זה לגמרי שטויות להגיד שהוא לא היה צריך להגיד את זה בתקשורת... אם הוא לא היה אומר את זה בתקשורת אז הוא היה עולה למשחק ביום ראשון ואז הוא היה בבעיה יותר קשה כי הוא היה צריך להסביר אחרי יום כיפור למה הוא שיחק ואת זה שהוא דחה את הצום בשעתיים. ככה הוא פשוט מכין הכל מראש. תבינו, הבן אדם נמצא במילכוד רציני. מדברים פה על זה שהוא לא ישחק וזהו כאילו שזה סתם החלטה פשוטה פשוטה. זה ממש לא ככה. אז הוא ניסה לצאת בסדר עם כולם ולדחות את הצום בשעתיים, מה רוצים ממנו?? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
אחי,באמת יש הבדל עצום בין המשפטים. אחד מדבר על אנשים צדיקים והשני בעצם מותאם למשפט הזה שאמרתי קודם: "איש איש באמונתנו יחייה כל עוד אתה לא פוגע באף אחד-אז תעשה מה שאתה רוצה." מבחינתי שהבנאדם לא יהיה צדיק ולא יעשה שום דבר טוב בחיים שלו,כל עוד הוא לא עושה שום דבר רע בחיים שלו. בקשר לאוואט-אתם חושבים שהוא באמת בא והתלהב מול כל העולם שהוא לא צם ביום כיפור? התקשורת החטטנית כל שנה מזיינת את השכל לקבוצות של הישראלים בחו"ל בשביל לראות אם הם יכולים להשיג סיפור כזה,הקבצה בטח העבירה את השאלה לאוואט שענה מה הוא מתכוון לעשות והופה.. לתקשורת החטטנית בישראל יש סיפור.. עכשיו להשוואה בין אוואט לאולמרט או נבחר ציבור אחר זאת השוואה ממש ממש לא הוגנת,אולמרט עובד רק בזכותנו,הוא נבחר לראשות הממשלה בזכותנו[טוב לא בזכותי] לעומת זאת אוואט משחק בלה קורוניה לא בזכותי ולא בזכות אף אחד חוץ מהמאמנים שהיו לו וחוץ ממנו,אף אחד מהתושבים בישראל לא בחר את אוואט כדי שהוא ישחק בחו"ל. בתור בנאדם שמאמין ביום הקדוש הזה וגרם לעוד בנאדם להתחיל להאמין ביום הזה ולשמור אותו תהיו בטוחים שאני לא שמח לשמוע על זה שאוואט לא שומר על זה,אבל אין לי שום זכות בעולם להגיד לאוואט איך לשחק ובטח ובטח לא החברי כנסת החרדים מש"ס שמרמים,משקרים[כמו כל חבר כנסת] וגם לא עשו צבא,אני עם אוואט.
צודק. כמו שאומרים שהסטנדרטים של התנהגות הנשיא צריכים להיות גבוהים יותר, כך גם לגבי אוואט. הוא צריך להתנהג באופן שהולם את מעמדו. למלא אחר מנהגי חג יהודי עתיק, זה לא אחד מהדברים האלה.
מה אתה עשית בשביל אוואט אישית בשביל להשוות לו מעמד של נבחר ציבור כמו חבר כנסת או ראש ממשלה?כלום..אז למה אתה מצפה ממנו למשהו?
מה עשיתי בשביל קצב כדי שיהיה לו מעמד של נשיא המדינה? כלום... זה עדיין לא אומר שהסטנדרטים לא צריכים להיות גבוהים. אגב, מאיפה הכסף שאוואט מקבל על הופעות בנבחרת, בונוסים וכו'? מההתאחדות. ומאיפה מגיעים חלק מתקציבי ההתאחדות? אבל זה באמת לא משנה, זה לא העניין. מן הראוי שאדם המייצג את המדינה יעמוד בסטנדרטים מסוימים. שלא יהיה לו עבר כסוחר סמים, למשל. אוואט עומד בסטנדרטים הללו בקלילות, נקודה. יחסו לדת אינו סטנדרט מבחינתי. מצדי שיאכל בראש השנה ראש של חזיר, ופיתות בפסח. זה באמת לא קשור להיותו בנבחרת.
מי שמתמודד על נשיאות המדינה יודע שהוא צריך לייצג את המדינה בכבוד והוא נבחר בשביל לעשות את זה, אוואט לא משחק כדורגל בדפורטיבו בשביל לייצג את המדינה אלא בשביל עצמו. כן אבל עם כל הכבוד ה-1000 שקל שהוא מקבל על ניצחון על אסטוניה זה לא מה שאוואט משחק בשבילו כדורגל או בנבחרת. סבבה,שנינו חושבים אותו הדבר,אסור לשפוט את אוואט על היחס שלו לדת.
איזה קטע, אשכול שתוך פחות מ-16 שעות הגיע ל-55 הודעות, שזה כמות נפלאה בזמן כה קצר, ובסוף מסתבר שכל תוכן האשכול בו כבר לא קיים, כי שאלת השאלות נפתרה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
גם אם המשחק היה נופל על הצום, אני לא מבין.. מה אכפת לכל העולם אם הוא צם או לא? ומה זה קשור בכלל לנבחרת?? למה וואליד באדיר צם?
גם בתור אחד שימני דיי קיצוני בדעות פוליטיות, בנוגע לדת לא מובנים לי כמה דברים. יש מנהג שאומר: איש איש באמונתו יחיה. מזה באמת עניינם על איזה מנהגים הוא שומר ועל איזה לא?. מאיפה יש להם את הזכות לרצות להוציא מישהו מנבחרת בגלל השמירה כזאת או אחרת שלו על מנהגי היהדות. כל התקשורת עשהת רעש גדול מזה. זכותו של אאווט להחליט מה הוא יעשה.