ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏10/7/06.

  1. Paolo Maldini שחקן ותיקים

    הצטרף ב:
    ‏1/11/03
    הודעות:
    4,350
    לייקים שהתקבלו:
    9
    מין:
    זכר
    אני מסכים שהחיסרון הגדול בגלאקטיקוס של ריאל היה יותר מדי התקפה ומעט מדי הגנה.
    אבל בכל זאת, נראה כאילו היוצרות התהפכו. ריאל מדריד הפכה להיות קצת יותר מאוזנת (בעיקר בזכות קאפלו) וזכתה באליפות גם בגלל השינוי הזה. ברצלונה לעומתה לא זכתה בשום תואר העונה וחושבת שהבאת שמות כמו תיירי הנרי תפתור את הבעיה.
    אני סבור כי אי אפשר ליצור איזון בהרכב של רונאלדיניו, אטו, מסי והנרי יחד.
    עזיבה של רונאלדיניו או אטו (ובנוסף הבאת חלוץ ברמה גבוהה שיוכל לשבת על הספסל) לדעתי תעשה רק טוב לברצלונה במצב שנוצר כעת.
     
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    גם אני חשבתי על זה ואני בכלל לא פוסל תסריט כזה. אם ברצלונה תצליח לצרף את יאיא טורה, יש סיכויים גדולים שברצלונה תשחק עם קשר אחורי שרק עושה הגנה ועוד אחד שעוזר לו להנדס את המשחק, כשגם המגנים לא תמיד עולים לתמוך בהתקפה. במצב כזה, קשה לראות איפה דקו נכלל בתכניות.
     
  3. uri מנהלים

    הצטרף ב:
    ‏13/8/03
    הודעות:
    16,768
    לייקים שהתקבלו:
    3,841
    מין:
    זכר
    אני לא רוצה סתם לזרוק השערות באוויר, אבל אם באמת ברצלונה תבחר להשאיר את כל ארבעת המוסקטרים וכפי שאתם סבורים גם מבטיחה לכל אחד מהם מקום בהרכב, אז מבחינתי טוב לא יצא מזה. לדעתי כל השאיפות הגדולות לשחק את הכדורגל ההתקפי ביותר יעלו לברצלונה בתארים.
    אתם יודעים מה קרה בסוף לאיקרוס מהמתולוגיה היוונית ששאף לעוף גבוה יותר ויותר... נשרף מהשמש התרסק ומת.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/07
  4. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לפני הנרי, שמנרי, טורה, שמורה, בארסה חייבת בראש ובראשונה שוער.שימו העונה את קסיאס בשער של בארסה, ואת ואלדז בריאל, ואני מבטיח לכם שיש פער דו ספרתי בין השתיים, ואני לא צריך להגיד לטובת מי, ואני גם חושב שבארסה מדיחה את ליברפול בשמינית, הרי עד השער של בלאמי, סליחה, של ואלדז, בארסה שלטה טוטאלית במשחק.כמה אפשר לסבול מהאדיוט הזה?ואלדז מתאים לקבוצת תחתית בליגה, אולי אמצע עם סוכן טוב, זה שהוא גדל בברצלונה לא אומר שאי אפשר להיפרד ממנו.
     
  5. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אם רונלדיניו יעזוב ולא אטו(אטו אולי סגר את הדלת בפני מילאן, אבל לעומתו רונלדיניו עדיין לא למרות ההצהרות של ברסה), אפשרי שברסה תעבור לשחק בשיטה של מילאן ואינטר(4-3-1-2), כאשר שלישיית הקישור תישאר כמו שהיא, ומסי מתחת לאטו והנרי.
    ד"א שמעתי שברסה רוצה לשלב את בלטי וג'יולי בעסקת קיבו. אם זה נכון, זה אומר שGDS יקודם על חשבון העכברון, לא?
     
  6. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    האם החתמת הנרי היא חותם סופי שגודיונסן הנפלא בדרך החוצה?
     
  7. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חש ציניות?

    One way or another, מקווה שבדרך החוצה. מקווה גם שימצאו הפרייארים באנגליה שירכשו אותו בסכום דומה לזה שהוצא עליו בקיץ. אם אמיל הסקי עובר בכל קיץ ב- 10 מיליון פאונד, אז למה לא?
     
    נערך לאחרונה ב: ‏23/6/07
  8. M_T_A Member

    הצטרף ב:
    ‏14/2/05
    הודעות:
    5,310
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני לא מבין מה כולכם מתקשים כ"כ לראות את הרביעייה ההתקפית הזאת משחק ביחד.

    ------------אטו-------הנרי---------
    ----מסי-----------------רונאלדיניו--
    --------צ'אבי---דקו\אינייסטה-------

    עדיין יש 2 קשרים שיכולים להחזיק את האמצע, זה לא כ"כ נורא. כשיש גם 2 חלוצים כמו הנרי ואטו זה יאפשר למסי ורונאלדיניו להיות קצת יותר קשרי אגף מאשר חלוצי אגף כמו שהם היו עד עכשיו
     
  9. Engonga Member

    הצטרף ב:
    ‏13/10/06
    הודעות:
    623
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כן אבל בשביל שזה יקרה רונאלדיניו יצטרך לעשות יותר הגנה,דבר שהוא פשוט לא יודע.
    יש המון קשרי אגף טובים שיכולים פשוט לחגוג על האגף הזה(מקסי,חואקין..),מה גם שג'יו משחק באגף שלו..לא המגן שאפשר לסמוך עליו מבחינה הגנתית להחזיק לבד את אגף שמאל.
     
