פרדי קנוטה שהיה אצלכם בכלל לא היה ברמה שהוא עכשיו. היום הוא אחד הכובשים הגדולים בירופה. אצלכם הוא היה שחקן בינוני. ומקום 5 זה כן בינוני. אבל גם מקום 5 אתם לא. עכשיו אתם מקום 8 ולטוטנהאם אולי יש עבר. אבל לסביליה אין ממש עבר גדול אבל יש הווה גדול. שני גביעים אירופיים (גביע אופ''א וסופר קאפ) טוטנהאם לא יעזור כל ההיסטוריה שלכם מפעם. היום קבוצה בינונית לכל דבר. את מי ניצחתם במפעל כבר? המשחק מול פיינורד - עברתם טכני. בראגה - אוי איזה קבוצה ענקית באמת. הבית שלכם היה סתם בית קל עם בוקרשט קלאב בורג' ובשיקטש. ולברקוזן. והתוצאות מול שחטיור וההפסדים בליגה בחודשיים האחרונים זה בגלל הפציעה של חאווי נווארו מה לעשות הוא חלק חשוב מאוד בהגנה ברגע שהוא יחזור אנחנו נמשיך לדרוס את כל הליגה הספרדית וגביע אופ''א. המפעל הזה כל כך קטן עלינו שגם זכייה לא ממש תפתיע מישהו. המקום האמיתי שלנו זה ליגת האלופות
קיבלנו שטיפה מהמוחה לכדורגל אלבז טוטנהאם היא כרגע אחת מ6 הקבוצות הטובות באנגליה טוטנהאם לא נופלת מסביליה בשום קריטריון ואם כן נוגרל אחד מול השני אל תחשוב שאתם פייבוריטים שתי המועמדות הרציניות שלי לזכייה הם ברמן ואנחנו
איזו התנשאות!!!! טוטנהאם בהחלט קבוצה גדולה עם חלוץ ענק בשם דימטרי ברבאטוב והם היו עם בשיקטש ולברקוזן בבית ששניהם קבוצות מצויינות אז קצת פרופורציה. עכשיו גם אני מתפלל לגמר ורדר - סביליה...פשוט לא סובל מתנשאים
אלבס , אתה עושה שם רע לאוהדי סביליה. בכל אופן , קצת הצלחה ומנפח את האף אה? מי זאת סביליה בכלל? איזה מסורת יש לכם? איזה עבר מפואר יש לכם? אין לך זכות לדבר בכלל , זה שהעונה סביליה קצת מתעלה על עצמה זה לא אומר שאתה יכול לזלזל בקבוצה כמו טוטנאהם. שנה הבאה , כשחצי מהסגל של סביליה יפוזר בקבוצות כמו ריאל/בארסה/ארסנל/צ'לסי וכו' אתה תבין למה סביליה זה מועדון קטן וההצלחה שלו זמנית. הסוף שלכם יהיה כמו של דפורטיבו , ובנוגע לגביע אופ"א - אני מאחל לטוטנאהם לקבל את סביליה ,רק כדי שיסתמו לך את הפה השחצן.
אני אמרתי כבר שאין לנו עבר אבל יש לנו הווה וזה מה שחשוב. למי אכפת שטוטנהאם היתה קבוצה גדולה בתקופה של סטאלין זה לא מזיז לי. מי קבוצה יותר גדולה עכשיו? אנחנו. למה בדיוק את חושב שהם יתפזרו לקבוצות כמו בארסה וריאל? אנחנו גם נהיה בליגת האלופות והם לא יעברו. אנחנו בניגוד לקבוצות אחרות שנפלו כבר לקחנו תארים אירופיים וקבוצות כמו לה קורוניה וויריאל לא לקחו. וגם כן אתה עוד מדבר עלינו? אוהד פארסה שחכת מה עשינו לכם בסופר קאפ ולפני שבועיים?
