מעניין EL Capitan, בכלל לא ראיתי את זה ככה. בתמונה ניסו להתאים את השחקנים פשוט למערך ה-4-3-3 הקבוע, אני חושב שיש משהו בדבריך. בכלל, לפי משחקי האימון נראה שרייקארד משתמש יותר ויותר ב-4-2-4 אבל לדעתי גם העונה נראה אותו אך ורק במצבי פיגור\דחק. סביולה לא בסגל ואינני מאמין שגודיונסן יפתח כבר במשחק הרישמי הראשון שלו אבל אולי נראה את הטקטיקה האלוהית הזו ככל שיתקדם המשחק. אבל רייקארד שלנו עוד יכול להפתיע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
סאביולה מחוץ לסגל? טוב, לפחות במשחק הזה, לדעתי, לא נראה את ה4-2-4 מההתחלה. רביעיה התקפית כזאת תהיה הרבה יותר אפקטיבית עם סאביולה, בגלל שאז לבארסה תהיה רביעיה מאד מאד מהירה. למרות שבמחשבה שניה, גם עם גודי כמעין קשר-חלוץ, שעוזר בחיבור הקישור להתקפה, זה יכול להיות מאד מעניין.
סביולה נשאר מחוץ לסגל לדעתי זה אומר שסביולה יעזוב את בארסה ולא ישחק איתה העונה בארסה תסתפק בגולי,גודי,ואסקרו מחליפים להתקפה.
ממש לא. אם הוא היה יכול, כבר מזמן הוא היה בקבוצה אחרת. רייקארד ישתמש בשפנפן במידת הצורך. כרגע, לפחות לדעתי, הוא מעדיף לתת יותר אמון בג'יולי, על מנת שלא לפגוע בבטחון שלו, דבר שהיה די צפוי מבחינתי. אחרי הכל, רייקארד הוא ג'נטלמן אמיתי, להזכירכם.
לא מבין למה אתם מדברים על 4-2-4 , זה נשאר 4-3-3 כשרונאלדיניו בעמדת הצ'אבי\דקו, וסביולה או מי שזה לא יהיה יכנס לעמדה של רונאלדיניו בשמאל. ככה היה בעונה שעברה, במחצית השניה נגד ארסנל בגמר ובעוד משחק-שניים אם אני לא טועה.
זה לא מה שקרה בגמר, תונל. בארסה עוברת ל- 4-2-4 של ממש, כאשר רונאלדיניו לוקח חצי צעד אחורה ומקבל חופש כמעט מוחלט לנוע לכל רוחב המגרש. בגמר, אינייסטה ודקו נותרו לבד בקישור לאחר שלארסון עלה. כנ"ל במשחקים מול ריאל מדריד וצ'לסי, למשל.
סבבה אנחנו מדברים על אותו דבר, פשוט לפי מה שכתבת לפני 2 עמודים חשבתי שאתם מדברים על 4-2-4 שבו רונאלדיניו ומסי נשארים באגפים ומצטרף אליהם עוד חלוץ, לא היה נראה לי הגיוני שזה מה שראייקרד מתכנן.
לאלה שהגיבו לי..צ'אבי אכן על הדף קשר אחורי כמה שתירצו להילחם בזה, אבל מיסוג הקשרים הלא אגריסבים, אלה שבונים משחק. כמו פירלו, פרינגס וכו'..לצידו יש את אדמילסון שיותר אגרסיבי כמו שלפירלו יש את גאטוסו..הם מאזנים אחד את השני. ריבלדו, תתחיל אתה ליראות יותר משחקים של ברצלונה חביבי, היא משחקת במערך 4-3-3 וזה מה שעשיתי לא עשיתי 4-5-1. תסתכל על המשחקים בנאדם אין לי כוח להיתווכח עםאחד שלא רואה דברים בצורה נורמלית. ככה הם משחקים, זה המערך.
בארסה ממשיכה לשחק בהילוך רביעי, כמו שהיא עושה לא מעט בליגה. אספניול, אחרי כל השינויים המנהליים שעברו עליהם בקיץ, מפתיעה אותי לטובה וגם ולוראדה, שמצא פתרון לא רע לדה לה פנייה, שמשחק כקשר שמאלי כדי לא להוות נטל במרכז המגרש.
הילוך רביעי ? מקסימום הילוך שני. בארסה חלשה , אבל כמו שקרה הרבה פעמים בעונה שעברה משחק לא גדול אבל עדיין מוליכים.