ברצלונה 11\10: אלופת אירופה בפעם ה-4 בהיסטוריה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏26/7/10.

1. Muurad Member

אני חושב שחובות שמגיעים עד ל360 מיליון יורו זה רציני מאוד, במיוחד עם חוקי הפייר פליי.

אבל אני לא רואה עתיד בדיון הזה, אין טעם להמשיך.. ירדן, תכתוב את תגובתך למה שרשמתי מעל ונסגור את הסיפור הזה לפני שהוא התחיל.

נערך לאחרונה ב: ‏10/12/10
  2. xavi6 Member

אני לא מדבר לעצמי, אז לא. לא שמעתי.

לברסה. מסורת של 111 שנים ללא ספונסר.

עזוב את זה שלא מהסיבות האלה אני אוהד ברסה...אז? ו...? אז כאוהד ברסה שלא גר בברצלונה אסור לי לכעוס שהנשיא שובר מסורת? מה הקשר? אתה דביל? אז גם אסור לי לכעוס על קניות, על הפסדים, על צלילות של שחקנים. אני כולה אוהד ברסה משידורים בישראל ואין לי שום קשר למועדון. טמבל, אני אוהד ברסה, זה הקשר שלי! וכאוהד ברסה "מותר" לי לכעוס על זה ששחקנים מהקבוצה שלי מרמים, שהנשיא שלי שובר מסורת של 111 שנים, ושהמאמן שלי בוחר הרכבים הזויים.

בנוסף לכדורים נגד רגשי נחיתות, תקנה כדורים נגד טמטום. את זה אגב ימציא אוהד ברסה שחיי בבועה, לא אני.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שההסכם נחתם יש 3 הצעות איפה יהיה הספונסר הקאטרי פלוס זה של יוניצף

http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_456/foto_456130_CAS.Xxx

נייקי לוחצת על בארסה להחליט כבר כדי שכבר בינואר החולצות החדשות יצאו לאור.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מי שצריך לבעוט בו זה לא בזה ששובר את המסורת ומלכלך את החולצה, אלא אלו שהביאו את המועדון למצב בו צעד כזה יהיה הכרחי וכל חברי הסוסיוס שלא מנעו מצב כזה רק בגלל שרצו עוד ועוד תארים. שהסוסיוס של ברסלונה יגידו תודה שזה נגמר (בתקווה שרק) בלכלוך החולצה ולא במשהו גרוע יותר, דבר שלצערי אני מכיר מקרוב מאותן סיבות (עצימת עיניים של הסוסיוס ונשיאים בזבזנים).

5. קטלוני Member

החולצה "התלכלכה" כבר כששמנו את היוניצ"ף על הבגד לפני 3 שנים.בין אם זה ארגון של האומות המאוחדות ובין אם זה חברה מסחרית,המסורת נשברה בין כה וכה.

6. Blaugrana Blood Member

הכיתוב של יוניצ"ף נועד גם בשביל להכין את הקרקע לספונסר שיבוא אחריו.
    לי בכל אופן זה היה ברור.

7. xavi6 Member

אם באמת היינו "יותר מסתם מועדון" זה דווקא בגלל שבחרנו ללכלך את החולצה באירגון כמו יוניצף, ובנוסף תרמנו לו 1.7 מליון בשנה! כמה מועדונים עשו את זה? ארסנל המושלמת שאוהדיה באים להגיד לו שאנחנו מלוכלכים? ריאל מדריד שיש לה פי 5 יותר כסף? צ'לסי עם הרוסי? בגלל הסיבה הזאת לדעתי בעיקר היינו יותר מסתם מועדון, בטח יותר מהם בכל הקשור לעקרונות ומה שמסביב. העלנו את רמת התודעה העולמית לגבי האירגון, בוודאי בקהל של חובבי הכדורגל בעולם. מה שעשינו זה באמת מתאים למשפט "יותר מסתם מועדון", עכשיו מבחינתי לפחות עוד חלק במשפט המצוץ מהאצבע הזה נעלם. הוא לא קיים. והכל בגלל רוסל שפשוט מכר את ברצלונה לשייחים שאגב הם בקשר טוב כבר המון שנים. אם כבר בחרת למכור, למה לא לקוקה קולה שממזמן רדפה אחרי ברסה? למה לא לחברות הרבה יותר מוכרות שהיו משלמות יותר? לי אישית ברור שלא רק ברצלונה תרצה מורווחת מזה. רוסל יצא מורווח מזה הרבה אחרי שהוא יצא מנשיאות המועדון. הוא משלב עסקים עם הנאה, וזה פשוט דוחה. הלוואי שימות.

