בשירות הוד מלכותה

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י Michael Carrick, ‏27/5/12.

1. nadav dashti Member

אני אקח 10 קשרים לנבחרת לפני בארטון, שחקן נחמד ולא יותר מזה. בנוסף הוא יותר מזיק מאשר מועיל.
    כדורגל גדול לא נראה, אבל אני מקווה שזה יספיק כדי לעבור את שלב הבתים.
    החשש הכי גדול זה מי יבקיע לנבחרת שערים. קארול מאוד מוגבל ומגיע אחרי עונה חלשה. וולקוט ויאנג, שחקנים שניזונים מהשיטה ומהמערך של הקבוצה בה הם משחקים. וולקוט לא יכול לשחק במשחק עומד ויאנג יותר עסוק בהרמות.
    פסימי לחלוטין.

2. skyday20 Member

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/551049_422764927745399_165684310120130_1417511_840416239_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/12
  3. Eric Cantona Member

אומרים כאן שאנגליה תמיד הייתה אפורה וזה נכון חלקית. היו לנבחרת כבר כמה וכמה פעמים סגלים יחסית נוצצים עם שחקנים שקיבלו שם עולמי לכל דבר כמו שירר, אואן, מקמאנמן ואחרים, אבל הנבחרת הזאת תמיד הצליחה איכשהו לשחק רע ולהיות נאיבית. שחקנים טובים וכדורגל אפור - זה אנחנו לטוב ולרע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפחות היה פוטנציאל למשהו אטרקטיבי. היו שמות שידעת שאם הם יתחברו, ייצרו כדורגל טוב. בקהאם, ג'ו קול, למפארד וג'רארד בקישור, רוני ואואן בהתקפה, זה לא היה סתמי, גם אם לא התממש במציאות. ואני כמובן לא מדבר על נבחרות מוקדמות יותר שגם באמת ייצרו כדורגל מוצלח יותר (בתקופה של ונבלס, הודל לפרקים). עכשיו אין גם את זה, אין אפילו את התקווה שאולי זה יצליח וייראה טוב.

5. Der Rotbart Member

שמעתי שלמפארד נפצע; האמנם?

6. skyday20 Member

כן
    Frank Lampard injured in England training and faces scan

Henderson מליברפול יזומן אם פרנק לא יוכל להמשיך.

---------
    שוב פעם השחקנים שלנו מגיעים שחוקים אחרי עונה יותר מדי מעייפת, הם צריכים להוריד עומס בפריימיר ליג.
    אם רוי יצטרף להחליף את לאמפס, זה יהיה בדיחה להזמין את קאריק, כי הוא לא הסכים להיות בסטנד ביי,
    וזה בדיוק המשמעות של סטנד ביי. לא שזה בטוח יקרה I'm just saying...

נערך לאחרונה ב: ‏30/5/12
  7. Wazza Member

הייתי שוקל כבר להחזיר את סקולס לנבחרת, אם יסכים.
    אבל שווה לנסות.

8. Eric Cantona Member

אני מת עליו והוא עשה את כל התפנית בעונה שלנו מאז שחזר, אבל הוא לא יכול לשחק 270 דקות בשבוע אחד. על שחקן בגילו לא בונים לנבחרת לאומית.

9. Wazza Member

בסדר, לזמן אותו למקרה הצורך, יוכל להכנס בין דקות 60-90 או לשחק איזה מחצית.
    תהיה לזה תרומה ענקית למשחק של אנגליה.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

גם כשסקולס היה בשיאו, הוא איכזב במדי הנבחרת לא פחות מהכוכבים של היום (למרות משחקים טובים פה ושם כמו הצמד מול סקוטלנד), אז עכשיו?

11. Wazza Member

עכשיו הוא הרבה יותר מנוסה חכם ואחראי.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סקולס לא יוסיף יותר מדי ואין מה לדבר עליו כי הוא לא רלוונטי לנבחרת.

לא יודע עד כמה הודג'סון בנה על למפארד, כך שאין מה לדבר על מכה קשה לנבחרת האנגלית.
    אין לי ספק שלמפארד בריא הוא שווה ראשון הרכב, מחודש מרץ ראינו את התרומה האדירה שלו, את החוכמה, את הלחימה, זה דברים שהוא תמיד הביא גם לנבחרת האנגלית, יש נטייה תמיד להקטין את היכולת שלו בנבחרת האנגלית, אבל ראיתי לא מעט משחקים שהוא הביא את אותם הדברים בדיוק גם לנבחרת, לסקוט פארקר לעולם לא יהיו היכולות של למפארד, הם לא אותו סוג שחקן אבל הם על אותה משבצת.

בכל אופן, אני אשמח לראות את למפארד משחק כי זה מגיע לו, אבל אם הוא לא יהיה שם בגלל פציעה... בסדר גמור, שינוח לקראת העונה הבאה, יש כמה ילדים שהוא יצטרך לחנך.

13. Wazza Member

ומאז חזרתו ליונייטד עם המאזן המרשים ויכולת יוצאת מן הכלל?
    אבל בתכלס, הוא חתם על חוזה חדש, ישחק עוד עונה, הוא צריך מנוחה לקראת עוד עונה קשה בפריימר ליג, יותר קשה מזו של השנה, אז צריך אותו כמה שיותר רענן(בגילו הוא גם ממש יכול להיות כזה). אז זה יועיל ליונייטד, אבל לנבחרת הוא יכול לתרום כל כך הרבה.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

הקיבעון הזה של הודג'סון והקלות שבה הוא לוקח שחקנים מליברפול רק בגלל העובדה שבילה שם שבוע וחצי היא פשוט מרתיחה.
    לא רק שהייתי מזמין את קאריק, גם הייתי נוסע לבית של סקולס ומתחנן (פיזית) שיחשוב על חזרה לטורניר אחד אחרון. מי יודע, אולי האהבה לכדורגל הייתה מחזירה אותו גם לנבחרת.

אין לי כבר מילים לתאר את הסגל האפור שלנו, בטח אם גם לאמפרד יעדר. לריו, ריצ'ארדס, קאריק, סטארידג' ואדם ג'ונסון אין מקום בסגל שכזה?
    בקצב הזה נעלה למשחקים הראשונים עם מרכז קישור של ג'ררארד והנדרסון, עם ג'ונסון כמגן ימני ודאונינג וקארול בהתקפה. נבחרת שמורכבת מחצי ליברפול בתקופה הכי חשוכה שלה בעשרים השנה האחרונות. מפחיד.

נשארה רק האמונה.

15. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקולס בתחילת דרכו ממש לא איכזב בנבחרת. היו לו כמה שנים טובות מאוד. הוא עשה בדיוק מה שעשה ביונייטד עם יצירה מהקישור והמון עלייה קדימה כדי להבקיע שערים. משום מה אחר כך זה נראה פחות טוב, בעיקר, מן הסתם. למה, אני לא יודע. זה לא רק בגלל שאריקסון שלח אותו לאגף.

עכשיו הוא שחקן שונה מאוד, ועדיין, זה לא רלוונטי. כן, יש לו טאץ' אוף קלאס שחסר לאנגליה בקישור, אבל זה עדיין סיכון להשתמש בו. מה לעשות, הוא לא ילד, הרגליים מושכות פחות טוב. שחקן שהוא part time בקבוצה שלו, לא מתאים לנבחרת. ולמרות שאני אוהב אותו ואת התרומה שלו ליונייטד, אני רואה אותו גם כנקודת חוזק וגם כנקודת תורפה. אני לא רוצה אותו כשחקן הרכב קבוע בעונה הבאה.