אני מגזים ? בדר"כ בקבוצות בסדר גודל כזה יש כוכב אחד ענק , אפילו 2 . אבל 4 ? שאם תחבר את השווי של 4 אתה תגיע בערך לחצי מיליארד דולר ? כל אחד מהם לבדו יכול לסחוב את ברצלונה לבד . הנרי לבדו סחב את ארסנל . מסי לבדו סחב את ברצלונה תקופה לא קטנה וגם רונאלדיניו סחב את ברסה וגם אטו . אז תאר לך שבמקרה הכי הכי קיצוני שניים נפצעים . יש לברצלונה עוד 2 באמתחתם שיכולים להוביל אפילו את ויאריאל לאליפות אירופה . תיירי הנרי ? השחקן הטוב ביותר בעולם מבחינתי משתף פעולה עם השחקן שמבחינת רבים הוא הטוב בעולם ? שאלוהים ישמור את מדריד ... עם רביעייה התקפית כל כך , זה מדהים .. עזוב רביעייה , שלישיה . רוני מסי והנרי . זה נשמע יותר כמו הרכב של נבחרת כוכבים פנטזיונרית אקראית ולא ברצלונה .
לפי התפיסה שלך צ'לסי הייתה אמורה לקחת דאלבים בצרורות. כוכבים זה לא הכל, שמות זה לא הכל, משחק קבוצתי זה הכל. ברסה אמנם מלאת כוכבים אבל זה לא אומר שכל משחק הם יהיו השיאם ויתנו שואו.
צר לי לצנן את ההתלהבות שנראית פה ושם נוכח המעבר ה"הזוי" (אם יורשה לי לומר) של הנרי לברצלונה. זה קצת מזכיר את המעבר של קארל מלון ללייקרס בזמנו. הנרי הוא כוכב, סופרסטאר, ויש עוד הרבה מילים דומות בכדי לתאר את זה. הוא צריך לסחוב קבוצה. נראה כי הוא בא לקבוצה רווית כוכבים בכדי לנסות ולטעום גם הוא מההצלחה האירופאית, אולי הסיכוי להניף את גביע האלופות בעונה הבאה. בנוגע להתנהלות של ברצלונה. עד עכשיו הערכתי את הקטאלונים על ההתנהלות המקצוענית (זו בדיוק המילה). כלומר, על הזיהוי המוקדם של הכוכבים, על הצמחת שחקנים מהנוער, על הבאת סמואל אטו ממאיורקה הבינונית והפיכתו לאחד החלוצים הטובים בעולם. זו ברצלונה שכולם אוהבים. עכשיו היא פשוט מחליפה את ריאל מדריד במשבצת התחנה הגאלקטית התורנית. לדעתי אחד מהכוכבים חייב לעזוב את בארסה. אני מעריך שזה לא יהיה מסי. בתור אוהד מילאן, הייתי שמח לראות את אטו במילאן. ולא! זה לא השפיע על הכתיבה שלי.
הוא אמר קודם "על הנייר". נ.ב- יא יא טורה סיכם בברצלונה ולאפורטה אומר שהוא מאוד קרוב לחתימה. על כל זה פה.
תגיד, אתה חושב שהביאו את הנרי בשביל לחמם את הספסל? תגיד, אתה רואה איזשהו מצב שאחד מהארבעה יישב על הספסל? תגיד, אתה חושב שבמידה וארבעתם אכן ישחקו בברסלונה בעונה הבאה, ורייקארד אכן יספסל כל פעם מישהו מהם, זה יעבור בשקט? מצטער חבוב, אבל אצל ארבעת הגלאקטיקוס האלה יש טונות של אגו שלא יאפשרו להם לשבת על הספסל. ואם ארבעתם יישחקו ביחד בהרכב, כל קבוצה בינונית + תאנוס את ברצלונה...
אף אחד לא התייחס לסיכוי שאולי רייקארד ישאיר את המערך של בארסה בעינו (כשיאיא טורה ישחק כקשר אחורי) ויעשה רוטציה בין הנרי לאט'ו? תסתכלו על הדברים ככה, שני השחקנים לא שיחקו יותר מדי העונה עקב פציעות, ורייקארד הביא את זה בחשבון... בעונה שעברה לא היה לבארסה מחליף ברמה ראויה מספיק (למרות סביולה המצויין, הוא לא הצליח לחפות מספיק בהצלחה על אט'ו) לעמדת החלוץ, ועכשיו יהיה לו את הנרי. לבארסה בשנה הבאה תהיה קבוצה אימתנית, אם תתחזק בהגנה- טוראם לא היה משהו העונה והמגנים לא מספיק טובים ומתחילים להזדקן יתר על המידה (חוץ מזמברוטה כמדומני, אף מגן בבארסה מתחת לגיל 30) אז גם זאת עמדה שצריך לחזק.
יאללה יאללה... מספיק עם השטויות האלה ואם רייקארד יקח את אטו לשיחה בארבע עיניים, אתה חושב שהוא לא יצליח לרכך אותו? לא אתה ולא אני ולא אף אחד יודעים מה באמת קורה מאחורי הקלעים
מתי אמרתי שאט'ו יהיה על השחקן? רוטציה... פעם הנרי ופעם אט'ו (עם העדפה מסויימת לאט'ו, בגלל הגיל). קשה לי לראוד את רייקארד מחליף את השיטה אחרי ההצלחות עם השיטה הנוכחית, ועם הזמן שבארסה רצה איתה.
מתאים ועוד איך, ואני מציע לך לערוך את ההודעה שלך לפני שבוריס יגיע וירצה לך בפעם המיליון על למה הנרי הוא היחיד שיכול לשחק בתפקיד הזה, מלבד אטו רק לשם הבהרה - זה לא למאלדיני