחמה והקרבה להבדיל מבית"ר שמשחקת מסודר, מסירות יפות, דאבל פס, יכולת איש גבוהה של שחקנים ועוד ועוד.
    הפועל באו נחושים להצליח ובית"ר ההפך הגמור, הם שהננים וחושבים שהם ינצחו בקלות למרות שכך היה - בית"ר שיחקה בהילוך ראשון לעומת המשחקים נגד פ.צ קופנהאגן ששם הייתה הקרבה רבה ממש כמו שהפועל עשו היום.
    אתם בטח חושבים שאני שמח שבית"ר מנצחת ללא מלחמה וכו' אבל ממש לא, אני חושב שככה בית"ר אולי תנצח אבל לא תציג יכולת גבוהה מהרגיל.
    יואב זיו פתאום חושב שהוא רונאלידיניו (ראו מקרה יואב זיו נגד הפועל כפ"ס).

8. Don Joan Roman Member

להפועל הגיע במקרה הטוב פנדל אחד מהנגיעה יד של זיו(למרות שזה היה בכתף ולפי מה שהבנתי מאיר כהן טען לעבירה של דגו על זיו), אבל זה כבר שטויות וויכוחים מיותרים שכן הויכוחים בנינו לא ישנו את ההחלטה.
    סה"כ המשחק היה לא רע, אמנם לא קצב מדהים והרבה הזדמנויות אבל בהחלט משחק שראינו בו את הרצון לנצח(בעיקר את זה של הפועל ת"א) וראינו בו קצב טוב יותר ממשחקים אחרים בגביע הטוטו, אפשר לומר שהפועל שלטה אבל השליטה שלה הייתה בעיקר אופטית, אמסלם, בנאדו, זיו ואלבארז סגרו את הפועל טוב מאוד ומלבד הזדמנות אחת או שתיים בשלהי המחצית הראשונה האדומים לא סיכנו את שערו של קאלה בצורה מסוכנת מדיי, ואילו בית"ר בלי לשלוט יותר מדיי בכדור אבל עם לעשות פעולות חכמות ונכונותב זמן ובמקום המתאימים הצליחה לכבוש צמד שערים נדהרים והייתה קרובה גם להוסיף את השלישי והרביעי יותר משהפועל לצמק את התוצאה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/07
  9. Dimitar Berbatov Member

משחק טוב מאוד היה בהרצליה, אני ממש לא ציפיתי ליותר מידי, גם האצטדיון הקטן, המצב הגרוע של הדשא וכך ששתי הקבוצות לא יעלו בהרכבים החזקים, אבל בסוף הופתעתי. משחק גדול שלנו לא היה. עידן טל המשיך לאכזב, ואולי זה מוקדם להגיד את זה אבל אני עם שלמה שרף, מאז שטל חזר מבולטון הוא פחות טוב. אני מקווה מאוד שהוא יחזור ליכולת הרגילה והטובה שלו, בכל זאת הוא אמור להיות המנהיג של בית"ר העונה. ההגנה כרגיל היתה נהדרת, אבל מי שהכי בלטו במשחק היו ברק יצחקי שממשיך ביכולת האדירה שלו וברוכיאן שגם בימין נהדר. השילוב של שניהם ביחד נהדר, זה הדור הבא.

דור, אתה מגזים. מקיסמום הגיע להפועל פנדל אחד כשזיו נגע ביד ברחבה, וגם זה גבולי. הפועל היתה אפורה, במחצית הראשונה הם עוד נראו טוב, אסולין ודגו עשו כמה דברים יפים, אבל סך-הכל הפועל מאוד מאכזבת בנתיים. אסולין לא חד ומפרגן יותר מידי, ג'וניור עוד לא הראה כלום ואין לו גם שום גיבוי על הספסל למקרה שהתגלה כפלופ (וכך גם יקרה לעניות דעתי) ועובד הימור גדול.

10. Apu Member

בלה בלה בלה..
    משחק משעמם, די שווה כוחות, הגיע להפועל פנדל אחד לפחות, וזהו.

כוס אמק איזה חום!! אפילו בשמש לא כל כך חם!!

ובקשר לשדרנית הקווים הזאת, מאיה חסון/שרון פרי,
    אני לא רוצה להיות שנון אבל היא מכוערת..

11. Barak Yitzhaki Member

לא משחק גדול שלנו, אבל זה הספיק מול הפועל. להפועל הגיע פנדל אחד, כשיואב זיו נגע ביד, אבל לדעתי דגו דחף אותו לכיוון הכדור. עידן טל ממש לא מספק את השכורה, הוא חייב להתחיל להכנס לעניינים, אחרת הוא יוכל אפילו לאבד את מקומו בהרכב. ברוכיאן ויצחקי, שני השחקנים האהובים עליי בארץ, נתנו משחק מעולה כ"א. גם בואטנג היה לא רע וכבש יופי של שער.

השיפוט של מאיר לוי סך-הכל היה סביר לדעתי, הוא שפט בסדר גמור... אוהדי הפועל עם יותר מדי תירוצים, ולפי ONE בתום המשחק הם זרקו בקבוק שפגע בעורפו של עידן טל. לחצו כאן לכתבה. את האמת, זה די הפתיע אותי שעידן טל לא פתח פה על אוהדי הפועל, ופשוט אמר את הדבר הנכון ("חבל שדברים כאלה קורים אצלנו").

אז זהו, אנחנו צריכים להשתפר מעט, אבל הצגנו היום יכולת שתספיק מול רוב קבוצות הליגה.

