הוא לא אמר שהוא טיפש, אלא שהדבר היחידי שמעצן בלשחק מול צ'לסי זה לשמוע את ג'וזה מוריניו. זה הרי מה שרצית באמת לכתוב, כל השאר היה רק הקדמה. הנה, קיבלת את הבמה ואמרת את זה.
אל תגיד לי מה רציתי לכתוב. אל תנסה לעשות מה שאתה פשוט לא יכול. האמת שרציתי לכתוב שהוא היה צריך להגיד את זה לפני המחשחק, ככה אולי זה היה משפיע על מישהו. "The worst thing about playing Chelsea is to have to listen to the stupidity of Mourinho". מה עם מסי ודקו? מחכים בפינה לקניבל וג'וני?
די. אתה רציני? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx את הטפשויות של ג'וזה מוריניו. יחי ההבדל הענק. חוץ מנסיונות להתגרות כאן, אתה לא אומר כלום. ממש כמו רון קופמן. אנחנו מנסים לעבור הלאה, אבל לא, אתה תשאל עוד שאלה חסרת משמעות, ואז שוב תשאל אותה ושוב תביא ציטוט. בסדר, הבנו את הקטע, צריך להתקדם הלאה. אבל לא, אתה ממשיך להביא לנו ציטוטים ששווים לתחת ושואל שאלות מוזרות, כאילו שאנחנו ההורים של השחקנים ואנחנו יכולים לתת לך הסבר לגבי זה.
היריבות היא בין ברצלונה לצ'לסי. לא ביני לבינך, זאת יריבות שבטח לא כדאי לך להתחיל. אני הבאתי ציטוט שקשור ליריבות. אז למה דיברת על האגרסיביות של צ'לסי? אני לא אבא של מקללה, אני יכול להסביר זאת? זה דיון. היה משחק, והתגובות לאחר המשחק הן חלק מהמשחק. שהוא, כמה מפתיע חלק מהדיון. סליחה, הוא התכוון לטיפשות של מוריניו. איזה הבדל ענק! אתה לא דגנרט. אני פשוט לא רוצה להתייחס למה שאתה כותב - יא דגנרט.
די עם זה. אתה שוב מנסה להפחיד אותי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx כי אפשר לנסות לנתח משחק בצורה מקצועית ולהחליט אם הוא היה כוחני מדי או לא מצידה של קבוצה זו או אחרת. התגובות לאחר המשחק לא מעניינות אף אחד ואני לא רואה איך אפשר לנתח את זה ולפתח על זה דיון כאן. אתה כמובן יכול לנתח את התגובות בצורה תחבירית אם בא לך, אולי תמצא איזושהי טעות ותדווח עליה כאן, כי זה כל כך חשוב. דבר איתי עברית ואולי אני אבין. אני יכול לנחש שלא מדבר במחמאות.
צ'אבי וגודויונסן הנפגעים מהמשחק מול צ'לסי יעדרו מהסגל לריאזור. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20061102a/_archivo55_photo_10_1_1_20061102_YBA10F1.Xxx.Xxx זה הזמן סאביולה ? לא לפי מה שנראה אצל רייקארד שיתן קרדיט לג'ולי שנעלם קצת והשלישייה שהכי חששנו ממנה תופיע למשחק לא קל בריאזור מול השוער הטוב בעולם ,ככה לפחות טוען השוער עצמו עיתון הארץ היום ובוואלה ספורט.
יוני, חלאס לעשות טרור או שאני אמחק אותך. ורק עליי להוסיף, שכרגיל 90% מהדברים שקראת בתקשורת האנגלית סולפו ועברו עיבודים בתרגום. שאר 10% פשוט הומצאו לחלוטין.
יש דיבורים על טבז, מישהו יודע? זה יהיה מעולה, הוא לא שרוף באירופה שזה מעולה, אפשר להביא לפטישים את סביולה ועוד כמה דולרים ויש חלוץ מעולה. אגה אם שחקן משחק בגביע אואפ''א עם קבוצה הוא יכול לשחק בליגת האלופות בקבוצה אחרת?
אני חושב שהוא בכלל לא שיחק במדי ווסטאהם בגביע אופ"א, אבל יכול להיות שאני טועה. בקשר לשאלה השנייה שלך, לדעתי כן, כיוון שאלה מפעלים שונים. גם אם לא, ברצלונה חייבת חלוץ טבעי לליגה ולכן זה יכול להיות מצוין עבורה.
הוא שיחק במשחק הראשון מול פלרמו בהפסד הביתי 1-0, אבל זה לא משנה, כי כמו שציינו פה אילו שני מפעלים שונים והוא לא "שרוף" לצ'מפיונס. לדעתי טבז הוא פיתרון מצוין לבעיות שלכם, כי הוא גו יוכל לשחק באירופה,גם אפשר להשאיל אותו לחצי שנה(ווסטהאם לא יתנגדו לדעתי להיפטר ממנו, ביחוד כשדין אשטון חוזר בעוד כמה שבועות) וגם הוא בדיוק השחקן שבארסה צריכה. זה לא ריאלי נכון לרגע זה, אבל מי יודע?
אז בעצם הצעת כאן את ה 4-2-4 שרייקארד הרבה פעמים עובר אליו במצבי פיגור. אבל רגע - אם אתה הצעת מערך שרייקארד משתמש בו, זה עושה גם אותך לאידיוט תימני גם כן?
מישהו יודע מה קרה לרונאלדיניו השנה? הוא כמעט ולא מחייך. לא ראיתי תרגיל אחד שלו,לא מכניס גולים,לא מבשל, פשוט לא הולך לו אתם חושבים שהוא נפל בשלב כה וקדם של הקריירה?
הוא עייף מדי. הוא לא נח מאז העונה שעברה, הוא השתתף במונדיאל וגם אחרי שהוא נגמר, הוא יצא לכל מיני מסעות פרסום. חבריו לקבוצה גם לא עוזרים לו ממש לצאת מהמשבר, כי הם גם בסוג של משבר. הפעמים היחידות שאני רואה אותו שמח עם הכדור זה בהחלפת המסירות עם ליונל מסי. אגב, אלה גם הפעמים היחידות שברצלונה נראית כמו שברצלונה צריכה להראות.
טבז לבארסה?אין סיכוי אומר הסוכן. הארגנטינאי "ישאר בווסטהאם". ההכחשה הצפויה מגיעה. אני מאמין שאם בארסה תפתח את הכיס(משהוא כמו 15-20 מיליון יורו) היא תקבל אותו, אבל בשביל 4 חודשים אני לא מאמין שזה שווה, כי מה יהיה כשאטו יחזור? בארסה צריכה לחפש שחקן שהיא יכולה להשאיל, כי פרט אולי לסיסה שאותו אפשר לנסות ולהשיג במחיר טוב ממארסיי, אין אופציות אחרות.