ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏10/7/06.

1. -=Messi=- Member

אתה צודק בזה גם. אם שלושתם משחקים ברסה כל משחק מפסידה 5-4 ובתוצאות עוד יותר ביזאריות, אבל כדורגל חופשי מאוד. אם אטו עוזב, ברסה תהיה קבוצה פשוט חלומית כי עדיף הנרי על אטו לטעמי
    אבל מה אני מדבר הנרי בכלל לא עוזב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/07
  2. Spanish Weapon Member

שאלה שמעניינת אותי לקראת מחזור הסיום של הליגה :

במידה שריאל ובארסה מסיימות בתוצאות תיקו במחזור הסיום וסביליה מנצחת במחזור הסיום , נוצר
    מצב של 3 פיינליסטיות עם אותו מס' נק'.
    במצב שכזה, לפי מה תיקבע זהות האלופה?

3. REAL MADRID Member

במידה ויש 3 קבוצות עם אותן נקודות אז עושים טבלה פנימית בינהם.
    תראה את כל האפשרויות.

ברסה וריאל - ריאל
    ברסה וסביליה - ברסה
    ריאל וסביליה - סביליה
    ריאל, סביליה וריאל - ריאל

4. guyholl Member

הקיצר,ריאל אלופה.

5. Puyol5 Member

אתה מתכוון: ריאל, סביליה ובארסה?

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כולנו הבינו למה הוא התכוון בכל מקרה ריאל אלפוה בבית משולש.

עיתוני ברצלונה מפציצים ביממה האחרונה במספר שמות שיעשו את הדרך לקאמפ נואו בקיץ.

מתחילים MD שמפליץ שבארסה מעונינת למכור את אטו בשביל שיזרום לקופת המועדון סכומים רצינים שאפשר להשתמש בהם כדי להביא את תיירי הנרי.
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_223733_CAS.Xxx
    ועוד בקטן מוסיף הMD שבמידה והנרי יחליט (שוב) להשאר בארסנל , בארסה תלך על דרוגבה במקום אטו.
    http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20070613a/drogbahome2.Xxx
    לעומת זאת ב'ספורט' מדברים על דרוגבה שיתווסף לחוליה ההתקפיית של ברצלונה ולא במקום מישהו.

עוד מהספורט : אנדרדה רוצה ברצללונה , נשיא דפור לנדוירו רוצה למכור אותו לריאל
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_223745_CAS.Xxx
    אנדרדה רוצה ברצלונה בעיקר בגלל חברו הטוב ,דקו . מחירו: בסביבות ה12 מיליון יורו.

רפא בניטז וליברפול מתחילים לגשש אצל מארק קרוסאס , הילד שמכנים אותו הגארדיולה הבא.

ועוד משהו קטן , אני רוצה לראות אוהד אחד של ברצלונה שיראה את זה ושדמעות לא ירדו מעיניו.
    http://www.youtube.com/watch?v=oZ9hyqw4hgs&NR=1

נערך לאחרונה ב: ‏13/6/07
  7. guyholl Member

8. -=VodkA=- Member

מה קרה? למה רוצים כל כך להעיף את אטו?? הוא שחקן מצויין ההתקפה של בארסה היא בכלל התקפה מצויינת תראו את הפרשי השערים ההתקפה צריכה להשאר אותו דבר מה שצריך זה החלק האחורי בלם מגן וקשר אחורי דחוף! ודחוף להטיס את אולגר לטיזינבי

9. Spanish Weapon Member

אף אחד לא רוצה להעיף את אטו.
    אלו עיתוני הספורט שמעוניינים לראות את אטו במדים חדשות , ולא בארסה ובטח ובטח שלא לאפורטה
    שמעריך ומוקיר את סמואל אטו על כל פועליו למען ברצלונה ב3 שנים האחרונות.
    אני מעריץ את אטו , גם כשחקן ובעיקר כאישיות , אסור לבארסה לשחרר אותו , פשוט אסור!

10. Puyol5 Member

מי ישחרר אותו?!
    לאפורטה הוא כמו אבא לאטו וגם ריאקרד ואטו ביחסים מעולים. מה גם שאטו שחקן מעולה שבלעדיו לבארסה יהיה מאוד קשה לתפקד. שום צרפתי לא יחליף את שמוליק..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  11. xavi6 Member

