גביע אופ"א 2007/08 - זניט 4 באיירן מינכן 0 !!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י מילובאן 23 מירוסביץ', ‏1/9/07.

1. Tony Adams Member

וואו, איזה זלזול בוטה בזניט, קבוצה שניצחה 4:1 בגרמניה את לברקזון, ויכולה לקרוא תיגר על באיירן. מי האמין שחטאפה תהיה מרחק של לוקה טוני אחד מלהדיח את הבאוורים?
    כן, באיירן פייבוריטית, אבל לא בכמה וכמה רמות.

2. Mr.Eko Member

זניט קבוצה נהדרת,במשחקים שיצא לי לראות אותה מאוד נהניתי,טיול בפארק זה לא יהיה לבאיירן למרות שהיא תעלה לדעתי.

3. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

מי שקורא את הפסיכולוגיה ההפוכה של סלע יכול להבין שבאיירן בלי טוני וקלוזה נופלת מזניט ... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx
    תרשו לי לגחך, וכל זה מבלי להעליב את הקבוצה הרוסית הנהדרת, באיירן גם בלי ריברי בנוסף לשניים צריכה ואפילו חייבת לעבור לשלב הבא, במיוחד מקבוצה שלפי האוהדי הצלחה שלה כבר יכולה לזכות בליגת האלופות. אז הגיע הזמן שתראו אופי בווארים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

4. {forza-haifa} Member

סליחה חברים טעות שלי .. שכחתי שקלוזה וטוני לא משחקים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא משנה אם טוני וקלוזה משחקים ואם לא, זניט קבוצה חזקה מאוד ודי כבר עם הזלזול המסריח הזה בה. אני מתערב של ראית יותר ממשחק אחד שלה בחיים שלה, וגם זה במקרה הטוב.

6. Joaquin Member

קלוזה דווקא כן משחק.
    אסור לזלזל בזניט,היא חלפה כבר על פני כמה קבוצות טובות ובהחלט הגרלה לא קלה לבאיירן.

7. duck kc samara Member

השופט במשחק פשוט מצוין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx עוצר משחק על כל נגיעה של זניט גם לא נראה לי שהיה שמה ממש פנדל שניהם הלכו עם הרגל גבוה וגם פאול על טימשוק השופט לא שרק כשפתחו לו את אף.

8. yoni10 Member

איכס ריינג'רס קבוצה מגעילה. כולם שם נגרים בלי כשרון.

אם לפיורנטינה היה יותר מחץ בהתקפה היא הייתה יכולה לפרק את חסרי הכשרון מגלאזגו.

9. George Best Member

בסדר,
    הם חסרי כישרון ולא יותר מנגרים.
    "נגרים" שעומדים לזכות באליפות המקומית ומגיעים ל4 האחרונות במפעל שהרבה זמן לא היה חזק כמו שהוא העונה.עברו דרך מרשימה לגמרי, כולל נצחונות חוץ מרשימים.
    אז מבין ריינג'רס ואתה, אני חושב שלא הם אלו שחסר להם כישרון.

10. oFiRzZz Member

1-1
    תוצאה מצוינת לזניט שבמחצית השניה הייתה מעולה .

11. Joaquin Member

תוצאה טובה מאוד לזניט אך היא תחסר במשחק הבא 3 שחקנים.
    מישהו יכול להגיד לי אם יש חילופים ראויים לשחקנים שהיא תחסר?

12. uri מנהלים

אנחנו צריכים להיות מאוכזבים מצד אחד ומצד שני מעודדים.
    מאוכזבים כיוון ששיחקנו טוב יותר ובכל זאת לא הצלחנו לכבוש ולצאת עם תוצאה טובה. מעודדים כיוון ששיחקנו בחוץ מול קבוצה שביתה הוא מבצרה ובכל זאת הינו עדיפים, מכאן שבבית זה אמור ללכת הרבה יותר פשוט.

באשר לבאיירן, הגיע הזמן שאוהדי באיירן כאן יודו, ללא לוקה טוני באיירן היא עדיין אותה קבוצה כושלת שנכשלה בכל משימה בעונה שעברה וסיימה במקום הרביעי המביש בליגה. למזלה במפגש החוזר טוני יחזור, לעומת זאת ארשבין הסופרסטאר של זניט יעדר בגלל צבירת צהובים.

13. yoni10 Member

כן, הם קבוצה של נגרים ושום דבר לא יעזור. לא מניעים כדור ולא בועטים לשער במשך כל המשחק. זה מה שקורה כשאין כשרון ברגליים.

הא, ואני לא מכיר אותך ואני לא חבר שלך שתוכל ככה לכתוב את הדברים שאתה כותב. תיהיה בשקט כי אני לא ארד לרמה שלך. אפשר לחשוב כתבתי שאתה חסר כשרון.

14. דנידין Member

זה משחק זהה למשחק בית נגד חאטפה, באיירן מחמיצים ומתקשים מול קבוצה שסוגרת. טוני גם שיחק מול חאטפה ולא כבש ב 1-1. אז נכון שטוני שחקן ענק, מחזיק את באיירן העונה, אבל גם הוא מעד באופן טבעי יותר מפעם אחת. באיירן חזקה ויציבה, אבל חסרת מזל בבית מול קבוצות שסוגרות.

15. {forza-haifa} Member

כמה רואים שטוני היה חסר .. חוסר סיומת בהתקפה .. יותר מדיי "פירגון" בלי בעיטה מהירה . פודולסקי שבקושי משחק גם לא במשחק מי יודע מה . זניט יכולה להיות מעודדת אבל יחסר לה שלוש שחקנים חשובים מההרכב הראשון בגומלין .

:aaarse: