אין סיכוי שיעשו רוטציות בין הנרי לאטו, רוטציות עושים עם סביולה וגודיונסן לא אחד כמו הנרי ולא אחד כמו אטו.
שאלה לאוהדי ברצלונה בעיקר.. אם הייתם יודעים שאם הנרי בא זה אומר אטו בחוץ (סבירות טובה לכך) אז את מי הייתם מעדיפים? או בפשטות את מי אתם רוצים בברצלונה הנרי או אטו (אם וכאשר צריך לבחור אחד מהם)?
אם לשפוט לפי היכולת נטו, הנרי ואטו סך הכל די שווים ביכולתם. אבל אטו נמצא כבר כמה שנים בבארסה ואילו הנרי הוא סיכון מסוים. כך שדי ברור שאוהדי בארסה יעדיפו את אטו. אבל, כמובן שהנרי בעונה הבאה יהיה בבארסה מה שאומר, שלדעתי לפחות, אטו בקרוב יסיים את דרכו בקאמפ נואו (או שזה יהיה רונאלדיניו, קצת קשה לי להאמין).
נו זה בדיוק מה שאני חושב.. בגלל זה אני לא מבין למה ברצלונה הלכה והכניסה את עצמה לבלאגן אפשרי שכזה והביאה את הנרי.. יש לה את ההתקפה הטובה ביותר בעולם והיא לא צריכה שום שיפורים.. ברצלונה צריכה להתחזק הגנתית + שוער והיא תרוץ חזק ועד הסוף בכל מפעל אפשרי. אני מקוה שברצלונה ישחררו את אטו ויעשו את טעות חייהם.. חבל שברגעים אלה קלדרון ושות' גם כן עושים את טעות חייהם : (
מחר בצהריים תוצג החולצה של ברצלונה לעונה הבאה ,שעה לאחר מכן יוצג תיירי הנרי עם החולצה החדשה שלו ושל ברצלונה . אבל בינתיים בשביל לעשות כסף , החולצה של הנרי עם התלבושת של השנה כבר נחטפת . http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_225981_CAS.Xxx
כן אתה מגזים. זידאן, ראול, פיגו ורונאלדו שיחקו בריאל באותה עונה, כל אחד מהם היה השחקן הטוב ביותר בנבחרת שלו שהייתה המובילה בעולם. 3 שחקני השנה בעולם לשעבר 5 פעמים במצטבר שאחרי זה הצטרפו בקהאם ומייקל אואן. אלו 7 כוכבים בסדר גודל עולמי, ומה יצא לריאל מזה? אליפות אחת ואיבוד ההגמוניה בספרד. ריאל צריכה לעשות את מה שברצלונה עשתה בשנות השליטה של ריאל וזה לבנות את הקבוצה נכון על כוכב על אחד, לפתח צעירים מוכשרים ורכש חכם. בסופו של דבר זה ישתלם.
באיחור קל, סיכום העונה שלי: שחקן העונה: קרלס פויול. לפתע, עונת 2005/6 הבינונית יחסית נראית מובנת הרבה יותר: כאשר לצידו משחק מארקז נפלא, פויול יכול להרשות לעצמו להרגע מעט. כאשר ההגנה סביבו נוזלת, פויול שב לרמתו הרגילה. רבים מבקרים את היותו שחקן לחוץ, אך אני חושב שמדובר בלחץ חיובי.אחרי הכל, הוא צריך להתרוצץ ב- 4 עמדות הגנה ולכסות אחרי כולם, איך אפשר לעשות משימה כזו כראוי בלי מידת לחץ מסויימת? כל השבחים מגיעים לשחקן הזה ששמר את עצמו מעל לדכדוך הקבוצתי, לא הפסיק להלחם ותמיד ניסה לדחוף קדימה. רייקארד: בינוני. כפי שכתבתי בפריוויו לעונה, מלכתחילה ניצבה בפניו משימה קשה במיוחד: להוביל קבוצה אחרי ירידת מתח עצומה להישגים נוספים. כאילו לא די בכך, נערמו מכשולים נוספים בדמות הפציעות של אטו ומסי, והיכולת של מארקז והקשרים האחוריים. אך לא די בתירוצים אלו כדי להוציאו זכאי. על חולשת המחליפים התרענו עוד בקיץ (אפילו במידה וגודיונסן היה מסתגל היה ברור עוד אז שאזקרו וג'יולי חסרי תועלת, וסביולה היה בדרך החוצה), ובסך הכל הוא כשל במשימה של שחזור המוטיבציה והרעב. משימה קשה אמנם, אך לתוצאות בשטח לא ניתן להתכחש. עם זאת, אני אשמח לראות אותו ממשיך בפרוייקט (אלא אם ניתן לגייס איזה ונגר או סקולארי). הוא הוכיח את עצמו פעמים רבות כתלמיד מעולה, ואני מאמין שמהעונה הזו הוא יצא משופר. השחקן המשתפר: קשה, קשה, קשה. אנדרס אינייסטה הפך בחצי הראשון לאחד מהקשרים הטובים באירופה, ודעך בשני. מסי נתן סיומת מדהימה והפך משחקן משלים סופר-מוכשר ל- go-to player לכל דבר. בסך הכל, שני יהלומי הקאנטרה האלה עשו התקדמות אדירה וסיפקו גאווה רבה למשתלה. וכפי שזה נראה, הם עוד הרבה מעבר לשיאם. אני הולך על שניהם. השחקן המאכזב: דקו מספק