אם ברצלונה באמת הייתה בחובות העתק שלא היינו יכולים לכסות ללא ספונסר על החולצה, האמן לי שרכשים כמו זלטאן לא היו מגיעים. התירוץ הזה הוא בולשיט טהור, וחבל שאתם אוכלים אותו. אני לא מצפה מאנגלופילים לא לאכול אותו כי הם מאמינים לכל מה שכתוב בתקשורת ולכל חרטה שמאכילים אותם. אני חושב קצת בהיגיון. אם היינו גם בחובות כאלה, לא היינו מברברים היום על רכשים סטייל ססק וכדומה, ויותר מזה-לא היינו מחלקים שחקנים בחצי חינם.

8. 亚历山大帕托 Member

מועדון שהוא יותר ממועדון? ומסי שחקן שהוא יותר משחקן, וירדן אוהד שהוא יותר מאוהד... מגלומניה טיפוסית, אין מה לראות כאן.

http://img801.imageshack.us/img801/3655/1291047915761.Xxx

9. xavi6 Member

כרגיל, אתה ענק. עוד כמה שעות בן יבוא ללטף את האגו הוירטואלי שלך. הרדר שלו לא טוב כמו שלך...

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/10
  10. פול סקולס Member

ה"אנגלופילים" בטוחים בדבר אחד, אתה בטוח בדבר אחר.
    מאיפה לך הביטחון שאתה הוא זה שצודק?

לא קראתי על מצבה הכלכלי של ברצלונה שום דבר, כך שאני לא מתיימר לקבוע עובדות בשטח,

אבל תסתכל על החוב שלכם.
    תחשוב ממה הוא יכל לגדול ולגדול כל השנים האלה.
    גם מטיסות יוקרה של חברי הנהלה, בהחלט,
    וגם ממשכורות של שחקנים, מקניית שחקנים (זלאטן, צ'יגרינסקי ושאר השמות שכתבת) כשלמועדון אין את הכסף והוא בעצם לווה אותו.

חוב של מאות מיליוני יורו רק מנהנתנות של עסקנים בתוך המועדון נשמע לי קצת הוליוודי.

אתה אומר "החוב בא מהר ובאותה מהירות אפשר לסגור אותו". הלוואי שכך היה המצב,
    כי אז לא היו משברים כלכליים בעולם, והכלכלות של יוון וספרד לא היו נראות כמו שהם נראות.

המקרה של ברצלונה מוכיח לנו שהרבה יותר קל לצבור חובות עתק מאשר לכסות אותם.
    גם ההיגיון הבריא מספיק במקרה הזה...

11. xavi6 Member

החוב משתנה בהתאם לצרכיו של רוסל. בתחילת הבחירות הוא היה עצום. לאחר מכן הוא קטן, ולאחר מכן שוב גדל. החוב לפי דיווחיו גודל ומצטמצם יותר מידי בקלות. אם החוב היה כזה עצוב, כמו שאמרתי בהתחלה, לא היינו משחררים שחקנים בחצי חינם.

אמרת בהתחלת ההודעה שלך שאינך מבין במצבה הכלכלי של ברסה, ולכן אתה זורק משפטים גדולים כמו שהחוב רק יכול לגדול ובעיקרון אומר מה שכל בנאדם נייטרלי אומר. אבל מה שמצטייר לאדם נורמלי שלא מתעמק ולא מבין, זה בידיוק מה שרוסל רוצה.

