גביע אופ"א של שחטיור דונייצק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏3/10/08.

1. בועז Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

אני חושב שאתה בין הבודדים שזה מפריע לו. לא חושב שיש אנשים מחוץ לאוקראינה שיודעים שהיה משחק כזה בכלל, וגם אם היו כאלו שטרחו לצפות בו(כמוני), הם וודאי השתעממו לכדי שיגעון.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו אצלי אורחים, אז ראיתי את המשחק בטפטופים. אני זוכר שרגע אחד התוצאה הייתה מאופסת, הלכתי רגע להטיל את מימיי, חזרתי, ואני רואה שכבר 1-0 להמבורג משער נגיחה יפה של פיוטר טרוכובסקי.
    ניסיתי לשכנע את האנשים להמשיך ולראות את המשחק, אבל הם התעקשו בהתחלה לראות איזו תכנית מעאפנה בערוץ 22 וזה לא היה לעניין להסתגר בחדר ולראות את המשחק.

אין ספק שזו תוצאה מסוכנת להמבורג, אבל זה עדיין לא סוגר כלום. המבורג היא לא קבוצה טובה, שכן אם הייתה כזו, לבטח כבר הייתה מבטיחה את האליפות בגרמניה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/09
  3. דנידין Member

ברמן כאלה לוזרים שפשוט אין דברים כאלו, פשוט אין.
    מבחינת הכדורגל הגרמני חשוב שהמבורג תהיה בגמר כי ברמן עוד תפסיד את ההזדמנות פז הזאתי.

4. johnnie walker Member

ברמן לוזרים? אוי דני דין, שתהיה לי בריא.

בוא נראה במה זכתה המבורג ב-20 שנה האחרונות: 0 תארים (סליחה,היא דווקא זכתה באינטרטוטו...פעמיים!)

ברמן לעומת זאת: 2 אליפיות 2 גביעים ועוד 1 גביע אירופה למחזיקות ( ולא ספרתי את גביע האינטרטוטו שבו היא גם זכתה..)

אבל בשבילך ברמן לוזרית...אז איך נקרא להמבורג אם כך? או לקבוצתך האהובה שאלקה שלא זכתה באליפות פחות או יותר מאז ימי המנדט הבריטי?...

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/09
  5. בועז Member

ג'וני ווקר,

אתה בטוח שיש קשר בין העובדה שהשחקנים של ברמן היום אותם כינה דני דין לוזרים לבין השחקנים ששיחקו שם לפני 10-15 שנים? אני מתקשה למצוא אותו. אני חושב שדני דין כיוון לשחקנים של היום, לא לאלו שזכו בגביע אירופה למחזיקות לפני 15 שנה..

ואגב, אני לא חושב שיש מישהי שזכתה אי פעם באינטרטוטו, זה בכלל לא תואר אלא זכות להשתתף בגביע אופא לא?

6. La Curva Nord Member

פחח, לא פלא שאתה אוהד קבוצה כמו ווסטהאם. אתה עוד מתפלא על שחטיור? הקבוצה הזאת שוחטת את ווסטהאם. אם "משעמם" לך, תצפה בכדורגל המבריק של ווסטהאם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/haha.Xxx

7. johnnie walker Member

בועז

לא יודע למה הוא התכוון אבל כשמישהו כותב "ברמן לוזרים" או ווסטהאם לוזרים"
    הוא מדבר בעצם על המועדון עצמו גם אם לא התכוון לכך.

חוץ מזה שנשגב מבינתי איך אוהד שאלקה שהיא הקבוצה הכי לוזרית בתולדות הכדורגל הגרמני
    (וכולל הדור הנוכחי של השחקנים שלה) מעיז לכנות את ברמן לוזרים-להזכירך: ברמן היא אחרי
    באיירן הקבוצה הגרמנית הכי טובה בעשור הנוכחי.

יש דבר כזה dna של מועדון ויש דבר כזה תקופות רעות ותקופות טובות,יוניטד למשל גם כשלא
    זכתה 26 שנה באליפות או ליברפול כיום,לעומת זאת בקבוצות כמו שאלקה הלוזריות זה כבר
    עניין מושרש וחלק מהאופי של הקבוצה,לא שאי אפשר לשנות את זה, ראה צלסי לדוגמה,
    אבל כמו ששאלקה מתנהלת הם לא יזכו באליפות גם עוד 500 שנה,וזה ידידי,לוזריות.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/09
  8. riquelme1 Member

שאלקה לוזרית מאז ומעולם, אבל זה עדין לא אומר שברמן, שהיא אחת הלוזריות הגדולות באירופה ב5 שנים האחרונות לא. כי היא כן, וההדחות שלה מליגת האלופות, ומגביע אופ''א מוכיחות אתזה. ברמן קבוצה בדעיכה, לעומתהמבורג שהולכת ומשתפרת.

9. johnnie walker Member

אם לוזריות זה:

1. לסיים כמעט שנה אחר שנה בטופ 3 בליגה
    2.להתמודד על האליפות כמעט מדי שנה
    3.לזכות בדאבל
    4.לשחק כמעט כל שנה בצמפיונס-ליג
    5.להדיח קבוצה כמו מילאן בדרך לחצי גמר
    6.בעונה החלשה ביותר שלנו בעשור הנוכחי עדיין להגיע לחצי גמר אופ"א ולגמר הגביע הגרמני

אז סבבה, אנחנו לוזרים,אבל אנחנו גם כנראה הלוזרים הכי מצליחים אי פעם.

כל קבוצה בסדר הגודל שלנו ובתקציב שלנו היתה מוכנה להיות "לוזרים" כמונו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/09
  10. דנידין Member

לסיים בטופ של הליגה לא עושה אתכם ווינרים כמו שזה לא עושה אותנו ווינרים. ווינר מנצח ומקום שני זה לא ווינר.

הדאבל שלכם לפני חמש שנים וגם התואר האחרון שלכם מאז לא עושה את המועדון שלכם למשהו בלתי רגיל. כשבאיירן לא טובים גם שטוטגארט או וולפסבורג מצליחות להנות מהספק.

גם גמר זה לא מספיק כל עוד אתם לא לוקחים אותו, כי אין יותר לוזרי מלהפסיד גמר.

לפי כל הנתונים שרשמת כאן אז בעצם באיירן המועדון השונא עליך הם סופר ווינרים, כי הם כל שנה משחקים בליגת האלופות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. דנידין Member

נו וואקר, אתה מוכן לערב שכל כולו ניפוץ של חלומות (אשליות)? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

12. avdz7 Member

אני עם המבורג היום (טוב, לא רק היום).
    בנתיים במשחק האוקראיני מתפתחת דרמה לא רעה בכלל..

13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כנראה ששער בדקה ה 90 זה IN.
    אילסיניו מעלה את שחטיור לגמר גביע אופ"א האחרון במתכונת הנוכחית שלו.

שחטיור בגמר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/5/09
  14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

מדהים, שחטיור בגמר! אני מתרגש. מדהים, מדהים, מדהים. איזה מהלך ענק של אילסיניו. מי היה חושב על גמר באמצע שנות התשעים כשעוד היה לי מנוי? :aaagath:

ג'דסון, איליסיניו, היו ענקיים היום. אדריאנו ופרננדיניו היו היום חלשים, אבל למי אכפת? שחטיור בגמר!!
    כל הכבוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/09
  15. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

המבורג עלו היום ללא רוח מלחמה, כבויים לגמרי. הגיע לברמן, זה בטוח. רק חבל שדייגו לא ישחק בגמר.