גביע אופ"א של שחטיור דונייצק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏3/10/08.

1. Milevskiy Member

איזו מחצית של דינמו ביינתים, שנים לא ראיתי אותם משחקים ככה.
    וכמובן תודה גם ללנדרו שמנסה לאגרף כדור פשוט ואז מוצא אותו בתוך השער, גול יותר מטומטם ממה שטועמה הביא לו.
    יאללה דינמו! עוד 45 דקות!

2. RealStretford Member

לא היית צריך לדאג. הלוואי עלינו

3. Milevskiy Member

עוד טעות של לנדרו סידרה את השלישי, אבל למי אכפת? 3-0! ואחרי 10 שנים שוב פעם בחצי גמר אירופאי
    כל הכבוד! :aaa021: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

4. דנידין Member

וגם הקבוצה האוקראינית השניה נראת נפלא. בדרך לעשות משהו גדול עם 2 קבוצות בחצי גמר גביע אופ"א?

ריספקט!

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארסיי יושבת חצי שעה על השער של שחטיור ונראית לא רע בכלל, פעם ראשונה שהאוקראינים עוברים את החצי ונסיון מסירה בנוסף לנגיעה קלה מהמגן ושער די מוזר נכבש..

כמה חבל שמארסיי כנראה לא תהיה בחצי הגמר

6. דנידין Member

חבל על מי שמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

ובנתיים אודינזה כבר במחצית אחת מוחקים את היתרון של ברמן ומתחילים את המחצית השניה בדף חלק שההכרעה ברגליים שלהם.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אם מנצ'סטר סיטי בסופו של המשחק תודח מגביע אופ"א היא תצא פשוט פראיירית, כמה הזדמנויות! ההחמצה של קייסאדו פשוט מדהימה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx.
    יש קבוצה אחת על המגרש, המבורג פה ושם מנסה לבעוט מרחוק אבל את מהלכי הכדורגל ואת המשחק ההתקפי והשוטף מייצרים דווקא חניכיו של מארק יוז, האמת שבצדק, יש מוטיבציית שיא משער היתרון של האקוודורי.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחח כל קבוצה שרציתי שתעלה לחצי גמר עפה :\

סיטי ומארסיי פשוט פראיירים, פ.ס.ז' לא הופיעה ואת אודינזה לא ממש ראיתי

9. avdz7 Member

תענוג של משחק בסיטי אוף מנצ'סטר סטדיום.
    סיטי עם המון רוח, לחימה ומאמץ אדיר של כל השחקנים. לא הספיק לנצח את המבורג, ואני מבסוט שהגרמנים עולים לחצי (מול ברמן?).
    לא מתאים לאוליץ' ההצגה ההזויה שעשה. וגם הגיע פנדל לסיטי על תפיסה ברחבה שהייתה לקראת הסיום (למרות שזה מתקזז עם הפנדל שלא היה בחיים).

10. דנידין Member

יודעים מה באמת מדהים?

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../crank2009.html

הכדורגל האוקראיני מרשים!
    קפיצה של 5 מקומות ויותר העונה על חשבון יוון, טורקיה, פורטוגל, רומניה והולנד !!!
    כבר במקום ה 7 בדירוג אופ"א ומתקרבים אל הרוסים שבמקום השישי.

ר-י-ס-פ-ק-ט !

11. duck kc samara Member

מתקרבים לרוסיה לא ממש 7 נק' הפרש זה הרבה מאוד אולי רוסיה יותר קרובה לצרפת שנמצאת במקום ה5.
    אני לא מבין למה כל כך מתלהבים מהכדורגל "אוקראיני" שחטיור ודינמו משחקים כמעט בלי שחקנים אוקראינים בהרכב אצל דינמו אפשר להגיד ששיחקו 3 שחקנים 2 מהם התאזרחו מילאבסקי נולד בבאלרוסיה ואלייב נולד ברוסיה גם אצל שחטיור נראה לי גם 3 אוקראינים שיחקו.
    אבל כמו שאמרתם עדיין מכובד 2 קבוצות בחצי גמר מאוקראינה.

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש אני לא מבין מה הלך שם באיטליה , כבר במחצית אודינזה השיגה את מה שהייתה צריכה ומחקה את הפסד ה3-1 בגרמניה. ואז במחצית השנייה או שברמן התחילה לשחק כדורגל או שאודינזה הזמינה אותה לשחק כדורגל והתגוננה.

13. דנידין Member

אני לא אתווכח איתך כי אני לא אוקראיני ומעבר להישג אין לי שום אינטרס. לא יודע כמה אוקראינים באחוזים משחקים בניציגות שלהם, אבל הם עמדו בתחרות היבשתית בכל המובן המקצועני העונה ונתנו אגב סכום נקודות במצטבר הגבוה ביבשת (יותר גבוה מאנגליה!). זה הישג וזה בולט, לכן אנחנו כאן מדברים על זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/09
  14. SeRgInHo Member

סמארה,
    אפשר לחשוב שהקבוצות הרוסיות מלאות בשחקנים רוסיים...
    ובקבוצות הגדולות באירופה יש יותר שחקני בית בהרכב?
    כמובן שהייתי רוצה לראות את דינמו קייב עולה לחצי גמר כמו לפני עשר שנים עם 0 זרים בסגל, אבל לא תמצא את זה עכשיו בשום קבוצה באירופה, פרט לבילבאו.
    וזה עדיין לא מוריד בפני ההישג העצום.

15. duck kc samara Member

אולי חוץ מספרטק מוסקבה שאני לא ממש זוכר כמה רוסים משחקים אצלה בהרכב בכל השאר בקבוצות הגדולות ברוסיה משחקים בערך לפחות בין 7-5 רוסים שזה לא רע והם משחקים בגלל שהם טובים ולא שזה חוק או משהו גם זניט שיחקה בגמר גביע אופא עם 8-7 רוסים בהרכב כאן נראה לי אפשר לראות התקדמות. לא שאני מזלזל ב14 נק' שאוקראינה צברה שזה לא מעט בכלל כמו שדנידין אמר אבל עדיין הישג הזה נראה לא ממש מפתיע עם הרכב זרים כאלו...אני פשוט אומר שגם באוקראינה צרכים להבין שצרכים להגביל את כמות הזרים כדי שהכדורגל האוקראיני יתקדם יותר לא שהוא עכשיו במצב נורא או משהו אבל אפשר להשתפר הרבה יותר וגם לאוהדים שלהם יהיה יותר כיף לראות את שחקנים מקומים שלהם משחקים.