בשנת 2003 כשלאפורטה נכנס לתפקיד הוא בעצמו רצה לשים ספוסנר, גם בגלל חובות. אתה יודע מי היה אחד המתנגדים הכי גדולים? לא אחר מהנשיא כיום, רוסל. אז לאפורטה התקפל, הבין שמסורת זאת מסורת ולא עשה זאת. באותם שנים רוסל התחיל כבר בשיתוף פעולה עם האנשים האלה בכל מיני עניינים שקשורים לכדורגל, הבאת שחקנים צעירים וכדומה. הוא ביסס לעצמו שם קשרים מאוד טובים. כמו שציינתי בהתחלה, הבחירה הזאת בהם היא לא בשביל ברסה, היא יותר בשביל רוסל. הוא מרוויח מזה יותר מברסה. המינוסים הגדולים שהוא הפיל על לאפורטה הם שקריים. לאפורטה השאיר אחריו מינוס, אבל לא כמו שרוסל מציג אותו. כמו שאמרת, חוב של מאות מליונים מנהנתנות של עסקנים נשמע קצת מופרך...גם לנו.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזוב רגע שבשני העמודים האחרונים הטיעונים שלך הם כמו של ילד קטן, יש לך מושג בכלל מה הפעילות של ארסנל בנושא צדקה שאתה בכלל מדבר עליה ככה?

13. xavi6 Member

אני יודע שהיא לא תשים ספונסר על החולצה שלה בחינם ותשלם לאותו אירגון 1.7 מליון בשנה, או שאתם כן עושים דבר כזה? האם אי פעם ארסנל, ארסנל ארסנל, כמועדון, הוציא מכספו 1.7 במשך כמה עונות נטו לאירגון מסוים? אני יודע שהשחקנים שלכם מבקרים בבתי חולים, שאספתם כספים לבית חולים מסוים, ובאמת כל הכבוד לכם וצריך להצדי לכם והלוואי וכל המועדונים באנגליה יהיו כמוכם (מלבד רגשי הנחיתות כמובן) אבל קשה לי להאמין שיש איזשהו מועדון בעולם שתרם בשנים האחרונות כמו ברסה.

(אבל עזוב, הם אחרי זה הולכים לבית של צ'אבי, מצלצלים לפויול, פיקה ובוסקטס, ומעבירים להם סדנאות על שטיפת מוח, על מנת שיצליחו לשכנע את ססק לעבור לברסה...)

14. Engel Del Madrid Member

לא יודע מה איתכם , הבנתי שהקרן הזו תומכת גם באיזה שייח' שהוא גם , באופן מפתיע , תומך בטרור .
    ראיתי הרבה תגובות של אידיוטים אוהדי הצלחות (ולמרבה הפלא , היו הרבה כאלה ) שפשוט אמרו שהם מפסיקים לאהוד את הקבוצה . לא יודע מה הגישה שלכם לברסה , אבל קשה לי לחשוב על תרחיש שיגרום לי להפסיק לאהוד את ריאל . הנקודה שלי היא פה שכמה כיף לראות שכל כך הרבה אוהדי ברצלונה הם אוהדי קלקר בדיוק כמו שחשבתי , ולא , זה לא מכוון כמעט לאף אחד מכם.

15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בברנבאו ראיתי יותר מפעם או פעמיים דגלי פלסטין ושלטים לשחרור פלסטין..כמעט בכל מקום שהייתי או אנשים שאני מכיר שהיו הם ראו דברים נגד ישראל ושחרור פלסטין ודברים כאלה..יותר מ90% מהעולם שונא את המדינה הזאת ככה שאי אפשר על כל טענה שכזאת אני מפסיק לאהוד את בארסה או דברים כאלה...אסור לשלב כדורגל ופוליטיקה..זה קורה אבל עדיין זה רק הורס

עדיף לא להתייחס לדברים האלה כי בכל מקום יש שנאה לגוף מסוים