ממה אתה מפותע? פאלרמו קבוצה טובה יותר נקודה.זה שבניון שם לא עושה אותה לגדולה יותר.חוץ מזה שהמשחק היה ברנזאו ברברה שהוא אחד המבצרים הגדולים באיטליה.
ווסטהאם של השנה עשתה רושם של מי שתדרוס פלרמואיות עוד בהילוך ראשון. התדהמה היא לגיטימית, בהתחשב שהקבוצה שהגיעה בשנה הקודמת לגמר הגביע האנגלי ונתנה עונה איכותית לחלוטין בליגה, התחזקה על הנייר יותר מכל מועדון אחר באירופה אבל על הדשא היא פשוט לא מחוברת ונראית נורא...
איך אבדו גיבורים.... שאלקה, הרטה ברלין, מארסיי ולוקמוטיב מוסקבה מסיימות את דרכן במפעל נגד יריבות נחותות מהן.
מי זאת ווסטהאם?אמפולי מפרקת אותה.בחיי שהופתעתי לרעה,אבל רואים בעיקר ששני הארגנטינאים גדולים מדי על הקבוצה ומעמיסים כובד ענק בעניין של תיאום והתחברות מהירה כמו כמובן ציפיות.שלא תהיו בטוחים שפאלרמו כזו טובה,עוד לפני המשחק הנשיא זאמפריני אמר שעדיף שלא יפסידו כדי לא להתעייף אבל ווסטהאם כאלה עלובים שאמפולי שפירקו את פאלרמו ביום ראשון כבר צריכים להיות באירופה במקום מילאן.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
"איך נפלו גיבורים" http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx כל כך מרחם על שאלקה, הם יכלו להיות קבוצה כל כך דומיננטית במפעל הזה ועכשיו הם נשארים בלי כלום. ומארסיי... גם עם ריברי הם לא חוזרים למה שהם היו פעם. לפחות עכשיו הם יוכלו להתרכז בליגה יותר.
הם תדהמה לך אולי מכיוון שאחרי פאלרמו כנראה לא עקבת כלכך,פאלרמו מבחינת סגל טובה יותר.והיא התחזקה בצורה מטורפת הקיץ שהמון שחקנים חדשים הגיעו וגם עזבו.הראנזו ברברה מוכר לכל חובבי הכדורגל האיטלקי כמבצר ואולי המגרש הכי ביתי באיטליה.נכון שמסאצ'אנו וטבז הם שמות ענקיים אבל הם לא עושים קבוצה,לפחות לא בנתיים אל תשכח שרק שנה שעברה וואסטהם חזרה לליגה ונתנה עונה נפלאה אני מסכים אבל עדיין.פאלרמו טובה יותר.
אין חוכמות. קיבלנו שני משחקים מול פאלרמו כדי להוכיח שאנחנו הקבוצה הטובה יותר, ונכשלנו. בגדול. אמנם לא הייתי משתמש במילים החריפות פה, אבל כן, פאלרמו קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו, לפחות במתכונת הנוכחית. דווקא במשחק החוץ נראינו יותר טוב מבמשחק הבית, אבל ההגנה פשוט נאיבית. בהצלחה לפאלרמו בהמשך, אנחנו ננסה להתרכז במאבקי הליגה.
תסבירו לי! איך ליבורנו שזאת העונה הראשונה שלה באירופה מדורגת רביעית וטוטנהאם, שלא הצליחה בשנים האחרונות באירופה, חמישית?! ותסבירו לי איך פרנרבחצ'ה, המשתתפת הקבועה של ליגת האלופות רביעית?! ואיך מכבי חיפה שתמיד משתתפת בליגת האלופות ופעם עלתה לשם, והלכה לסיבוב הבא של גביע אופ"א חמישית לאומת ליבורנו?! ליבורנו לא היו אמורים להשתתף בכלל! איזה דרגים שטוטיים... הבית הקל של הפועל: אוקזר באזל ויסלה קארקוב זולוט וורגם הבית הקל של חיפה: אוקזר באזל ויסלה קארקוב ליבורנו הבית הקשה של הפועל: סביליה אלקמאר פאלרמו טוטנהאם הבית הקשה של חיפה: סביליה אלקמאר פאלרמו פרנרבחצ'ה
מה מה מה?! פיינורד דרג ראשון?! איך פאקינג זה יכול להיות?!? מה הם עשו באירופה בשנים האחרונות?. איזה ביזיון. ללא ספק הקבוצה החלשה ביותר בדרג. אור, אתה בטוח?.
רק לי נראה שהדרג השלישי יותר חזק מהשני? וגם הרביעי? הדרג השני הוא בדיחה, אלקמאר קבוצה נהדרת אבל השאר...
אתם חייבים לזכור שהדירוג לא מייצג את הכושר של הקבוצה או את מה שהיא עשתה בשנה שעברה, אלא בכמה (אני חושב שב5) העונות האחרונות שלה באירופה. ארז. לפיינורד היו עד העונה הזאת 54.560 נקודות דירוג. זה המון.
זה בדיוק העניין, איך? מאיפה, אלקמאר הגיעה לפני שנתיים לחצי הגמר ושנה שעברה דורגה 1, פיינורד ב5השנים האחרונות לא עשתה כלום באירופה (אולי העפלה בדיוק לפני 5 שנים לליגת האלופות עשתה משהו?) והיא פתאום דרג ראשון ואלקמאר שני?.
משהו מאד מוזר קורה במסדורונות של אופ"א.. זה התחיל עם הגרלת ליגת האלופות שיצרה לנו שוב את ה REMATCH בארסה נגד צ'לסי ממשיך עם הדירוגים הביזיונים האלו. לא יודע איך ועל מה מקבלים נ"ק, כי לפי מה שאני רואה פה אופ"א חילקה נ"ק לחלק מהקבוצות והורידה לאחרים.