התחברתי אליו יותר משחקנים ששיחקו אצלינו שנים. כמה שאהבתי את טיטי. שנה שלמה חלמתי, שנה שלמה חלמתי שהוא יגיע אלינו, אחרי שראיתי אותו חסר אונים רואה את פויול מניף גביע. מלמלתי לעצמי באותו ערב שראיתי אותו מדבר על ג'ולי "אל תדאג, בקרוב איתנו"... אחד הרגעים הכי משמשחים שלי כאוהד ברסה, היה לראות את הנרי עם גביע אירופה. עשו לו בוק שלם. זה היה ברור שהוא הגיע אלינו מסיבה אחת ויחידה, וזה לא כסף ולא בטיח, רק מטרה אחת-להביא לנו גביע אירופה. בלעדיו, לא היינו זוכים בגביע. גם עם איניסטה, גם עם מסי, גם עם אטו, להנרי היה תפקיד בכיר באותה קבוצה מדהימה. הוא נתן לנו את השקט בליגה עם נצחונות שבזכותו להפכו לקלים, סחב אותנו מול ריאל מדריד בחוץ ומול ולנסיה חבוץ, הוציא אותי מהטראומה מול ליון במחצית השניה וגמר את ביירן כבר במפגש הראשון. הוא נתן לנו את השקט הזה שהיינו צריכים. אני זוכר שבעונה הראשונה הוא כ"כ איכזב, ועדיין כמו זלטאן סיים עם כ"כ הרבה שערים. היה לי ברור שהוא לא נגמר, שהוא לא סוס מת. היו לו בעיות בבית, האישה הכלבה לא נתנה לו לראות את הילדה, והוא הודה בזה. הוא אמר שקשה לו בלי הילדה. שהוא לא יכול להתרכז בכדורגל כשהמצב בבית כ"כ עגום והוא לבדו. בעונה שאחרי פפ הגיע, ופשוט נתן לו סטירת לחי על המגרש. על האימון הראשון פפ צעק לו "טיטי הילדה שלי בועטת יותר חזק ממך! תתחיל לבעוט לא להתמסר עם השוער! עשית את זה מספיק" הנרי הגיב בהתאם, נכנס לכושר שפפ ציפה ממנו, והתחיל לכבוש שערים ואחרי שבתחילת העונה לא פתח בהרכב, נכנס להרכב וכבש בהתאם. אני מאחל לו בהצלחה, ואני מרגיש גאה ששחקן כמו הנרי שיחק אצלינו. מבחינתי אחד השחקנים היותר טובים שדרכו בקאמפ נואו, ואני אתגעגע לווינריות שלו מצד שמאל. אני אתגעגע לחיוך שלו לילדים שלנו, החיוך הזה שמקרין "אתה טוב אתה ילד!" למבט הזה בשאר השחקנים, המבט המרגיע. לחגיגות גיבוש שלו, החגיגות שאומרות "אני פה!" ומעל הכל לפרגון שהוא תמיד נתן. תמיד פרגן. בויאן בישל לו, הוא סימן לקהל שזה בויאן. ג'יו לא מסר לו, הוא חיבק אותו. לבחור היה אופי מדהים, ויגידו שהוא לא ספורטאי ושאר הבולשיט, היום אוהבים לפרש דברים לי מה שנוח. אוהבים להריח דם. תנועה של אינסטינקט מפורשת ישירות כרמאות שהוא תכנן מהבית וזה כל מה שהוא. מבחינתי הוא ספורטאי מדהים, חתיכת קראק. יותר מידי דברים טובים הולכים לנו פה. גם טורה, גם הנרי. יהיה קשה... http://up203.siz.co.il/up3/qu552zznwmgy.Xxx http://up203.siz.co.il/up2/myzdmqdizln3.Xxx http://up203.siz.co.il/up1/nzymzzazzkmm.Xxx איזו תמונה...הוא ידע ברגע הזה שהגביע שלו!
