גביע אופ"א 2007/08 - זניט 4 באיירן מינכן 0 !!!!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י מילובאן 23 מירוסביץ', ‏1/9/07.

1. George Best Member

אין לך מושג מי זה ג'אגיאלקה, אני מוכן להתערב שלא שמעת על השם הזה עד צמד המפגשים מול פיורה.
    שמעתי על דאינלי וגאמבריני, אבל באמת שלא ראיתי אותם משחקים, אז אני לא אשווה.
    אתה בא בגישה של "השחקנים שלהם משחקים באברטון, אז הם בטח לא טובים",
    היום קיבלת תשובה חביבי.
    אם אברטון(לפי המילים שלך) עשתה היום מה שעשתה פיורנטינה לפני שבוע, אז זה די אומר שלא הגיע לאף קבוצה יותר.איך הגעת לזה שפיורה טוב ברמה/שתיים מאברטון בדיוק?בגלל שאתה מכיר ומעריך את הסגל של פיורה ולא מכיר את זה של אברטון?
    אחלה טיעון, ממש.זה לא מנג'ר פה.אתה לא מכיר את רוב הסגל של אברטון, וגם אם שמעת על כמה שחקנים, אז לא ראית אותם ביותר מ4 משחקים הרי.
    אבל העיקר לך תשווה למי יש סגל טוב יותר.

2. 亚历山大帕托 Member

בתקופה האחרונה יש מריבות בכל נושא בין האנגלופילים לבין הטיפוזי, אפילו על קבוצות דרג ב' שהם לא אוהדים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx.

3. SeRgInHo Member

אשכרה טיעונים מטומטמים. אברטון ממש לא נופלת מפיורנטינה ע"פ איכות הסגל. לא מכיר אומנם את פיורנטינה כ"כ טוב (כמו שאתה לא מכיר את הטופיס, אבל אני לא זורק טיעונים ריקים לאוויר בניגוד אליך), אבל אני בטוח ששחקן ברמה של ארטטה אין לפיורנטינה, כמו גם עמיתו לקישור ההתקפי טים קהיל. זה בלי לדבר על יעקובו (אחד החלוצים הטובים בפרמיירליג), לסקוט, יובו, ביינס, פיל נוויל, לאון אוסמן...
    שתי רמות מעל. בסדר...

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/08
  4. 亚历山大帕托 Member

אני חושב שכל הצדדים מגזימים בהערכות, בעיקר כי אתם לא מכירים כל כך את הקבוצה שלא משחקת באותה ליגה בה אתם מתעניינים.

לתהייתך, סרג'יניו, יש לפיורנטינה קשר התקפי לא פחות מוכשר שקוראים לו ריקארדו מונטוליבו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/08
  5. George Best Member

אני לא מגזים בהערכות, כי אני לא עשיתי שום הערכה.
    אמרתי וחזרתי שאני מכיר כל שם בסגל של פיורה, אבל באמת שבקושי ראיתי אותם משחקים,
    אז אני מעדיף שלא להשוות כי אין לי שום כלים לערוך אחת כזו.
    אדון קובי זורק טיעונים לאוויר על סמך כלום ושום דבר, לא מסביר את עצמו ואפילו ההסבר הבודד שלו שאברטון עשתה צחוק מפיורה, כפי שהאחרונה עשתה לאברטון במשחק הראשון, אבל פיורה טוב ב2 רמות די מוציאה אותו לא הכי גאון בו נגיד זאת ככה.
    וממתי סגל שחקנים טוב יותר נותן משהו?אפשר ללכת עם זה לים.בוא ניתן לקובי דוגמא שדי קרובה אליו.הסגל של ריאל טוב מזה של רומא ואולי לא במעט.מי עלתה בסוף?

