http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060816a/_archivo55_photo_10_1_1_20060816_YBA05F1.Xxx.Xxx מחר בערב בארסה תפתח רשמית את העונה במונז'ואיק. זאמברוטה ותוראם לא יפתחו, ובגלל מחסור בשחקנים (אדמילסון, אינייסטה) וכושר משחק (שאבי), מארקז כנראה יפתח כקשר אחורי. במשחק האימון ההרכבים נראו ככה. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060816a/60_archivo55_graphic_10_1_2_20060816_YBA05M1.Xxx.Xxx מאוחר יותר היום יפרסם רייקארד את הסגל שלו למשחק. הבאנקרים הם ואלדז, ז'ורקרה, בלטי, סילביניו, ג'יו, אולגר, ואן-בומל, מוטה, מארקז, דקו, ג'יולי, רונאלדיניו, אטו, גודיונסן. מה שמותיר ארבעה מקומות אשר יחולקו בין שאבי, מסי, פויול, זאמברוטה, תוראם וסביולה. יהיה מעניין לראות עם הארנבון מצליח להדחק פנימה.
מה זה הדבר המפחיד הזה בהרכב למעלה ? רונאלדיניו כקשר , שאפילו בצחוק רייקארד לא יחשוב על זה . רונאלדיניו ידוע כשחקן שלא עושה הגנה ולא נלחם אז להשים אותו שם זה פשוט יהיה חור במרכז השדה. בכל מקרה ,התקשורת מכינה ציפיות לזה http://img146.imageshack.us/img146/8829/1234aj6.Xxx קצת מוגזם אבל 4 תארים (להוציא את גביע המלך ואחד הסופרקאפים)באמת יכולים להיות ריאלים
אכן רונלדיניו לא עושה הגנה וזה החיסרון שלו, אני לא מבין את רייקרד, רונלדיניו כקשר?זה יכול להיות חיסרון גדול לברסה מחר, עדיף לרייקרד לפתוח עם 3 חלוצים אבל שרונלדיניו יהיה אחד מהם, כאשר אטו וג'ולי בחוד והוא מאחוריהם ולא אטו, סביולה וג'ולי. לגבי התארים של ברסה בעונה הקרובה, מוגזם מאוד, ללכת על כל התארים האלה?אני זוכר צ'לסי עם מורניו תיכננו ללכת על כל התארים שבסופו דל דבר הם הצליחו לזכות בתואר אחד בלבד, אם אני לא טועה.
מה??? רונאלדיניו לא משחק בבארסה מאחורי החלוצים. אתה יודע איך בארסה משחקת? באיזה שיטה? נו באמת, לא לדעת דבר כזה.. זה לא מראה על הבנה בכדורגל כל כך גדולה.
אם אני לא טועה הוא משחק קיצוני, תקן אותי אם אני טועה, אתה לא צריך לחפש לעקוץ כל פעם באיזה כמה מילים, אתה יכול לתקן אותי, אין לי ידע רב בליגה הזאת, אבל עדיין אני אוהב אותה.
רונאלדיניו בשמאל, מסי (ג'יולי) בימין, אטו באמצע. עצמת עיניים בשתי העונות האחרונות של ליגת האלופות? רונאלדיניו לא ישחק קשר, זה פשוט לא יקרה. למה שרייקארד יעשה את זה? אפשר להרגע.
בארסה משחקת 4-3-3. 4 בהגנה בקו אחד, קשר אחורי(אדמילסון), 2 קשרים באמצע שעושים גם הגנה וגם התקפה(צ'אבי ודקו). אטו משחק כחלוץ יחיד וקצת מאחוריו באגפים רונאלדיניו בשמאל וג'יולי\מסי בימין. מה שדיברו פה זה שרונאלדיניו לא יכול לשחק כקשר 50-50 כי הוא לא עושה הגנה, ומה לעשות, זה נכון. חוץ מזה שהתפקיד בכלל לא מתאים ולא יביא לידי ביטוי את היכולות שלו. רייקארד צריך להיות על חומרים קשים מאוד כדי לעשות דבר מטופש כ"כ.
