אתה סתם פרנואיד. ענייני סוכנים. למילאן איך את הכסף, לא לברסה ולא לזלטאן עצמו. הוא ישאר עוד עונה, הכל תלוי בו. לעניין אחר... http://up203.siz.co.il/up2/mzj1rzjikmwn.Xxx פיקה שכתב ספר (כבר בגילו הצעיר) הקדיש אותו לחבר שלו שנפטר ב2009, בשם אלברט, הילד שביחד עם פיקה בתמונה. כתוב בקטלונית "חברים לנצח....אלברט" אולי עוד אני יאהב את הטמבל הזה.
חלב לא לבד , גם קאסרס וויקטור סאנצ'ז באותו מצב שמנסים לדחוף אותם לכל עסקת חבילה. את חלב ניסו לדחוף בעסקת ססק .
הגאושו בקאמפ נואו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx גם וייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx
http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/08/25/futbol/equipos/barcelona/1282769852_0.Xxx "פפה דיבר איתי פעמיים בחצי השנה האחרונה". זלאטן איברהימוביץ התראיין אתמול בסיום המשחק בגביע גאמפר והוסיף עוד סימן שאלה לגבי מעמדו בקבוצה. "אני לא יודע מה קורה איתי. אני לא יודע מה הבעייה ולא יכול לדעת כי גוארדיולה דיבר איתי רק פעמיים בששת החודשים האחרונים". זלאטן הוסיף שההנהלה אמרה לו במפורש שהוא לא מכירה, אולם הוא לא יודע מה הצד של גוארדיולה בעניין. אם זה תלוי בו, זלאטן מעוניין להישאר כפי שאמר לא אחת - "יש לי כאן חוזה בקבוצה ואני שמח כאן, אבל אני שומע כל הזמן שרוצים למכור אותי וגוארדיולה לא מדבר איתי מספיק כך שאני כבר לא יודע". הפרסומים האחרונים בתקשורת דיווחו על כך שזלאטן קרוב לחתימה במילאן, אך לה אין כרגע את הסכומים שדורשת ברצלונה עבור העיסקה.
כמה שנראה שזלאטן קרוב לעזוב את ב רצלונה זה נראה כל כך רחוק. בארסה דורשת סכום שבמילאן לא יכולים לעמוד בו (סביבות ה40-50 מיליון) , ובנוסף לא בארסה ולא מילאן מעונינות בעסקת חליפין עם שחקן כלשהו (דובר על הונטלאר או בוריילו) , ואם מכירה לא יצאה מזה אז לפחות הקבוצות מדברים על השאלה אבל גם פה יש למילאן בעיה שלא יכולה לעמוד בשכרו של איבראימוביץ ודורשת עזרה מברצלונה (זלאטן מרוויח 12 מיליון כשלמילאן יש אפשרות עד ל8.5 כאלה) , אבל פה זה לא נגמר גם אם בברצלונה יתרכחו ויסכימו לעזור הסוכן הדגול של איברהימוביץ ראיולה אומר שלא יסכים להשאלה כי אם זלאטן עוזב הוא לא חוזר לברצלונה. היום ב13:00 ישבו שוב גליאני (שישהה בקאטלוניה עד ה31 לדצמבר כדי לנסות ולהחתים את זלאטן) רוסל וראיולה בנושא. אחררי שכולם שמעו את זלאטן הגיע תורו של גוארדיולה להגיב בעניין והנה מס' פנינים: "בשביל המועדון היקר הזה אני מעדיף לא לדבר הרבה" "אם דיברתי איתו רק פעמיים בחצי שנה האחרונה יש לזה סיבה טובה" "אני אדבר איתו בפעם השלישית כי עכשיו יש לי יותר מידע מהפעם השנייה" "איברה שחקן ברצלונה ואני לא יודע מה הסיכויים שלו להשאר כאן(עקיצה לסוכנו שאמר שישאר ב99.9999 אחוז)" "אם הוא יהיה כאן אחרי ה31 לאוגוסט זה יהיה התפקיד שלי לשקם את השחקן. איך אעשה את זה ? כנראה בשיחות , אבל לפחות הפעם הוא דיבר ולא הסוכן(עוד עקיצה)" "הדלת שלי תמיד פתוחה למי שרוצה לבוא לדבר איתי , אני מאמן של ברצלונה ולא של שחקן כזה או אחר אם הוא רוצה לדבר איתי הוא מוזמן אבל אם הוא עוד לא עשה את זה כנראה שיש לכך סיבות" "אין לי שום תלונות לאיך שהוא משחק או מתאמן אבל לפני שהוא שחקן כדורגל הוא צריך להיות גם בן אדם"(עוד עקיצה , הפעם על כך שלא כיבד את חבריו והקהל אתמול בטקס הענקת גביע גאמפר) .
http://www.as.com/prom/201008/pro_photo1282891490.Xxx מסצ'ראנו ישחק בברצלונה. הבוקר הודיעה ברצלונה כי הגיעה לסיכום סופי עם ליברפול על רכישתו של הקשר האחורי הארגנטינאי חאבייר מסצ'ראנו, בתמורה ל-22 מיליון יורו. הקשר יחתום לארבע שנים תמורת סכום של חמישה וחצי מיליון יורו לעונה. ביום שני יתאמן מסצ'ראנו לראשונה במדי קבוצתו החדשה. מהאתר הרישמי של ברצלונה נמסר:"ברצלונה וליברפול הגיעו לסיכום על העברתו של מסצ'ראנו. העיסקה נסגרה לאחר עבודה אינטנסיבית שנעשו על-ידי המועדון בתוספת השחקן שהיה מעורב במשא ומתן". כזכור, מסצ'ראנו סירב לשחק במדי ליברפול נגד מנצ'סטר סיטי בטענה שהוא רוצה לעזוב את הקבוצה. במשך כל הקיץ לחץ גוארדיולה להביא את מסצ'ראנו ועכשיו הוא נושא פרי. מפחיד - בארסה הופכת לקבוצה פשוט מושלמת. עכשיו מכירתו של טורה נראית פשוט מהלך גאוני.
