גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בתור אחד שעידן טל שיחק בקבוצתו לא מעט , לדעתי הוא הרבה יותר אפקטיבי דווקא במרכז המגרש כאשר הוא מתופקד כקשר 50/50. טל אוהב להיות מעורב במשחק, לבעוט מרחוק, לחלץ כדורים. כאשר הוא נמצא באגף הוא פחות מעורב, ולדעתי גם הרבה יעיל.
    בבית"ר בשונה מבמכבי חיפה, יש לצידו של טל שני שחקנים במרכז המגרש-אלברמן ובואטנג. יכול בהחלט להיות שזה פוגע בטל, שמוערבותו בנעשה במגרש יורדת בשל השניים שלצידו.

2. Sergio Ramos Member

אני מסכים עם אלון חרזי, אפשר לנוציא מטל הרבה יותר אפקטיביות שהוא משחק באמצע כקשר 50\50. הוא יותר פעלתן שעושה משחק, ומרבה לבעוט הרבה מרחוק, כך גם בחיפה היה וטל הציג יכולת נהדרת.

3. Igi Member

גם בשמאל טל לא פחות דומיננטי.. אין לו בעיה לשחק בתפקיד הזה. נכון שבאמצע הוא יותר יעיל, אבל אם צריך מישהו לשמאל זו לא תהיה בעיה להציב אותו.

4. Raulito Madridista

אני הולך מחר למשחק שלנו נגד בית"ר, למשחק שייערך בהרצליה. בכל אופן, אני תמיד שמח לנצח את בית"ר ירושלים ושהפועל מנצחת מועדון גדול, אך הדרך במשחק מחר הרבה יותר חשובה. חשוב שהקבוצה תתחיל לשחק כדורגל. לא לבעוט את הכדור ישר לאסולין, להרגיש את הכדור, לחבר מספר פסים, שהמגנים יעלו להתקפה ובקיצור, אני מקווה מחר למשחק שלא דומה למה שהיה נגד בני יהודה. בית"ר היא הכנה מצויינת לקראת המשחק בגביע אופ"א, היא יריבה ברמה אירופית שגם בהרכב החסר שלה, הוא בעצם הרכב חזק והיא יכולה לנצח את הפועל ת"א גם עם המחליפים. אני שמעתי ששוב אבדי יישחק בקישור, אני מקווה שנקבל ממנו תרומה הולמת. חבל שנתאכו משלם את מחיר חזרתו של אנסומבו, אני הייתי מספסל את באדיר, אך גיא לוזון לא ייעשה את זה. מקווה שפגענו בול בבלם דוס-סאנטוס ומחר אפשר להתרשם, אך השחקן הכי משמעותי הוא אנסומבו, שייאלץ להתמודד נגד שלישייה אדירה שיש לבית"ר במרכז המגרש. נגד בני יהודה אולי שיחקנו רע, אבל אסולין ביום טוב היה גומר את המשחק עם צמד, נקווה שאסולין יהיה מפוקס,
    יאללה הפועל!

5. Football God Member

כדי להיות קשר כנף צריך מהירות,ולעידן טל אין את זה.טל זה קשר באמצע בעיגול,לתקל ולמסור מסירות חכמות.אבל כמו שהוא נראה במשחק מול קופנהאגן הייתי נותן לו לראות את המשחק הזה מהספסל.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי תל אביב מפסידה לבני סכנין 2:1.
    עומר פרץ העלה את הצהובים ליתרון, גנאים השווה ויבוריאן השלים את המהפך לאחר טעות של שוערה של מכבי, יבריץ.
    מכבי ניראת רע מאוד, במיוחד בהגנה. צמד הבלמים היה רע מאוד, וגם שוערה החדש של מכבי הפגין בעיקר חוסר ביטחון.
    למעשה התוצאה הזו מקפחת את סכנין משום ש זו הגיעה למספר מצבים גדול יותר, שיחקה כדורגל שמח והתקפי יותר. המצטיין בשורותיה היה קולמה במרכז המגרש, שאין ספק שהוא מספיק טוב על מנת לשחק גם בליגת העל. גם ליבוריאן ובוזגלו היה בהחלט משחק מצויין.

נכון, זהו רק משחק גביע הטוטו אשר לא אמור לשקף הרבה על המשך העונה, אך לאחר ניצחון על מכבי השבוע, השלישייה בשבוע שעבר מול פתח תקווה מרמזות על כך שסכנין עם חיזוק בהגנה בהחלט יכולה להיות קבוצה לגיטימית בליגת העל.