תחרות מסויימת, אבל בבירור רב התואר המפוקפק הולך למארקז. אחרי עונה כבירה, הוא חזר עשרים צעדים אחורה. הבטחון ספג חבטה אדירה, והוא אחד מסימני השאלה המסקרנים והחשובים לקראת העונה הבאה. האם בצוות המקצועי ינסו להחזיר את הבלם האדיר של 2005/6, או שיעדיפו אותו ככיסוי ראשון בעמדות הבלם והקשר האחורי? השער: ליונל מסי עושה מראדונה, למרות שזה היה אמור להיות הגולאסו הגדול של העונה. גם שער השנה בעולם הובקע בקאמפ נואו, אבל על ידי למפארד. הרגע השמח: ליונל מסי עושה צדק בסופר-קלאסיקו, מוכיח שהוא הדבר האמיתי, ומונע ממני צלקת לכל החיים. הרגע העצוב: מבט ימינה, מבט שמאלה, והחיים שלי נהרסו. 18 השניות הארורות בגולטיים. המשחק הטוב ביותר: המשחק בקלדרון נפתח שקול מאוד ואתלטיקו נשברה בלי סיבה אמיתית. לעומת זאת, בגומלין הסופר-קופה ברצלונה הייתה דומיננטית באמת עם משחק פנומנלי שגרם לנו לחשוב כי העונה הקודמת לא נגמרה כלל. כמה עצוב שצריך לחזור עד למשחק הבית הראשון של העונה בכדי לבחור את הזוכה בתואר זה. המשחק הרע ביותר: ליברפול בבית. הדבר הכי רע שמסוגל לקרות לברצלונה הוא איבוד עשתונות. הסבלנות הבלתי נגמרת של הקבוצה היא היסוד החשוב ביותר בכדורגל של ברצלונה, ולראשונה מזה 3 שנים זו אבדה. זה היה היום שבו ברצלונה 2006/7 נחשפה כקבוצה שאיבדה את הבטחון המלכותי שלה, וזה עלה בהפסד מיותר כל כך לקבוצה שאמורה לאכול חצץ בקאמפ נואו. היום בו הפסדנו את האליפות: תרשו לי להפוך את זה ל"רגע שבו לא זכינו באליפות" - רונאלדיניו מחטיא פנדל מול סביליה, וקרוב אחריו האדום של אולגר בקלאסיקו. העמדות שצריכות חיזוק: כל המחליפים ההתקפיים, והנרי זה לא די. קשר אחורי, בלם, מגן. כל התשובות הבנאליות, והן ידועות גם אצל הצוות. התחדשות / מהפכה: התחדשות. אני אוהד מאוד את השלד הנוכחי. הקבוצה הזו עוד לא מיצתה את עצמה. תחשבו כמה מעט ראינו את REM יחדיו! מרבית הבעיות היו מנטליות ולא קבוצתיות, ולמרות שאכן ניתן לפתור זאת על ידי המהפכה ורענון מאסיבי של השורות, אני חושב שהכשלון בעצמו יספיק לכך.
צ'יקי נפגש כבר עם ראשי רומא, ולמרות שישנה מחלוקת של 6 מיליון יורו בין הצדדים, קיבו צפוי להצטרף לקבוצה תוך מספר ימים. מה שעשוי למנוע את המעבר, או יותר נכון מי שעשוי למנוע את המעבר הוא קאפלו, שבידה ושיאר כנראה יביא את קיבו שמחכה בעצמו לראות מה מצבו של הדון. יאיא טורה יוצג במועדון ביום שלישי. הוא לא חוטב עצים כמו מקללה או דיארה, הוא לא קשר אחורי גרידא, ולמרות שהוא עושה הגנה בצורה סבירה, הוא מבלה הרבה מאוד זמן למעלה במשימות התקפיות. רייקארד יצטרך "לטפל" בנושא הזה(למרות שאני לא יודע כמה הוא יצליח. נמר לא משנה חבורבורותיו) אך כך או כך הפיזיות והאגרסיביות שהוא מביא איתו היו מאוד חסרים לברצלונה בעונה שעברה ולפחות באספקט הזה הוא יביא תועלת.
אז אטו יגיד לרייקארד שהוא יעשה כל מה שהמאמן יבקש ו-5 דקות לאחר מכן הוא יצלצל לסוכן שלו, שיתחיל להזיז עניינים כי הוא רוצה לעזוב. זה הכדורגל של היום.
קבלו את הרכש החדש והנוצץ של בארסה: http://www.marca.com/elementosPortada/fotosPortada/2007/06/25/titi250607.Xxx
אטו הוא לא איזה שכיר חרב בוגדני אם זה מה שהוא ירצה לעשות - הוא יגיד את זה לרייקארד בפנים ולא יחייך אליו כאילו הכל כרגיל
עוד תמונות..... http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/henry250607_ES.Xxxhttp://www.fcbarcelonablog.com/images/henry_barcakit.Xxx http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/titi_presentacion250607_ES.Xxx http://www.as.com/composition/images/das/das/por/2007/06/1182796424.Xxx איזה שחקן!!! עכשיו רק תשחררו את אטו והכל יהיה טוב! (אתם מספיק חזקים מבחינה התקפית....) תתחדשו...