ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Barcik, Jul 10, 2006.

1. EL Capitan Member

יותר טובה- כן. הרבה הרבה- לא.

2. Barcik Member

מארקי-מארקי-מארק ואן-בומל עוזב לבאיירן מינכן.
    ברוך שפטרנו. ועוד עבור 12 מיליון יורו. מפנה מקום במרכז שדה עמוס. יש פה גם הבעת אמון רצינית באינייסטה, שלדעתי יפתח העונה בלפחות שליש מהמשחקים.

3. מאסי המלך Member

עכשיו אין ספק שסביולה ישאר בארסה צריכה סגל רחב.
    סביולה,גולי,ואסקרו יהיו מחליפים למאסי,אטו,רוני.
    גודי,אינסטה,מוטה מחליפים לאדמילסון,דקו,צאבי.

ריקארד יעביר את גודי לקישור ואת סביולה כמחליף של אטו.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שראיתי מגודיונסן בשתי המשחקים האחרונים קצת לא התלהבתי ממנו ומהרכש שעשתה בארסה.
    הוא בטח ובטח לא מתקרב לרמה של לארסון ולרמה שלארסון היה מסוכן כל כך. אני מעדיף על פניו את הארנבון .

5. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

יכול להיות שלברצלונה הוא לא התאים, אבל היכולות שלו במדי איינדובן ידועות. באיירן רצו רק אותו כבר ממרץ למרות כל השחקנים שיש בשוק בתקופה כה מוקדמת. המחיר יהיה פחות מ 12 מיליון. אולי הונס אמר 6 מיליון, ואני אומר איפשהו באמצעhttp://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

Last edited: Aug 26, 2006
  6. Barcik Member

גם אני לא מורשם בינתיים מגודי, אבל ניתן לראות בבירור שהבעייה שלו בשלב זה היא חוסר תיאום עם חבריו לקבוצה. השילובים בין אטו, מסי ורונאלדיניו זורמים בקלות, בעוד האיסלנדי עדיין אבוד. נראה כיצד הוא יראה כאשר רמת התיאום תעלה.

7. Spanish Weapon Member

אני עדיין לא מבין למה רייקארד הביא את גודיואנסן...כל כך גמלוני בהתקפה ביחס למסי/רוני/אטו שזה מעצבן.

8. GUTE Member

ברצלונה עשתה חתיכת קופה. הגיע לפני עונה בהעברה חופשית מאיינדהובן וכבר נמכר בסכום יפה מאוד לבאירן.

9. קלייברט Member

החוסר תיאום הזה לא הפריע לו להבקיע במסע המשחקים בארה"ב.

10. 'Kaka Member

סתם רכש דפוק ברסה עשתה יש לה חלוץ מצויין כמו סביולה וגודינסן הוא חלוץ טיפה כבד אטו וסביולה שתי חלוצים מהירים וטכניים זה שילוב מעולה !! וברסה הרבה הרבה הרבה יותר טובה מסביליה לא קובעים את ההפרשים של הקבוצות על משחק אחד קובעים את ההפרשים על עונה שלמה... ארה"ב זה לא אירופה תתעורר אחי

וזה מאוד לא טוב שהם העיפו את ואן בומל כי הוא שחקן מצויין שעוזר מאוד לברצלונה הוא יודע לארגן משחק יותר טוב מאשר אינייסטה אבל אינייסטה כבר יתבגר ובשלב מאוחר גם בדבר הזה הוא יהיה יותר טוב מואן בומל

Last edited: Aug 27, 2006
  11. EL Capitan Member

בארסה לא עשתה שום רכש דפוק מסיום העונה הראשונה של לאפורטה (טוב, אם לשכוח רגע מאסקרו). גודי וסאביולה יתנו לרייקארד שתי אופציות שונות להתקפה מהספסל, אבל הבעיה היא שרייקארד מתעקש לא להכליל את שתיהם בסגל. ואני שואל, למה? שיעזר בסאביולה מתי שהוא יצטרך אותו. מה רע?

12. Barcik Member

כרגע, עדיין מחפשים לארנבון קבוצה ולכן הוא לא בתוכניות. אם הוא אכן ישאר, סביר להניח שנראה אותו בסגל מדי פעם.

13. Monkey D.Luffy Member

סביולה צריך לעזוב את בארסה. מבחינת רמה בוודאי שיש לו מקום שם, אבל כרגע הוא פשוט יבלע במן קבוצת גאלאקטיקוס 2 שבארסה בונה לנו עכשיו:\

14. M_T_A Member

עוד משהו שאני לא מבין זה למה רייקארד בכל המשחקים האחרונים מתעקש לייבש את זמברוטה וטוראם על הספסל.
    הוא הביא 2 שחקנים אדירים שיפתרו לו את כל הבעיות בהגנה ובכלל בקבוצה אם הוא רק יתן להם לשחק קצת... מה זה ההתעקשות הזאת על בלטי וסילביניו? אני מקווה שזה באמת רק למשחקים הלא כ"כ חשובים של הסופר קאפים והגאמפרים למיניהם...

15. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מאוד לא אהבתי את ואן בומל. בארסה עשתה בשכל כשהוציאה אותו מהקבוצה ועבור סכום כזה, עשתה עיסקה מעולה.

MTA, יכול להיות שרייקארד רוצה לתת לזאמברוטה וטוראם קצת לנוח לאחר המונדיאל הקשה שעבר על השניים או שהוא עדיין רוצה לבחון מספר עמדות. טוראם לדעתי לא צפוי להיות שחקן הרכב ראשון בברצלונה אבל זאמברוטה ללא ספק יהיה אחד הבולטים ב-11 של רייקארד.