12. Apu Member

מאיר לוי צריך למות,
    ישבתי ליד ארי שמאי, הבן אדם פשוט מצחיק!
    "תימני מבאר שבע לא יכול להיות לא אנטי-הפועל.."

13. שער 7 Member

לפני שאני פותח כאן בתגובה תמציתית שלי לגבי המשחק, אני רוצה להגיד קודם כל :
    בושה לעיריית הרצליה ולהנהלת האיצטדיון על כך שהמזנון שלהם מתחבא שם מתחת ליציע במקום להיות קרוב לקהל בתוך היציע. ביזיון שאני צריך לחפש במשך מחצית שלמה איזה באסטיונר שימכור לי טרופית ב- 1.90... טוב, רואים שאני פעם ראשונה באיכסטדיון הזה...

סיכום המשחק :
    הפועל נראית רע, ואניימה נקודת האור היחידה אצלנו (חוץ מהגול שנובע מטעות די חמורה אצלו אבל לא קשה מדי ביחס לפצצה של בואטנג) ביחד עם דגו שתמיד נלחם. בקצב הזה אני רואה את הפועל נאבקת בתחתית בסיבוב הראשון של העונה. עם כושר כזה אנחנו לא מנצחים בבוסניה, ואני בכלל לא בטוח שנעבור אותם. אין לנו התקפה. קבוצה כל כך הגנתית ואיטית כמו הפועל של השנה אני לא זוכר שראיתי מאז עונת השרוכים המקוללת. איך גיא לוזון רוצה לנצח עם חלוץ וחצי? (אם אפשר לקרוא לעדי סבג חלוץ). לגבי החלוץ השני, כבודו והודו מר ליאור אינסולין (וזו לא שגיאת כתיב), אם הוא היה עכשיו במדי בית"ר נגד הפועל, סיכוי גדול שהוא היה כובש. כי נגד הפועל הוא תמיד נותן הצגות, אבל כשהוא מצטרף אליה, הוא מאבד מכוחו. ראובן עובד לא מספיק סטטי, אין לו שום ראיית משחק בגרוש, כשפותחים לו באגף ימין הוא תמיד חייב לחפש את המסירה לאמצע, שיחק בצורה שלומיאלית ועיצבן אותי מאוד. מוכרח לציין את נאתכו שבדקות המעטות ששיחק די נלחם והשקיע. אנסומבו קשר אחורי גרזן, היינו צריכים שחקן כזה. בונדר עשה עבודה יפה בהתקפה והיה יעיל, אבל בהגנה היה חושך מצרים, הגול השני הוא באשמתו הישירה (לא כיסה את יצחקי באגף, מה שאיפשר לו להשתחרר ולבעוט). אנטבי היה טוב מאוד בהגנה, אבל לא תרם מספיק להתקפה וחבל. אבדי (או אבדג'י... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx ) מראה ניצוצות של שחקן טוב, אבל התפקיד הראוי שלו הוא במרכז המגרש, מאחורי אסולין ולפני אנסומבו. עם ראיית המשחק שלו יהיה לעובד קשה מאוד להילחם על מקום בהרכב.
    בית"ר נתנה משחק לא גדול, בקושי תקפה במחצית הראשונה, יואב זיו אמנם נגע בכדור בידו בבירור, אבל כנראה שזו היתה יד ירויה או רצון להתגונן מהבעיטה, ולכן אני מבין את ההתלבטות של מאיר לוי שעמד בזווית לא נוחה כדי לראות. על ברק יצחקי אני רוצה להתעכב. הוא היה מהטובים במגרש, אבל ההתגרות שלו בקהל של הפועל במחצית הראשונה והתנועות המגונות זה דבר ששחקן כמו ברק יצחקי צריך להימנע ממנו. אני לא יודע אם צילמו את זה (אולי בתקצירים). מתי בבית"ר יבינו שאבירם ברוכיאן ראוי וצריך להיות בהרכב הפותח? כנראה שלעולם לא. בית"ר לא התבססה על משחק מאורגן, יותר חיכתה לטעויות של הפועל, ואני ממש לא בטוח ששום מרוצה ממה שהוא ראה. בטח גם לא גאידמק אם הוא היה באיצטדיון.
    אבל עדיין, זו רק תחילת העונה. הפועל תשתפר בהמשך, ביום חמישי מחכה לה המשחק בבוסניה ובמחזור השני בית"ר מגיעה לביקור בבלומפילד. זה יהיה משחק אחר לחלוטין.
    ולגבי הקהל, עדיין שמעו את הקהל של הפועל יותר, במיוחד במחצית הראשונה. כאחד שהיה במשחק אני יכול להגיד שבין הקהל יחסי הכוחות היו מאוד שקולים בעיקר במחצית השנייה, וגם כמה דקות לפני הגול של בואטנג הקהל של בית"ר די בלט. הקהל של בית"ר די השתפר השנה, בעיקר ברפרטואר השירים, אבל הקהל של הפועל יותר איכותי בזכות זה שהוא לא נגרר (לפחות ברובו) לשירים הדי מסיתים של אוהדי בית"ר.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה מודע לכך שההבדל בין שרון פרי למאיה חסון הוא שמים וארץ נכון?

http://images.one.co.il/images/d/gg501935.Xxx
    מאיה חסון.

http://images.one.co.il/images/d/gg99924.Xxx
    שרון פרי.

15. Apu Member

מודע, לא ידעתי איך קוראים לה.
    מקרוב היא עוד יותר מכוערת, איך היא הגיע לשם?
    (אגב היא פירשנה מטר מאיפה שיורם ארבל ושלמה שרף ישבו, טכנולוגיה..)