גם אותי אספניול הפתיעה. מהראיונות לפני המשחק ניתן היה להבין כי אספניול הבינה שהתואר לא יהיה שלה, אבל על המגרש הכל נראה אחרת. במחצית הראשונה אספניול היתה מצוינת והגיעה לכמה מצבים מעולים. רופטה (אחד המצטיינים באספניול, נהנתי מאוד לראות אותו) ופרדסון איימו מספר פעמים על השער וואלדז הרשים ושמר על רשת נקייה. עם זאת, קשה לי לראות את אספניול מנצחת את ברצלונה בקאמפ נואו וקוטעת לה כבר כל כך מוקדם את חלום ששת התארים.
מה זה ממשיכה? משחק ראשון העונה, פעם ראשונה שרוב השחקנים מסיימים 90 דקות מאז המונדיאל. טיפה סבלנות. בארסה התחילה חלש, השתפרה ככל שעברו הדקות וזה תיסכל את אספניול יותר ויותר שכאמור פתחו לא רע. החמצות מוזרות במחצית השניה. זאמברוטה ב-8 דקות עלה יותר פעמים להתקפה מאשר אולגר עלה ב-10 משחקים האחרונים http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx . כמה שאולגר יכול להיות אסון עדיין חבל לי קצת שהוא יורד לספסל. שיהיה, משחק ראשון. עדיין היה כיף לחזור ולראות את בארסה אחרי 3 חודשים. אגב, ממתי אספניול נהיו קבוצה כזאת כסחנית?
הם ידעו שזו הדרך שלהם לנסות להשיג נצחון . ובמחצית הראשונה זה היה די קרוב עם הם היו יותר מפוקסים. בהחלט הרשימו אותי אספניול ונראה שבמחצית השנייה קצת התעייפו. הכניסה של אינייסטה הוסיפה למשחק השוטף בהתקפה. ומסי , אחח מסי , כמה שהתגעגענו , אי אפשר היה לעצור אותו מבלי להכנס בו
באספניול לא כל כך מודאגים מההפסד הלילה לברצלונה וכבר מיהרה להגיש תלונה רשמית להתחאדות לכדורגל בספרד . התלונה : שיתופם של צ'אבי ופויול במשחק היא עבירה על חוקי פיפ"א . החוק קובע שאסור לקבוצה לשתף שחקן כלשהו ב-5 ימים שאחרי שרופא נבחרת קובע את אי כשירותו למשחק של הנבחרת. אספניול טוענת שבארסה עבררה על החוק , ולפי זה היא זכאית לניצחון טכני . כאמור להתאחדות אין הרבה זמן של מחשבות על הנושא כי כבר ביום ראשון יערך הגומלין ובשלושה ימים שנותרו , צריך לעשות משהו עם התלונה הזו. http://marca.com/ficheros/marca/imagenes/puyol_ES.Xxx
ראיתי כרגע את תקציר המשחק באתר SPORT 5. ברצלונה לא השתדלה יותר מדיי במשחק והצליחה לנצח ועוד להחמיץ הזדמנויות גם שהיא לא בשיא היכולת, שזו תחילת העונה עדיין ולוקח זמן להתחבר שוב אחרי הפסקה של שלוש חודשים שהקבוצה לא שיחקה נגד יריבה בליגה הספרדית או במשחק רציני שהוא לא משחק אימון. אספניול הייתה מסוכנת אבל וואלדז היה ביום מעולה, הוא הציל בעיטה מעולה של אחד משחקני אספניול בתחילת המשחק, והייתה לו גם הצלה מקרוב אחרי בעיטה של רופטה שהרשים, אבל לא ראו אותו הרבה לאחר מכן. אספניול הגיעה לעוד מצב אחד שבעטה מרחוק והכדור חמק ליד העמוד, היא הייתה צריכה לנצל את המצבים המצויינים שלה אבל היא לא עשתה זאת. ברצלונה לעומת זאת השתחררה ככל שהמשחק התקדם והצליחה לכבוש אחרי בישול של רונאלדיניו לג'ולי, שהפעם לא החמיץ, לא יאומן כמה אין לו סיומת לצרפתי הזה, אבל עם כמות ההזדמנויות שברצלונה מייצרת, אפילו ג'ולי ייתן גול. ההגנה של אספניול לא הייתה בשיאה ועשתה שתי טעויות שכמעט עלו לה בגול. אני לא חושב שאספניול יכולה לחזור, הסופר קאפ הספרדי של ברצלונה שניצחה במשחק חוץ, כל הכבוד לה. שנה שנייה ברציפות.
