אדמילסון זה שחקן שעושה מלא טעויות. בין אם זה לגעת בכדור עם היד ברחבה ללא סיבה ברורה לעין, בין אם זה איבודי כדור, או סתם דברים מטומטמים ומרגיזים כמו למסור חזרה לפויול שהוא מקבל את הכדור במקום לתת את הכדור לצ'אבי/אינייסטה/דקו שיעשו משהו מועיל. אז כן, הוא היה טוב מול צ'לסי ומילאן, אבל זה לא אומר שהוא לא אידיוט. ואני לא אמרתי שאני לא רוצה לשחק בלי קשר אחורי, אמרתי שאני רוצה שמארקז, שהיה פי מאה יותר טוב ממנו בעונת האליפות, ימלא את התפקיד. בלטי מגן. זאת אומרת שהוא אמור לעשות הגנה. לא פעם כשהוא שיחק ראינו אותו עולה להתקפה, מאבד כדור, ומאחר בחזרה אחורה, מה שמאלץ את אחד הבלמים/קש"א לעזוב את השחקן שלו ולחפות עליו. ד"א, זו גם הסיבה שאני מעדיף את ג'יו משמאל. סילביניו כמעט רע כמו בלטי.
בעניין באלטי אני מסכים . אבך בעניין אדמילסון לא , למרות שיש לו את הפאשלות הקטנות האלה. אבל מאיפה הבאת את זה מארקז התחיל את עונת האליפות הראשונה כקשר אחורי , עונה שפתחנו אותה לא טוב , ואז הוא הוסט לעמדת הבלם ואדמילסון הפך לקשר אחורי
אמ, לא... ב-2004/5 פויול ואולגר היו בלמים. אדמילסון בכלל היה פצוע עד המחזורים האחרונים. http://content.answers.com/main/content/wp/en-commons/thumb/8/82/180px-BarcelonaLineUp20042005.Xxx זה היה ההרכב הרגיל בעונה הזו.
אטו ממשיך את פתיחת העונה שלו משנת 2003 בכיבוש שערים . http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060911a/9_archivo55_graphic_10_1_2_20060911_YBA03S1.Xxx.Xxx בעונת 03/04 ,כבש אטו שער נצחון מאיורקה 2-1 על סנטאנדר באותה עונה במחזור השני כבש שוב במדי מאריוקה בנצחון 2-0 על סארגוסה בעונת 04/05 ,כבש אטו בנצחון בארסה 2-0 על סנטאנדר במחזור השני הוא לא כבש כאשר בארסה נצחה 2-0 את סביליה בעונת 05/06 , הקמרוני לא כבש ב0-0 של בארסה באלאבס עם תצוגת יחיד של בונאנו במחזור השני כבש את שני השערים של בארסה ב2-0 על מאיורקה בעונת 06/07 ,מלך האריות עומד על מאזן של שלושה שערים כאשר במחזור הראשון כבש שער יחיד ב3-2 על סלטה , וכאמור שלשום כבש צמד בנצחון 3-0 על אוסאסונה.
קודם כל, גם אתה לא מסכים אם מישו- אל תתחיל ישר להגיד "אתה לא מבין בכדורגל". למרות שיש לו נוכחות גדולה יותר מזו של צ'אבי, דקו ואינייסטה, אדמילסון הוא ממש אבל ממש לא אגרסיבי. והחסרון הכי גדול שלו זאת האדישות שלו.
סמואל אטו הוא חלוץ נפלא לכל הדעות, בתור אוהד של ברצלונה הוא מסוג השחקנים שברגעים המכריעים אני שמח שהכדור מגיע אליו. אני מקווה מאוד שהוא יכבוש המון שערים העונה הזאת, אבל שלא יראה רק בזה את היעדים שלו. קודם כל היעדים הקבוצתיים, אחרי זה האישיים, בדיוק כמו בעונה שעברה, רק שימשיך כך.
מחר , אלופת אירופה תתחיל להגן על תוארה במשחק ביתי מול לבסקי סופיה (הנציגה הבולגרית הראשונה בהיסטוריה במתכונת הנוכחית של ליגת האלופות) . רייקארד פירסם את הסגל למשחק וממשיך בשלו ומשאיר את סאביולה ביציע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx סילביניו , מארקז ואזקרו מצטרפים לארגנטינאי ביציעי קאמפ נואו. הסגל ואלדס, ז'ורקרה בלאטי, אולגר, זאמברוטה, פויול, תוראם, ג'יו מוטה, אדמילסון, צ'אבי, דקו, אינייסטה ג'יולי, מסי, אטו, גודיונסן, רונאלדיניו בעקבות זה תוראם ככל הנראה ימשיך לפתוח בהלם , הפעם לצידו של הקפטן. המונדו מנחש שגם באלטי יפתח על חשבון זאמברוטה ,ושלישית הקישור תיהיה צ'אבי-איניסטה-דקו שלישית קישור פנטסטית.