7. Ofek7 Member

אחרי שבשבוע שעבר ניצחה את העולה החדשה מקריית שמונה 1:2, הפסידה היום מכבי תל אביב שוב מול בלומפילד ריק לעולה החדשה השנייה מסכנין באותה תוצאה.
    המחצית הראשונה הסתיימה ב-0:0 אבל השער הראשון הגיע מהר, 4 דקות בתוך המחצית השנייה כשיניב עזרו מצב בכדור רוחב מצויין את עומר פרץ שהבקיע לזכות מכבי. בני סכנין לחצה להשיג את השוויון והייתה הרבה יותר טובה ממכבי תל אביב עד כדי כך שאם לא היית מכיר את הקבוצות, לא היית יודע מי עלתה ליגה ומי משחקת באופ"א. השחקנים החדשים של בני סכנין היו המפתח לניצחון: מאור בוזגלו, איליה יבוריאן ויא יא פטי היו דומיננטיים. פטי המצויין, שכבש חמישה שערים בעונה שעברה במכבי הרצליה הראה יכולות התקפיות גם בסכנין כשבבעיטה עם טכניקה מצויינת מצא את יבריץ' מוכן, שהדף לקרן. בדקה ה-69 סכנין הישוותה כשמאור בוזגלו פרץ מצויין לרחבה ומסר ליבוריאן שבעט, יבריץ' הדף ובאסם גנאים בעט מהאוויר לרשת. 5 דקות בלבד לאחר מכן, קרן של בוזגלו מצאה את הראש של יבוריאן שניצל קיפאון של השוער כדי לכבוש את שער הניצחון של סכנין.

http://images.one.co.il/images/d/dmain/361_185/gg765538.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/07
  8. Number 8 Member

הטעות לא הייתה של יבריץ אלא של הבלם שלא קפץ איתו בזמן הנגיחה(נדמה לי עוז יפרח).
    שני הבלמים המחליפים של הקבוצה שיחקו היום. אני לא משתמש בעובדה הזו כתירוץ, אבל אפשר קצת להתחשב בזה. היום כולם ראו כמה מרטינוביץ חשוב לקבוצה, לא שרר שקט בהגנה והבלמים נראו מבולבלים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/8/07
  9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

סכנין ממשיכה להרשים, השחקנים החדשים שלנו משחקים טוב, והיום בוזגלו נתן משחק ענק, יחד עם ח'לאילה וקולמה.

למרות הניצחונות של סכנין אני עדיין דואג למצב הקבוצה כל עוד שיש בהגנה שלנו שחקנים כמו רבאח,גנאיים,ברקאי וכהן.

10. הרצליה Member

המצב גרוע, 2 משחקים, 6 שערי חובה
    לפחות החלוץ שנבחן הבקיע.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כשהכדור בתוך תיבת החמש השוער צריך לצאת בלי קשר להאם הבלם הרחיק או לא. הוא נשאר תקוע בשער, ולכן זאת גם אשמתו.

12. Sergio Ramos Member

מכבי נראת לא טוב בכלל, משחקת אפור מאוד, ההגנה שלה בכלל לא מרשימה למרות שיחיאל לא נמצא שם כעת זו עדיין אל סיבה מספיק טובה ליכולת ההגנתית, גם ביכולות התקפיות מכבי לא הראת כלום שבחון במשחק רע, לא מצא את עצמו במשחק משחק לא טוב בכלל. ומנגד סכנין הרשימה אותי, קבוצה קטנה ליד מכבי תקציב הרבה יותר נמוך, שיחקה כדורגל יפה מאוד, בוזגלו הרשים אותי במחצית השנייה, שאפו.

13. Igi Member

מכבי ת"א נראו פשוט פאתטי מול סכנין. מה שכן, כבוד לבוזגלו.. איזה כישרון ענק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

בינתיים במשחק של חיפה עדיין מדי פעם נשמעות שריקות לרוסו, אבל הפעם לפחות יש רוב לאוהדים שלנו על האוהדים שנגד הקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/07
  14. Number 8 Member

כנראה שיבריץ סמך על עוז יפרח שיקפוץ ביחד עם יבוריאן אבל יפרח עמד במקום. גם יבריץ אשם בשער אבל להגיד שיבוריאן הבקיע לאחר טעות של יבריץ, זה לא נכון.
    בשני המשחקים הראשונים והיחידים שיבריץ שיחק במדי הקבוצה, הוא הראה יכולת בינונית לצד מספר עצירות טובות. אפשר לסמוך על שורה שיעמיד שוער טוב בשער, כמו שעשה עם קאלה.

15. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מכבי חיפה מנצחת 1:0 את נתניה משער של קולאוטי לאחר בישול של אלון חרזי.
    מכבי חיפה שיחקה טוב רק לפרקים, רק האכזבה היא שגם בדקות הטובות שלה היא כבשה רק שער אחד. למרות זאת זוהי תחילת עונה, ולכן אפשר וצריך לשפר מספר ליקויים עד לפתיחת העונה.
    רפאלוב קצת הלך לאיבוד הערב, אולי מהרצון להוכיח שהתצוגה מהשבוע שעבר לא הייתה מקרית, בכל אופן עליו להשאר באגף שלו ולא להגיע בכל פעם ופעם למרכז המגרש. דבר שאני בהחלט מרוצה ממנו הוא ההחלפות מקומות בין בוקולי לרוסו במהלך המשחק.
    ואם נגענו ברוסו, היה צפוי שהוא יירצה במשחקו הראשון בקריית אליעזר להצדיק את האמון בו, אך השאלה היא האם הוא יפגין את אותה היכולת לאורך העונה כולה.