ברצלונה 2016/17 - המסע להגנה על התואר:: מסי מפרק את פפ, סוארס זוכה בנעל הזהב

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Civil, Jul 16, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oFiRzZz Member

הקטע שאם זה תלוי בבארסה ניימאר לא הולך. הקטארים פשוט יפעילו את סעיף השחרור שלו.
    מכה קשה לבארסה, מקצועית ועוד יותר תדמיתית - ניימאר הוא מותג, אף שם אחר ריאלי בשוק לא משתווה אליו.
    בנוגע ללהבין את ניימאר - קשה לי להבין איך אפשר לרדת מבאנקר בברצלונה לכוכב של פריז. להיות ראש לשועלים
    זה פחדנות, אם לא מעורבת פה הצעה כספית משולשת של הקטארית אז ניימאר אדיוט מבחינתי.
    בנוגע למה שבארסה צריכים לעשות עם הכסף- קל לנחש שוראטי כבר לא יגיע, הייתי מתאבד על קוטיניו/דמבלה/אלכסיס/אמבפה
    בארסה תהיה חייבת מחליף לניימאר והייתה חייבת כבר ממקודם קשר. בקיצור, סמטוחה, העולם השתגע.

2. Raulito Madridista

אני עוזב לרגע את הצד של ריאל מדריד למרות שאני מסכים לחלוטין שבארסה תיאורטית יכולה לצרף את וראטי ועוד שלושה שחקני על אם ניימאר ימכר. אני חושב שמהלך כזה די רע לכדורגל העולמי בכלל. כי תהיה כאן השתוללות פסיכית של מחירים, אשכרה מעל 200 מליון יורו, וגם המשכורות, ולא יהיה לזה סוף. חלק אולי יגידו שאני פלצן אבל אני לא אוהב את המגמה הזו שמתרחשת. לשלם 90 מליון יורו על כריסטיאנו זה היה לגיטימי. לשלם 120 מליון יורו על פוגבה זה לא. גם לא 75 מליון יורו על לוקאקו, 80 מליון על מוראטה והשד יודע כמה על אמבפה או שטויות שסיטי עשו.

לגבי ניימאר עצמו - אני חושב ששיתוף הפעולה ב-M-S-N הוא מטורף. לא אגיד לכם שניימאר אוכל עם מסי ארוחת ערב יחד עם בנות הזוג או משחק בפלייסטיישן בטורניר פיפה עם סוארס כי אני לא יודע. אבל יש יחסי אנוש טובים, יש כימיה, בניגוד גדול ל-B-B-C אצל ריאל מדריד, והם גם משלימים זה את זה. אני לא קונה את עניין ה-'לנגן כינור שני למסי'. וחושב שקל מאוד לשחק לצד מסי שתמיד מושך את תשומת הלב וזה גם מקל על ניימאר שרשם עונה פחות טובה השנה אבל לפניכן היה מדהים שנתיים.

בארסה צריכה למכור אם זה המצב, זה לא עניין של 'להפסיד כוכב', יש שיקולים מעבר. קאמבק של אלכסיס נשמע טוב, מצד שני דברים כאלה די נדירים. מצד שני, ארסנל היא קבוצת הבת של ברצלונה.

* אני קורא את הדברים של ברותמאו והוא משדר לחץ ופאניקה.
    "ניימאר שחקן שלנו ויש לו חוזה בקבוצה לעוד 4 שנים, כמובן שהוא שחקן חשוב".
    "ניימאר לא למכירה"
    "אם קבוצה רוצה לשלם את סעיף השחרור שלו זה נוגד את התקנון הפיננסי וזה פסול.
    "במצב כזה לא יהיה משחק כספי הוגן"

מהפייסבוק של בארסה-מאניה:
    "לשואלים: אם וכאשר, יש אפשרות משוערת שהקטארים (QSI) יעשו הסכם עם ניימאר בו הם משלמים לו את סכום ההעברה והוא יפעיל את סעיף השחרור בעצמו ויוכל לחתום אצל פ.ס.ז׳. ככה אפשר ללכת מסביב מהפרעה כלשהי של כללי הפייר-פליי הפיננסי למעבר"

3. oFiRzZz Member

זה תחילת המדרון החלקלק שהכדורגל המורדני מתדרדר אליו. 220 מליון יורו.. עסקה שעם כולל מסים ומשכורות, ובונוסים לאבא ולה'
    יודע מי עוד תגיע למעל חצי מיליארד יורו. על פאקינג שחקן.

בנוגע לאלכסיס- מבחינת יחס שווי-תרומה לדעתי החזרה שלו תהיה אידאלית. הוא גם ככה עם שנה אחרונה בחוזה ומחפש
    אופציות אחרות אז חזרה לברצלונה תהיה אידאלית בשבילו. מה גם שלדעתי הוא עשה כמה קפיצות מדרגה בתקופה
    שלו בארסנל. בכיף הייתי מביא אותו ומשקיע את שאר המאמצים בקוטיניו. על הקשר שבארסה תביא היא תקום ותיפול
    העונה.

4. סיונרה Member

אבהיר את עצמי: זה נשמע כמו חרא בפיתה כפי שאחרים אמרו פה.
    אבל, אם זה נכון אז לדעתי ניימאר יעשה קפיצת מּדרגה ככוכב של קבוצה ולא מס׳ 3.

