גביע אופ"א 2007/08 - זניט 4 באיירן מינכן 0 !!!!

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by מילובאן 23 מירוסביץ', Sep 1, 2007.

1. Mehmet Member

בתור אוהד ביירן מינכן מגיל אפס, אני לא זוכר מתי ממש התביישתי בקבוצה שלי. נראה לי שזה היה כשחטפנו חמישיה משאלקה איפשהו לפני 7 שנים בערך...

היום פשוט כלום לא תפקד. וזה מדהים מכיוון שתמיד ישנה הרגשה העונה שביירן יכולה לכבוש מתי שהיא רוצה... אבל לוקה טוני החמיץ מצבים שהוא שם בכל יום אחר, ריברי היה חושך, ועל קלוזה ופודולסקי אין בכלל מה לדבר. וההגנה? מה זו הבדיחה הזאת? איפה דמיקליס הגרזן? איפה פיליפ לאם? גולים כמו השני והשלישי פשוט אסור לקבוצה עם מגינים כאלו לקבל.

וכמובן, כל המחמאות לזניט סנט פטרסבורג שנתנו תצוגה מדהימה. אני בטוח שהם שוים זכיה בגביע אופ"א, לא משנה את מי הם יפגשו בגמר. לדעתי הם יכולים להסתדר גם בלי פוגרובניאק בגמר.

2. Red Left Winger Member

פיספסתי את המשחק לצערי.
    האם ארשבין שיחק? ואם כן, מצויין כרגיל?

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארשבין לא שיחק, אני חושב בגלל צהוב מהמשחק הקודם.

4. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא אומר משהו שרוסים מנצחים ב-1.5? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

Come on...

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אליפות אחת ב-84, גביע אחד ב-44. אבל קבוצת ליגת על לגיטימית להבדיל מלוקומוטיב.
    השופט יצא בסוף מניאק. אם הוא כבר ויתר לשבייןשטייגר עכל המרפק, למה הוא לא ויתר לפוגרבניאק?
    שאלה לגרמנים: מתי קלוזה מבקיע את השערים לשלו? כי כל פעם שאני רוה אותו, הוא על הפנים.

6. REAL MADRID Member

המשחק הזה היה בשבילי משחק של נקמה. הטראומה שחוויתי ברגע שבו באיירן השוותה ל3-3 נגד חטאפה לא תעזוב אותי כ"כ מהר, לראות את באיירן מקבלת בראש היה נחמד מאוד.

שאפו לזניט!.
    ממשחק למשחק אני מבין כמה גביע אופ"א הוא מפעל יותר מעניין מבחינת כדורגל נטו מליגת האלופות. מתי בפעם האחרונה משחק נגמר ב4:0 בחצי גמר הצ'מיפונס?

7. xavi6 Member

יואו, שנתיים שלמות הבווארי מהבית ספר שלי לא מפסיק לרדת עלי, בגרמני הוא היה מנהל, ממחר ועד סוף השנה אני עושה לו את המוות. אופירוש, תראה סימן חיים ידידי היקר!

בינינו? גם לא הגיע להם. 1-1 בבית, גם מול חטאפה, בחוץ ניצחון דחוק. לא הרשימו בכלל באופ"א. ועוד הם חשבו שהם יקחו את זה בהליכה כי הם ביירן מינכן וזה גביע אופ"א.

Last edited: May 2, 2008
  8. uri מנהלים

לעזאזל! איך מחצית בה אנחנו תוקפים ללא הפסקה בשצף קצף וריינג'רס לא עוברים את החצי מסתיימת בתיקו אפס. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

9. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

קלוזה כבר כמה חודשים טובים לא פוגע, אם אני לא טועה הוא כבש פעם אחרונה לפני חודשיים.
    איזה הבדלים בינו לבין הענק האיטלקי.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה השלב שבו אני לוקח מקל עץ, מניח בין השיניים ונושך חזק ככל האפשר. איך מתמודדים עם קבוצת הנגרים המתסכלת הזאת? אין לי מושג איך קבוצה כל כך חסרת כישרון ויכולת מגיע עד לחצי גמר גביע אופ"א. כאילו שהם עולים למגרש רק בשביל הסיכוי שפריצה של דרשביל תבוא ותציל אותם. אין הזדמנויות ממשיות, אבל מדובר במשחק חד צדדי. מחכה להברקה, יש לי הרגשה שהיא תבוא מקוזמנוביץ'.

11. King Kenny Member

זה לא אומר משהו שיהודי (בניון) מפסיד בערב יום השואה?

12. JR-Riquelme Member

ויהודי אחר מנצח? אפשר למצוא המון דברים בסגנון הזה, בקיצור,
    גם ביום רגיל הכל היה קורה.

לכדורגל.

אני רואה את המשחק של פיורה וגם אותי הקבוצה הנטולת כישרון מסקוטלנד מעצבנת... אין להם שום מהלך, שום כלום. לא מגיע להם לעלות לגמר.

13. yoni10 Member

פיורנטינה = ברצלונה?
    טונות של כישרון, 0 יעילות.

Last edited: May 2, 2008
  14. פרנקו בארזי Member

את המשחק של ריינג'רס אפשר לסכם כך:
    "הדקה היא 75 כאשר אירוע חריג נרשם - ריינג'רס עברה את החצי ולא זאת בלבד! היא גם הגיעה לרחבה!"
    אכזבה בינתיים מהויולה. היא הרבה יותר טובה, היא חייבת לכבוש.

15. AVISEY Member

אללה פנדלים ..