ברצלונה 11\10: אלופת אירופה בפעם ה-4 בהיסטוריה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏26/7/10.

1. Bensh Member

2. xavi6 Member

עדיף להיות יצור מאחורי מסך, מאשר להיות יצור פנים מול פנים...

3. alon159 Member

יש מצב שחצי ברצלונה נעלם היום למשך הרבה זמן.

4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרט,הסבר,ונמק ..

http://www.as.com/recorte/20100919dasdasftb_58/C280/Ies/Messi_abandona_Calderon_camilla.Xxx

הרופאים מאשרים שאין שבר , המארקרה מגעגע 15 יום בחוץ

5. riquelme1 Member

זה נפיחות מהמכה שהוא קיבל, אני לא חושב שזה חמור כמו שחושבים, מקסימום חודש בחוץ.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי תנועות הידיים שלו והתפיסה בפנים זה היה נראה מפחיד הרבה יותר ממה שזה.

7. Raulito Madridista

http://www.as.com/img/eplayer/Titus_2009.Xxx

מסי יחזור למגרשים תוך עשרה ימים עד שבועיים. בברצלונה חששו מאוד לאחר המשחק שמדובר בפציעה קשה אך האבחנה הראשונית דיברה על שבועיים מחוץ למגרשים. היום בבוקר מסי ערך בדיקות נוספות שקבעו שהנזק קל יותר ומדובר רק בנקע בקרסול. אם קצב ההחלמה יהיה מהיר יותר, מסי יחזור לשחק כבר במשחק ליגת האלופות נגד רובין קאזאן ביום רביעי. את שני משחקי הליגה הקרובים, מול ספורטינג גיחון בקאמפ-נואו ונגד אתלטיק בילבאו בסאן ממס, הוא יחמיץ בוודאות. הדיווח הנ"ל הגיע מהמארקה. צבעיתונות הקטלונית לעומת זאת מדברים שוב על 15 יום מחוץ למגרשים. בבארסה בכל-זאת מתחו ביקורת קשה על העבירה של אויפאלושי. דויד ויאה אמר - "הוא עוד יקבל את מה שמגיע לו". הבלם ג'רארד פיקה הוסיף כי לצערו במקום לשמור על שחקנים כמו מסי, בעולם הכדורגל של היום עבירות מכוערות כאלה הפכו למשהו נורמלי.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/10
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויאה , פיקה וגם גוארדיולה מגזימים עם התגובות שלהם.
    נכון שמסי שחקן אדיר שצריך לשמור עליו וצריך להתנהג בחומרה עם שחקנים שרוצים לפגוע בו במכוון אבל אולפאוושי לא בא לפגוע במסי במכוון הוא רצה להגיע לכדור ובגלל זריזותיו של מסי פגש לו את הקרסול.
    אם מסי היה פחות מתחכם ומנסה לחדור עם המהירות שלו לכיוון השער ולא לנסות לעבור את אולפאושי לכיוון הקו כל זה לא היה קורה.

אגב, לא מצאתי עדיין את התגובה הזו של ויאה כמו שדור הביא. אולי התרגום של דור לא כל כך מדוייק.

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/10
  9. riquelme1 Member

תודה שיש אנשים כמוך. וייה פשוט הגעיל אותי עם התגובה שלו, אשכרה רוצה לנקום באופאלושי.

עשו מהפציעה הזאת הרבה יותר מימה שזה, דברים כאלה קורים, אופאלושי התנצל וגם בחיים לא התכוון לפגוע במסי, פשוט הוא לא הצליח להגיע לכדור בגלל הזריזות של מסי והרגל שלו נכנס בקרסול של מסי במקום בכדור, אופאלושי הוא לא מסוג השחקנים האלה שמשחקים כדאי לפצוע.

התגובות של גוארדיולה ושחקניו פשוט דוחות.

ובסה''כ 10-15 ימים בחוץ, איזה רעש עושים מפציעה כזאת.