באמת? אפילו בנבחרת הוא הנריק... מוזר...אבל אני לא אתווכח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
רייקארד בשלו , ממשיך להפתיע. הסגל שיסע להר היהודים: הסגל המלא: ואלדס, ז'ורקרה,אולגר, זאמברוטה, תוראם, מארקס, פויול, ג'יו, סילביניו,אינייסטה, מוטה, דקו, צ'אבי,ג'יולי, מסי, אטו, גודיונסן, רונאלדיניו.
איזה שטויות..הנקה זה הכינוי שלו נקודה..השם זה הנריק לארסון לא הנקה..איזה בדיחה.. בקשר להרכב ולמערך, ברצלונה משחקת במערך ההתקפי הזה של 4-3-3 רק אם שינווים קטנים בעמדות.. ------------*------------ -----*-----------*------ *----------------------* ------------*----------- ------*----------*------ *---------------------* -----------*------------ זה מערך שמראה דבר אחד-התקפה..התקפה אבל עם חלק הגנתי בקישור ובהגנה הרגיל..קשר אחורי אחד, על הנייר כמובן, תמיד קשר אחורי אחר(צ'אבי..) נשאר גם הוא מאחור עם הקשר האחורי האמיתי(אדמילסון\ואן בומל..) או שדכו נימצא מאחור..תלוי מי עולה..המגנים יותר למעלה מתופקדים, וכמובן ששתי הבלמים למטה כל הזמן..בקוו אחד. לפי דעתי המערך הכי מושלם לברסה של היום...רונלדיניו ומסי בצדדים, אצלהם בעיקר ההתקפות האמיתיות מתחילות, ואטו משחק ברחבה בישביל ליכבוש שערים. מערך מושלם.. החלק ההגנתי של רונלדיניו ומסי הוא ככה.. רונלדיניו-0. בלי ספקץ. רונלדיניו לא עושה הגנה בגרוש, וגם כשהוא עושה זה בתור טובה. בישביל לעשות הגנה לא צריך פדלאדות וכו', צריך רצון אמיתי לעזור לקבוצה. רונלדיניו בברסה מתפוקד ככל הנראה כאחד שרק תוקף מכיוון שרייקארד מעוניין בעבודה הזאת יותר ממנו ולא בעבודה הגנתית, אולי זאת הסיבה האמיתית. מסי-ענק. ההגנה שלו מדהימה..הוא עושה לחץ ברגע שהוא מאבד את הכדור ובכלל הוא עושה לחץ ממש מדהים על המגנים והבלמים. העבודה שלו בהגנה פשוט מדהימה. אני אישית מרוצה ממנו מעל ומעבר...
חביבי , תתחיל לראות יותר משחקים של ברצלונה. מה שהראת בתרשים הזה זה 4-5-1 . רונאלדיניו וג'ולי (מסי) תמיד בקו אחד עם אטו , כמובן כשהיריבה תוקפת הם קצת נסוגים לאחור, אבל לא בהרבה .
שתי שאלות. הראשונה, מי ביקש עכשיו לראות את המערך של בארסה? זה מעליב שיש אנשים שלא יודעים אותו במדויק. השאלה שניה שלי היא למי עלה בראש לקרוא ללארסון הנקה, ולמה אתם מייחסים לזה חשיבות?? אז מישו אמר, יופי. יאללה, חזרה לכדורגל. אני לא מבין איך אף אחד לא עלה\חשב על זה. כשראיתי את התמונה של שתי הקבוצות של רייקארד מהאימון, ישר עלה לי בראש ה4-2-4, איתו רייקארד אולי שוקל לפתוח את המשחק (!). וזאת אכן ידיעה מרעישה. אולי רייקארד שוקל להשאר עם ה4-3-3 במשחקים גדולים? נראה אם ההולנדי מתכנן לנו הפתעות בעונה הקרובה.