מחר ומחרתיים: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/v/t1.0-9/1454979_942581005797028_893621488817710325_n.Xxx?oh=4fbb1f91891109a543d0725145276c4c&oe=570099AC&__gda__=1459957107_17ad4d5e2ee54dfdded874cd30f5dfb0
מקווה לגמר של בני יהודה - בית"ר י"ם, במקרה של הפועל קריית שמונה מול מכבי פ"ת בגמר יהיה אפשר לקיים את הגמר במתנ"ס מקומי.
אוסטין אמוטו ומאמדו סיסאיי היה מועמדים לנתניה .דורה בחר בסיסאיי . היום במחצית אחת אמוטו הבקיע יותר מסיסאיי בחצי עונה .
רק על זה הגיע לו לעוף. עכשיו יגידו לי שזה גם היה בגלל כסף... ברור... איך יהיה כסף אם החתמת 10 שחקנים שאי אפשר להרכיב מהם שחקן כדורגל אחד? Sent from my iPhone using Tapatalk
שמעתם את הראיון עם דורה? השחקן היה עם רגל וחצי בנתניה ובסוף זה נפל ולא בגלל הכסף. שוב, חבל שמאשימים בלי לבדוק עובדות. ודבר נוסף, עידן, כשדורה התייחס לזרים שהוא הביא הוא אמר "אני הבאתי", הוא לא אמר אנחנו הבאנו. כך שלפחות על פי דורה הוא היה האחראי להבאת הזרים. מעניין אם זה יספיק לך ולאלה שטוענים שאוסידון או אוסידון את דורה היו אחראים על בניית הקבוצה.
הכי נוח להתייחס למה שרוצים. למה התעלמת מזה שהוא אמר באופן ברור- ״אני ודורון בנינו את הקבוצה הזו״? ולא, מה שדורה אומר זה מה שנוח לו להגיד. ״החתמתי שחקנים תחת לחץ״. את מישצ׳נקו הוא בחן שבועות, לגבי לולה הוא התלבט לא מעט זמן. את בארי הוא החתים על סמך חוות דעת של גורמים במכבי חיפה. ואת השאר- שני המונטנגרים וסיסאיי הוא החתים על עיוור והאחריות עליו ועל זה שבנה איתו את הקבוצה ולמעשה בין השורות אפשר להבין שאוסידון הנחית אותם על סמך המלצות סוכנים(תמיד דרך נהדרת לבחור שחקנים על פי המלצת הסוכן שיש לו אינטרס ברור- למצוא לשחקן שלו קבוצה). אחד מהם- הצעיר והמבטיח יותר היה פצוע, והשני הגיע בלי כושר משחק ועודף משקל שגרם לקבוצה להפסיד זמן יקר וזה מה שהוביל להחתמת סיסאיי תחת לחץ כשאין אופציות אחרות כי שוק ההעברות כבר היה סגור. חוסר מקצועיות משווע!!! אז הוא מתראיין יפה... והוא דוגרי... והוא יודע לקחת אחריות על חלק מהדברים אבל חוסר המקצועיות שלו זעקה לשמיים וזה מבלי להיכנס לדברים שרצו במחנה האימונים, לחשש שיודלפו, האשמת שחקן שהדליף- וזריקתו. שכונת דורה! אני מקווה שהוא והבן דוד יבינו יחד שכדאי להם לחפש מקצוע אחר. כל אחד מהם בהחלט השאיר את חותמו אצלנו- שלום ולא להתראות! Sent from my iPhone using Tapatalk