שאני אבין נכון - אתה קורא לססק ולפיקה ילדים בוגדניים? אני אולי לא בקיא בפרטי מחלקת הנוער של ברצלונה, אבל שים לב לעמדה של ססק - הוא קשר אמצע. עכשיו שים לב אלו שחקנים היו לברצלונה שם כשהוא הפך לשחקן בוגר. אתה מצפה ממנו להתייבש על הספסל? ניתן לו צ'אנס במועדון גדול כמו ארסנל, עם מאמן שעושה הכל כדי לקדם צעירים, בליגה מעולה. הוא מונה שם לקפטן ולמנהיג הקבוצה בגיל צעיר מאוד - וזו קבוצה שמתמודד על כל התארים ויש לה מסורת ענקית. ניתן לו הצ'אנס והוא לקח אותו בידיים והתקדם. הוא נקרא בוגדני? אותו דבר לגבי פיקה. לא היו חסרים לכם בלמים, וקשה לסרב להגיע למנצ'סטר יונייטד. הוא אומנם לא שותף אצלנו כמו שססק שותף בארסנל, כי בכל זאת - בלמים כמו ריו ונמניה, בנוסף לרוטציה בסגנון בראוון ואושה. והוא בכל זאת שיחק, ואפילו כבש בנגיחה שליגת האלופות. והוא נמכר בחזרה, והכל טוב ויפה. אז למה ילדים בוגדניים? אתה יודע כמה שחקנים יש לכם במחלקות הנוער - ואתה מצפה שכל ילד קטלוני ינסה בכוח להגיע לסגל, לנסות לעזור כמחליף ובסופו של דבר בספסל? התפתחו בקבוצות אחרות, ואז חוזרים. זה קורה בכל מקום בעולם. אולי יש פרטים שאני לא מודע אליהם, לא עקבתי אחרי הנושאים האלו מקרוב, כך שאם אני מדבר בטיפשות - מצטער.
אנשים לא מבינים מהי נאמנות אמיתית. מארק קרוסאס, שחקן שהציעו לו המון פעמים לעבור לקבוצות אחרות, אמר חד משמעית בילדותו-אני נשאר בברצלונה. התוצאה? מארק לא קיבל דקות ובסוף עבר לסלטיק. הושאל באמצע לליון. הכל הוא עשה במטרה לשחק אך ורק בברסה. נקודה. בויאן אותו דבר. יש שחקנים שלא משנה מה-החלום שלהם זה להיתפתח בברצלונה, נקודה. לא בשום מקום אחר. החלום זה ללבוש את החולצה שלנו, לא של מועדון אחר. ברצלונה לא מבטיחה לאף שחקן הרים וגבעות, לאף שחקן. בוסקטס היה שחקן ספסל עונה לפני שעלה לבוגרים. בזמנו, גם צ'אבי היה ילד שעל התפקיד שלו שיחק פפ ודלה פנייה ועוד המון אחרים. גם איניסטה שיחקו על העמדה שלו המון אחרים. גם על מסי שיחק ג'ולי, קראק ממונאקו, שחקן נבחרת צרפת. גם על התפקיד של בויאן שיחק פאקינג אטו. ומה נגיד על פדרו? רונלדיניו, הנרי, מסי, אטו, בויאן, עכשיו זלטאן. הוא נשאר והוכיח שהוא ראוי להרכב! אז מה? הם נשארו, כי הם היו נאמנים לברצלונה ורצו להיתפתח בברצלונה. הם יכלו בקלות לעבור לפני. ססק יכל היה להישאר ולהיתפתח ביחד, במקום דקו הוא היה נכנס למשבצת הזאת, היו מזיזים את איניסטה לעמדת הקיצוני, מאה ואחת פתרונות. פיקה? נו באמת, מי היה על העמדה שלו? מארקז ופויול. זהו. הם היו הבלמים הכי טובים שלנו ולא היו לנו באמת בלמים נורמלים אחרים. אוליגר וטוראהם? טוראהם ידעו שזאת השירת הברבור שלו. העזיבה של פיקה היא נטו פוליטיקה, סכסוכים של הסבא שלו שהוא מעורב מאוד בהנהלת המועדון במשך שנים, והוא גם יעץ לו לעבור. אז? גם לתיאגו הציעו לעבור, גם לבויאן הציעו לעבור והמליצו להם-אף אחד מהם לא לקח את חפציו והלך. הם נשארים. פיקה הלך, ילד יכול גם להגיד "לא". הוא עזב כשהיה לו נוח, והוא חזר כשהיה לו נוח. בידיוק כמו ססק. אני לא רוצה כאלה ילדים. אני מעדיף להישאר עם אלה שמההתחלה רצו דבר אחד-לגדול בברצלונה ולהיות בבוגרים, לתת צ'אנס ולהילחם על מקומם בברצלונה, לא בשום מנצ'סטר או ארסנל. יש לנו מספיק כאלה, אנחנו לא צריכים את ססק-יהיו לנו יותר טובים מססק, בהרבה. עם כל הכבוד. ססק לא נתן לברסה היזדמנות, הוא הלך בשביל לקדם את הקריירה שלו יותר מהר? או.קי, לגיטימי, אין בעיה, אל תחזור. תמשיך לקדם את הקריירה במקום אחר. אני מעדיף לראות את תיאגו לוקח את הדקות של ססק. http://up203.siz.co.il/up2/i4m2jmnmmzfm.Xxx יש נאמנים.
