ברצלונה 2006/7: הנרי ,טורה ואבידאל חתמו !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏10/7/06.

1. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ץמיד אפשר לשנות מערך, אחרי הכל לא בכל יום נבנית קבוצה עם 4 סטארים כאלו...

אפשר לשחק עם 2 חלוצים [הנרי ואטו], רונאלדיניו ומאסי קשרים די קדמיים משהו בין האמצע לצד, ו-2 קשרים דפנסיביים יעילים ב-2 צידי המגרש.

אם היה לי ת'אפשרות להראות ת'תמונה של המערך כדי שיבינו יותר טוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/07
  2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הרצון של הקטאלונים לראות את תיירי הנרי בברצלונה, אני לא חושב שזה רעיון כל כך טוב. בואו נתייחס לשני מצבים, סמואל אטו נשאר וסמואל אטו עוזב. במידה והוא נשאר, אז צריך לחשוב על רעיון ממש מבריק, שיזעזע את הכדורגל העולמי כולו, בכדי למצוא נוסחא שתצליח לשלב את ארבעת כדורגלני הפלא האלה. זה קשה מאוד, אבל זה אפשרי.
    במידה וסמואל אטו עוזב, אז לכאורה, קורה המצב המושלם. רק שאני לא חושב שתיירי הנרי טוב מסמואל אטו עבור קבוצה כמו ברצלונה. בקבוצה שמשחקים בה שני אשפי כדורגל כמו רונאלדיניו ולאונל מסי, שיודעים להכניס כדורי עומק על מגש של כסף - המהירות, החדות ויכולת הסיום של סמואל אטו בחוד יעילה הרבה יותר עבור ברצלונה מיכולת המנהיגות, ראיית המשחק והאחד על אחד המשובח של תיירי הנרי.

3. SeRgInHo Member

ומצד שני, יש איזשהי קבוצה בעולם שלא תצליח להבקיע לברסה לפחות צמד?

4. -=VodkA=- Member

לא הנבתי מה אתם גנובים בטח שאשפר לשחק עם ארבעתם ביחד...

אם רייקארד לא יפחד ויפתח איתם ויעשה מערך יהלום התקפי עם 2 בלמים 2 מגנים (המגנים פשוט לא יעלו יותר מדי כי בכנפיים יהיו מסי ורנאלדיניו קשר הגנתי אחד קשר התקפי ו2 חלוצים הנרי ואטו...

הנה מערך שמאפשר לשלב את ארבעתם יחד אני יודע שהמערך הוא התקפי מאוד וזה יהווה סיכון לספיגת גולים אז על כל גול שנספוג נביא 3 עדיף מאשר לראות את ריאל מדריד עושה 1-0 ומתבנקרת כל המשחק!

5. Engonga Member

לפי סקיי ספורט הנרי נשאר בארסנל סופי.

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שאמרו פה לפני,קבוצות כמו מילאן,ליברפול וצ'לסי יאנסו את המרכז שדה של ברצלונה אם הם יעזו לעלות עם 2 קשרי מרכז שדה בלבד ו4 חלוצים,לא רואה את זה קורה...

7. Barcik Member

בארסה שיחקה 4-2-4 במשהו כמו חצי ממשחקיה החשובים ביותר ב- 3 העונות האחרונות. אמנם חייבים לציין שפעמים רבות (לא תמיד) זה היה מול 10 שחקנים, אך עדיין לא ניתן לפסול זאת לחלוטין.

(אני כלל לא תומך בזה כשיטה קבועה, ומן הסתם זה לא יקרה. הדרך לרכישת הנרי עוד רחוקה מאוד)

8. Bensh Member

זה יהיה לא פחות מאסון אם הוא יגיע... גועל נפש

9. -=Messi=- Member

אם הנרי מגיע לקטאלוניה אני לא רואה קבוצה שנוגעת לה בתואר האליפות ואולי גם האליפות אירופה בשנה הבאה. זה יהיה פשוט גדול...מסי רונאלדיניו והנרי, זה חוד שכל קבוצה חולמת עליו (כמובן בתקווה שיהיה שם סדר), אני לא חושב שאטו ישאר ואם כן, ברסה תהיה הקבוצה הכי התקפית בעולם. מין 4-4-2 שהופך ל4-2-4

10. WSM Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx
    יכול להיות די טוב כי לאט לאט כל הכדורגל העולמי יהפוך להתקפי כמו בשנות החמישים,תירי הנרי לברצלונה!

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/07
  11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חולק בו על כולכם. הנרי -רונאלדניו- מסי ואטו לא יכולים לשחק ביחד באותו ההרכב, הוא התקפי מידי ובמערך כזה אין כלל מרכז שדה. איך בדיוק אתם רוצים שהם יתמודדו מול קבוצות עם מרכז שדה קשיח כמו צ'לסי, ליברפול, מילאן וכו'?
    זה מזכיר לי קצת את נבחרת ברזיל . כולם אמרו" בואו נשלב את רובניו, אדריאנו, רונאלדניו וקאקה באותו ההרכב, אף נבחרת לא תתמוד מולם." אז הנבחרת הראשונה שהייתה עם מרכז שדה יציב הדיחה את ברזיל. עם כל הרצון לראות כדורגל שמח והתקפי, ההצעות שלכם כאן הן התאבדות.

12. -=VodkA=- Member

קיצר מה אתם ממשיכים להגיב כבר מאתמול בלילה כולם הבינו שהפראנס פוטבול חירטט את כל העולם ועכשיו הוא מצפה לתביעה...

הנרי בעצמו אמר שכרגע הוא נשאר בארסנל ובארסה אמרה על הידיעה "שטויות"

13. Dimitar Berbatov Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx

הנרי בכל מקרה לא יגיע לברצלונה. הוא עצמו הכחיש את כל הפירסומים הטיפשים האלה. הנרי ישאר בארסנל.

14. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל מצד שני , הנרי לא אומר שטוב לא בארסנל והוא ישאר שם (כמו קאקה) , הנרי אומר שהוא לא יודע מה יהיה וכרגע הוא בארסנל.

15. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

לא רק שלקאקא טוב, אלא אפילו יותר מידי טוב. הוא משחק כיום מאחורי החלוץ ונהנה מכל רגע.
    מה גם שהוא סטאר עולמי במועדון פאר כמו מילאן.