10. xavi6 Member

הילד בכה כל הדרך לחדר ההלבשה על האלונקה, עד שאמרו לו שזה לא קרע ברצועה...

11. 亚历山大帕托 Member

http://img842.imageshack.us/img842/1151/screenhunter20sep202146.Xxx

http://sullarottadellamiavita.files.wordpress.com/2008/02/pato.Xxx

זה מאוד מזכיר את הפציעה של פאטו ב-2008. הברזילאי כבר עלה בהרכב פותח אחרי שבועיים וחצי, אבל מאז הוא סובל מבעיה מתמשכת בשרירים ברגל הזו. לפי דעת מומחה לעצמות שקראתי, זה נובע ישירות מטיפול נחפז ואי דאגה לשחזור התנוחה המקורית של הקרסול. מעולם לא ראיתי את פאטו נפצע כתוצאה מתיקול, השריר פשוט נמתח בריצה ועוד בשלב מוקדם של משחק. בשתי העונות האחרונות הוא נעדר כ-6 חודשים במצטבר, ולפני שבוע שוב ירד מהמגרש אחרי 55 דקות עם הערכה של שבועיים עד שלושה בחוץ.

זה בשביל להעניק קצת פרופורציות לדברים כגון "בסה"כ שבועיים בחוץ".

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אישית עברתי שבר בקרסול (אחרי 4-5 נקעים חוזרים כמו שקרה לפאטו בדיוק ככה ללא כדור , תנועה לא נכונה וכו') , אומנם אני להבדיל משחקים מקצוענים שיש להם גם צוות רפואי מוכשר יודעים לעבוד כדי לשפר ולחזק את הקרסול כדי למנוע את הנקעים החוזרים , עד השבר התעלמתי מכל המלצות הרופאים לעשות תרגילים לחיזוק הקרסול וגם בפיזותרפיה זילזלתי משהו אחרי השבר כבר הלכתי לרופא של הפועל ב"ש ששם נתן לי טיפולים טובים שאני מאמין ששחקנים גם מקבלים ומבשך יום יום ולא כמו שנאי קיבלתי פעם בחודש כזה.. וזה חיזק את הקרסול והחזיר אותי לשחק כדורגל.

אני מאמין שאצל מסי יעבדו יותר חזק מאשר אצל פאטו בצוות הרפואי כדי לחזק את הרצועות והקרסול

13. 亚历山大帕托 Member

אתה לא יכול לדעת כמה יעבדו ואיך. במילאן יש את הכלים הכי מתקדמים בעולם הכדורגל, ועדיין דברים כאלה נעלמים מהעין. הבאתי את הדוגמא של פאטו לא בשביל להדגיש את חשיבות הטיפול הנכון במקרה כזה, אלא להראות איך "פציעה קלה של שבועיים" יכולה להשפיע על השחקן בהמשך. אולי זה גם לא היה ליקוי בבדיקות של מילאן, כי עם שרירים אי אפשר לדעת אף פעם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/9/10
  14. Carlo Zampa Member

זה שונה כי פאטו נפצע מעצמו ומסי לא.
    הפציעה עצמה לא קשה, זה עניין של מקסימום חודש, למסי זה קרה בגלל תיקול וכנראה שבגלל זה הפציעה לא תחזור על עצמה.
    שחקנים שמעקמים את הרגל בלי קשר לכלום(פאטו) בבעיה כי זה אומר שבעתיד הפציעה אולי שוב תטריד אותו.

15. פול סקולס Member

Carlo Zampa,

לא הבנתי על סמך מה אתה עושה את הבחנה הזו.
    ירדן (Xavi6) קרע את הרצועה בגלל תנועה לא טובה, נפצע "מעצמו" כביכול.

לא הבנתי על סמך מה אתה קובע שפציעה כתוצאה מתיקול לא תחזור על עצמה בעתיד.