ומשהו מבחינתי יותר כואב...גם קשור לילדים דוחים.. http://www.youtube.com/watch?v=ii387pzvyD0 כן עמי, זה האיש שאתה כ"כ אוהב. יורק של בנאדם שיכול להיות סבא שלו, דובר הנבחרת הספרדית. הנשיא של ולנסיה מ97 עד 2001. אכן כן, ראוי ללבוש את סרט הקפטן. בטח על סמך הפעולה הזאת, תכתיר אותו לבנאדם הכי בוגר, שהכי מכבד את הסובבים אותו, והכי חכם שיש. ילד טיפש. אני מתבייש שהוא ילבש את סרט הקפטן שלנו בשנים האחרונות. איכסה. במדריד אם דבר כזה היה קורא היו בועטים אותו מכל המדרגות.
פיקה צריך להתבייש שיש לו אוהדים בקבוצה כמו שלך. פיקה אןכ עשה מעשה טיפשי, אבל הבן אדם היה תחת השפעת אלכהול, אפילו הדובר אמר שהוא לא נפגע מזה. כל הרפש והשטויות שאתה רושם פה לא קשורים לעולם הזה, פיקה הוא מנהיג, מחוץ למגרש ובתוך המגרש, הוא חבר טוב של כל השחקנים, כולם מתים עליו, הוא קטאלוני בכל רמס אבריו, הוא שחקן כדורגל יוצא דופן ולדעת רבים הבלם מספר אחד באירוםה, אי אפשר בכלל לתאר מה שהוא נתן מקצועית לברצלונה בשנתיים האחרונות עם זה בזכייה בליגת האלופות(היה מספר אחד נגד צ'לסי ואחד הטובים נגד יונייטד), ובעונה שעברה(נתן את הגול מול אינטר). לקרוא לו בוגד זה טמטום, למונסייה ולכל השמות שהזכרת פה לא היו הצעות ממנצ'סטר יונטייד שגנבה אותו בגיל צעיר, יש מיליון שחקנים שמקבלים הצעות כאלה והולכים לנסות את הממזל שלהם במקום אחר, פיקה עזב את מנצ'סטר למרות שפרגסון התעקש עליו וחזר לבית שלו, אני לא מבין מה אתה רוצה מהבן אדם, ג'ובנאי דוס-סאנטוס עזב בשביל הכסף מברצלונה ומילה אחת רעה לא שמעתי מימך אלא רק כמה אתה מעריץ את האפסון הזה שעזב את ברצלונה למרות שכבר הגיע לקבוצה הבוגרת והיה שחקן סגל לגיטמי. כל אוהדי ברצלונה מתים על פיקה, גם בארץ, גם בעולם אתה היחיד שקורא לו בוגד, כל אוהדי ברצלונה מתים שפברגאס יחזור כי הוא קטלוני, כי הוא אחד הקשרים הטובים בעולם, כי הוא לא נופל אפילו מצ'אבי ומאיינסטה מבחינת יכולת. אתה חיי בבבועה משל עצמך, צא מהסרט ההזוי הזה שלך.
אדריאנו בדרך לברצלונה. ה"אס" מדווח הבוקר שברצלונה קרובה לצירוף אדריאנו לקבוצה. ע"פ הדיווח, המו"מ בין רוסל ודל נידו החל כבר לפני ארבעה ימים וברצלונה הציעה כ-9.5 מיליון יורו (+ 3.5 מיליון יורו בעבור הישגים) בעבור המגן הברזילאי שעתיד להוות אלטרנטיבה מהספסל גם לדני אלבס בצד ימין וגם לאריק אבידל בצד שמאל. אדריאנו בן ה-25 ערך את הופעת הבכורה שלו בסביליה בעונת 2004/05, שיחק מאז בקבוצה במשך 6 עונות, 210 משחקים בהם כבש 19 שערים. הדיווחים מה"אס" עולה בקנה אחד עם הפרסום באלמונדו דפורטיבו לפיו בקרוב מאוד יירכש מגן (אם כי העיתון הקטלוני ציין כאופציות את ואן דר וייל ופליפה לואיס).
