ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Jul 10, 2006.

1. Bensh Member

תשמע, מוטה הוא באמת שחקן חביב, אבל קשה לי לאהוב מישהו שנפצע כל חודשיים לחודש וחצי

2. SkiMan Member

מסכים עם באנדי (גם המשתמש, וגם הדמות http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx )

3. Puyol5 Member

שמע אני יגיד לך את האמת אני לא רוצה שמוטה יהיה בהרכב הפותח ושאני רואה שהוא בהרכב הפותח אני מתבאס כי אני יודע שהקישור לא יתנהל בצורה טובה. אבל הוא שחקן נשמה שאותו אני אוהב אבל מה לעשות לא כל כך רוצה שהוא יפתח. אם חלילה אדמילסון יפצע אז הוא המחליף שלו.

Last edited by a moderator: Oct 3, 2006
  4. EL Capitan Member

רוני, למרות שמשחק עד עכשיו פחות או יותר בערך כמו כל שחקן אחר, אבל בגלל השם שלו והאיכויות שלו אנשים מחפשים להיות ביקורתיים איתו ולהראות חכמים, ככל הנראה בכלל שיחק פצוע בכל התקופה האחרונה, כך מפרסמים בתקשורת. במשחק נגד בילבאו עפ"י טענות של מס' אנשים- רונאלדיניו נגע מס' פעמיים באיזור מסויים ברגל. להזכירכם, היה את המונדיאל, ורונאלדיניו הוא תמיד שחקן, שמקבל הרבה מאד תשומת לב בהגנה, מה שאומר לא מעט מכות ברגליים. כידוע, גם כשהוא משחק, לעיתים יש ימים בהם הוא לא מתאמן, ומקבל כל מיני סוגים של טיפולים. אז האם באמת בזאת נעוצה הסיבה ליכולת הפושרת של רונאלדיניו עד עכשיו?

Last edited: Oct 3, 2006
  5. Bensh Member

סביר להניח שלא
    הוא סתם עצלן כרגיל

6. EL Capitan Member

אני לא הייתי קורא לזה עצלנות.. הייתי קורא לזה מעין שמירת כוחות למתי שבאמת יצטרכו אותו בבארסה. כרגע, הם יכולים גם להסתדר בלי רוני בגדולתו. מתי שבארסה תצטרך את רונאלדיניו, הוא יופיע, ובדיוק כמו שאנחנו אוהבים אותו.

7. Puyol5 Member

זה העניין. לא ירגישו אותו כל המשחק אבל במהלך תמים אחד הוא יכול להביא שער חשוב. גם רונאלדיניו לא יכול ששלוש שחקנים תופסים אותו שמירות אישיות שלך תדע אך תצא מזה. אבל בכל זאת הוא יוצא. המשחקים נגד סנטאנדר ובילבאו לא מרגשים את רוני. אני מבטיח לכם שבסופר קאלסיקו ונגד צ'לסי תראו אותו בפעולה של השחקן הכי טוב בעולם.

Last edited by a moderator: Oct 3, 2006
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

דקו חושף היום במגזין הרשימי של פיפ"א כי במונדיאל האחרון באו אליו כמה אנשים ממדריד והציעו לו 9מיליון יורו לעונה ושילום סעיף השחרור שלו (העומד על 75 מיליון יורו ) .

דקו היה חד בתשובתו וענה " לא ! " . במידה והוא היה אומר כן , בארסה לא הייתה יכולה לעשות כלום ומקבלת את ה75 מיליון יורו סעיף השחרור ודקו היה עובר למדריד.

9. Mehmet Member

יצא מלך...

10. Bensh Member

מה זאת אומרת "דקו היה עובר למדריד"? גם אם ריאל שילמה את סעיף השיחרור שלו, עדיין יש לו את הזכות לדחות את הצעתה

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין . כשקבוצה מוכנה לשלמת את מחיר סעיף השחרור לקבוצה השנייה אין מה לעשות לגבי זה . ככה היה במקרה פיגו , ובגלל זה סעיף השחרור של רונאלדיניו -מסי ואטו אסטרונומים .

12. אלי מתחן Member

פה נכנס ה"במידה והיה אומר כן"

13. Puyol5 Member

מה זה הדבר הזה? במידה ודקו אכן היה מסכים וראיל הייתה משלמת 75 מיליון אז ללאפורטה אין את האפשרות לדחות את זה?

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין... לאפורטה וכל מי שקשור לבארסה לא יכול לעשות כלום , בגלל זה קיים סעיף השחרור ,ככה עבר פיגו לריאל.

וזה מועתק מהדיון של ריאל , כי זה יותר מתאים לפה

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20061004a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20061004_Y04PORTB.Xxx.Xxx

הMD מפרסם היום שצ'יקי ולאפורטה, שנמצאים בארגנטינה כדי לקדם את פרוייקט הספורט של בארסה מול ארסנל הארגנטינאית(קבוצת הבת של ברצלונה) .
    וינסו לצוד שם גם את המלפפונים גאגו ,אוסקר אוסטרי (20בן , השוער המוכשר והחבר של הטוב מסי), ורודריגו פלאסיו (חלוץ ,בן 24, בוקה ג'וניורס).

15. EL Capitan Member

מה? אתם באמת רוצים להגיד לי, שאתם לא יודעים מה זה סעיף שיחרור?

ובקשר לפירסומים על המבצע הארגנטינאי, מאד תמוה. איך בדיוק בארסה יפנו מקום לזרים, או שאולי לשלושתם יש איזהשהו דרכון אירופאי?