קבוצה גדולה יותר באיזה מדד? זה שעכשיו אתם מתחרים עם ברצלונה בליגה הספרדית המשעממת זה לא אומר כלום קבוצה שבמקום ה6 באנגליה יכולה לסיים שלישית בספרד נדבר עוד שנה שנתיים שאתם תחזרו לתחתית הטבלה ואנחנו נחזור לגדולה וזה לא משנה עדיין הסגל שלנו יותר איכותי משלכם עם שחקנים בינלאומיים איכותיים כמו קין לנון בארבטוב רובינסון ועוד אני לא אומר שאתם קבוצה גרועה אתם בהחלט מה 3 הטובות שנשארו במפעל אבל אתם לא בהכרח טובים יותר מאיתנו
חח , אתה מדבר כמו ילד בכיתה ז' שעכשיו לימדו אותו מה זה נבדל. חשבתי יש פה מישהו רציני לדבר איתו , אבל כשאתה בכלל עושה השוואה בין סביליה לבארסה אני מבין שאין עם מי לדבר. סביליה קבוצה בינונית שתפסה עונה אחת טובה, אף אחד לא יזכור לכם את זה שנה הבאה ועוד שנתיים ועוד 20 שנה כי אתם תמיד תהיו קבוצה קטנה בראש. אליפות לא תהיה לכם העונה ואני מקווה שגם אופ"א לא, שנה הבאה נמצא אתכם בדיוק כמו ויאריאל ולה קורוניה שקיבלו "הנג-אובר" מההצלחה והתרסקו. ואתה מאוד נאיבי אם אתה חושב ששחקנים כמו אלבס,רנאטו,נאבאס וכו' יישארו בסביליה יותר מעוד עונה אחת.
אלבס אתה לא לומד מטעויות, ככל שהציפייה תהייה גדולה יותר ככה ההתרסקות תיהיה קשה יותר. אהה ודרך אגב הגעתה של ויאראל לחצי גמר האלופות גדולה על ההישג שלכם, כי ליגת אלופות למרות שאין כאאאאלללההה הבדלי איכויות בין הפיינליסטיות של גביע אופ"א (אני מדבר על השנה הנוכחית כמובן) זו ליגה בקלאסה אחרת. אז שנה הבאה דניאל יאבד את כושרו כמו ריקלמה? יכול מאוד ליהיות אל תתנפח בגלל הצלחה מאוד יפה אחת.
והשחקן הכי טוב של טוטנהאם לא פצוע? אני מזכיר לך שהיחיד שמחזיק את ההגנה, הקפטן, הבלם לא משחק כבר הרבה זמן וגם לא אמור לחזר בזמן הקרוב.
תראו איזה חשיבות יש לקבוצות בגביע אופ"א לארח את המשחק השני. 7 מ-8 הקבוצות שאירחו אתמול ושלשום את המשחק השני, העפילו לשלב הבא, ושחטיור עפה בדקה ה-105.
בזה אני חולק עלייך , דל נידו (נשיא סביליה) הצהיר כבר שהוא לא מתכווון לעשות את הטעויות של העבר ולהיות עוד קבוצה שמוציאה כשרונות לאירופה , סביליה תשמור על הסגל שלה בשנה הבאה בליגת האלופות ואפילו עוד תתחזק.
כמו שהוא התפתה למכור את ראמוס ובפסטיסטה בזמנו לריאל תמורת סכומים גבוהים , ככה הוא גם יתפתה למכור את הכשרונות שיש לו בקבוצה.
זה השינוי שהוא מתכוון לעשות , הוא לא ימכור אותם. אולי אולי את דניאל אלבס וגם זה אולי ואם זה יקרה בסכום גבוה מאוד , סביליה תיהיה המחליפה של אתלטיקו בספרד רק יותר משופרת ועם יותר הצהרות לאליפות וצ'מפיונס
בזיון. ברמן - אלקמאר, לברקוזן - אוסאסונה, סביליה טוטנהאם ואספניול - בנפיקה. ארבע הטובות אחת מול השנייה