ממש לא גאוני, יא יא טורה שחקן טוב יותר ממצ'רנו והתאים הרבה יותר לסנגון משחק של ברצלונה, מסצ' הרבה יותר הגנתית ומוגבל. אבל רכש מצויין של בארסה, לסמוך על בוסקטס עונה שלמה היה יותר מדי.
ברצלונה ביצעה טעות בכך שמכרה את יא יא טורה והביאה את חבייר מסצ'ראנו. אומנם חבייר מסצ'ראנו הוא שחקו מפחיד שפשוט מפרק את משחק ההתקפה של היריבה, קשר חוטף נהדר שיכול לשלוט לבד במרכז השדה אבל עדיין יא יא טורה גם תורם מבחינה התקפית.
אז נראה שגם לא הייתי פרנואיד לגבי זלאטן וגם הסוכן של טורה צדק שטורה לא עוזב בשביל לאפשר לבוסקטס להתקדם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx , פפ משחק בכולנו באמת שאני לא מבין אותו בימים האחרונים.
אני דווקא חושב שמסצ'רנו הוא שחקן שמתאים לברסה בעמדה של הקשר האחורי (גם יותר מיאיא טורה). רכש פשוט מעולה מבחינתם. אם בקיץ הקודם שמחתי על הרכש של ברצלונה (כלומר- חשבתי שהוא יכשל) עם ההחלפה של אטו בזלטאן השנה אני מבואס ממנו. ויאה, אדריאנו, מסצ'ראנו- עשיתם רכש פשוט מושלם. אם גם תצליחו למכור את זלאטן בכלל אפשר להגיד שהקיץ היה מושלם מבחינתכם. לחשוב שתוך כמה שנים גם ססק יצטרף לקבוצה (כולנו יודעים שזה יקרה באחד הקיצים הקרובים) ושיש לכם כמה כשרונות גדולים במשתלה- העתיד נראה ורוד מבחינתכם.
מכירתו של טורה רחוקה להיות ממהלך גאוני. איני חושב שהאיכויות של הארגנטינאי עולות על של טורה. המחיר בו נמכר טורה והמחיר בו נרכש מסצ'ראנו דומים מאוד, תוסיפו לכך את זה שהשכר של טורה עמד על 4 מיליון יורו בעוד של מסצ'ראנו יעמוד על כ-5.5 ותקבלו בעיקר ברדק. על ההתנהלות המחפירה בכל הקשור לזלאטן אני אגיב רק כאשר השחקן יהיה באופן סופי בפנים או בחוץ.
אטו שחקן שאני שמח שפפ החליף, הוא לא היה נותן את התפוקות שזלאטן נתן בשנה שעברה, וראו את זה שהוא היה די בינוני באינטר, הטעות בהעברה הזו הייתה הכסף ששולם לאינטר(בכל זאת פאקינג 40 מיליון יורו) זה מה שהביא למורניו טריפל אבל אני כן חושב שאם אטו אצלנו לא היינו זוכים באליפות השנה, זלאטן היה רכש מצויין לליגה, בינוני לאלופות. בקשר למסצה, הבעיה של השחקן הזה הוא שהוא יודע לעשות רק הגנה טוב, הוא גרזן וזהו, טורה זה היה פלא טבע, הוא שיחק כקשר אחורי נהדר, כקשר התקפי נהדר, כבלם נהדר והוא ידע לעשות התקפה מצויין גם כקשר אחורי, אז למכור אותו ולהביא את מסצ'רנו במקום? חוץ מסיבה של איזה סעיף בחוזה או ריב עם פפ אני לא רואה סיבה טובה לזה.
אני יאלץ לחרוג פה מורבכם-אין לי מושג מה נעשה איתו. אם טורה לא שחקן של ספסל, אז קפטן נבחרת ארגנטינה כן? מי מביא שחקן ספסל ב-22 מליון? הכי מפחיד אותי שמיעדים את בוסקטס או יותר גרוע את מסצ'רנו לעמדת ה50-50. פחד אלוהים. אם מוריניו ידע לנצל קייטה כקשר 50-50 ונתן לנו 3, אם בוסקטס או מסצ'ארנו כ50-50 נקבל 6. רכש מפגר בעיניי, הייתי מעדיף להיסתמך על רומיאו או אפילו ג'ובאני. אתם יודעים מה? להעביר את פיקה לקישור. טמטום. ויותר גרוע-זלטאן בחוץ. אתה רוצה לשחק מול ריאל מדריד כשהמחליפים שלך הם בויאן וז'פרן? רק בריאות פפ, רק בריאות. חיים שלי, אבל חיים כאלה מתוסבכים. הצד הטוב בשחרור של זלטאן במידה ויקרה-רק אתה בויאן, רק אתה!!!