6. SeRgInHo Member

חלילה לא הורדתי מהערך של פיורנטינה. אמרתי עוד לפני צמד המפגשים ששתי הקבוצות שוות ברמתן (לדעתי שתיהן גם ברמה של ליגת האלופות).
    אבל לבוא ולטעון על סמך כלום שפיורנטיה טובה ב- 2-3 דרגות מאברטון (ועוד יותר גרועף, שאין לאברטון שחקנים ברמה של ויולה!), זה טפשי לחלוטין ולא שווה שום יחס.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי עכשיו סטפורד אנד יבין למה לא רציתי להכנס לויכוח הילדותי הזה.
    נתחיל מהשוער ברשותך, פריי יותר טוב מהאוורד.
    צמד הבלמים גאמבריני ודאינלי ביחד עם אויפאלוסי ופסקואל עדיפים על ג'וליון "מסע בין כוכבים" לסקוט, יובו האוברייטד, ג'אגיאלקה (יש סיבה שאף אחד מחוץ לאנגליה לא מכיר אותו) ונוויל =].
    בקישור, דונדל עולה על פינאר, ומסתבר שיש בפיורנטינה שחקן "ברמה" של ארטטה, ופה אני כבר לא מאמין שאנשים בפורום לא יודעים מי זה ריקארדו מונטליבו. לגבי שאר הקשרים כמו קארסלי אני מעדיף לא להגיב מחוסר ידע.
    בחוד, יעקובו אחד הטובים באנגליה? עצוב מאוד אם זה באמת ככה ועדיין הוא בחיים לא יגיע לרמה של ויירי(למרות שהוא בסוף הקריירה) ובטח לזאת של אדריאן מוטו.גם החלוץ השני "ראש ביצה: ג'ונסון לא עולה לדעתי על אוסבלדו שצפוי לו עתיד גדול גם בנבחרת.

תגובות בלי סמיילים ו"ליצנים" יתקבלו בברכה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/08
  8. George Best Member

בטח שליצן לא תראה פה, כי ליצן זו מחמאה.
    11 שחקנים של פיורה טובים מאברטון, למה לא,
    ויירי טוב מיעקובו,
    אתה ממש אובייקטיבי, ועל הדרך לא שווה תגובה.
    לילה טוב.

9. THE STRETFORD END Member

Koby Romanista
    "נתחיל מהשוער ברשותך, פריי יותר טוב מהאוורד"

"צמד הבלמים גאמבריני ודאינלי ביחד עם אויפאלוסי ופסקואל עדיפים על ג'וליון "מסע בין כוכבים" לסקוט, יובו האוברייטד, ג'אגיאלקה (יש סיבה שאף אחד מחוץ לאנגליה לא מכיר אותו) ונוויל "

"בקישור, דונדל עולה על פינאר, ומסתבר שיש בפיורנטינה שחקן "ברמה" של ארטטה"

"בחוד, יעקובו אחד הטובים באנגליה? עצוב מאוד אם זה באמת ככה ועדיין הוא בחיים לא יגיע לרמה של ויירי(למרות שהוא בסוף הקריירה) ובטח לזאת של אדריאן מוטו.גם החלוץ השני "ראש ביצה: ג'ונסון לא עולה לדעתי על אוסבלדו"

אתה חוזר על עצמך פעם רביעית,בכל פעם אתה משנה את הניסוח אבל עדיין הדברים שלך הם חסרי כל טיעון מנומק,ענייני שמסביר את הטענות שלך.
    זה שאתה כותב שחקן א' טוב יותר משחקן ב',אלו סיסמאות באוויר,
    מה,למה,מי,איך?

אבל בוא אני אעזור לך בכדי שלא תסתבך פעם חמישית,
    טיפסת על עץ גבוה מדי עבורך,רד ממנו,
    אתה לא מכיר את אברטון,את השחקנים שלה בדיוק כמו שאני לא מכיר את אלה של פיורנטינה,כן פה ושם את השמות אבל היום זו הפעם הראשונה שראיתי אותם משחקים העונה,אני מניח שזה אותו מספר הפעמים שראית אתה את אברטון ובמקרה הטוב פעם או פעמיים יותר,
    לכן אני לא משווה אף אחד,אני לא קובע עובדות חד משמעיות כמו שאתה עושה ובגלל שבחרת בדרך הזו אתה לא מסוגל להסביר כמו שצריך,
    לא נורא,תפיק לקחים לפעם הבאה.

