תוכיח שלשחטיור יש יותר מה להציע? ומי אמר שזה מדד ל"מגיע" שגם ככה לא קיים בכדורגל? למי שהדרך שלה הייתה "קלה" יותר מגיע לה פחות? לברצלונה מגיע פחות מיונייטד או הפוך? מה זה זה השטויות האלו? מגיע לשתיהן כי שתיהן בגמר. אתה תמיד אוהב לבחור את הצד שממול הגרמני, אין בעיה, פשוט תגיד את זה ישירות בלי לסובב את זה, אף אחד לא יכעס עליך.
וויליאן גולש עם שתי רגליים ישרות ומוריד את פרינץ כשהוא בספרינט. התוצאה? "נו-נו-נו!" שופט ספרדי בגמר. סיוט. איזו טעות איומה של פיאטוב! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx לא מגיע לברמן השער הזה. מתנה מהשמיים. על זה הוא נותן לפרינץ כרטיס צהוב?! על זה?! על תנועת תיקול כשרה לגמרי בסופה אין שום מגע בין השחקנים?! צריך לתלות את הביצים שלו בכיכר העיר, וזה נכון לגבי כל שופט ספרדי. פשוט טמטום מוחלט שלא מפסיק לעצבן אותי. מזל שעדיין לא השפיע על מהלך המשחק. עדיין...
שחטאר הרבה יותר טובה ומסוכנת מברמן, שכמו שאמרתי לא שווה הרבה בלי דייגו, שום יצרתיות בהתקפה, אוזיל מאוד מאכזב אותי. שחטאר משחקים כדורגל אטרקטיבי כמו כמעט כול העונה, והיא הרבה יותר מסוכנת מברמן. 1-1 לא מוצדק, טעות נוראית של שוער שחטאר. תפסיק לחפש את קנטלחו בקטנות, הכניסה של פרינגס הית מסוכנת, ואפילו עם לאהיה גע מגיע לו הצהוב. קנטלחו הוא בהחלט שופט גרוע, אבל רק להזכיר לך את המשחק צ'לסי ברצלונה? חאלס.
ברמן ב' הפסידה, זה לא ההרכב החזק אתה יודע. במצב הזה בלי ספק לברמן אין מה להציע בניגוד גמור לכל המפעל המוצלח שהם הציגו.
הגביע של שחטאר. באמת שלברמן לא היה היום משהו מיוחד להציע בלי דיאגו, מרטסאקר ואלמיידה. משחק די חלש של הקבוצה הגרמנית, היא לא הייתה מספיק מסוכנת, ההגנה שלה תפקדה לא מספיק טוב. אני גם לא חושב ששחטאר הייתה עד כדי-כך טובה היום, גם היא לא נתנה משחק גדול, אבל היא קבוצה יותר איכותית ולמזלה היא הגיעה למפגש בהרכב מלא.
לא גמר שהתעלה לרמה גבוהה, אבל אין ספק שלשחטאר מגיע הגביע. אנשי המשחק הם דריו סרנה שפשוט חיסל את כל מי שבא מולו וגם בישל את שער הניצחון עם הרמה מצוינת, אילסיניו שהיה מצוין במרכז השדה ובנה התקפות, ולואיס אדריאנו שכבש שער נפלא.
שחטאר מחזיקת גביע אופ''א, כול הכבוד- מגיע לה. בקשר למשחק, אחד הגמרים הכי משעממים שיצא לי לראות בתור אוהד כדורגל, והאמת אני לא מופתע, האשמה בכך היא בעיקר ברמן שכמו שאמרתי בלי דייגו אין לה הרבה מה להציע, ועם חלוצים בינוניים כמו פיזארו ורוזנברג. אז דייגו כבר לא יהיה בברמן בעונה הבאה, וברמן צריכה לעשות שינוי משמעותי בסגל שלה, וגם בעמדת המאמן, תומאס שאף כבר מזמן מיצא את עצמו. בסך הכול עונה גרועה של ברמן מקום 10 בליגה הגרמנית, אין ספור הפסדים לקבוצות חלשות, כשלון בליגת האלופות. שחטאר לעומתה הראתה הרבה הברקות, במיוחד עם הברזילאים הנפלאים שיש לה, ואיש המשחק לדעתי דריו סרנה, איזה לחימה, שחקן נפלא. *בושה וחרפה אוהדי ברמן שהביאו רק 4.500 אלף אוהדים מתוך 11 אלף שהוקצבו להם *ביי ביי מדינה קנטלחו, שלום ולא להתראות. *משחק אחרון בגביע אאופ''א, נקווה שהסופר ליגה תיהיה מהנה יותר. לברמן היו חסרים בדיוק 3 שחקנים, קבוצה סבירה צריכה להתמודד עם מצב כזה, הבעיה שהיה חסר לה שחקן אחד שהוא כמעט כול הקבוצה האת והוא דייגו, שטענתי לא פעם שברמן תלוייה רק ביכולת שלו- בעונה הבאה הוא כבר לא יהיה, מה יהיה אז? ברמן חייבת מהפך ומהר. ברמן לא הציגו שום יכולת מדהימה, הם הגיעו מליגת האלופות שגם שם הם לא הרשימו וסיימו במקו םהשלישי רק במחזור האחרון.
הגביע נוסע לאוקראינה ופשוט מגיע להם, כי הם רצו יותר, סיכנו יותר וכבשו יותר. החיסורים בברמן לא מופיעים בסטטיסטיקה ולא אמורים לעניין אף אחד, יש רצוי ויש מצוי. זה מה שהיה לברמן היום להציע וזה היה מעט מאד. קבוצה אפורה, בלי רעיונות ובלי יצירתיות. אוזיל במיוחד איכזב אותי מאד, ברמן ללא דייגו נראתה היום כמו קבוצה שמתמקדת בהגנה, אבל לא מצטיינת בעיקר בתחום. לא שהאוקראינים היו כאלו טובים, אבל כמו שאמרתי הגיע להם יותר ובמיוחד למגן ולקפטן הנהדר שלהם דריו סרנה. עמי, ברמן שיחקה ללא: מרטסקר, דייגו, אלמיידה ודניאל יינסן (שפצוע כבר תקופה ארוכה) כמו גם המגן טוסיץ'. וברמן הביאה איתה 7500 אוהדים מתוך ה 11 אלף שהקצו להם. תפסיק להתבסס בידיעות שלך על התיקשורת הישראלית.
מצטרף להודעות של הרוב פה, הקבוצה האוקראינית הייתה עדיפה עם דאריו סרנה הנהדר והברקות של התקפות קבוצתיות נהדרות, אפילו מההגנה תחת לחץ הם יצאו בפסים קצרים לרוב. הגרמנים היו חסרי רעיונות - כנראה עקב חסרונו של דיאגו. ניצחון מוצדק שהיה צריך להגמר ב 90 דק' לדעתי.