גביע אפריקה 2008 - מצרים שוב זוכה בתואר!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י Obafemi, ‏18/1/08.

1. john Member

כל הכבוד לקמרון, הניצחון הגיע לגאנה בסופו של דבר, אבל ככה זה בכדורגל.
    בדחיפה של בייקי פשוט מכוערת, כרטיס שחור מגיע על זה.

בכל מקרה, כדורגל היה במשחק, אני נהנתי, בהצלחה בקמרון, לא נורא אז אסיין יחזור מוקדם הביתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

2. אייבר Member

חבל על גאנה במהלך הטורניר וגם היום הציגה כדורגל יותר טוב משל הקמרונים שמן הסתם ישעממו גם נגד חוף השנהב בגמר.

3. Juvy-Yoni Member

מאיפה לך לדעת שחוף השנהב ילכו לגמר
    אל תשכח שמצרים הם המגנים על התואר

ובנתיים הם מובילים משער של אחמד פתחי בדקה העשירית
    ובנתיים נראה לי שמצרים יזכו להגן בגמר על התואר
    אבל שמתי ווינר ובשביל הכיס אני מקווה שמצרים יגיעו לגמר ויפסידו שם לחוף השנהב
    אל תשכח שבספורט הכל יכול לקרות

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/2/08
  4. מילובאן 23 מירוסביץ' Member

מצרים נגד חוף השנהב בגמר? איך זה יכול להיות, או שהתכוונת לקמרון.

בכל מקרה ראית בערך מהמחצית השניה גאנה פשוט שכבה על קמרון, ידעתי שבסוף כל ההחמצות האלו יעלו להם ביוקר וחבל.

5. הפועל אום אלפחם Member

מצרים הביסה במשחק ענק 4-1 את חוב השנהב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx :aaa021:

איזה כיף , אין כמו מצריים
    ---
    גמר קלאסיקי בין מצרים-קמרון ( בשלב הבתים 4-2 למצרים)

6. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שהגמר הזה פיקנטי, וכמה קשה יהיה למצרים לעשות את מה שעשו בשלב הבתים בפעם השנייה. קמרון בשקט, בלי הרבה כישרון ועם ציפיות מונמכות אחרי ההשפלה במחזור הראשון עוד תגנוב פה גביע, מדהים.

7. ACMILAN SUPPORTER Member

בלי הרבה כישרון? הם אולי הנבחרת הכי כשרונית שם.
    בכל אופן אני מעדיף שקמרון ינצחו ולא מצרים (קודם שיסדרו את מעבר רפיח אחרי זה אני יעודד אותם בכדורגל) למרות שמצרים אתמול הרשימה עם 4-1 על דרוגבה וחבריו.

8. Mehmet Member

איזה משחק...

נבחרת מצרים בהחלט מרשימה.

עכשיו מעניין אם קמרון תנקום על ההשפלה בשלב הבתים...

9. john Member

גמר מצוין הולך להיות לנו !
    מצרים - קמרון, גם נשמע חם, וגם יראה חם.

מצרים ביינתים הנבחרת הכי חזקה בטורניר, ועל זה אין מה להתווכח. הם הרשימו בשלב הבתים, הרשימו מעבר לשלב הבתים, וברבע ובחצי, ושפכו המון צבע במהלך המשחק, ונתנו לצופים כדורגל יפה, שאני אישית נהנה ממנו. כל הכבוד מצרים פייבוריטית ברורה.

קמרון, נבחרת גם טובה. בשלב הבתים לא כל כך הרשימה, ומצרים השתלטה לה על הבית. כמובן היא תחפש נקמה יפה, רק חבל שזה יקרה בלי בייקי, מגן שאני מכיר עוד מרידינג, מגן נהדר, צעיר. וחבל שעשה את השטות הזאת ודחף את הרופא, שרפא את סונג. נקווה שלאוטו פריסטר הגרמני יהיה תחליף, וכנראה יהיה אצל קמרון יש רשימה של שחקני הגנה נהדרים.

