אותו גאזטה שנכתב בו לפני כחודש שרונאלדיניו הביע הסכמה לשחק במילאן ושעיסקת העברה שלו למילאן תמורת 60 מיליון אירו עומדת להתבצע? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx שווה ערך לשאר הזבלונים הצהובים.
מועד ההעברות האירופי נסגר כבר וסוגיית סביולה הגיעה לסיום והוא ישחק בברצלונה לפחות עד פתיחת מועד ההעברות הבא.
אני לא מבין אתכם שאתם עדיין מפקפקים . רונאלדניו נשאר בבארסה לא עד מועד ההברות הבא אלא עד סוף החוזה שלו וזה סופי זה בדוק וזה עובדתי התקשורת חוגגת על עבודות שקריות ואף אחת מהן לא אמינה . כולם יכולים להיות רגועים רונאלדניו יישאר בבארסה עוד הרבה הרבה שנים . וגם אם וכאשר משהו דרמטי ולא צפוי יקרה והוא יעזוב (סיכוי של 0.000000001 % ) שזה באמת יקרה. אל חשש לבארסה גדל רונאלדניו הבא ג'יובני דוס סנטוס ועם כל הכסף על העברת רונאלדניו שנקבל יהיה לנו כל שחקן שנחפוץ בו וזה במקרה הכי גרוע שרונאלדניו איכשהו יעזוב למרות שזה בחיים אבל בחיים לא יקרה
א. הוא לא יעזוב ב. שום קבוצה לא תהיה מוכנה לשלם על חוזה שיחרור כזה, אולי אם אברמוביץ יקום עם מצב רוח.. אבל שוב אני לא מאמין שהוא יעזוב
טוב אני יסביר לכם חד משמעית למה רונלדיניו לא יעזוב. א. רונלדיניו מאושר בברצלונה והוא דואג בכל פעם להגיד את זה, בכל ראיון ובכל פעם ששואלים אותו. ב לרונלדיניו יש קשרים טובים עם כל שחקן ושחקן בקבוצה, הוא נהפך אט אט למנהיג. ג. רונלדיניו מקבל כסף טוב ופירסום, מקום שקט ואהבה חמה מיכול האנשים שיש שקשורים עליו. ד. רונלדיניו לא יעבור בחיים למילאן או לצ'לסי מסיבה אחת-הם לא משחקים על הצצדים, רונלדיניו שחקן כנף. בימקום מי הוא ישחק? סיידורף בתור קשר אמצעי או בימקום באלאק במרכז? ה. הכל שמועות, רונלדיניו לא הגיע לאותו אימון בגלל פציע-פונטו. ו. ההוככה הסופית לפי דעתי. אם רונלדיניו שלא הוזמן הוא ודכו במשחק מולך צ'לסי עונה שעברה לא כעס, לא היתעצבן, וההפך אפילו הבין את זה ושמח,ואפילו לריקארד לא הייתה שום סיבה להוציא אותו, סתם בגלל רוטציה, והוא עדיין לא עשה רעש, למה שהפעם כשיש סיבה(בים אם זה פציע ובים אם זה חיסור באימון המסכם) הוא יתעצבן ויעשה צעד כ"כ גדול...?! ז. יש לו חוזה עד 2014 :]
לדעתי ההישארות של סאביולה היא מצויינת וברצלונה תוכל להיעזר בו בעיקר בליגת האלופות, אם וכאשר ברצלונה תרצה להקים מחנה פליטים על הרחבה של היריבה שלה כדי להבקיע שערי חוץ בדקות הסיום, כפי שהיא עושה תמיד. לסאביולה יש יכולת אישית מצויינת והוא יודע לכבוש שערים ואני בכלל לא מבין למה פרנק רייקארד לא בונה עליו. לגבי רונאלדיניו, כל מילה מיותרת. מלכתחילה לא חשבתי בכלל על האפשרות שהוא יעזוב.
דרך אגב , בזמן שרוב שחקני סגל ברצלונה יהיו עם נבחרותיהם יתקיים ביום שלישי 23:00 שעון ישראל גמר גביע קאטלוניה 2005 בין ברצלונה לאספניול. משחק הגמר שנדחה משנה שעברה כי לא נמצא זמן פנוי בעונה שעברה בעקבות סדר המשחקים הצפוף של ברצלונה. http://i24.photobucket.com/albums/c50/fcbnov05/maxi8.Xxx קצת להזכיר לכם,בחצי הגמר הביסה ברצלונה 0-6 את נסטיק באמצע נובמבר של שנה שעברה כאשר מקיס לופז כבש צמד ,דקו ,לארסון צמד ו-וארדו. אלו השחקנים הבכירים שיעמדו לרשותו של רייקארד (שאגב נעדר משני אימוני ברצלונה בגלל כנס המאמנים בז'נבה) ואלדס, ז'ורקרה.,בלאטי, אולגר, מארקס, סילביניו, מוטה, ג'יולי, אסקרו
עם סגל כזה מצומצם אני אשמח מאוד אם פרנק רייקארד יחליט להעלות מהנוער את ג'יובאני דוס סאנטוס. דרך אגב, יהיה שידור למשחק?
רונאלדיניו לא שיחק היום במדי נבחרת ברזיל בגלל אותה פציעה שבגללה הוא לא הוזמן למשחק בבלאידוס. למה התקשורת לא מזיינת את המוח ואומרת שרונאלדיניו רב גם עם דונגה ? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx