ברצלונה 11\10: אלופת אירופה בפעם ה-4 בהיסטוריה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏26/7/10.

1. riquelme1 Member

מה אתה רוצה מרוסל?

האידיוט היחיד כאן הוא פפ גוארדיולה, שערורייה בפני עצמה שהוא מדבר עם שחקן שהוא כל כך התעקש עליו פעמיים בחצי שנה, שערורייה שהוא מתעקש על שחקנים כמו צ'יגרנסקי שהוא לא בלם גרוע בכלל כמו שעשו מימנו וזלטאן שאומנם לא התאים אבל אחרי שנה אחת לא זורקים שחקן ששילמת עליו כל כך הרבה כסף ואחר כך מתייחס אליהם כאילו הם קופים.

ברצלונה מנוהלת יותר גרוע מריאל, הרכישות של קאסארס, הברזילאי שהושאל לפיורנטינה, כל כך הרבה כסף נשפכים על כלום.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

עמי, אפשר להגיד הרבה דברים לא טובים על ברצלונה. אבל מתנהלת יותר גרוע מריאל...

לא נראה לי שקיימת קבוצה כזו ביבשת. בטח לא בסדר גודל הזה.

3. riquelme1 Member

תאמין לי שאני יודע מה אני אומר.

ההתנהלות של בארסה בשנתיים שלוש האחרונות יותר גרועה משל ריאל, קונים שחקנים ומשלמים עליהם המון כסף ומוכרים אותם בגרושים.

קייריסון הגיע לבארסה ב15 מיליון יורו ואפילו לא רשם הופעה אחת, בינתיים הוא מושאל ובארסה רוצה למכור אותו, ההתנהלות עם זלטאן היא ביזיונית שחקן שהגיע בקרוב ל80 מיליון יורו נמכר אחרי עונה ב25 מיליון יורו שפפ גוארדיולה מחליף איתו מילה בחצי שנה.

וזה עוד כלום.

דווקא ריאל בחלון העברות הנוכחי התנהלה בצורה שפוייה וטובה, לא שחקני רכש נוצצים, אלא שחקנים טובים ומוכשרים. אבל אני מאמין שזה אפקט מורניו.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/10
  4. Carlo Zampa Member

ברצלונה עובדת כמו מכונה משומנת. אז יש קצת פאקים פה ושם, לכל קבוצה יש. עדיין, ריאל מדריד? תעשה טובה.

5. xavi6 Member

פפ לא אחראי על הרכשים, פפ לא אמר שהוא לא רוצה את זלטאן. סה"כ מי שקובע מי יגיע ומי ימכר בסכום כזה או אחר זה רוסל וזובי. הם פשוט עושים טעויות של טירונים, פשוט טירונים. איפה לאפורטה שיקל את המושכות בעונתו הראשונה ויעשה בית ספר לריאל בעניין רכשים. שתי אפסים.

מה שכן, פפ נכשל כמעט בכל שחקן שהוא ביקש להביא, והכי חשוב-באשמתו המלאה. חלב, קסרס, זלטאן, קייטה (הוא כישלון, תגידו מה שתגידו. מקצועית הוא 0) אין לי ספק שעם צ'יגה הוא גם לא החליף יותר ממילה או שתיים.

ריאל מדריד שופכת כסף על יותר ויותר שמות ולא עושה איתם כלום. היא מתנהלת יותר גרוע, על המגרש זה בטוח. השנה הם קצת עידנו עם רכישות שנראות חכמות, חובת ההוכחה על פדרו לאון וקאנאלס.

6. Ohad_Glr Member

תירגעו. הייתם צריכים לעשות הקרבה כלכלית כדי להרוויח מקצועית.
    עם מסצ'ארנו בקישור האחורי ושלישיה קדמית של פדרו-מסי-ויאה ברסה תיתן עונה מעולה.

תזכרו מה שאני אומר לכם.

7. קרלס פויול5 Member

לא יאמן כמה פראיירים אנחנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx, וגם כנראה לא נחתים שחקן טוב במקומו, אם ניקח אליפות אני שמח.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מעניין איך מכל גורמי התקשורת בעולם - כל העיתונים, תחנות הרדיו, תחנות הטלוויזיה ואתרי האינטרנט - לדיילי סטאר, לסאן ולדיילי מייל יש גישה פרטית לסלון של צ'אבי ופיקה. הבושה היחידה פה היא שאתה נותן לאתרים הסנסציונים האלה (שכל מטרתם היא לצאת בכותרות מומצאות ובומבסטיות שיהממו קוראים מהסוג שלך) להשפיע על הדעות שלך.

תחשוב קצת בהיגיון. לא יזיק.

10. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מה אתה אומר, שהכל הומצא?
    ממש לא מעניין אותי הכותרת. כותרות מפוצצות כולם עושים, מהדיילי סטאר עד לBBC. מה שהוא אומר מפריע לי, אבל יפה שאתה כבר החלטת שאני הסתנוורתי מהכותרת ולא קראתי את מה שהוא אומר, כי אני "קורא מהסוג שלי" כנראה.

אבל אתה צודק לגמרי, שום דבר לא נאמר. צ'אבי מעולם לא אמר את זה, הוא מעולם לא אמר שלפברגאס יש DNA של ברצלונה ושהוא נמצא בהשאלה אצל ארסנל, פיקה מעולם לא אמר מילה גם כן. הכל זה תוכנית דזונית של כלי התקשורת באנגליה.

