ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏10/7/06.

1. EL Capitan Member

מסי: "בארסה הזאת היא כמו בסרטים". =)

כדי לראות את הסרט המדהים ביופיו, מעל 92 אלף איש בLA ימלאו את האצטדיון. טוראם וזמבורטה כבר עומדים לרשותו של רייקארד באימונים.

בעניין הבחירות, מסתבר שהם יתקיימו, אחרי שמסתמן מי יהיה המתחרה של לאפורטה (אל תצפו ממני להגות את השם נכון, ולכן אני גם לא ירשום אותו).

נערך לאחרונה ב: ‏6/8/06
  2. Barcik Member

הן בכל מקרה היו מתקיימות. אם ז'ואמה גוישה לא היה נרשם, אז הבחירות פשוט היו נערכות עם לאפורטה כמועמד יחיד.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצלונה שברה אתמול שיא באיצטדיון הקולסאום בלוס אנג'לס כאשר כמות הצופים שהייתה לפנות בוקר במשחק של אלופת אירופה מול צי'באס עמד על 92,650 . השיא שנשבר עמד על 92,216 צופים בשנת 1996 במשחק אנג'לס גלקסי לבין טמפה-ביי. וגם במונדיאל ב94 לא הגיעו כמות כזו של צופים למשחקים בארה"ב.

כאמור , ברצלונה סיימה בתיקו אחת עם קבוצת צ'יבאס כאשר רואנדלניו מבשל לגודיונסן את השער של בארסה בדקה ה74 , 7דק' לאחר מכן השוותה שצ'יבאס מרגליו של דייגו מרטינז

ההרכב של ברצלונה
    ואלדס (רובן 46').
    בלאטי (אינייסטה 62'), מארקס (אולגר 46'), פויול (אולמו 42'), סילביניו (ג'יו 62').
    אדמילסון (קרוסאס 46'), ואן-בומל (סאסטרה 35'), ג'ורדי גומז (מוטה 46').
    ג'יולי (ג'יובאני 62'), אטו (גודי 46'), אסקרו (רונאלדיניו 46').

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_170720_CAS.Xxx

עומר בראבו כוכב מכסיקו במונדיאל התנגש בפויול וגרם לפציעתו וקצת בהלה בברצלונה ,אבל רייקארד הרגיע במסיבת העיתונאים אחרי המשחק שזו מכה קלה בירך ולא רצה לסכן יותר מדי את הקפיטן והחליפו אותו .

הבכורה של מסי בעונה החדשה תיהיה כנראה בעוד שלושה ימים.

ועוד מידע פיקנטי, המשחק אמש נעצר לרגע, בדקה ה-60 כאשר מערכת ההשקיה האוטומטית החלה לפעול, אחד השומרים במגרש הציל את רובן מהירטבות

4. EL Capitan Member

דוס סנטוס לא נסע עם הקבוצה הראשונה למחנה האימון האחרון של בארסה בחו"ל, כצפוי, זאת מאחר שהוא לא יוכל להיות שותף לסגל הראשון של הקבוצה בעונה הקרובה, לפחות לא עד שאטו יקבל את האזרחות הספרדית.

5. קלייברט Member

אתה בטוח במידע הזה? אני די משוכנע שראיתי אותו משחק באחד הקליפים שראיתי מהמשחק.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראית אותו במשחק בדנמרק בו הוא כיכב, במקסיקו ובמשחק אתמול.
    אבל אתמול גם המריאה ברצלונה מ LA ליוסטון ודוס סאנטוס חזר הבייתה. רק המגן אולמו ששיך לבארסה ב' מכל המוזמנים של הקבוצה הזו נשאר בארה"ב.

מספרי השחקנים החדשים:
    http://www.fcbarcelona.com/imagenes/GiraUSA2006/070806_Dorsals_gran.Xxx

אזקרו עבר ל18 , מספר 14 נשאר פנוי , וסאביולה לקח את 22 .