בדיוק. אם יש משהו שמטריף אותי באדמילסון (יש, אגב, והרבה) זה שהוא לא מפעיל שום לחץ על הכדור. את ההתמקמות המצויינת אי-אפשר לקחת ממנו, אבל הבן-אדם פשוט לא עלוקה מספיק.
רונאלדיניו ואחיו החלו בשיחות על חידוש חוזהו. לפי הפירסומים, אצל השחקן רוצים בחוזה חדש עד ל2010 עם משכורת שנתית של 12 מליון יורו, בעוד שבבארסה היו שמחים להביא לו כמה כסף שהוא רק ירצה, אבל בתנאי שיחתום עד ל2014, מה שיבטיח שאולי גדול שחקני בארסה יסיים את הקריירה שלו בקבוצה.
באמת שכבר נמאס לי ממנו. חברים, הבן-אדם פשוט מנצל את מעמדו כדי לסחוט את בארסה, או בניסוח פחות פוליטי: רודף בצע. כל שנה חוזר אותו הניגון, למרות שרק בקיץ האחרון חוזהו שודרג ושופץ. שלא יהיה ספק - מגיעה לו המשכורת הגבוהה ביותר במועדון, וגם בעולם כולו. מעבר לכך, אשמח לראות אותו עושה קסמים עד 2014 (טוב, דווקא לא. אי-אפשר לשלם לשחקן בשלהי הקריירה סכומים כאלה). אבל כל ההתעסקות השנתית הזו בחוזה שלו מראה היטב איפה נמצאות מחשבותיו. מסיבה זו, אני גם מתקשה להאמין בנאמנותו האמיתית לקבוצה. הוא נהנה מהחיים בקטלוניה, זה בטוח, אבל חוששני כי ביום בו תגיע ממילאנו הצעה גדולה משמעותית, הוא לא יהסס לחתוך. נ.ב. אני מנחש שה'אשם' האמיתי בכך הוא האח רוברט, אבל אותי כאוהד ברצלונה זה לא צריך לעניין. מבחינתי, הסוכן והשחקן הם גוף אחד.
ובהשתוללות במלון עם חברתו הדוגמנית http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . אני לא מבין את הנהלת ברצלונה לשלם סכומי עתק לשחקן שבגיל 31-34 כבר לא יתן את התפוקה שהוא נותן עכשיו.
בוריס, לא. מילאן רמזו לו כנראה, שהוא מוכנים להציע לו יותר מבארסה, ולכן הוא דורש את אותו שכר פחות או יותר גם מראשי בארסה. גם אם הוא אולי יעשה קולות של רוצה לעזוב, בארסה לא תתן לו ללכת. חוץ מזה, אם הוא יתעקש על זה בכח, כל האהדה הגדולה אליו- תרד ובגדול. לכן, גם הוא יודע, שכל זה לא כדאי לו, ואני רגוע בעניין הזה. פורטוגל לקראת המשחק בין הקבוצות מחר: "בארסה משחקת כמו שאף אחת לא שיחקה בעבר".
שמע קים באיזה שהוא שלב בחיים רונאלדיניו ירצה מקום אחר . תראה מקרה שבצ'נקו שהשיג הכל עם מילאן ופשוט רצה קצת לגוון , לחדש .
אז שילך למילאן. כל שנה הסיפור הזה עולה, ולפי דעתי זה אחד מהדברים הכי לא מקצועיים אשר ההנהלה הנוכחית עושה.
רונאלדניו לא יעזוב שנה הבאה וגם לא עוד שנתיים ! התקשורת תמיד מקצינה כל דבר הכי קטן ! ביום שבו רונאלדניו יעזוב את ברצלונה היא לא תיהיה צריכה אותו כבר הדור הבא כבר כאן (ג'יובני דוס סאנטוס ) ברצלונה היתה ותשאר גם אחריו! זה מזכיר לי שריבאלדו עזב את ברצלונה חשבתי שירד לי החשק לראות את הקבוצה כי הוא באמת היה תמיד השחקן הכי טוב מבחינתי והוא עזב והיה קשה בהתחלה אבל אז רונאלדיניו הגיע והחליף את מקומו וכשהוא יעזוב גם לו יהיה מחליף. לכל שחקן יש מחליף ובחיים לא חששתי להסתדר בלעדיו!