ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Jul 10, 2006.

1. shikaka15 Member

רייקארד פשוט רומז שהוא לא צריך אותו ואין מה להתעצבן על רייקארד הוא בכלל לא היה בתוכניות שלו העונה !רייקארד בונה על גודיונסן כחלוץ מחליף ולא אפחד אחר!
    רציתי לדעת מה הסיכוי שאנייסטה יפתח במשחק ביום רביעי .?

2. Barcik Member

אני מאמין שאנדרס יפתח. הוא פשוט הקשר מס' 1 של הקבוצה כרגע.

3. Melixon 15 Member

זה אפשרי בכלל שהוא יכלל בסגל ביחד עם מרקז, רונאלדיניו ואטו?

4. Barcik Member

סביולה קיבל אזרחות ספרדית בתחילת העונה הקודמת.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני לא טועה, שמעתי שרפאל מארקז קרוב מאוד לקבל אזרחות ספרדית, נדמה לי שנדב יעקובי אמר את זה במשחק שהיה להם מול סביליה.

ואני לא מבין את אלה שבאים בטענות לפרנק רייקארד על כך שהוא לא משתף את סאביולה. פרנק רייקארד ידוע בכך שהוא מכין מערכת מוכנה מראש שבה הוא מחלק ומתקצב את דקות המשחק של כל שחקן. אם הוא בתחילת העונה עשה את זה שסאביולה לא היה בתכניות של ברצלונה, אז זה לגיטימי שסאביולה יראה דשא רק במקרים ממש חריגים.

6. shikaka15 Member

לפי דעתי בתקופה הקרובה אנייסטה הופך להיות אחד הקשרים הטובים בעולם כושר ההבקעה שלו השתפר הוא ניהיה שחקן בוגר ורציני הוא יודע מתי למסור מתי לעבור שחקן יש לו טאצ' מושלם בכדור !!! אחד השחקנים הכי אהובים עליי

7. אלי מתחן Member

כבר מעונה שעברה אני מחזיק מאינייסטה הקשר הכי טוב בברצלונה (בהנחה שרונאלדיניו לא קשר), ואם לא הכי טוב אז לפחות הכי מלהיב מביניהם. וזה כולל את צ'אבי ומסירות הזהב.

8. Bensh Member

למה להתעקש על האפס אזקרו? למה לעשות דווקא?

9. Barcik Member

גם אזקרו לא בסגל עכשיו.

10. Bensh Member

בדרך כלל הוא מוזמן על חשבון סביולה

11. Barcik Member

לא, פעם אחת הוא הוזמן על חשבון סביולה. ופעם אחרת סביולה עלה לשחק על חשבון ג'יולי, גודיונסן ומסי.

Last edited: Sep 26, 2006
  12. SkiMan Member

התלונות על רייקארד מגוחכות.
    רייקארד זו שנה שלישית מבהיר לסביולה שהוא לא רוצה אותו, ופעם שלישית אומר לו במפורש למצוא קבוצה כי הוא לא ישחק אצלו. סביולה, לפני תחילת העונה קיבל מספר הצעות. אמנם לא קבוצות בסדר גודל של בארסה, אך עדיין הצעות בקבוצות שבהן יקבל דקות משחק אך פחות כסף. סביולה החליט להישאר בבארסה, להרוויח כסף גדול ולהילחם על מקומו בסגל וזאת למרות שרייקארד כלל לא רצה אותו בסגל והבהיר לו את זה מצוין. אז למה רייקארד חייב לו משהו? זה שסביולה נשאר אומר שרייקארד עכשיו חייב לשתף אותו? לא. העמדה שלו לא השתנתה, סביולה עדיין שחקן זניח בעיניו, הישארותו בסגל לא משנה את דעתו של פרנקי ולכן אל לסביולה או לתומכיו לבוא בתלונות. כן, גם אני חולה על השחקן אך סה"כ אפשר להבין את רייקארד שצריך לשדר ולהראות ששחקנים שהוא כן רוצה בקבוצה ישחקו יותר (את אזקרו הוא רצה בסגל ולכן הוא מקבל יותר זימונים מסביולה). מעשה לא ג'נטלמני? שטויות במיץ. סביולה צריך לומר תודה על הדקות שהוא שיחק בכלל. הוא זה שכפה עצמו על רייקארד.

13. SeRgInHo Member

מסכים עם סקימן ובוריס. הטענות לרייקארד באמת מגוחכות. סביולה לא בתוכניות של רייקארד, מה לעזאזל לא מובן?
    סביולה אידיוט. רייקארד הרי מזמן טוען(רומז)שסביולה לא בתוכניות שלו, למה הוא כ"כ מתעקש להישאר בברסה? להיות שותף לזכיה באליפות?
    מה היה רע בסביליה לעזאזל?
    ואגב ראיתי את הסגל שהראל הביא, למשחק מול ברמן. בשיא הרצינות, במקום מי הוא יכול להיכנס לסגל? גודיונסן? מסי? ג'ולי?

14. מ.ח.א Member

אני לא מבין
    מה רייקארד לא יכול פשוט להגיד לסביולה שהוא משוחרר מהקבוצה
    במקרה שהוא לא בתוכניות שלו

15. SkiMan Member

לא. כי אם הוא משחרר אותו מהקבוצה אז צריך לשלם לו את מלוא החוזה שלו - עדיף כבר שישב ביציע ויוזעק לסגל במקרה חירום. את האופציה שלו לעזוב הוא קיבל - הוא פשוט העדיף לשבת ביציע עם הפרזידנטה.