הקבוצה שהגיעה לה יותר עלתה. איזה מתח אדיר בדקות הסיום.. כל כך חבל לי על המבורג.. די קפאו במשחק עצמו והתעוררו מאוחר מידיי. בהצלחה לברמן בגמר.
מוריד את הכובע בפני ברמן, שמגיע מגיע. מזל טוב ווקר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
כמה שמהפעל הזה ירד ברמתו, ברמן בעונה הכי גרועה שלה בשנים האחרונות, עולה לגמר גביע אופ''א. עם יש מגיע, שחטאר צריכה לזכות, קבוצה נפלאה.
בלי דייגו אבל עם אוזיל,במילים אחרות:היורש כבר נמצא ושאר השחקנים יחפו על חסרונו של דייגו בלחימה, ב-30 מיליון שנקבל מבולסי הספגטי נוכל לחזק את החוליות החלשות באמת שהן ההגנה והקישור האחורי, אפילו בעונה הכי גרועה שלנו בעשור הנוכחי אנחנו עומדים בפני דאבל היסטורי- גביע גרמני+ גביע אופא, אני מאמין בקבוצה,שחטאר ולברקוזן הן קבוצות נחמדות אבל לא כאלה שימנעו מאיתנו את הדאבל, בעונה הבאה עם רכש נכון לשם שינוי(ותודה לדיייגו על מילוי הקופה) אנחנו חוזרים למקום הראוי גם בליגה. :aaa8:
ריקלמה, תבין, ברמן איבדו את הליגה מזמן ולכן הם מרשים לעצמם להקריב משחקי ליגה מיותרים למען הגביע הנוכחי והפנימי בגרמניה. לפני משחקים כאלו שאף נותן לשחקנים בליגה לנוח, עושה הכנות יותר רציניות ומקיפות למשחקים על התארים שנשארו וזה מאוד מורגש. ברמן פשוט רצו יותר אתמול, היו באטרף אחר ושונה מהמבורג שרצה חזק גם בליגה.
כבר במשחקים מול טוטנהאם כתבתי ששחטאר היא מועמדת שלי לזכייה. יש שם כמה שחקנים מעולים. מרטין יול תמיד תמיד מפסיד את המשחקים הקובעים.
אחרי השיפוט המזוויע שלשום היה כיף לראות את הקוון תופס את הנבדל של פיזארו במחצית השניה. שריקה נהדרת. אני לא חושב שיש הרבה קוונים שהיו תופסים את זה. לגבי המשחק, הגיע לברמן לעלות. היא שיחקה נהדר והמבורג פחות או יותר באה להוציא תיקו. כואב לי על המבורג כי בסופו של דבר היא עפה על חודו של נייר מקומט. אבל יותר חבל לי על דייגו שלא ישחק בגמר. הצהוב שלו היה כל כך לא מחויב.
אלופה אוקראינית בגביע אופ"א יהיה חידוש מרענן. לפי סך הניקוד המצטבר העונה של האוקראיניות בכלל הם הראויים ביותר, מספר 1 באירופה כולל המדינות המשחקות בליגת האלופות. עם כל זה, גם קבוצה גרמנית לא לקחה הרבה זמן וגם זה לא יהיה אבל לכדורגל או משהו חס וחלילה.
מחר יתקיים גמר גביע אופ''א, ועם יש מגיע, אז שחטאר תזכה. אלופת אוקראינה שעוברת עונה מצויינת, שמשחקת כדורגל מצויין לאורך כול הטעוניר, וגם בליגת האלופות, אפילו הצליחה לנצח את ברצלונה בקמאפ נאו. לעומתה ברמן, שעוברת את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות, מדשדשת במרכז הטבלה בליגה הגרמנית, ועלתה לגמר עם הרבה מזל את מילאן והמבורג. דייגו המושעה לא ישחק, ובלעדיו לברמן אין הרבה מה להציע, שחטאר פיבורטיית לדעתי.
נו איזה קישקוש... לשחטאר מגיע יותר? הם ניצחו את ברסה ב במשחק לפרוטוקל אחרי שברסה כבר עלתה לשלב הבא וזה לא קבע לה שום דבר,ממש כמו הניצחון של חיפה על יונייטד ב לפני כמה שנים בדיוק באותה סיטואציה. ברמן לעומתה הדיחה את מילאן בחוץ במשחק על כל הקופה שקבע למילאן המון, חוץ מזה שאין דבר כזה מגיע בכדורגל אבל אם היה דבר כזה אז היה מגיע לברמן.
אתה לא יכול להגיד אחרי צמד המשחקים מול מילאן והמבורג שברמן עלתה עם הרבה מזל, אפשר להגיד שהיא עלתה עם הרבה אופי! ורק בגלל זה מגיע לה לזכות בגביע...
לשתיהן מגיע כי שתיהן בגמר. מה שאני לא מבין הוא למה ריקלמה תמיד נגד הגרמניות גם אם זה ככה סתם בלי סיבה. מיותר כל זה. אך אם הוא מעדיף את הכדורגל האוקראיני או נהנה משחטיור בפרט, גם זכותו המלאה.
מילאן של העונה היא לא מילאן של שנים קודמות, וברמן עברה אותה רק בגל הפרש שערים, ולא בגלל איזה תצוגה מדהימה, המבורג היא קבוצה די נאיבית שניצחה בווטשרדיום אבל הפסידה בבית בצורה די מבישה, ברמן לא הציגה שום יכולת עילאית במשך שכול העונה, וראיתי לא מעט משחקים שלה העונה, זאת לא ברמן של השנים האחרונות, וגם בליגה הגרמנית היא נמצאת בעונה גרועה. האמת, לא כול כך משנה לי מי תזכה, אבל לטובת הכדורגל מגיע לשחטאר, שהציגה כדורגל מופטי העונה(גם בליגת האלופות, בניגוד לברמן). אני לא נגד הגרמניות, אני בעד הצדק. ולדעתי מגיע לשחטאר לזכות, מה שגם שברמן היום בלי דייגו, ועם חלוצים בינוניים כמו פיזארו ורוזנברז אין הרבה מה להציע.