11. Raulito Madridista

אני מבין את האכזבה של חלק מהאוהדים מהמהלך - קודם כל הספסל מתקצר ושנית זלאטן נמכר במחיר נמוך משמעותית בהשוואה לכסף שהושקע בו. אבל צריך לזכור שני דברים: ראשית - זה טוב ויפה לבקש ספסל מפואר, אבל לצפות מזלאטן שיסכים להיות סוג ב' - זה לא רציני, הרי יש לו אגו מכאן ועד להודעה חדשה. שנית - כנראה שלא היו הצעות אטרקטיביות מספיק וזלאטן גם דרש חוזה שמן מאוד, וגוארדיולה העדיף לעשות הכל כדי להיפטר ממנו. יש דברים שאנחנו לא יודעים מאחורי הקלעים, הרבה פרטים חסרים בסיפור הזה, ויכול להיות שגם גוארדיולה היה יכול לעשות יותר לטובת זלאטן, שלא התאים לסגנון המשחק וזה היה ברור מראש. כנראה גם שבבארסה היו רגילים למשחק הלחץ והבלתי-מתפשר של סמואל אטו, וההבדל ביניהם גדול מאוד...

בינתיים, הנה מה שיש לזלאטן לומר על המאמן שלו:"כשחתמתי בבארסה זה היה מבחינתי הגשמת חלום, אבל הפילוסוף פפ הרס לי אותו. כשהייתי נכנס לחדר ההלבשה הוא היה יוצא, הוא כלל לא התייחס אליי. אני עוזב אבל אני לא יודע מה הייתה הבעייה איתי. המאמן לא רצה אותי ולא רציתי לבזבז זמן יקר אז אני שמח על הסיטואצייה החדשה. מבחינתי זה כמו להכניס דיסק חדש למחשב".

12. ASROMA Member

כל הסיטואציה שנוצרה היא מצב בעייתי ורגיש מאוד.
    מצד אחד פפ מבחינה כלכלית הסב נזק אדיר של כ-50 מיליון יורו לבארסה.
    לכל עסק נורמלי בעולם הזה , וכן קבוצת כדורגל היום זה הרבה יותר מתרבות ספורט ובידור , זה עסק שמניב הכנסות בלתי רגילות של מאות מיליונרי יורו בשנה.
    מצד שני פפ מאמין שהמטרה מקדשת את האמצעים ושום דבר , כול מינוס 50 מיליון יורו בבנק וזלאטן איברהימוביץ' אחד לא ימנע את זה ממנו.
    בגדול? אני עם פפ , זלאטן הוא סרטן בכל חדר הלבשה ובטח בהרמוניה שיש בבארסה. הביצוע? גרוע מאוד. היו צריכים לחשוב על זה מהשניה הראשונה של חלון ההעברות ולא לחכות ליומיים האחרונים ואז להידחק לפינה. בארסה היא אימפריה אבל מכה של 50 מיליון יורו זה פדיחה רצינית לכל ביזנס בעולם. כדאי לו מאוד להביא השנה את הצ'מפיונס ואת הליגה בכדי לכסות על ההפסד העצום הזה.
    ברמה המקצועית זלאטאן במילאן הולך להיות הצלחה פנומנאלית ואפשר להריח את זה מקילומטרים. הוא בדיוק מה שהיא הייתה צריכה. הקראקר שכולם חיכו לו וגם מוסיף צבע ואיכות לליגה. לדעתי השנה עם ההצטרפות של זלאטן הולך להיות מירוץ מרובע על האליפות. מילאן חזקה מאוד עשיו אבל עדיין עם לא מעט חורים בסגל. לא יודע עם ווינר אדיר כמו זלאטן יספיק כבר לשנה הראשונה לאליפות.
    אבל מה שבטוח? מעניין זה בטוח הולך להיות.
    שיהיה שבוע טוב ושנה איטלקית מוצלחת
    פורצה גראנדה רומא!

13. Pipe Member

בארסה הרבה יותר גרועה מריאל מדריד מבחינתי כי היא לא יודעת למכור את הזבל שלה. היסטורית, ריאל מקבלת תמורה על שחקני הרכש הכושלים שלה ויודעת מתי, איך ולמי למכור אותם בעוד לבארסה אין מושג איך לעשות את זה.  השנתיים האחרונות הם מיקרוקוסמוס של התופעה הזו.

14. xavi6 Member

קצת, מידי פעם. אני מתבייש בפפ עם ההתנלות לגבי זלטאן. אני מתבייש בדני אלבס ופיקה שצוללים.

אתה לא מתבייש להמשיך לזבל לנו את הפורום ולחפור על אותו דבר 80 פעם? תוציא את הראש מהתחת כבר, תפסיק להאמין לכל מה שכתוב ומעבר לכך-תפנים שזה השאלות ששואלים הם, הם לא יקימו מסיבת עיתונאים וידברו על זה מעצמם. דיי, חפרתם. השחקנים שלנו הם הכי דוחים בעולם, סבבה?

15. Raulito Madridista

http://mscwbe.wcdn.co.il/w/w-248/799149-41.Xxx

מסי רושם עוד דף בהיסטוריה של ברצלונה. היה משהו סימלי בדקה השלישית כאשר ליאו מסי היה זה שכבש את השער הראשון של ברצלונה לעונה החדשה. אך זה לא הסתיים כאן. מסי, בשערו המהיר ביותר בקריירה, הפך לכובש השערים השלישי הטוב ביותר בהיסטוריה של ברצלונה, עם שערו ה-131, אחד יותר מריבאלדו וסמואל אטו. התחנה הבאה: אסלו קובאלה שכבש 196 שערים במדי ברצלונה. ובמקום הראשון נמצא גאון סזאר עם לא פחות מ-235 שערים. שער הבכורה של ויאה במדי ברצלונה אמש היה השער ה-259 בקריירה שלו.