ברקו - עונה נוספת....

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Sabonis, ‏2/5/03.

1. RE-QL Member

דאייר אתה טמבל או מה? אומרים לך שכשהוא עזב את ליברפול הוא באמת היה אפס אבל לך שנתיים שלוש אחורה ועל זה אנחנו מדברים כהשיא שלו.

2. ליהי Member

אי אפשר להתווכח עם העובדה שפאולר היה חלוץ גדול, די עם הזיכרון הסלקטיבי. אבל זה לא בושה להגיד שעכשיו הוא לא שווה כלום.

אבל באמת כדאי שנחזור לברקו ...אני רואה שחקנים זקנים בהרבה ממנו בעמדת קשר והם מחזיקים יפה על המגרש אבל בדקה ה60 נגמר להם האוויר (למשל דניס ברגקאמפ,שעם כל הכושר הטוב... בואו נודה) אייל לא מבוגר מידי לעוד עונה נפלאה עם מקום מובטח בהרכב של מנצ'סטר סיטי ,אבל קיגן הוא מאמן שהוכיח לא פעם ולא פעמיים שבמשחקים חשובים הוא נוטה להזניח את הפציעות של השחקנים שלו (לא רק שמייכל וברקו) ולעלות אותם על המגרש, השיקול דעת המוטעה שלו כנראה גרם לסיום העונה של אייל לפני חודש וחצי ולפי דעתי אם קיגן באמת רוצה להשאיר את אייל וגם להפיק ממנו את המיטב הוא חייב לשנות את ההרגל הרע הזה.

3. KirkH Member

אני לא אוהב את אייל ברקוביץ כשחקן, יותר בגלל שיש לו אופי חרא, ושהתכונה הכי בולטת שלו היא חמדנות. אבל על המגרש אין לו תחליף. לא משנה כמה מנסים לרדת עליו לא משנה כמה אומרים שהוא גמור, הוא תמיד חוזר ומוכיח את עצמו.
    למי ששכח בפתיחת העונה השיטי היו על דרך המלך להיות הפתעת העונה. להזכירכם הקבוצה רק עלתה לפרמיירליג. מקבוצות שעולות ליגה בדרך כלל לא מצפים ליותר מהישארות, מהשיטי ציפו יותר מדי. סך הכל הם הבטיחו לעצמם עונה נוספת בליגה בערך בינואר. וכל זה כשאר הסגל של הקבוצה מורכב ברובו משחקנים בינויים ביותר = אנלקה ושמייכל הם היחידים שאפשר לדבר עליהם כעל שחקנים בסדר גודל טיפה יותר גבוה, וזה אומר הכל על ההישג של הקבוצה ושל קיגן בפרט.
    אייל ברקוביץ' הוכיח לכולם גם השנה שהוא הרבה יותר מסתם שחקן לפחות בפרמיירליג. הוא סחב את הקבוצה הזו על הגב והיה זה שהשפיע הכי הרבה על הצורה שבה משחקת הקבוצה. תסתכלו איך השיטי מתפרקים בלעדיו. אני פשוט לא מבין איך אפשר להגיד שהרכישה של ברקו הייתה שטות. הרי הם הביאו אותו בסכום מצחיק והוא מחזיר להם בריבית.

לגבי שנה הבאה, אין אפילו שמץ של סיכוי שקיגן יוותר על ברקו, שורה תחתונה אם השיטי יחזקו את מרכז ההגנה שלהם ויביאו שוער ברמה גבוהה הם יוכלו להילחם בעונה הבאה על המקום בגביע אופ"א.

4. ליהי Member

ואם אין להם מספיק כסף להצמיד מישהו להוואי,הם תמיד יכולים למכור את פאולר, הוא עשה להם מספיק נזק http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/laugh.Xxx

5. RE-QL Member

מי הטיל ספק בשמייכל? אני רוצה לראות אותו אומר את זה שוב. משחק מדהים של הדני מול ליברפול כשהוא הודף שוב ושוב נסיונות של הרדס להבקיע. ההצלות שלו מהכדור של ג'רארד ושל המאן ושל דיוף היו מהטובות העונה בפריימר ליג.

6. Fernando Cavenaghi Member

אתם הייתם המשחק הזה, פנדל לא קשור, שדקה אחריו לא נשרק פנדל לליברפול. ואיזה גול שהיה יפהפה אבל כל כך מעצבן.

ולראות תוך כדי את חיפה מול בית"ר האפסים (אין מילה אחרת) היה בשתי מילים:

ואי אתם

7. Julian Joachim Member

לברקו יש עוד הרבה מה לתת, ויש לי הרגשה ששנה הבאה, עם עוד קשר טוב לידו - הוא יפרח רק יותר.

אני רק מקווה שלא נראה אותו יותר מדי שנה הבאה, והמבין יבין.