ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏10/7/06.

  1. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    מזל טוב לבארסה על הסופר קאפ
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

    כיף להתחיל ככה את העונה, בהחלט היה משחק נהדר של הקבוצה ואם השחקנים היו יותר רציניים , המשחק יכל היה להיגמר בתבוסה.
     
  2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏3/6/05
    הודעות:
    17,453
    לייקים שהתקבלו:
    5,671
    קטאלנים, מה מעמדו של ואן בומל השנה ?
     
  3. Spanish Weapon Member

    הצטרף ב:
    ‏6/8/05
    הודעות:
    3,542
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עצם זה ששנה שעברה הוא היה השם החם לקראת עונת הרכש של באיירן מינכן אומרת איפה הוא עומד מבחינת בארסה.
    שחקן ספסל ותו' לא
     
  4. נדב מיכאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    6,334
    לייקים שהתקבלו:
    0

    עכשיו אני רואה את השידור החוזר (כי את השידור החי פיספסתי) ,בארסה פשוט תענוג.
    ידעתי שרונאלדיניו יחזור לעצמו אחרי המונדיאל העלוב שלו.
    קבוצת כדורגל מושלמת וזה עוד לפני שטוראם וזאמברוטה התחילו לשחק בהרכב.
    אני מחכה לראות את השער של דקו במספרת
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    לגבי ואן בומל הוא התגלה כחתול בשק ולא מזכיר במעט את ואן בומל הנפלא מאיינדהובן.
     
  5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    בוריס יודע על מה הוא מדבר,היה משעמם לראות כמה דקות בארסה לוחצת ואז שעמום עם אספניול אימפונטנטית.הם פשוט שיחקו מול קונוסים,והפער העצום שהיה בין בארסה וריאל לבין שאר הליגה רק יתעצם עם הזמן,רק היום קאפלו אמר כמה הוא מאושר להחתים את דיארה.

    מתגעגע למותחנים.
     
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,116
    לייקים שהתקבלו:
    8,470
    מישהו יכול להסביר איך העירעור נדחה?
    לפי מה שהבנתי בארסה פשוט עברה על החוק לא?
     
  7. נדב מיכאלי Member

    הצטרף ב:
    ‏22/8/04
    הודעות:
    6,334
    לייקים שהתקבלו:
    0
    עכשיו ראיתי את הגול של דקו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    לקום ולהריע .
     
  8. קלייברט Member

    הצטרף ב:
    ‏12/5/05
    הודעות:
    1,064
    לייקים שהתקבלו:
    0
    היה איזה loophole שגרם לזה להיות חוקי.
     
  9. אייל ברקוביץ' Member

    הצטרף ב:
    ‏29/7/06
    הודעות:
    251
    לייקים שהתקבלו:
    0
    שחקן ענק עושה הכל על המגרש הגנה,התקפה,כובש,מבשל,מחלץ כדורים כולם מדברים על רונאלדיניו אבל השחקן המשמעותי בבארסה זה דקו
     
  10. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יואב, עם כל הכבוד, שטות אחת גדולה. אספניול היא קבוצה חביבה, שאחרי השינויים המנהלים שבוצעו שם הקיץ, מנסה לבנות קבוצה לעתיד, אחרי שבעונה האחרונה היא כשלה בליגה. המטרה שלה היא בעוד שנתים-שלוש לשוב להסתכל מקרוב על קבוצות הצמרת. למרות ההערכה שלי לאספניול, בארסה תפגוש העונה קבוצות הרבה יותר חזקות, וזה לא "ריאל ובארסה גדולים על כל הליגה", כמו שאתה ועוד הרבה אנשים, שלא הכי מתמצאים בליגה הספרדית, מנסים לצייר את זה. אחרי העונה האחרונה, שחייבים להודות הייתה מוזרה מאד, קשה לי להאשים אותך ואחרים, אבל אחרי העונה הקרובה, אני מאמין ומקווה שהדעה הרווחת תהיה, שהליגה הספרדית היא הליגה הטובה ביותר בעולם, ובהפרש ניכר מהליגה האנגלית, האיטלקית והגרמנית.

    לא ברור אתמול איך אספניול התפרקה ככה. בהגנה, ולוראדה נאלץ להרכיב את זבאלטה, שעשה עבודה מצוינת במשחק הראשון על רונאלדיניו, כמגן שמאלי בגלל פציעתו של דויד גרסיה (למי שלא יודע, הוא קשר אחורי במקור). לכן, בצד ימין שיחק סרחיו סאנצ'ז. אבל הבעיה של אספניול הייתה בקישור האחורי, והרבה בגלל משחק חלש של פרדסון, שלא הורגש בכלל. בהתקפה, ולוראדה, כמוני, זיהה את הבעיה בנוכחות ברחבה עם שתי חלוצים נמוכים כמו לואיס גרסיה וראול טאמודו, ולכן שיחק עם פנדיאני מתחילת המשחק, אבל ההחלטה לצוות איתו את קורו הייתה תמוהה. לואיס גרסיה הוא שחקן מוכשר מאד, ובעונה שעברה, בעונתו הראשונה בקבוצה, למרות הכשלון בליגה הוא היה אחד השחקנים הטובים של אספניול, והוא היה צריך לפתוח בהרכב אתמול.