10. סטפן אפנברג Member

אני לא בעד השוואות בד"כ , אבל השחצנות האנגלית ... לא חשוב !!!!
    פיורנטינה היא קבוצה טובה יותר מאברטון גם ללא קשר לשחקנים שלה , הניצחון היום לא אומר כלום .

הליגה האיטלקית , מבחינתי לפחות , היא גם ליגה איכותית יותר ... יובנטוס ומילאן הן קבוצות גדולות יותר מאשר כל קבוצה אנגלית היתה או תשאף להיות אי פעם .
    ודי כבר עם ה- "football is coming home" , הוא לא יחזור לעולם .

11. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

בואו באמת נדבר עוד קצת על איזה ליגה טובה יותר, הרבה זמן לא היה.

תפסיקו עם הסיסמאות המטומטמות למען השם, דיון של כלום נפרס על עמוד שלם כבר. ולאנגלופילים - לא לכל שטות צריך לתת כזה יחס ובמה, תראו למה זה הופך.

12. Spanish Weapon Member

שתי הבריטיות הפייבוריטיות הולכות הביתה אחרי קרבות עיקשים נגד היריבות שלהן עד הפנדלים
    ומשאירות במערכה על הנציגות האנגלית בגביע אופ"א דווקא את בולטון עם תמיר כהן שיוצאת למשחק
    לא פשוט בליסבון.
    כמו שאמרתי כאן בשבוע שעבר, לדעתי פיורנטינה הולכת השנה עד הסוף, וזאת על אף היכולת הפשוט
    פנטסטית של באיירן מינכן באירופה ובליגה.
    גם מהצד ההולנדי של איינדהובן יכולה לבוא איזשהי "הפתעה", יותר הולך על פיורנטינה.

היום משחק מאוד מעניין בברמן כאשר ברמן מארחת את ריינג'רס כשהיא בפיגור של 2-0 מהמשחק
    באייברוקס. מענין יהיה לראות את תצוגות הקהל של שתי הקבוצות ובמיוחד של הסקוטים המשוגעים.
    ברמן השנה קבוצה מאוד לא יציבה, בשבוע אחד היא תיתן תצוגת שיא עם שישיות ושביעיות ובשבוע
    אחר היא תפסיד בבית לאולימפיאקוס אחרי הובלה או לחלופין תספוג שישייה משטוטגרט.
    שער חוץ מוקדם של הסקוטים יסגור פה את הסיפור.

13. THE STRETFORD END Member

תמשיכו עוד קצת לחפש את האנגלופילים,זו כנראה אובססיה של כמה וכמה חברי פורום.
    כתב פה בחור,קובי, שפיורנטינה עולה ברמה אחת או 2 על אברטון מבלי להסביר,
    שאלתי איך ולמה הוא הגיע למסקנה הזו,מה הפשע הגדול?
    אפשר היה להפוך את זה לדיון מעניין על ניגודים,תכונות ויכולות בין שחקנים שונים,
    אתם בוחרים לראות זאת כחרחור של ריב ועל זה נאמר על ראש הגנב בוער הכובע
    בעוד שאני רואה זאת בדיון לגיטימי כמו שישנם כאלה כמה פעמים בשבוע בפורום האנגלי!

14. Proud Cockerel Member

כל מאמן, מלבד מאמן אחד, ששנינו מכירים טוב מאוד. מאמן שמתפאר בשיטת משחק התקפית ו"מבדרת" של 4-4-3, בעודו מעלה בעצם הרכב משעמם של 4-5-1.

מתי לאחרונה ראית מאמן שמשחק עם שלושה חלוצי שפיץ מובהקים (קינו, בנט וברבאטוב), זה לצד זה, עם בלם אחד בלבד ועם קשרים בתפקיד מגנים...? עם שני שחקני הגנה טבעיים בלבד (וודגייט וצ'ימבו)...?

בטח לא מעבר לכביש בלונדון...

15. Proud Cockerel Member

מהפה שלך לאוזן של ראמוס...