גביע אופ"א - עד הגמר

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by לירן, Feb 20, 2003.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

גמר די משעמם מבחינת השמות של הקבוצות(בלי להעליב את אוהדי סלטיק או פורטו אם יש כאלו כאן)
    לדעתי סלטיק לוקחת..

2. Alessandro Nesta Member

את האמת, אני לא יודע מה יותר מעניין אותי :
    גמר הגביע בין רמת-גן לבאר שבע, או גמר גביע אופ"א בין סלטיק לפורטו.
    בכל אופן, אני מאמין שסלטיק תזכה (2-1).

3. שגיא Guest

3-2 לפורטו בהארכה

120 דקות, 5 שערים. פורטו כבשה שער אחד יותר, 3-2 היא ניצחה במשחק דרמטי שנכנס להארכה והוכרע רק בדקה ה115 עם שער של דרלי הברזילאי של פורטו, שגם כבש שער נוסף מוקדם יותר.
    סטליק לא הצליחה לחזור כבר, היא הייתה בעשרה שחקנים החל מהדקה ה95.
    אגב, ראיתם איך בהתפקה אחרי השער של פורטו, השוער, ויטור באהיה, נפל כאילו בעטו לו ברגל וסחט עוד 5 דקות מהשעון, בהחלט מעשה מלוכלך, כאשר בהילוכים החוזרים ראו בבירור שאף אחד לא נגע בו, למרות זאת השופט הוסיף זמן, אבל גם זה לא הספיק לסלטיק, שאת ההזדמנות האחרונה שלה, בבעיטה חופשית, ביזבזה בצורה מעוררת רחמים.

בסופו של דבר, פורטו מחזיקת גביע אופ"א לשנת 2003

4. Kgt1 Member

הקבוצה הטובה יותר ניצחה. דקו פשוט גאון כדורגל לא פלא שכל כך הרבה קבוצות רוצות אותו (וגם את דגו :wink: ) באירופה...סלטיק ב-115 הדקות הראשונות למעט שני הגולים לא עשתה פשוט כלום, לא יזמה בכלל...
    סה"כ משחק לא רע, ממשיך את המסורת של גמרי אופ"א האחרונים שהיו משחקים טובים.

5. דודו זר Member

איזה משחק גדול היה אתמול גמר גביע אופ"א!!!!!
    והכל בזכות בנאדם אחד!!! לא, זה לא לארסון וזה אפילו לא דרליי שכבש גם הוא 2 שערים. זה בזכות השדר הכי טוב וקורע בארץ: זוהיר בהלול!!!

ולהלן כמה ציטוטים מרנינים מפי המאסטרו:
    "איזה כדור וירטואוזי היישר לבוקסה הקטנה של באיה הפורטוגזי..."
    "ומי משתלט על הריקושט אם לא דקו הכל-יכול?!"
    והיו עוד מלא שברחו לי...

ואיך שהוא וזאביק זלצר עיוותו לשחקנים את השמות.. חבל על הזמן!!! (למשל "LAMBART" במקום "LAMBERT" וכדומה...)

אבל זאביק זלצר הוא אחלה פרשן שיודע כדורגל!! שקט, אובייקטיבי ובעיקר לעניין!!!

אבל ראיתם מה קרה ממש לפני השריקה לפתיחת המחצית השניה?!?!?
    חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    פעם ראשונה שאני רואה שמוציאים כרטיס אדום לשופט עצמו!!!!! איזה קטעים...
    למי שלא ראה: השופט בא לשרוק לפתיחת המחצית השניה, כשלפתע רץ לעברו כביכול שופט אחר ששלף לעברו כרטיס אדום ומייד התפשט ורץ בעירום כשכל גופו מכוסה כתובות... והראו את הכל בשידור חי!!!! ממש סרט פורנוגרפי... (מילא היה חתיך, אבל מדובר באדם שמן ומכוער) בטח זה אחד מהסקוטים המשוגעים!! באנגליה זה קורה הרבה...

אבל איך שזוהיר בהלול הגיב... זה הלך בערך כך:
    "וואוו.. ווואוו... ווואוו.. מה אנחנו רואים עכשיו?!? התערטלות עם כרטיס אדום בשידור חי וישיר!!!
    מה זה?!? אין כבר פסים דיגיטליים כדי שיוכלו להסתיר מפני הקטינים את המחזה המביש הזה?!?!?
    אין ספק שזהו האירוע המפתיע ביותר במשחק, אפילו יותר מהשער עצמו... ללא ספק, העניין הזה ידובר וידוסקס רבות ב-סי.אן.אן, ב-בי.בי.סי וב-איי.בי.סי..."

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    פשוט קרע אותי...

6. Don p1 Member

הגמר אתמול בהחלט היה מהנה, משחק כדורגל מהיר ופתוח ששני הקבוצות רצו רק לנצח..
    בשנים האחרונות גמר גביע אופ"א הוא אחד הגמרים המעניינים ביותר באירופה, גם בשנים האחרונות זה היה ככה, הרבה שערים יפים כדורגל פתוח ותענוג לראות..
    רק חבל שערוץ 33 משדר את זה, הגיע הזמן שזוהיר יפרוש...הוא עבר מזמן את השיא או שיחזור לרדיו.

אני חושב שאתמול היה לנו הצצה קלה לכוכב הבא של הכדורגל, דקו פשוט שחקן נפלא ועם הזמן עוד נראה אותו בליגה הספרדית..
    חבל שפוסטיגה החלוץ הצעיר לא יכל לשחק אתמול, כי גם הוא הולך להיות שחקן ענק..