ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Jul 10, 2006.

1. Spanish Weapon Member

טבז , בנוסף להיותו חלוץ , יכול לשחק גם כקשר התקפי מאחורי החלוצים.

2. Pipe Member

נכון, ואיפה הוא יכנס שם? השלישייה מסי-רונאלדיניו אטו תהיה בעדיפות ראשונה, כשגם דוס סאנטוס יעלה תוך שנה שנתיים לקבוצה הבוגרת(אני בכלל לא מזכיר אפילו את ג'יולי). הוא יהיה מחליף ראשון במקרה הטוב, ובאף מועדון בעולם(חוץ מצ'לסקי) מחליף ראשון לא שווה 20 מיליון יורו.

3. saviola Member

גודינסן מחוץ לסגל למשחק מחר בלה קורוניה. עכשיו אפשר יהיה לבחון את רייקארד באמת, ולראות אם הוא יעדיף את ג'ולי על סביולה ( :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: )

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תתפלא אם הוא יעדיף את זה...

5. Puyol5 Member

הוא כנראה יכניס את ג'ולי לעמדה של רונאלדיניו, וישחק עם רונאלדיניו חלוץ.

Wazza, אם באמת הולכים על טבז אז כנראה סביולה יהיה כלול בעסקה. ואני לא חושב שבארסה תשאיל, היא תרכוש את כרטיס השחקן שלו. שלישיי ההתקפה המרכזית תהיה: רונאלדיניו, אטו ומסי. השלישייה המחליפה: גודיונסן, ג'ולי, וטבז.

Last edited by a moderator: Nov 3, 2006
  6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת יש דיבורים על זה שקרלוס טבז מועמד לברצלונה ויתכן שתהיה עסקה עם ווסטאהם, או שאלו השערות והמלצות שלכם?
    אני חושב שזה יהיה מעולה אם הוא יגיע לברצלונה, הוא שחקן נורא מגוון והוא כמעט באותה הרמה של השלישייה הקבועה בהתקפה.

7. Pipe Member

קודם כל נראה כי האנשים של ווסטהאם לא מתכוונים להשאיל אותו, ובטח ובטח שלא למכור אותו. דבר שני, לרכוש את טבז זה מיותר מבחינה מקצועית,בלי קשר לסאביולה שהוא לא פאקטור בכלל בנושא הזה( רייקארד רייקארד..), וגם מבחינה כלכלית. בתור חלוץ הוא לא יראה דקות כשאטו יחזור(בטח שלא את הדקות ששחקן כמוהו צריך לקבל. הוא צריך להוביל קבוצה ולא להיות כינור שני), וגם בשלישיה הקדמית הוא לא ימצא את עצמו. כמו שאמרתי, REM פותחים,ג'יולי וגודיונסן מחכים על הספסל, ואני משוכנע שרייקארד יעדיף לקדם את דוס סאנטוס בעמדה הזאת,ככה שגם כאן טבז לא יראה דקות וידחק הצידה.
    בשורה התחתונה, אני לא מאמין שבארסה תרכוש אותו. במקרה הטוב תשאיל אותו לחצי השנה הקרובה.

The Yellow Diamond,
    היה פרסום בספורט הספרדי על כך, וכבר יצאו היום הכחשות מצד האנשים של ווסטהאם. ראה לינק למעלה.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדרך כלל כשאני נכנס לאשכול, זה מעביר אותי להודעה החדשה ביותר שלא קראתי. הפעם משום מה זה דילג לי על ההודעה שלך.

ועכשיו שאני חושב על זה, אז קרלוס טבז לא יכול להגיע לברצלונה, גם אם ווסטאהם תסכים, הרי מכסת הזרים שלנו מלאה, אני שאני טועה.

10. Pipe Member

אד'מילסון,מארקז,רונאלדיניו (ובעוד חצי שנה דוס סאנטוס.)
    נדמה לי שקראתי לפני כמה זמן שמארקז יקבל אזרחות בינואר(או שמה זה היה אדמילסון?).בכל מקרה, תקנו אותי אם אני טועה..

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארקז כבר בתהליכי קבלת אזרחות ספרדית , תאמין לי שאם יצטרכו ללהביא את טבז מארקז יקבל את האזרחות שלו.

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני יודע רק את המוצא של השחקנים, אבל אני לא יודע באילו אזרחויות הם משחקים. כמה זרים יכולים לשחק בליגה הספרדית? למי אין אזרחות אירופאית ונחשב לזר? תודה רבה למי שיענה לי.

13. Pipe Member

בספרד מותר לרשום למשחק 3 זרים,כשזר הוא מי שאין לו דרכון של אחת ממדינות האיחוד האירופי(קרי דרום אמריקאים,אפריקאים,אסיאתיים ואוסטרלים).
    אפשר "לשחק" עם החוק הזה, כי לדוגמא להרבה ארגנטינים תהיה סבתא ספרדית או איטלקית, מה שמקל עליהם מאוד לקבלת דרכון ספרדי. כמובן שאם שחקן משחק בספרד לתקופה של 5 שנים(לא סגור על המספר) הוא יוכל לקבל אזרחות.

14. Barcik Member

אוקיי, קאט. טבז לא ברדאר של ברצלונה. נושא הבא.

15. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין, אני רוצה לדעת בשביל הידע הכללי. מיהם אותם 3 זרים של ברצלונה כרגע: רפאל מארקז, סמואל אטו ורונאלדיניו?