נערך לאחרונה ב: ‏7/8/06
  7. EL Capitan Member

השפנפן קיבל מס', בארסה צריכה לקנות אספקת גזר לעונה שלמה.

ולמה זמברוטה מקבל את 11? אני לא ראיתי עדיין מגן, שמקבל מס' 11.

8. Barcik Member

סיסיניו? בכל מקרה, אני ממש לא מרוצה. זאמבורטה היה צריך לקבל 19, מסי לעבור ל- 7, גודי 22, אנדרס 14.

9. EL Capitan Member

עוד יריב ללאפורטה, יורדי מדינה. בניגוד למה שהלך במערכת הבחירות במדריד, מדינה מבטיח לא לתקוף את לאפורטה, והזמין אותו למאבק מילולי בשידור חי.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליריבים של לאפורטה תיהיה קצת בעיה .
    זה לא כמו בריאל שכל נשיא שמצהיר על כהנותו מבטיח אני יביא את קאקה,אמרסון,רייס,קאפלו,ונגר,קאנאברו,רוני,רונאלדו,הנרי,זמברוטה וכו' .
    פה אין מה להבטיח ואין מה להביא ,הסגל מושלם .

אני לא יודע איך יצליחו המתחרים של לאפרוטה לשכנע את האוהדים לא לבחור בלאפורטה אחרי שהוא הביא אותנו לטופ

11. מאסי המלך Member

לאפורטה יבחר אין לאף אחד ספק בכלל הוא הפך את בארסה לקבוצה מספר אחת בעולם,הקבוצה שמשחקת תכדורגל הכי יפה בעולם.
    קבוצה שזכתה פעמים ברציפות באליפות ואליפות אירופה השנה.
    יש לבארסה הרכב מדהים שכל שחקן שם מהטובים בעולם וגם ספסל מדהים הסגל מושלם ואין מצב שלאפורטה לא יבחר.

12. EL Capitan Member

לאפורטה הפך לבדו? ממש לא. אמנם הוא האיש הכי חזק בבארסה של היום, שהיא קבוצה גדולה ואין ספק על כך בכלל, אבל זה ממש לא נכון. מדברים על התנהלות לא טובה של לאפורטה כבר הרבה זמן, וזה אמור להדאיג, כי בעתיד זה עלול להביא ללא מעט בעיות. בכל מקרה, לפי סקר שנערך במונדו דפורטיבו אחרי הצגת מועמדותו של גוישה, בו שאלו את האוהדים אילו סיכויים יש לגוישה להבחר (היו 3 אפשרויות- רבות, מעטות, קלושות), והיה רוב גדול של מעל 80 אחוזים לאופציה האחרונה.

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

סמואל אטו מתחיל להדאיג את אוהדי ברצלונה ודי בצדק יש לומר .

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_170868_CAS.Xxx

החלוץ הקמרוני מתלונן על הג'ט לג ועל חוסר המנוחה , "הפרשי השעות משפיעים על השחקנים יותר מכולם. למרות הטבליות, אני לא ישן יותר מארבע-חמש שעות בלילה..."
    ב13.8 תחזור לספרד בטיסה ארוכה ,כדי להתכונן לסופר קופה הראשון ב17.8 ללא כמה שחקנים שיהיו עם הנבחרות שלהם.

ולא לשכוח ששחקני המונדיאל יצטרפו רק לפני שבוע לאימונים סדירים .

האם שווה להתעשר ב4 מיליון יורו בשביל מסע כזה באמריקה שעלול לדפוק את העונה הקרובה .. (?)

14. SkiMan Member

המסע לא ידפוק עונה שלמה, אתה יכול להרגע.
    אולי ההכנה אינה אידאלית אבל ברצלונה לא הקבוצה הראשונה שעושה "מסע" בארה"ב או במזרח הרחוק. אני בטוח שאטו מסוגל להסתדר.

15. EL Capitan Member

אסור לשכוח, לבארסה מצפים לא מעט משחקים בזמן קצר, עם החזרה מהמסע.