בכל לי עוד אין קבוצה, וכנראה אני יצפה רק בשביל הכדורגל :aaa021:

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מצרים פשוט מכונת אפקטיביות אחרת אני לא יכול להסביר את ההצלחה שלהם. יש להם את הווינריות שיש למעט קבוצות, הבעיה שחוץ מאליפות אפריקה הם לא מפגינים את זה בשום מקום.
    זה נראה אומנם כמו באנקר מצרים אבל זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

הצאקי הזה של מצרים שחקן מצויין אגב, לעומת זאת דרוגבה נראה לי יותר מדי עסוק בשנה הבאה ואיפה הוא ישחק, אתמול הוא היה מחריד.

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, בלי הרבה כישרון. להוציא את אטו מדובר בנבחרת די בינונית. מה כבר יש שם? ג'רמי, ביקיי, שני הסונגים... אין מה להשוות לא עם חוף השנהב, לא עם גאנה לא עם ניגריה והאמת שגם לא עם סנגל. לנבחרות הערביות הקטגוריה קצת שונה, הליגות עשירות יותר ולכן הסגלים פחות מוכרים על הנייר.

נערך לאחרונה ב: ‏8/2/08
  12. john Member

בתאכלס, מיכאל צודק. בלי כל השחקנים שמיכאל הזכיר, זאת לא נבחרת, לעומת חוף השנהב שאם נוציא את הכוכבים, תשאר עדיין נבחרת כשרונית ביותר. לא בדיוק הגיע למרון להיות בגמר, אבל ככה זה בכדורגל, נצטרך להתמודד עם זה.

13. אלי ביטון Member

כמו ש Obafemi הבעייה הגדולה של הליגות הערביות היא ........... הרבה כסף .
    השחקנים מרוויחים הרבה כסף לכן לא יוצאים לאירופה ואינם מוכרים מלבד לאוהדים שצופים בנבחרות ובליגות הערביות.
    יש בנבחרות הערביות כמה שחקנים הטובים בעולם שחלק מהם אני מקווה ובטוח שיגיעו לרמות הכי גבוהות שיש :
    אלה רק חלק קטן :
    יאסין שיכאוי - אמין שרמיטי - שאוקי סעאדה : טוניסיה .
    זאקי , שאוקי , זידאן : מצרים .

שני שחקנים שכבר לא יגיעו לאירופה הם :
    אבו טריקה : לתותח הזה יכולות חבל על הזמן , הוא לא יגיע לאירופה כי מבחינתו הוא רוצה להישאר בבית ששמה יש לו הרבה דברים חשובים אחרים לעשות חוץ מכדורגל .
    עיסאם אלחדרי אחד מעשרת השוערים הטובים בעולם ( אני בהחלט לא מגזים ) , הוא אליל באפריקה וכיף לו באלאהלי המצרית , מי שראה את המשחק אתמול מהין על מה אני מדבר .

14. 13.11.1997 Member

איזה ניצחון. מצרים מביסה 4-1 את חוף השנהב. אני בהלם אני הלכתי עם חוף השנהב עד הסוף והם פשוט לא הצליחו. חבל אבל תמיד יש פעם הבאה.

15. Chievo Member

הלחימה של מצרים הביאה אותה עד הגמר, מצרים נחשבת כאומת כדורגל אמיתית, והיא היחידה באפריקה שתושביה רק רואים ונושמים כדורגל, זה הוא סוד ההצלחה של מצרים למרות ששחקניה פחות טובים ופחות מוכשרים יחסית לחוף השנהב או לגאנה, מי היה מאמין להביס נבחרת שנמצאת בכושר מטורף בחצי הגמר 4-1, מגיע למצרים לזכות בתואר בפעם השישית, פשוט מגיע להם. אפשר לומר שההפסד במשחק הפתיחה של קמרון עשה רק טוב להם.

ראיתי את שני הטורנירים הקודמים ואפשר לסכם- הכדורגל האפריקאי ממשיך להתקדם וממשיך לפרוח, נבחרות מערב אפריקה מתקרבות לרמה עולמית של כדורגל, הכדורגל שם יותר פיזי, ויש מבול שערים יפים מבעיטות מחוץ לרחבה, כדורגל מהנה ללא ספק, אם רק לאפריקאים יש את הטקטיקה האירופאית, הם יכולים להגיע לשלבים מתקדמים במונדיאל בכל פעם.