  10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,952
    מין:
    זכר
    אנחנו מתקשים לראות את זה קורה מהסיבה הפשוטה שמסי ורונאלנדיו לא יודעים לעשות הגנה, והם גם לא שחקנים שהיו אמורים עד כה.
    נכון יש את צ'אבי דקו\אינייסטה אבל עדיין קבוצות בסדר גודל של ליברפול, מילאן וצ'לסי קבוצות עם מרכז שדה חזק של 4-5 שחקנים יפרקו את בארסה.
    נתתי כבר דוגמא דומה עם נבחרת ברזיל כאשר כולם ציפו לראות את רונאלדניו, קאקה, רובניו ואדריאנו יחד בהרכב, וראינו איך ברזיל נראתה באותו המונדיאל. אי אפשר לשחק במערך שכזה, זאת התאבדות.
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/6/07
  11. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כל החודש אני קורא באינטרנט: "הנרי קרוב לחתימה בברצלונה", "בארסה רוצה את הנרי" אבל אף פעם לא האמנתי שבסופו של דבר הנרי יחתום בבארסה והנה זה קרה. את דעתי על הנושא כולכם יודעים, ועדיין זה כל-כך לא מובן לי. במקום להשקיע את הכסף שלה בקשר אחורי ובלם שהם העמדות שבהם באמת בארסה צריכה חיזוק היא מתחזקת בחלוץ כאשר יש לה את הטריו הטוב בעולם: מסי - אטו - רונאלדיניו. כמו שזה נראה כרגע יש שתי אפשרויות:
    א. הראשונה שברלוסקוני יקבל את מבוקשו ורונאלדיניו יעבור למילאן ואז בארסה תשחק בחלק הקדמי עם: מסי - אטו - הנרי כאשר אטו והנרי מחליפים מקומות וזאת נראת לי האופציה הטובה ביותר עבור בארסה.
    ב. או האפשרות השנייה שאטו יעזוב את בארסה ואז הנרי ישחק בחוד ורונאלדיניו ומסי בצדדים. אני לא חושב שהאפשרות הזאת טובה עבור ברצלונה. אני לא חושב שהנרי יסתדר בתור חלוץ שפיץ. הנרי רגיל לשחק עם עוד חלוץ לידו כמו ששיחק בארסנל ולדעתי בשמאל הוא ישתלב יותר טוב.

    בגלל שני דברים. רונאלדיניו ומסי הם לא קיצונים והם בחיים לא ישתלבו במערך של 4-4-2. כמו ששי אמר גם קיצונים צריכים לדעת לעשות הגנה. כולנו זוכרים את נבחרת ברזיל במונדיאל שבכזה מערך בדיוק קרסה. אי אפשר ש-4 סופרסטארים ישחקו ביחד בהרכב. זה תמיד יכשל.
    הדבר השני הוא שבהרכב שלך אני לא רואה קשר אחורי קלאסי. צ'אבי הוא לא קשר אחורי הורס כמו דייארה או כמו סיסוקו.
     
  12. George Best Member

    הצטרף ב:
    ‏8/10/05
    הודעות:
    16,733
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אמיל הסקי לא עובר תמורת 10 מליון פאונד כל קיץ, מאז המעבר לליברפול הוא עבר תמורת 3 ו5 מליון, לבירמינגהאם וויגאן בהתאמה.

    ציניות לגבי גודי?
    אני מפלל ליום בו האיסלנדי יעבור לאולד טראפורד, את דעתי על הבחור אמרתי הרבה יותר מפעם אחת - שחקן ורטיסלבי, פנטסטי, מצוין עם הגב לשער, שחקן נשמה, חכם מאוד, גם כובש שערים מצוין, הלוואי באולד טראפורד.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏24/6/07
  13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    הצטרף ב:
    ‏22/11/06
    הודעות:
    15,404
    לייקים שהתקבלו:
    4,952
    מין:
    זכר
    מי אמר שלא יגיעו שחקנים לעמדות שציינת?
    טורה ישמש כקשר האחורי, וקיבו יגיע מרומא לעמדת הבלם.
     
  14. Bensh Member

    הצטרף ב:
    ‏27/1/05
    הודעות:
    6,643
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בחיי שאין לי מושג על מה אתם מדברים. מסי לא עושה הגנה? לא ראיתם את שלוליות הדם שהוא ירק במחזורים האחרונים של העונה? מאחורי כל משחק בו הוא הצטיין מבחינה התקפית, עמדו תצוגות נשמה שפשוט ריגשו אותי. ירד למטה, תיקל, חטף כדורים והתחיל איתם התקפות בסגנון שלא היה מבייש את אטו הכשיר
     
  15. Dimitar Berbatov Member

    הצטרף ב:
    ‏17/1/07
    הודעות:
    7,763
    לייקים שהתקבלו:
    0
    קודם כל זה לא בטוח. וגם אם כן במקום לרכוש את הנרי ולהוציא עליו כל-כך הרבה כסף בארסה יכלה לקנות קשר אחורי ברמה גבוהה יותר מיא יא טורה שאם כל הכבוד לא הוכיח את עצמו במדי קבוצה (עזבו לרגע את המונדיאל שבו הוא היה מצוין). וחוץ מזה לא אמרתי בכלל שהנרי בא על חשבון בלם וקשר אחורי רק ציינתי עוד פקטור לכך שהרכישה הזאת הזויה לגמרי.