אם הנרי יבוא לברסה זה חייב לבוא על חשבון אטו, כי ליראות אחד מארבעת הקראקים האלה יושב בספסל בשקט מס' משחקים אני לא רואה, וגם לא את הנרי. MD במסע "גירוש אטו" כנראה ומיתעקשים שהוא לא יהיה בברסה עונה הבאה וכבר מתחילים לימצוא לו תחליף.
    דרוגבה לא באמת יבוא לברסה, הוא סתם עושה שרירים כדי שאברמוביץ' יוסיף עוד אפסים לצ'ק החודשי שלו, אדריאנו האמת נראה לי די מתוסכל באינטר, הוא ירד ביכולת ובהחלט בכיבוש שערים. עכשיו כשיש לו מחליפים דיי טובים באינטר והיא כבר לא תלויה בו כמו לפני שנתיים אני מאמין שהוא יעבור, השאלה לאן.
    הדעה שלי-אטו לא עוזב ולא בטיח, לאפורטה אוהב אותו מאוד, הוא לא ישחרר את החלוץ שנותן הכל על המגרש והחלוץ שיכול ליסחוב את ברסה לבד. אטו הוא מנהיג בקבוצה, תמיד נלחם, הוא השחקן האחרון שהייתי רוצה שיעזוב. אבל מצד שני...הלבגאן שהיה בעיתונות והסיכסוך "אטו-רוני-ריקארד" לפי דעתי עוד לא נגמר, זה עדיין שם, אומנם עמוק עמוק מתחת לשטיח, אבל עדיין יש שם משהו, ואני בספק עם ריקארד ישתוק על מה שאטו אמר לעיתונות או שיראה לאטו את הדרך אחוצה בקיץ.
    אוליגר שחקן בינוני, אבל שחקן שתמיד ילחם, תמיד יקרע את התחת, וכמובן שדעותיו הפוליטיות עוזרות לו מאוד. מיבחינת האוהדים הוא סמל המובהק, בעיקר בגלל הדעות הפוליטיות. אני הייתי משאיר אותו, כי הוא שחקן שלא משנה מה הוא יעשה-תמיד יסלחו לו, כי הוא תמיד יראה רצון וילחם על כל כדור, תמיד יתן את הכל.
    מחזור הבא מיורקה מיתארחת בריאל, אנחנו אצל חימנסטיק. האקס ריאל פורטיו הזהיר ואמר שברסה תיצטרך להזיע בישביל לנצח, מצב שני מיורקה היא הקבוצה היחידה שיכולה להוציא נקודות מריאל, היא הוציאה ממנה הרבה נקודות בענות האחרונות, עוד מזמנו של אטו. מקסי לופז הצהיר שהוא יתן הכל, לא אבדה תקוותנו מקסי!
    מיורקה בישביל ריאל היא כבשה השחורה, אם לא מיורקה-אף קבוצה לא תוציא מהברנבאו נקודות, ובעונה שכזאת הכל יכול ליקרות. מי יודע, אולי מקרה טנריפה יחזור רק שזה יהיה יותר מתוק.

נערך לאחרונה ב: ‏15/6/07
  12. Bensh Member

מה עם מקסי באמת? איך הסטטיסטיקה שלו העונה?
    בחיים אני לא אשכח את הגול המדהים שלו נגד צ'לסי...

13. XabiAlonso Member

לא יהיה מצב שישחקו בבארסה 4-4-2 רגיל?

מסי בימין, רונאלדיניו בשמאל, ואטו והנרי במרכז ההתקפה??? (במידה והצרפתי מגיע כמובן).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏15/6/07
  14. Barcik Member

הרבה יותר 4-2-4 מ- 4-4-2.

אניח לצורך העניין שאטו בדרך החוצה (ואני כלל לא בטוח). במקרה וזה אכן קורה, הרי שאנחנו בדרך להימור מטורף לקראת העונה הבאה. מעט מאוד חלוצים מסוגלים לשחק בשפיץ של 4-3-3, במיוחד בסגנון של ברצלונה. אדריאנו ודרוגבה מסוגלים לשחק במערך זה, אך אני בספק שיגיעו למיצוי יכולת מקסימלי במרקם המסירות המהירות של ברצלונה מקדימה. תיירי הנרי מהווה את המניה הבטוחה ה'יחידה', ופרט לכך כל דבר יהווה הטלת קובייה שיכולה להרוג את העונה הבאה עוד בטרם התחילה (ואם כבר מהמרים - דוד וייה). כמובן, קיימת גם אפשרות של החלפת שיטה אבל עם צמד באנקרים סופר-התקפיים בהרכב כמו מסי ורונאלדיניו זו תהייה בעייה (אגב, אני חושב שסיכוייו של האחרון להשאר לא שונים מאלה של סמואל). אולי ה- 4-2-3-1 של ואן-חל, שכן זה ידרוש פחות ורסיטיליות מהחלוץ ולא יגביל את רוני ומסי.

15. ראול Member

פשוט מאוד:
    אם אתם מחפשים מחליף לאטו: דרוגבה
    אם אתם מחפשים שיפור מאטו: הנרי
    אם אתם מחפשים שיפור מאטו אבל לשנות מערך: וייה
    אם אתם מחפשים להפסיד את העונה הבאה: טרזגה

ארתור, מסכם.