ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Jul 10, 2006.

1. קלייברט Member

מארקז ואטו אמורים לקבל אזרחות ספרדית בזמן הקרוב (יחסית), ורוני גם, רק קצת מאוחר יותר. מקסימום, תמיד אפשר לרכוש אותם ולהשאיל אותם עד שיהיה להם מספיק מקום.

2. EL Capitan Member

עזבו, זה לא ככה. חוץ מזה, אמנם את הכתבה לא ראיתי, אבל ממה שאני קראתי מהתמונה של השער בסך הכל אמרו, שצי'קי שאל גם על מצבו של אוסטרי, וכבר זה מתפרש כך שבארסה רוצה לרכוש את שלושתם. אתם יודעים איך זה, מנסים להביא כותרות מפוצצות, וכאן מכל מיני דיבורים קטנים רצו לעשות כותרת אחת גדולה של "מבצע ארגנטינאי".

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20061004a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20061004_YBA06M1.Xxx.Xxx
    מפת הרוטציות של רייקארד.

לפי הדיווחים בMD, בעקבות לא מעט ליקויים במשחק של בארסה- תוראם יחבור לפויול במרכז ההגנה, בעוד שמרקס עשוי לשחק כפיבוט היחיד. אדמילסון יאבד את הקרדיט המוגזם, שקיבל מרייקארד, וההתלבטות היא בין אינייסטה למרקס.

Last edited: Oct 4, 2006
  3. Barcik Member

ונאמר אמן, אמן, אמן, אמן.

4. Puyol5 Member

הדבר הכי עדיף. מארקז תמיד במשחקים בינוני והבינוניות יכולה לעלות ביוקר. ככה יהיה קשר הגנתי כמו מארקז ותוראם ופויול בלמים. הכי נבון הכי טוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx .

5. EL Capitan Member

לדעתי, אם מרקס מזייף בעמדת הבלם, הוא גם יזייף כקשר אחורי. כשהוא יחזור לעצמו, חזרה למרכז ההגנה. בקישור, השלישיה אינייסטה, צ'אבי ודקו צריכים לפתוח באופן קבוע.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל פה עם מארקז יזייף יש את תוראם ופויול שיגבו אותו ורק אח"כ ואלדז ,במקרה שהוא זייף בעמדת הבלם היה רק פויול לגבות אותו.
    אפשר לקוות שמארקז יבין את הרמז שלזייף גם פה זה למצוא מקום קבוע בספסל .

7. SkiMan Member

רונאלדיניו: "אני לא מכונה, אף אחד אינו כזה"

http://www.biografiasyvidas.com/biografia/r/fotos/ronaldinho_1.Xxx

הקראק הברזילאי התראיין לאלמונדו דפורטיבו ודיבר על הנושאים הבוערים.

על כושרו הנוכחי: "אני לא מכונה, אף אחד אינו כזה. אני לא מודאג. למה שאני אהיה מודאג? אני מתאמן חזק בכדי לעזור לקבוצתי. זו המטרה שלי, כשקבוצתי תצטרך אותי אני אהיה שם".

על המטרות לעונה ועל הקבוצה: "זה יהיה קשה אבל אנחנו נתמודד על כל התארים ... כל הקבוצה עוד יכולה להשתפר, כולל אני".

על הארכת החוזה: "זה משמח אותי לדעת שאנשים פה רוצים אותי ולא רוצים שאני אעזוב, גם אני מרגיש כך".

על רייקארד: "המיסטר יודע איך להנהיג את הקבוצה, הוא יודע מה לומר, לדבר ישירות פנים אל פנים".

על חסרונו של אטו: רונאלדיניו חושב שהיעדרותו של אטו תורגש אך סומך על גודיונסן וסביולה. "סמואל שחקן מאד חשוב לקבוצה, כולנו הבנו אחד את השני והספיק רק מבט קטן. עכשיו נצצטרך להתחיל לעבוד מחדש על דרך חדשה שתפעל".

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

וגם סאביולה מדבר . ככה זה שאין כדורגל .

הארנבון מכחיש בתוקף את הסיכום שלו בסביליה ל5 שנים הבאות מתום העונה הנוכחית כפי שדווח בתקשורת הספרדית.
    עוד אומר החלוץ הארגנטינאי "בארסה אצלי בעדיפות ראשונה , אם הם ירצו אותי אני נשאר כאן" .

9. EL Capitan Member

לפי המארקה ומס' מקורות שונים, צ'יקי יראה את גאגו בפעולה בסופר קלאסיקו ביום ראשון.

10. Bensh Member

אני מאמין שזה ניסיון לדרבן את דקו וצ'אבי יותר מאשר הצהרת כוונות של ממש

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה יותר לדרבן את גאגו לסרב למדריד .

גם בברצלונה יודעים שלעונה הקרובה הם לא בדיוק צריכים את גאגו ושחקן כזה לא יכול להתייבש בספסל ולכן צ'יקי נפגש היום עם נשיא בוקה ושימו לב מה ביקש ממנו "אל תמכור אותו לריאל" .

ובינתיים , שימו לב מה קורה בסטאמפורד ברידג' :
    http://images.thesun.co.uk/picture/0,,2006460884,00.Xxx

כמות נכבדה (כמה טונות..) של חול פוזרו במהלך השבוע האחרון באיצטדיון של אלופת אנגליה .
    האנגלים טוענים שזה בגלל החורף בברצלונה בטוחים שזה כדי לפגוע ביכולת הטכני של קבוצתם .

Last edited: Oct 6, 2006
  12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. Puyol5 Member

המשחק מול צ'לסי ב 17 אם אני לא טועה וישר אחר כך הסופר קלאסיקו. מצד אחד אם מפסידים בשני המשחקים זה יכולת לפגוע משמעומית בביטחון העצמי אבל מצד שני אם נמצחים את השני משחקי החוץ הביטחון עולה כמה וכמה דרגות. {לפחות משחק אחד אני יכול לראות בצורה נורמלית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx }

עריכת מנהל , המשחק מול צ'לסי ב18 לחודש

Last edited by a moderator: Oct 7, 2006
  14. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי היום ב ONE (ולכן דורש פרטים נוספים ואימות) שבארסה תחל בינואר בהרחבת הנואו קאמפ בעוד 20,000 מקומות, מה שיביא אותו לתכולה של 118,000 צופים! (שלישי בעולם אחרי 150,000 בפיוניאנג, צפון קוריאה, ו-120,000 בכלכותה, הודו, למרות שאני חושב שגם האצטדיון בטהרן לא פחות גדול). ההגדלה היא בעקבות הגדילה במספר החברים ובביקוש לכרטיסים, והיא צפויה להסתיים עד ספטמבר, שאז יחגגו 50 שנה למשחק הראשון ששוחק במגרש הזה. השאלה היא האם בין ינואר לספטמבר יוכלו לשחק באצטדיון בלי הפרעה או הפחתה ניכרת בקהל?

15. EL Capitan Member

להבא, תחשוב על זה ככה. רשמו על זה בוואן אמרת, נכון? אם זה באמת היה נכון, היו רושמים על זה גם בספורט 5 ועוד הרבה לפני כן כאן. היו דיבורים לא מזמן, על 120 אלף שום מילה, אבל קצת מעל 100 כן. ואם זה לא ברור, רק דיבורים. לא התחילו לעבוד על זה, וגם אין תאריך להתחיל את זה.

Last edited: Oct 9, 2006