צחוק הגורל!! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx בדיוק רבנו בין טוטנהאם לסביליה ועכשיו נראה את התוצאות במגרש וכל מילה אחרת מיותרת.
לפחות המנצחת בין אספניול לבנפיקה תפגוש את המנצחת בין ברמן לאלקמאר והמנצחת בין סביליה וטוטנהאם תפגוש את המנצחת בין לברקוזן ואוסאסונה
http://www.youtube.com/watch?v=9H1KAE_SmqM דרך אגב גם שחקן פארמה הבקיע השנה שער כזה לא זוכר נגד מי ולא זוכר איך קוראים לו אבל בספורט 5 אמרו שער השנה באירופה וזה ממש לא, למרות שזה שער יפה.
איזה הגרלות מעצבנות. הקבוצות המשעממות(בנפיקה, אוסאסונה...) ממשיכות להיתקל ביריבות שאפילו יותר משעממות מהם(פ.ס.ז', בורדו) בעוד האטרקטיביות נפגשות עם עצמן(ברמן-אייאקס, אלקמאר-ניוקאסל, אלקמאר-ברמן, סביליה-טוטנהאם). בסוף נקבל איזה אספניול בגמר.
קבוצה בינונית, תפסה עונה טובה, על מה אתה מדבר תגיד לי? סביליה קבוצה שנבנת להיות קבוצה גדולה כבר 5 שנים, כל עונה היא מתקדמת והעונה סוף סוף אנחנו רואים קבוצה אדירה, בעונה שעברה הם זכו בגביע אופ''א, ועובדה שאפילו היו הקבוצה הכי טובה בעולם בשנת ה2006, העונה הם מתמודדים על האליפות, סביליה קבוצה עם הקהל הטוב בספרד, תקציב אדיר, סגל שחקנים נפלא, מחלקת נוער מהמשובים בספרד. סביליה כרגע פיבורטית מול טוטנאהם.
חבר'ה, מה אתם מתרגשים מהילד הזה? אפילו את השם של כוכב הקבוצה שלו הוא לא יודע לכתוב כמו שצריך. מנסיון שלי עם חבר'ה כמוהו, הוא טרמפיסט שראה איזה קבוצה שמשחקת יפה, אז תשמע מה שאני אומר לך - עוד שנתיים-שלוש הקבוצה שלך תשקע ממש כמו כל קבוצה בספרד שאינה בארסה-ריאל, כי בליגה הספרד אין ממש יציבות מעבר לשתי הענקיות, ואתה תיתקע עם קבוצה ממש כמו בטיס, ויאריאל, סוסיאדד, בילבאו ושות' שתצנח לאחר הצלחה (ההערכה שלי ברגע שתגיעו לצ'מפיונס ליג), כך שגם ההווה שלכם יש ולנו לכאורה אין (אמירה מגוחכת שעוד אתייחס אליה בהמשך) הוא עניין זמני. ואם בכל זאת להתייחס לשטויות שציינת. אני קודם כל חייב לשאול מה הקטע בפשוט לומר "בינוני", שזו כל מילה שנייה שלך. אני באותה קלות יכול לומר "סביליה קבוצה חלשה שמצליחה בזכות החולשה של הליגה הספרדית" או "טוטנהאם הייתה זוכה באליפות אם השופטים לא היו דופקים אותה", אבל בסופו של דבר האמירה הזאת ריקה מהסיבה הפשוטה שאני לא מראה כל נימוק לדברים שלי ומציג אותן כמו איזשהי אקסיומה. זה פורום, וזה לא הולך כך. לומר שפרדי קאנוטה היה בינוני (שוב המונח הזה, משגע אותי אפילו לכתוב את זה) אצלנו ואצלכם פתאום הוא נהיה חלוץ נפלא זה שקר, וזאת אמירה טיפשית, מגוחכת וחסרת בסיס שנגועה בחוסר ידע ובורות. פרדי קאנוטה התחיל כפיבוט אדיר אצלנו, כבש שניים מהשערים היפים שנראו אצלנו בשנים האחרונות, והסיבה היחידה לעזיבה שלו (תמורת 5.5 מיליון פאונד, האם אתם "פראיירים" לשלם על חלוץ "בינוני" סכום שכזה?) הייתה העצלנות שלו באימונים והסתכסכות עם הצוות המקצועי וההנהלה כאחד. אבל בינוני הוא לא היה, למעשה היה אחד משחקני המפתח שלנו. אני בספק אם ראית בשנים האחרונות משחק שלנו, כך שהאמירה הזו לא מפתיעה אותי. בכלל, איך שחקן הופך בבת אחד מסתם