    מסי אתמול היה המצטיין במשחק, לדעתי. דקו, כמו כל בארסה האמת, מגיע למצב, שהוא נותן כמה משחקים טובים, ואז חוזר לשאננות. לא השחקן הכי משמעותי בבארסה ולא כלום. בגלל משחק אחד אל תסיקו מסקנות סתם.
     
  11. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כמו שעמית אמר, מסתבר שהחוק הוא לא באמת כפי שנכתב פה בהתחלה. יש שם משהו אחר וחוקי, שאני מודה כי אני מתעצל לחפש עכשיו.



    אני חושב שצמד המשחקים מול אספניול משקפים היטב את האופן בו מרבית העונה תראה. משחקים חוץ אשר מנוצחים על גבי הברקה או שניים ללא מאמץ מיותר, ומשחקי בית בהם הבלאוגרנה מנסים לספק את הקהל הביתי. אי-אפשר לאמר שהיה משחק מרתק לכל אורכו, אבל הקסמים של השחקנים (ובעיקר אותה התקפה מדהימה של REM) סיפקו זכרונות נעימים גם לדקות החלשות.
    אטו לא מדאיג אותי, למרות הפוזות שעשה במחצית. מסתבר שהסמואל עזב את האיצטדיון לאחר שגילה כי גודיונסן מחליף אותו במחצית. רייקארד כבר התייחס לנושא בדיפלומטיות אופיינית, ושיבח את המחצית הראשונה של הקמרוני. יהיה בסדר, אני מאמין. לשמוליק שלנו יש טמפרמנט והרבה מה לאמר, אבל ברגע שזה יורד מהלב ומוחלף בשערים הסדר חוזר לעולם. ואטו יבקיע את השערים שלו. בקשר למשחק שלו, הוא אמנם היה חלש, אבל רחוק מלהיות קטסטרופה. ברוב הפעמים, הוא בנה את המהלך היטב אבל היה לא די חד בבעיטה או מסירה המסיימת.
    מג'וליאנו בלטי ראיתי די משחקים טובים כדי לדעת שעל עקביות הוא לא יצליח לשמור. אך אם לפחות מדי פעם (מומלץ בתזמון טוב) ידע להביא הופעות שכאלה, גם זה לא רע.
    היה מבדר מדי לראות את גודיונסן רץ מצד לצד ללא הצלחה. רונאלדיניו, אטו ומסי מניפים רגל ושלושה מגנים נופלים, אבל גודי צריך לעבוד קשה ולהתאמץ. לא נורא, בקרוב גם הוא ילמד.
    בכורה מצויינת לליליאן תוראם. אמנם לא הופעל עליו לחץ רב, אבל הוא הקרין נוכחות וקור רוח ברמות שאפילו מארקז ופויול מתקשים להגיע אליהן. כאילו נכנס זה עתה למשחקו ה- 101 במדי המועדון. לילי פשוט שלט ברדיוס שלו, כמו שבלם אמיתי צריך.

    הגול השני פשוט תענוג. הרבה יותר מכל חצי-מספרת אקרובטית, זהו גול בארסה אמיתי. רצף מסירות מהיר על הקרקע בנגיעה אחת. זכאי לכל מחמאה אפשרית. ואפילו לפסקה משלו.

    לאפורטה - בתאבון!
    סלה-מרטין - תתפטר!
     
  12. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏28/8/04
    הודעות:
    13,083
    לייקים שהתקבלו:
    827
    טוב,אני מחכה.

    בכל מקרה אספניול של יום חמישי ואספניול של יום ראשון,זה לא אותו דבר.וגם קבוצה חביבה שבונה את עצמה לעתיד לא תפחיד את בארסה.
     
  13. EL Capitan Member

    הצטרף ב:
    ‏19/9/05
    הודעות:
    5,181
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בחלומות הכי ורודים שלה היא לא חושבת על להפחיד בכלל את בארסה, כי זה רחוק מהמציאות.

    ובוריס, זה משו שרציתי להגיד אתמול, ושכחתי לרשום את זה. אטו נראה לא טוב בינתים, מנסה בכח ללכת לבד בכמה הזדמנויות, ואני מקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר איתו.
     
  14. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    יסתדר, כמו שהכל הסתדר עם רונאלדיניו.
    במשחק הראשון הוא עדיין נראה לא טוב, שיחק בעמידה, חיכה שהכדורים יבואו לו לרגל בלי שום תנועה מיוחדת ובלי החיוך המפורסם.
    ביום ראשון ברגע שראיתי את הבישול שלו לצ'אבי ידעתי שרונאלדיניו של המונדיאל נעלם וחזר השחקן הישן והטוב שאנחנו מכירים מ3 שנים גדולות בבארסה.
    ככה יקרה גם עם אטו, ויש עוד מספיק משחקים עד פתיחת הליגה כדי שזה יקרה. את ה25 גולים שלו הוא יתן גם השנה.
     
  15. פול סקולס Member

    הצטרף ב:
    ‏9/4/06
    הודעות:
    5,690
    לייקים שהתקבלו:
    324
    מהו ההרכב המשוער של בארסה העונה?

    אני לא רואה את אדמילסון פותח...