5. oFiRzZz Member

עד היום בצהריים גם אני חשבתי. אבל כשכל כלי התקשורת המרכזיים והאמינים בברצלונה, צרפת
    וברזיל מדווחים על זה שהעסקה קרובה.. זה נראה כאילו יש דברים בגו ואפילו יותר מזה.
    להיות כוכב של קבוצה הוא גם יכל להיות במכבי נתניה ... פריז לא מדגדגת את הקצה של הבוהן
    של אריות היבשת, זה ירידה ענקית ברמה לדעתי והוא עושה לעצמו נזק לטווח הארוך אבל זה
    כבר החלטה שלו עם עצמו. בארסה צריכה מעכשיו להרים טלפונים לסוכנים,
    ושאר העולם צריך לפתוח את החוזים של כל השחקנים כי היום הזה שינה את שוק ההעברות לעד.

6. yonmu Member

השוואות המחירים האלה לא רלוונטיות. בעשור האחרון הערך של הכסף בכדורגל ירד בכמעט חצי, וזה לא צריך לפגוע באף אחד. מקסימום בעלות על קבוצות תהפוך לתחביב של עשירים-מאוד-מאוד ולא רק של עשירים מאוד.

מבחינה מקצועית אני חושב שאלכסיס יכול למלא את החסר, וזו תהיה סגירת מעגל יפה מצידו. אמבפה כמובן גם אופציה.
    אבל השאלה האמיתית היא האם בארסה תעשה מזה מה שצריך. האם באמת יתנו חיזוק רוחבי לסגל - לא רק מחליף לניימאר, אלא גם תיקון ההגנה, חיזוק הקישור והספסל. איכשהו, עם הניהול של בארסה - אם הייתי אוהד ריאל לא הייתי דואג.

אלעד, Captain Canada and golding like this.
  7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

משעה לשעה זה הופך להיות יותר ויותר רציני ואמיתי.

עכשיו צריך לראות איך אנחנו מביאים שחקנים שישדרגו אותנו.
    אמבפה וקשר אמצע חייב ללכת בכל הכוח עם כל הכסף שיש.
    אבל עם ההנהלה המטומטמת שיש לנו זה יכול להגמר בעוד איזה גומז כזה

8. Civil Anti Madridista

במידה והמעבר הזה יושלם אנחנו לפני כאוס בכדורגל העולמי.
    נו באמת איזה ערמה של שטויות. לפי התפיסה הזאת אפשר לומר שהוא בכלל עשה טעות שלא נשאר בברזיל.

rivaldo likes this.
  9. oFiRzZz Member

מסכים עם הכל, 220 מליון יורו זה יותר מפי 2 מההעברה הכי יקרה עד כה, זה יכניס את העולם לשגעון.
    פתאום שחקן טוב יתחיל עם תג מחיר של מאה מליון יורו, זה הזייה.
    לגבי האפשרויות - קוטיניו-אלכסיס נראה לי הכי ריאלי, מהסיבה שאלכסיס יהיה הכי זול מבין האופציות (אמבפה,
    דמבלה) ומהסיבה שעכשיו שוראטי ירד מהפרק, ואחרי עזיבת ניימאר, בארסה תהיה חייבת להביא איזה כוכב
    על לקישור והיחיד שאני רואה שמתאים למשבצת הזאת הוא קוטיניו. אם וכאשר זה יקרה אני חושב שבארסה
    לאו תצא מופסדת מהקיץ הזה. אבל עם ההנהלת שיכורים שיש בבארסה אני לא אתפלא אם זה יגמר בפאוליניו
    והסתפקות בדאולפאו או משהו.

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נגעת בדיוק בנקודה.
    התחושה שלי, ולא מהעונה האחרונה בלבד, שלא בגלל בעיית כסף הקבוצה לא מחוזקת כמו שצריך כמעט בכל חלון העברות. בחירת עמדות מוטעת, בחירת שחקנים לפעמים על גבול ההזויה. לא אתפלא אם זה ימשיך, כן גם אחרי מכירת שחקן שיגרום לפלוס רציני במאזן הכספים.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה שעם העברה הזו שעכשיו נגיד אם רצו על קוטיני 70 מיליון אז עכשיו אחרי שראו שברצלונה קיבלה 220 מיליון אז הם ידרשו גם יותר כסף, לנצל את זה שלברצלונה יש יותר כסף

12. oFiRzZz Member

זה בדיוק מה שיקרה, בגלל זה אני חושב שאלכסיס זו האופציה הכי ריאלית - כי היא תעלה הכי פחות ותשאיר
    יותר כסף לקוטיניו. כנראה שמחר-מחרתיים אלה הימים הכי חשובים בקיץ הזה של בארסה ואולי הכי חשוב
    של שוק ההעברות העולמי אי פעם.

13. Civil Anti Madridista

כל קבוצה תחזיק עכשיו את ברצלונה בביצים ובצדק.

לגביי הרכש - אנחנו כבר מכירים מספיק טוב את ברתומאו, אם ניימאר יברח לו הוא ישתולל בכל מחיר להנחית שחקן התקפה בעל שם (בטח אגוארו) ולעזאזל עם כל העמדות האחרות במגרש. בארסה כבר עכשיו חייבת להתחזק בשני קשרים איכותיים ולא נראה שזה על הפרק בכלל.

ד"א, מבחינת חוקי הפייר פליי, פאריז תעמוד בזה?

Last edited: Jul 21, 2017
    oFiRzZz likes this.
  14. DRORIKO Member

אתה באמת משווה בין סנטוס לפסז'?

סיונרה likes this.
  15. סיונרה Member

יש שם אולי שטות אחת, תבדוק במילון מה המשמעות של ערימה.
    וזאת דעתי, אתה מוזמן לחלוק עליה אבל ההוצאה מההקשר של מה שאמרתי לא מוסיפה כבוד לטיעון שלך.

Thread Status:
Not open for further replies.