שחקן לכוכב על? ואגב, ראיתי את המשחק שלכם נגד ברצלונה ושם דווקא זה היה בדיוק אותו קאנוטה עצלן שעושה טובה שהוא על המגרש, גם פתאום תפוקת השערים שלו צנחה פלאים, אותו שחקן בדיוק!!!! אני לא חושב שאפשר לומר שסביליה פייבוריטית או טובה יותר מטוטנהאם ובטח שלא מבין על סמך מה זה נאמר. עונה ראשונה שלנו באירופה אחרי 7 עונות ואנחנו כבר ברבע הגמר, סביליה לא סיימה עדיין בין 4 הראשונות בספרד, ממש כמו שטוטנהאם לא סיימה עדיין בארבע הגדולות של אנגליה (ובאנגליה קשה יותר להשתחל כי בשנים האחרונות זה פחות או יותר מועדון קבוע, ועדיין כמעט עשינו את זה). בכלל, אני עוד יודע קצת מה הולך בסביליה, אבל לך אין שמץ של מושג מי ומה היא טוטנהאם ועדיין אתה מדבר בטון שהיה גורם למישהו מהצד לחשוב שראית אי פעם משחק שלנו. לומר שבית שבו צריך לשחק מול בשיקטאש בחוץ, באצטדיון סופר ביתי, מול לברקוזן שגם היא שווה רבע גמר כמו שאתם רואים זה לא כזה טריוויאלי, ואנחנו סיימנו את הבית הזה במאזן מושלם! המפעל הזה קטן עליכם? לא לפי איך שעברתם אתמול, כולה שמינית הגמר. את הכסף לא סופרים במדרגות. בקיצור, אלבס, אני אאלץ לאמץ מטבע לשון שמעולם לא השתמשתי בו כאן אך זכית בו בזכות ולא בחסד - ליצן, לך תמכור תותים! וריקלמה, אשמח אם תבסס גם אתה את דבריך, מדוע סביליה כל כך פייבוריטית.
אני חושב שוורדר ברמן וסביליה הקבוצות הכי חזקות במפעל והייתי רוצה שהם ייפגשו בגמר. אני לא מזלזל בכלל בטוטהנאם, קבוצה מוכשרת אך לא יציבה, אבל לטעמי סביליה פייבוריטית. סביליה השנה חזק בתמונת האליפות בספרד, היא קבוצה ביתית מצויינת, היא ניצחה בבית גם את ריאל מדריד, גם את ברצלונה, גם את וולנסיה, היא קבוצה מאוד מוכשרת, היא לא סתם מחזיקת גביע אופ"א, היא בהחלט עשתה התקדמות בשנים האחרונות ובשנתיים הקודמות גם יכלה להעפיל לליגת האלופות אבל החמיצה את ההזדמנות והשנה זה ייקרה והיא תסיים בין הארבע הראשונות. השחקנים הבולטים של הקבוצה הם קאנוטה שנמצא בעונה מעולה, חסוס נאבאס ואדריאנו המוכשרים ודניאל אלבס שהוא אומנם מגן אבל מלך הבישולים של הליגה עם עשרה ויש לו יכולת התקפית שהמון קשרים היו מתגאים בה. מרכז השדה של הקבוצה חזק, היא לא נופלת מהרבה קבוצות באירופה. אבל, סביליה משחקת חזקת בכל החזיתות, ויכול להיות שהעייפות תכריע אותה ואולי זה ייתן לטוטהנאם לעבור, אולי. סביליה גם בעמדה טובה ברבע גמר גביע המלך, גם נאבקת חזק על האליפות והיא עם אותו מספר נקודות כמו ברצלונה, וגם לא מוותרת על גביע אופ"א, לקבוצה הזו גם יש שמונה נשמות ואתמול, השוער שלה השווה בדקה האחרונה מנגיחה אחר קרן והוביל אותה להארכה שבסופה היא ניצחה. אלבס, אתם עדיין לא זכיתם במפעל, כך שאין מה לצאת בחגיגות, יהיה לכם קשה, אתם לא תדגלו בקלות מעל טוטהנאם לה יש את לנון, ברבאטוב ועוד שחקנים מוכשרים, הקפטן רובי קין כמובן, ועוד, ובכדורגל "Never say never". הכל תלוי באיזה כושר נראה את שתי הקבוצות. האם זו תיהיה סביליה קבוצת הבית הנהדרת או סביליה שהפסידה לנאסטיק 1-0 שבוע שעבר והפסידה הזדמנות אדירה לפתוח פער בצמרת. איזו טוטהנאם נראה זו גם שאלה טובה.
