עכשיו שחושבים על זה, ברצלונה יכולה לשחק עם שלושה שחקנים במרכז המגרש אבל עם שלושה שחקני הגנה. אמנם בשביל זה צריך גנים ברמה גבוהה מאוד.
הרכב כזה יכול לפרק אותם לגמריי. כל כך הרבה אגו, תראו מה קרה העונה בין רונאלדיניו ואטו, תחשבו מה יקרה בין רונאלדיניו, הנרי ואטו.
בהחלט ראינו מה קרה עם אטו ורונאלדיניו , הבקיעו את אחד השערים היפים העונה בויסנטה קלדרון בשיתוף פעולה קוסם.
כמה שאני שמח כמה. הנרי הוא אחד השחקנים שבגללם התאהבתי בכדורגל , תמיד חלמתי לראות אותו במדי הבלאוגרנה, זה חלום שמתגשם. לא יכול לחכות לשיתוף הפעולה שלו עם מסי,רוני ואטו. יום שמח בשבילי בתור אוהד ברצלונה, לא יכול לחכות יותר. :aaa021:
יה יה טורה ממונקו קרוב לחתימה בבארסה, בעבור כ 10-12 מליון יורו. החתימה אמורה להתרחש ביום יומיים הקרובים. החוזה הוא ל- 4 שנים. בנוסף, בארסה מעוניינת גם בקיבו, שחקנה של רומא, ומוכנה לשלם עליו 13 מליון יורו בתוספת לאחד מהשחקנים: בלטי, סילביניו או ג'ולי. רומא מצידה רוצה 18-20 מליון, או לחלופין- עיסקה של 12 מליון יורו בנוסף לג'ולי ובלטי. מקור: www.goal.com
יש לך מידע שלי אין? אני מסתמך על מה שלאפורטה אמר בריאיון (שפורסם כאן) לפיו רונאלדיניו ואטו נשארים בקבוצה ולא משנה מי יגיע אליה. אני מסתמך על זה.
הבעלים של הקבוצה ומקבל ההחלטות זה לא "כל אחד" חוץ מזה,בואו לא נשכח את מה שאטו אמר לפני מס' ימים "הייתה לי פגישה נהדרת עם אטו, בשנה הבאה אנחנו נשחק ביחד" אם לאפורטה רוצה את אטו , האוהדים רוצים את אטו ואטו רוצה לשחק עם הנרי , מה יוצא מכל זה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
אטו לא יוכל לשחק ביחד עם הנרי בהרכב. אני לא רואה תסריט הגיוני לכך שהנרי-מסי-רונאלדניו ואטו באותו ההרכב, זאת התאבדות. קבוצות עם מרכז שדה חזק פשוט יפרקו את בארסה, ואני מעריך שגם רייקארד לא מתכנן שילוב של כל הארבעה בצוותא בהרכב. עכשיו נשאלת השאלה מי מביניהם יהיה בספסל. אטו רצה מאוד לשחק בצוותא עם הנרי, אך יהיה נורא מעניין לראות כיצד השניים יגיבו כאשר אחד מהם יצטרך לשבת על הספסל.
אבל צריך לראות איך הכל יתפתח, יכול להיות שלרייקארד יש מה להגיד והמערך לא יצליח וברגע שמישהו יראה את עצמו על הספסל הוא כמעט בטוח שיעזוב. למרות זאת אטו מאוד רווצה לשחק עם הנרי ונראה שטוב לו ואין לו סיבה לעזוב, אבל כמו שאמרי הרבה דברים יכולים לצוץ.
חבר'ה, אתם שוכחים שאלה שחקנים מקצוענים שמרוויחים סכומי עתק. אין מה לעשות , כדורגל זה ספורט ובספורט יש תחרות , גם בין קבוצות וגם בין שחקנים על חולצת ההרכב. יהיו משחקים שהנרי יישב על הספסל , יהיה כאלה שאטו יישב ויהיו כאלה שמסי / רונאלדיניו יישבו על הספסל, אבל זה חלק מהתחרות הבריאה. בסופו של דבר הכל יתגמש וכולם ישחקו הרבה מאוד, מי שלא מספיק מקצוען כדי לדעת לסבול ישיבה על הספסל אין לו מה לחפש בברצלונה לעניות דעתי.
על הנייר יש לברצלונה את הרביעיה ההתקפית החזקה ביותר בהיסטוריה אפילו יותר מברזיל 70 , ברצלונה תחילת שנות ה90 וריאל מדריד של שנות ה60 והשמונים .
הוא אמר 'על הנייר'. עכשיו הם צריכים להוכיח את מה שהוא אמר, ואם הם יתחברו הם באמת יהיו רביעייה ענקית. ראינו מה קורה שרביעייה של כוכבים מתחברים בקיץ שעבר וזה לא עבד, אבל אני מאמין שבברסה זה יילך יותר טוב כי אטו-רונאלדיניו-מסי משחקים מעולה ביחד והנרי יוכול להשתלב טוב. מעניין שרייקארד לא אמר כלום על המעבר, מעניין לשמוע את התגובה שלו.