גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. M_T_A Member

העונה עוד לא התחילה ועדיין זה יכול וצריך להשתפר, במיוחד עם ההגעה הצפויה של 2 הזרים.
    כרגע אף אחד עוד לא בכושר משחק אז אפשר להיות אופטימיים

2. Raulito Madridista

מכבי הייתה לא רעה ויחסית לשלב הזה של העונה היא נראית בסדר. אני ידעתי שקריית-שמונה לא מסוגלת לחזור, הם קבוצה נחמדה אך קשה לי לראות אותה נשארת בליגה. אני לא קובע דברים על פי משחק אחד, אך הם לא התחזקו יותר מדיי. קמאנן הוא חיזוק אדיר למכבי ת"א, כל מי שפסל אותו אחרי משחק אחד בקולומה הוא אידיוט, לכל שחקן לוקח זמן ויותר קשה לעשות את הפעולות הטובות כבר במשחק הראשון. עזרן לא הרשים, אך הוא חתום על בישול. רודי חדד היה בסדר גמור, הוא שחקן חכם והוא לא ניסה לעשות יותר מדיי, הכוונה, לא ניסה "להציל את המולדת". אם הוא רכש טוב, ייקח עוד זמן לקבוע.
    השער השני של מכבי היה יפה. מיקום טוב של שבחון ותרגיל אדיר של עומר פרץ. אין הרבה שחקנים בליגה שיודעים לעבור ככה שחקן. אני מקווה שפרץ חוזר לעצמו, חבל לראות שחקן צעיר שוקע ככה. הוא צריך עידוד של הקהל וביטחון מהקבוצה.
    היה קשה לראות את שביט משחק בקבוצה אחרת, אני עדיין לא מאמין שככה נפרדנו מסמל.

3. Dimitar Berbatov Member

משחק סביר של מכבי. רודי חדד הרשים אותי מאוד. היו לו כמה מסירות נהדרות לעבר עזרן וקמאנן, שמראים שהוא שחקן חכם. ברור שיש לו בעוד הרבה להשתפר, וצריך לזכור שזה רק משחק ראשון שלו, בהחלט נראה שחקן טוב מאוד. בכלל השלישיה חדד- עזרן - קמאנן נראת מצוין, וזה עוד ביום לא גדול של שבחון. מכבי בהחלט צריכה להיות אופטימית.
    לגבי קריית-שמונה, נראת קבוצה סימפטית. אין ספק שהיא צריכה חיזוק, לדעתי היא צריכה בלם וחלוץ. סך-הכל יש לה קישור נהדר עם שחקנים מנוסים כמו סואן וצרפתי וגם את אמנגואה שהוא כשרון גדול. יהיה מעניין לראות את ק"ש השנה ואני מקווה מאוד שהיא תשאר בליגה.

4. Julian Joachim Member

יצא לי משום מה לראות את המשחק של מכבי (יותר נכון את המחצית השנייה), והאמת שדווקא היה בסדר. לא כדורגל גדול של אף אחת מהקבוצות, אבל אף אחד גם לא מצפה לכלום בשלב הזה של העונה. מכבי שיחקו משחק די שוטף עם הרבה מסירות מהירות (חוץ מחדד שנתן המון כדורים ארוכים), קרית שמונה לא עשו משהו מיוחד עד הכניסה של עמאשה שגם סחט פנדל שלא היה וגם הכניס קצת מרץ למשחק.

כמה נקודות:

א. יניב לביא פשוט לא ברמה הזאת. לא כל מה שטוב לליגה הלאומית טוב לליגת העל. מאוד איטי, גמלוני, סוגר לא טוב את השחקנים שלו גם כשהם מכדררים וגם במצבים סטאטיים. מאכזב מאוד.
    ב. מתי ירו בלו הגיע לארץ? יש מצב לאזרח אותו?
    ג. ההשתפכויות של שרף וארבל על שירן ייני פשוט מגוכחות. מילא הוא היה שחקן טוב, אבל הטיעון שלהם להתלהבות ממנו זה שהוא "גינג'י" וזה טוב בשביל הטמפרמנט של קשר אחורי. הם רק שוכחים שלהיות קצת פיזי ופחות בחורה זה יותר חשוב.
    ד. רודי חדד באמת כמה רמות מעל שאר השחקנים. הוא גם יודע את זה ומראה את זה במשחק שלו. היו לו כמה מהלכים קצת מזלזלים, אבל אני מאמין שברגע שתתחיל הליגה והמשחקים יהיו רציניים ועם קצת קהל, גם הוא ייכנס קצת יותר לאווירה. אני די משוכנע שהוא הרכש הכי טוב השנה בליגת העל. טכניקה מעולה, שחקן חזק, חושב מהר ומבצע מהר... פשוט תענוג לעיניים.
    ה. זה היה רדיוס בלי קהל, נכון? אז אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בשביל מה היה צורך בכל הקציני משטרה שעמדו באמצע המגרש? זה נחמד שלכמה סנ"צים בא לראות כדורגל, אבל זה קצת מגוחך.

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר מול הפועל במשחק רדיוס . בוסרמיל ?!?!@?#!@?$@#%!

6. flash Member

לא נראה לי שהביאו שני זרים לאותה משבצת, ורפאלוב יכול לשחק בשמאל.

7. הרצליה Member

לא אמרו שזה בהרצליה?

8. Don Joan Roman Member

זה יהיה בהרצליה, פשוט לוזון רצה לעזור קצת לחברה אלונה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/8/07
  9. refaelov26 Member

בית"ר -הפועל ... בית"ר מנצחת ובגדול כי הפועל קבוצה לא מחוברת ,היא יותר מדי חדשה !

10. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

לא ובבית"ר יש סגל שרץ 10 שנים ברציפות. :S

11. Igi Member

בבית"ר לא הוחלפו 8 שחקני הרכב

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/07
  12. Don Joan Roman Member

גם אם הפועל יעלו עם ילדים ג' ואנחנו עם הבוגרים מחוזקים ברונאלדיניו ואט'ו אנחנו לא נביס את הפועל בקלות, אין זה גורל.
    (וכמובן שאני מקציןב כוונה).

13. ינייקס Member

לפי דעתי הפועל לא אשמה, את אשמת המאמן הוא שם את בדאיר בחלוץ הוא היה צריך להיות בעמדת המגן.

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/07
  14. Patrice_Evra Member

באדיר לא היה צריך לשחק מגן הוא לא צריך לשחק בכלל..זהו נגמרה לו הקריירה לדעתי עכשיו הוא צריך ללכת לשחק באיזה קבוצה קטנה..ואם כבר שמים אותו בהרכב לדעתי הוא צריך לשחק או בלם או קשר אחורי..אולי הוא יפצה על חסרונו של אבוקסיס..

15. refaelov26 Member

מה זה אשמתו של באדיר ששמים אותו במקומות שהוא לא רגיל אליהם ?! אחרי זה מאשימים אותו שהוא חלש ..

מפה ועד לפרוש הוא ללכת לקבוצה קטנה יש לו עוד הרבה זמן !