Hotspur(שמך), סביליה לא עד כדאי כך פיבורטית, אבל היא בהחלט פיבורטית במעט. סביליה לפי דעתי כיום קבוצה טובה מטוטאהם, להית במקום ה-2(אותו מספר נקודות עם ברצלונה), זה קצת יותר קשה מלהיות מקום 6 בליגה האנגלית, למרות שאתה מכיר את דעתי ויודע שאנ חושב שהספרדית טובה יותר. גם מבחינת סגל שחקנים, לפי דעתי של סביליה עולה על זה של האנגלים, עם שחקנים מהסלסאו(אלבס, רנאטו, לואיס פביאנו), שחקן מנבחרת צרפת(אסקודה), רוסיה(קרז'אקוב), ספרד דנמרק וכו', אני לא מזלזל בשחקנים כמו: רובי קין ברבאטוב וכו', אבל אני חושב שהסגל של סביליה טוב במעט. בכל מקרה, העובדה שסביליה כבר זכתה בתואר בעונה שעברה, ושטוטאהם כבר הרבה שנים אל הית באירופה גם עובדת לטובת הספרדים, מה גם שסביליה מארחת את המשחק ה-2, במבצר שלה הרמון סאנצ'ס פיחאן מגרש שבוא היא הפסידה באירופה מתוך 27 משחקים משחק אחד בלבד.
עזבו אתכם שלדעתי בכלל מדובר במשחק שמתלבש יותר מדי טוב על המונח "50-50", עדיין אנחנו מדברים על שיטת גביע של שני משחקים, וכמו שהולך אצל האחות הגדולה באלופות בשנים האחרונות, וכמו שסביליה הייתה פייבורטית גדולה מול שחטיור וניצלה בנס, אז באמת הכל יכול לקרות. שער חוץ לכאן או לכאן פתאום משום מקום גונב ומשנה את כל התמונה. ככה שבאמת הרבה להתעסק בפייבוריטיות, בטח שאין מבין הקבוצות קבוצה שבאמת באופן ברור טובה יותר מיריבתה, אז להתעסק במי פייבוריטית במעט או בקצת או בשחקן או שניים, נראה לי לא ממש חכם. מדובר בשני משחקים בלבד עם שיטת שער החוץ הנפלאה, ככה שבאמת מה יש לדעת כבר. אבל בניגוד לאחות הגדולה- איזה יופי של רבע גמר. 90 אחוז מהקבוצות הן קבוצות התקפיות, שבאות לשחק כדורגל ולא לשחק על תוצאה( סביליה, טוטנהאם, ורדר, אלקמאר, אספניול תלוי באיזה יום היא קמה) בנפיקה שמתאוששת מתקפות הבונקרים של קומאן, ולברקוזן, שאותה אמנם לא ממש ראיתי, אבל מכל הגרמנים פה הבנתי שכדורגל חיובי זה משהו שיש אצלה בכמויות. גביע אופ"א חוזר.
השם הוא גיא, את הדיעה שלך אני לא אשנה למרות שגם אצלך חסר ידע (השם הוא טוטנהאם, לא טוטאהם) אבל בדבר אחד טעית - את המשחק השני אנחנו מארחים.
טוב מכיוון שאני לא נוהג להתווכח עם ילדים אחרי שאני רואה כדורגל כל כך הרבה שנים,אני רק אציין שטוטנהאם במקום השני בסוכניות ההימורים אחרי ברמן וסביליה שלישית. סביליה קבוצה חזקה,אבל אנחנו לא קוטלי קנים ויש לנו מסורת בגביע הזה כולל שתי זכיות. יש את ברבטוב,קינו או לנון או דפו שיכולים לעקוץ בחוץ. הכל פתוח...
משחק ראשון נשחק על תיקו משחק שני בוייט הארט ליין כבר יהיה סימפוניה שונה אנו כרגע הקבוצה עם הרקורד הכי טוב בגביע אופ"א ואני ממש לא מפחד מסביליה עשיתם מעכבר פיל זהו מנהג הליגה הספרדית מדי פעם לפעם קמה קבוצה דופקת תקופה ונעלמת(איפה לה קורוניה עכשיו חברים?)
בעעע שכחתי מברמן לגמרי, כמובן שגם הם מועמדים בכירים לזכייה. בכל אופן, הגרלה רצחנית. קיבלנו חצי גמר ברבע הגמר ו-4 קבוצות נוספות עם פוטנציאל להפתעה. אספניול, אוססונה, לברקוזן ובנפיקה נחותות מהרביעייה הראשונה לטעמי. מי יוצא על מי בחצאי הגמר?