על הנייר אני מסכים איתך , אבל בארסה של העונה אוהבת לסבך לעצמה את החיים. עם כל הכבוד לתקופה הרעה של ריאל , איכשהו נדמה שריאל ממלאה מצברים ונותנת מעצמה 300 אחוז נגד בארסה ,ככה שאני לא חושב שיהיה לבארסה קל כשם שהיה לבאיירן מינכן. בנוגע לרונאלדיניו , זו תהיה מכה רצינית לבארסה אם הוא לא ישחק, אבל תמיד חשבתי שמסי ורונאלדיניו ביחד לא ממצה את המירב משניהם , ורק אחד מהם צריך להיות על המגרש כדי שנראה את היכולת האמיתית. למרבה הצער רונאלדיניו כנראה לא ישחק אבל אני חושב שבמצב הזה אנחנו נראה את מסי הרבה יותר דומיננטי ולידר בחלק ההתקפי.
אני מקווה מאוד שלצידו של פויול יפתח ליליאן תוראהם ולא רפאל מארקז. הספיקה לי ההדחה מול ליברפול, אני לא רוצה שהקבוצה תפסיד גם את הסופר קלאסיקו בגלל טעות נוספת שלו. את רפאל מארקז הייתי מעביר לקישור האחורי, יחד עם דקו וצ'אבי, רק כדי שתהיה אפשרות לשנות משהו בקישור תוך כדי משחק. אם אנדרס אינייסטה יפתח בהרכב (ולדעתי מגיע לו, פשוט בגלל הנסיבות אני חושב שלא), אז רפאל מארקז לא יצליח להביא את השינוי מהספסל. בקשר לספק העדרות של רונאלדיניו: ליונל מסי שחקן טוב, סמואל אטו שחקן טוב, אבל אף אחד מהם הוא לא רונאלדיניו. עם כל הכבוד לשניהם, רונאלדיניו הוא השחקן הכי חשוב בהתקפה של ברצלונה. אם הוא לא משחק, אז ברצלונה בבעיה רצינית.
תכירו את מוחמד דמירצ'י, האיש שבעוד 8 שנים ירש את רונאלדיניו. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx השחקן בן ה12 יצטרף לבארסה אחרי שהרשים במהלך שבועיים של מבחנים במועדון הקטלוני. מחשיבים אותו כילד הפלא הבא בטוריקה, וכמו בהרבה מדינות אחרות, גם הוא נחשב לרונאלדיניו המקומי. אתם יודעים מה זה אומר? יחד עם GDS, רונאלדיניו המקסיקני, רונאלדיניו המקורי ורונאלדיניו הטורקי, תהיה לבארסה שלישית שוקולד מנטה מסטיק משלה! כבר הרבה זמן שלא כתבו פה שמועות, אז מה דעתכם על... וולטר סמואל+אדריאנו+קומבינה ל4 בבורגראנץ'(טוב נו,זה אני הוספתי) עבור מסי? זה מה שהגאזטה טוען. ייפי קה יה מדאפאקה?
תמונת השער בעיתון 'קוריאה דלו ספורט' האיטלקי http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_206199_CAS.Xxx כבר מתחיל להדאיג שהשמועות האלה מתחזקות מיום ליום. ובינתיים מהצד השני מדרים בברצלונה על רובן , אלבס ושילוב של ג'ובאני דוסאנטוס בשלבי הסיום של העונה הנוכחית (במידה והליגה תיהיה גמורה) .
אני לא יבכה עם רונלדיניו יעזוב את בארסה.מהמונדיאל הוא כבר לא אותו רונלדיניו של העונות הקודמות,נתחיל בזאות שכבר כל מגן ימיני יודע את התירגילים שלו,הוא בוכה על כל נגיעה קטנה של המגן הוא מתחיל להעתסק יותר מדי בפרסומות כל שהן ואגו שלו התנפח בצורה רצינית.אני לא רוצה שהוא ילך אבל אני גם לא יבכה על כך.
לא אותו דבר, כן אותו דבר, אני רק יודע שרונאלדיניו כבש העונה לזכות בארסה בליגה 16 שערים ועוד 4-5 בצ'מפיונס ליג ואני לא מדבר על מס' הבישולים הרב שלו העונה. להגיד שזאת לא תשואה מכובדת? להגיד שאלה לא היו שערים משמעותיים בשביל בארסה? אני חולק עליך.
אפשר גם להגיד שאם תוריד את כל הפנדלים שהוא כבש מהם(וגם החטיא לא פעם) ואת הכדורים הנייחים הוא כבש רק 2 שערי שדה.אבל כל זה רק אם, אי אפשר לקחת ממנו מה שהוא עשה למרות שלדעתי זו לא חוכמה גדולה. אגב,שמעתי שהדיבורים הם שזה הולך להיות רונלדיניו תמורת קאקא'.
נכון,הורס כל הזדמנות למתפרצת עם התחזות באיזור ה16 וגורם למתפרצת בצד השני שהופכת לגול.מסכים איתך ב100%
לא,אני ממש לא שוכח אני רק מנסה להגיד לך שנכון שלפעמיים יש לו הברקות שגורמות לנו לניצחון אך רוב הפעמיים בעונה האחרונהזה נגמר באיזה התחזות מסריחה.
בשורה התחתונה, בברצלונה אין כיום הרבה שחקנים עם ביטחון וניסיון ברמות הגבוהות ביותר, אולי 3. רונאלדיניו הוא אחד מהם, והניסיון שהוא מעביר ויעביר לצעירים כמו מסי, דוס סאנטוס ואינייסטה שווה יותר מכל קאקא