אספניול, אחרי מה שראיתי ממנה אתמול, יכולה יותר מלהאבק על הירידה. בהגנה יש את זבאלטה המצוין, שהיה אחד מהכוכבים הגדולים של נבחרת ארגנטינה הצעירה לפני מס' שנים (אגב, הוא קשר אחורי בכלל). במרכז ההגנה יש את חארקה המצוין. במרכז המגרש משחקים פרדסון, שהוא שחקן לא רע בכלל, ואדוארדו קושטה, שכל פעם שאני רואה אותו אני מתרשם ממנו לטובה. הוא קשר, שיודע לעשות כמעט הכל במרכז המגרש. הבעיה היא באמת בהתקפה, ואני למען האמת אף פעם לא הבנתי איך טאמודו נכלל בסגל הרחב של הסלקסיון. עם טאמודו ולואיס גרסיה ביחד בחוד, לאספניול יש בעיה של נוכחות ברחבה, מכיוון ששניהם חלוצים די נמוכים. ולוראדה יצטרך למצוא לזה פתרון.
אז אם אתה רוצה להחזיר את ראול לימיו הגדולים תביא אותו לברצלונה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue3.Xxx
עירעור מעצבן אבל אני מניח שהוא יתקבל. אם יתנו להם ניצחון טכני כמדומני שזה ניצחון 0-3? אם כן צפוי גומלין מעניין בקאמפ נואו, צפו לדריסה ואיזה מסי אחד בהרכב הראשון.
בארסה עברה בבירור על החוק, וצריכה לספוג הפסד טכני (יחיד). לטעמי, זה גם מה שיקרה. אם יש משהו שיכול לעזור לבארסה בעקיפין היא העובדה שאינייסטה שיחק גם במשחק הנבחרת וגם מול אספניול (קרי: "יומיים הם די זמן להתאושש"), אבל פשוט איך בכך די בשר. אם אכן נספוג את ההפסד הטכני, אין ספק שהגומלין יהיה הרבה יותר מעניין מהמשחק הנוכחי. אני חושב שרבים משתמשים בחלודת הקיץ כתירוץ נוח. אני אופתע מאוד אם משחקי חוץ מול קבוצות אמצע טבלה למינהן בפברואר יראו שונים בהרבה. זה נכון בעיקר לגבי שאבי ודקו. השניים נראו בדיוק כמו במחזור אמצע טבלה במשחק שולי - הראשון לא נוגע בכדור, השני נוגע בהמון כדורים ומאבד את כולם. על מוטה אין יותר מדי להתלונן. ברוב הפריצות של אספניול הוא נקי מאשמה, ואף היה לו חילוץ יפה מאוד אחד. להתקפה הוא לא תרם, אך למה כבר אפשר לצפות ממנו בגזרה זו? בכלל, אני חושב שרייקארד יכול לשנות את קונספציית הקישור מול יריבות מתגוננות. שחקן כמו מוטה, עם יכולות הגנתיות גרידא, פשוט מתבזבז בעצירת המתפרצות הבודדות של היריבה. במשחקים כאלה, קישור של שאבי, דקו ואינייסטה (או לחילופין, MVB/ג'יו/גודיונסן) יהיה מועיל יותר. ולסיום, שוב, אפקט המסי. הארגנטינאי בעצם נוכחותו מעלה את האיום הקטלוני, שלא לדבר על כוח ההרתעה. ג'יולי עושה הרבה עבודה ומתאמץ, אבל כאשר מסיטו נכנס לימין מדובר בעולם שונה לגמרי. נכס. אגב - ג'יולי כובש את שער הבכורה של העונה בפעם השלישית ברציפות.
ההתאחדות דחתה את טענותיה של אספניול. כעת יש להם 10 יום לערער, אבל לא יהיו שינויים. היכונו לשעמומון ביום ראשון.
http://www.fcbarcelona.com/imagenes/logos/160806_logoSupercopa_dif.Xxx ההפתעה של רייקארד הערב מגיע מצד השוער , ז'ורקרה יפתח במקומו של ואלדז . ברצלונה ז'ורקרה ג'יו, פויול, מארקס, באלטי מוטה, צ'אבי, דקו רונאלדיניו, אטו, מסי אספניול קאמני סרחי סאנצ'ז, ז'ארקה, לאקרוז, סאבאלטה מוחה, קוסטה, פרדסון רופטה , קורו פנדיאני בעעעעעעעעעעעעע עמיחי שפיגלר !! איפה נדבבבבבבבבבב
חבל על הזמן. ברצלונה פשוט גדולה על ספרד, על אירופה, גדולה על הכדורגל של היום. 1 מתוך 6, ועם תצוגות כמו היום קשה לראות את בארסה מפספסת אחד בדרך. אין לי מה להגיד, פשוט נהנתי. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx