ברצלונה 11\10: אלופת אירופה בפעם ה-4 בהיסטוריה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏26/7/10.

1. JR-Riquelme Member

אני מבין שהבועה עדיין לא התפוצצה...

2. Ian Wright Member

בועה?

3. JR-Riquelme Member

בויאן זה לא בועה?

4. Ian Wright Member

בועה? בסוף העונה שעברה זו הייתה ההזדמנות היחידה והאמיתית שהוא קיבל מפפ גווארדיולה בכל הקדנציה שלו לשחק בהרכב שבוע אחרי שבוע והוא היה מהשחקנים הבולטים בקבוצה אם לא הבולט שבהם. הוא היה פשוט נפלא ובכלל, מהרגע הראשון שראיתי אותו אהבתי אותו.

אני מאמין שאוהדי ברצלונה יהיו עצובים אם הוא יעזוב כי הוא שיחק בברצלונה כל החיים שלו והיה לו חיבור עם הקהל מהרגע הראשון אבל הם יבינו שהגיע הזמן לתת לו את הבמה ולשחק כדורגל בקריירה המקצוענית הקצרה שלו.

גם אם לא יצליח בויאריאל או שבכלל יגיע שחקן אחר במקומו בעסקה אם וכאשר תתבצע זו עדיין עסקה פנטסטית עבור ויאריאל.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/11
  5. JR-Riquelme Member

נפלא? מעניין למה הוא כל חודש מקבל הזדמנות ואז נזרק לספסל
    למה פדרו קיבל הזדמנויות ועכשיו הוא שחקן פותח ובויאן רק פישל כל הזמן? למה שגוארדיולה לא ישחק איתו יותר אם הוא תמיד נפלא שהוא משחק?
    משגע אותי איך אנשים אוכלים את הבלוף הזה. העיקר שהוא שם מיליון גולים במחלקות הנוער(מקדים את צ'אבי6)

6. Ian Wright Member

בעיה קשה בהבנת הנקרא.

לא רשמתי שהוא תמיד נפלא(איך אפשר אם אתה לא משחק באופן קבוע). רשמתי שהוא קיבל באמת הזדמנות אמיתית מגווארדיולה זה קרה רק בסוף העונה שעברה והוא היה פנטסטי.

איך אפשר לרשום על שחקן שהוא "בלוף" כאשר הוא אף פעם לא שיחק בהרכב הראשון בצורה יציבה?

7. קטלוני Member

בסוף עונת הטרבל ובסוף העונה שעברה הוא שיחק מצוין והצדיק את המיקום בהרכב.הוא צריך לשחק יותר.משום מה בדקה 70 כשהקבוצה מובילה 3-0 מול אחד הפחונים של הליגה,פפ מעדיף להכניס את קייטע או מקסוואל במקום להכניס צעירים כמו בויאן או טיאגו.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אצל רייקארד הוא היה אפילו יותר טוב מהנרי.

בעוד 10 דקות יתחיל שיירת האוטבוס של ברצלונה עם השחקנים בחגיגת האליפות

לינק לצפייה
    http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/locu...en_directe.html

שעה וחצי של נסיעה ברחבי ברצלונהו חזרה לאיצטדיון להצגת השחקנים ולהמשיך בחגיגה.

http://www.sport.es/resources/Xxx/0/6/1305231429360.Xxx

9. riquelme1 Member

גיסי נמצא שם, דיברתי איתו והוא אומר שפשוט טירוף מה שהולך שם, היתי מת להיות שם...

10. JR-Riquelme Member

אני לא יכול להתווכח איתכם על זה כי אני חושב שהוא סתם היה עלוב ולא הראה משהו מיוחד. שחקן חלש ולא חכם בלי יותר מדי יתרונות, הדריבל שלו לא הכי טוב ויש בעיה בטכניקה.
    אני בדיעה של גוארדיולה שהוא לא מספיק טוב.

11. xavi6 Member

גורדיולה לא חושב ככה. אחרת לא היו מעריכים לו חוזה כל פעם מחדש. אחרת גורדיולה לא היה מתעקש עליו כ"כ הרבה. הוא היה מעיף אותו כמו שהעיף הרבה אחרים. מאמינים בילד, ויודעים שהוא יהיה מהטובים בעולם.
    עם זאת אני מודאג מהידיעה הזאת. רוסי הוא שחקן שפפ רצה עוד לפני שנתיים (!), ולי אישית אין ספק שכל עוד פפ בברסה רוסי יהיה על הכוונת. לא הייתי רוצה שבויאן יכנס לעיסקה, כי אני רוצה אותו בברסה. מצד שני אני רוצה שישחק.

שאלת למה פדרו כן בהרכב ובויאן לא, זה מאוד פשוט-פדרו היה צריך להדיח שחקן כמו הנרי, סוס מת מההרכב. כשהצליח לעשות זאת, לא הביאו לו קראק על התפקיד כמו ריברי, פאטו, ארשאבין. על בויאן כל שנה יש שחקן שעלה מליונים ועם שם יותר גדול ממנו. בהתחלה אטו, אחרי זה זלטאן, ועכשיו וייה. מתי באמת נתנו לו את המפתחות אחרי שהוכיח את עצמו? שנה שעברה אחרי שעזר לנו לזכות באליפות במאני טיים? לפני שנתיים שגם בסיום העונה הראה יכולת טובה וכבש בגמר גביע? או העונה אחרי שקצת התחיל לפרוץ ולחזור לעצמו הוא נפצע? כל פעם הדברים מסביב הורגים אותו, בעיקר רכישות על התפקיד שלו ועמדה שלא מתאימה לו.
    אבל אתה יודע מה הכי מבאס? שאני אשכרה עונה ברצינות לאחד כמוך שבוודאי לא יצליח לחבר פסקה עם טענות משלו.
    אני צריך שעות שינה, ליל"ט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/5/11
  12. JR-Riquelme Member

לך חיכיתי.אבל אני רואה שכלום בנוגע לבויאן לא השתנה ב3 השנים האחרונות, שגם אז טענת שהוא יהיה גדול ואני טענתי שהוא ימשיך להיות פח.
    ושוב אני שמח שלא טעיתי גם הפעם בהערכה שלי וגוארדיולה מסכים איתי ותמיד מנסה לשלוח אותו בטריידים הזויים של 50 מיליון פלוס הילד הזה. תמיד טוב לדעת שיש לך גיבוי מאחד המאמנים הטובים בעולם.
    להתווכח איתך על היכולות שלו יהיה סתם לטחון מים כי אתה רואה משהו אחר שאין לו באמת אבל אתה אוהב לשכנע את עצמך שהוא יהיה הכי טוב. בגלל זה חלפו שלוש שנים ועדיין הוא לא בתוכניות לגבי ההרכב למרות שהוא עוד מעט בן 20 נראה לי או שהוא עבר את זה. אבל אתה תמשיך לטעון שהוא ילד והוא צריך את השקט והביטחון שלו. שילמד משחקן כמו פדרו שלוקח הזדמנויות בשתי ידיים ולא מחרבן אותם כל הזמן ולא מצליח להשתלט על פס של 4 מטר.

נכון אחי על שחקן שהוא חושב שהוא יהיה מהטובים בעולם הוא ישחרר פלוס 30 מיליון יורו בתמורה לחלוץ דרג שני באירופה. אין ספק אתה יודע להיכנס לראש של פפ.

13. xavi6 Member

אם אתה רוצה להמציא דברים זה עניין שלך. פפ אף פעם לא ניסה לדחוף את בויאן לעיסקאות ענק ועובדה שהוא עדיין פה. אתה באמת חושב שאם פפ לא היה רוצה אותו, בויאן אני נשאר? מזל שהראל כל פעם מוחק לי את העצבים והקללות (תודה. באמת, אני מודה לך), אבל אתה בוודאי יודע מה אני חושב.

אף פעם לא טענתי שהוא יהיה הכי טוב בעולם. טענתי שאי אפשר אף פעם לדעת עד שלא יתנו לו את הדקות שלו בעמדה שלו, ושלדעתי יש לו פוטנציאל להיות החלוץ הראשון של ברסה. בינתיים העובדות הן בכל פעם שבויאן קיבל דקות במשך זמן רצוף ושיחק בעמדה שלו-הוא הוכיח את עצמו. העובדות הן שהוא בחיים לא קיבל את המושכות כמו פדרו. וכל עונה כשנתנו לו יותר דקות באופן רציף (!) הוא הוכיח את עצמו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/5/11
  14. JR-Riquelme Member

זה לא העובדות כי הוא היה סתם חלש שהוא קיבל הזדמנויות. הוא נותן משחק סביר 1 ל-3.
    תחכה עוד שנתיים שלוש ותראה ששוב פעם השחקן שלך דורך במקום. בטח הוא יהיה באלמריה עד אז.

15. xavi6 Member

כמו שאמרתי, אם אתה רוצה להמציא דברים זה עניין שלך.