ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏10/7/06.

1. Barcik Member

נדמה לי שבארסה פשוט שומרת על פרופיל נמוך. לפי דעתי, לאפורטה בהחלט פועל קשה כדי להשיג את האיטלקי.

2. אלי מתחן Member

לא חבל לתוראם להיות בלם מחליף?

3. Barcik Member

לא חבל לוותר על ההזדמנות לשחק בקבוצה הטובה בעולם ולהלחם על 6 תארים?

4. Raulito Madridista

ברצלונה עשתה רכש טוב בקשר לגודיונסן, אני בטוח. אם רייקארד יישלב אותו בחוכמה כמו שעשה עם לארסון, ברצלונה תקבל ממנו תפוקה טובה. אם אני לא טועה ב04\2003 בעונה שצ'לסי גמרה שנייה באנגליה והגיעה לחצי גמר האלופות, הוא כבש מספר לא רע של שערים, כי אז בנו עליו.

ליליהאן טורהאם עדיין לא הגיע לברצלונה, זה דבר ראשון. אני בטוח שישנן עוד קבוצות שמעוניינות לקלוט אליהן את הבלם המעולה הזה, ואולי אפילו שם הוא יכול להיות בהרכב.
    אני באמת אוהב את השקט שיש לברצלונה, אני בטוח שהם מנסים לרכוש את טורהאם ופועלים בעניין אבל שומרים על הכל "בשושו", לא הכל חייב לצאת דרך התקשורת שלא צריכה לדעת הכל, הדרך של השתיקה היא הכי בטוחה וחכמה. טורהאם יהיה רכש מעולה לברצלונה אם יגיע.

אלעד, עם מכת הפציעות הרצינית שהייתה לברצלונה אשתקד בה מסי נפצע להרבה זמן, צ'אבי נעדר לארבעה חודשים, או ללכת יותר אחורה לעונת 05\2004 שמוטה גמר את העונה מוקדם מאוד וכ'ו, אני בכלל לא בטוח שטורהאם יהיה מחליף.
    אגב, יש אופצייה שמארקז יישחק בקישור האחורי אצל ברצלונה וטורהאם ייכנס לעמדה לצידו של פויול?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏17/7/06
  5. Yeste Member

אם טוראם יגיע, אני מאמין שמארקז יוסט לעמדת הקשר האחורי.

6. לא מצאתי כינוי Member

גם אם תוראם יגיע לבארסה כמחליף למרקז ופויול זה לא יהיה אסון כזה גדול בשבילו. מדובר כבר בשחקן בן 34(לא בשיאו,למרות שהוא עדיין שחקן מצויין)שאני מאמין שבקבוצה כמו בארסה שבה הרוטציה חוגגת יוכל לקבל דקות משחק רבות(תזכרו שנה שעברה בגלל ליגת האלופות איך הגיעו להרכב של בארסה שחקנים הזויים כמו רודרי) ככה שאני מאמין שבמידה והוא יגיע לבארסה הוא יקבל מספיק דקות משחק.

7. El Conejito Member

MD מפרסם היום שברצלונה מגישה הצעה בסך 14 מיליון יורו עבור זאמברוטה, נציגי בארסה צ'יקי וסוריאנו טסו בחשאי לטורינו על מנת לדון עם נציגי יובנטוס על טוראם אך בעיקר על ג'יאנלוקה זאמברוטה.

http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060719a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060719_Y19PORTB.Xxx.Xxx

זאמברוטה הודיע שמעוניין לשחק באיטליה, אבל אם הדבר לא יצא לפועל, העדיפות שלו מחוץ לארץ המגף היא ברצלונה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/06
  8. לא מצאתי כינוי Member

בהתחלה חשבתי שהוא יילך לריאל מדריד,אבל לפי מקום אחר שקראתי האופצייה הכי ריאלית כרגע היא צ'לסי בגלל הכסף שמציעים לו. בכל מקרה,זמברוטה יכול להיות חיזוק לא רע לבארסה ובטח ובטח שהוא יותר טוב מג'יו,אבל כרגע לדעתי זה לא נראה ריאלי שהוא יבחר בבארסה,אלא יבחר באחת מהקבוצות מילאן-ריאל-צ'לסי.

9. Spanish Weapon Member

10. El Conejito Member

MD ממשיך לפתח את הסוגיה. בארסה תשלם 5 מליון יורו על טוראם, ו-14 על זאמברוטה.
    כלומר, בחישוב מתמטי פשוט בארסה תשלם ליובה כמעט 20 מיליון יורו עבור שני שחקני ההגנה.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם יהיה , לאפורטה עשה מהפכה בברצלונה ואני לא מאמין שיש מישהו שלא יבחר בו , אולי זה יהיה מספר מצומצם של אנשים אבל ברור השרוב יבחרו בלאפורטה.

בכל מקרה, יש לברצלונה לערער בתוך חמישה ימים מהיום.

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_167855_CAS.Xxx

גודיונסן כבר מבקיע

קבוצת אימון א' ניצחה 3-2 את קבוצת אימון ב' .
    איידור גודיונסן כבש שער בקבוצה א' וסילביניו כבש צמד . מהעבר השני כבש ג'ולי צמד , ואדמילסון עצמי.

רודרי ערך אימון אחרון במדי הבלאוגרנה ועזב את מגרש האימונים על ידי תשואות השחקנים והאוהדים המועטים שנכחו באימון. כאמור רודרי חתם בדפורטיבו לה קורוניה לארבעת השנים הקרובות.

צ'יקי הוסיף היום : טוראהם וזאמרוטה עד יום שני שחקני בארסה"

נערך לאחרונה ב: ‏20/7/06
  12. Spanish Weapon Member

בן 35, ישחק כנראה באלופת אירופה, מה גם שהסבירות שבמהלך העונה פויול או מארקז ייפצעו (לצערי) הן די גבוהות.
    מה גם שהוא ירוויח סכומים מאוד מכובדים יחסית לשחקן בגילו.

13. EL Capitan Member

:aaarofl:

בקשר לבחירות המסתמנות, כבר מזמן אני מדבר על כך, שהכל מצביע על בחירות. יש כמה וכמה מתנגדים ללאפורטה, שלמרות הכל ובגלל ההצלחה של בארסה, צפוי להבחר שוב בבחירות (אם יהיו כאלה).

כבר מזמן אמרתי, שזמברוטה עצמו הראה, שההעדפה שלו מחוץ לאיטליה היא אך ורק בארסה. ומכאן, לא ללכת עליו זה היה פשוט טמטום. זמברוטה, לפחות לדעתי, היה, ביחד עם ג'יג'י בופון, המצטיין במונדיאל הזה. ביחד עם טוראם, בארסה סוגרת את הסגל שלה סופית.

14. Bensh Member

גם במסגרת העברתו של רודרי יש סעיף החזרה לקבוצה (כמו במקרה דאמיה)?

15. SkiMan Member

אם השניים אכן יגיעו, מבחינתי הסגל של בארסה הושלם וכל החורים נסתמו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx .

הדבר המעניין בזאמברוטה: הרוב לוקחים כמובן מאליו שזאמברוטה ישחק בימין במקום אולגר. למה? אולגר הראה הרבה שיפור בעונה האחרונה, בעוד שג'יו כבר בן 30; מה גם שעדיף שחקן בית. דעתכם?