הרכש של אדריאנו נשמע לי מצויין עבור ברצלונה, שכבר מצהירה לקראת העונה הבאה כי הסגל יהיה חזק ועמוק משמעותית בהשוואה לסגל בשנתיים האחרונות. בברצלונה יודעים שהם זכו בתארים בקלאסה אך עונה עם מינון פציעות גבוה יותר והקבוצה תיהיה בבעייה. גם ההתעניינות במאטה וססק מוכיחה את הצורך של ברצלונה ליצור ספסול איכותי. בקשר לאדריאנו עצמו - קצת קשה לי לחשוב כרגע באיזה עמדה הוא ישתלב(אני מניח שהוא יהיה הקשר השלישי במרכז השדה במשחקים מסויימים, במקומו של קייטה; כמגן שמאלי הוא לא יתאים כי הוא יפר את האיזון שאבידאל מעניק), אבל אני חושב שזה רכש ראוי(אדריאנו שחקן שיש לו קצת מכל דבר - הוא שולט בכדור, הוא מהיר, יודע לבשל שערים), בטח לאור העובדה שסביליה, אחת שיודעת לעשות עסקים - הרי דל-נידו אלוף בלמכור את השחקנים שלו בהון תועפות - לא הערימה קשיים הפעם וברצלונה קנתה את אדריאנו אפילו בזול. אלבס בטח מבסוט עכשיו, הם היו חברים טובים מאוד בסביליה. כשבארסה תבקיע, אלבס ירוץ לספסל לחגוג עם אדריאנו. ומשפט על הנרי - היה לי קשה מאוד לראות את ברצלונה זוכה בטרבל. אבל אין ספק שהגיע להנרי גביע אירופה, הוא השלים סרייה של כל התארים האפשריים ואפשר להגיד שזה קצת ניחם אותי. למרות שהוא היה צריך לזכות בגביע שלוש עונות קודם, באותו גמר. כי ארסנל, גם בנחיתות מספרית, הייתה טובה יותר והציגה משחק הירואי. הנרי ניצח כל מי שניסה לעצור אותו, גם את פויול. אבל מול וואלדז הוא נכנע.
מדהים. אתה מעביר ביקורת אלי, ועל פיקה רושם "מעשה טיפשי". לירוק על נשיא ולנסיה לשעבר, זה מעשה טיפשי? טיפשי? עושה רושם שאם קוראים לך פיקה, מותר לך לרצוח בנאדם וזה יתואר כמעשה "לא חכם" בשבילך. הסברתי 50 פעם את טענותי. אתה מסרב להבין. אם פיקה לא היה שחקן כזה טוב, לא היית מתאר את מעשיו כ"מעשה טיפשי", ובטח לבטח שלא היית מתווכח איתי על הבגידות של שחקנים. רבים אחרים יכלו לעזוב את ברסה בילדותם, ועובדה שהם לא בחרו לעשות זאת. נקודה. זה ששאר האוהדים רוצים, זה עניין אחר. אוהדי ברסה אוהבים לחיות בבועה. הם נהנים להוסיף את השם של פיקה לרשימת "שחקני בית". כי הוא מתאים לתמונה. הוא מתאים לאשליה. הוא מתאים לבועה הכ"כ יפה שהם, סליחה, אנחנו (אני חלק מהם, מה אני יעשה?) יצרנו לעצמינו. זה לא משנה שאתה באת בכמה מליונים, זה לא משנה שקנינו אותך, זה לא משנה שנישקת סמל אחר וגם לא משנה שתירק על בנאדם-אתה סמל, שחקן למופת, ספורטאי מדהים, בנאדם מדהים ואתה גם שחקן בית. אתה המושלם, כי אתה משלנו, ואתה טוב. עד מתי הצביעות הזאת תימשך, עד מתי החוסר אוביקטיביות הזאת שלך תימשך עמי ותידע להפריד בין אופי ליכולת על המגרש... אם בעיניך מנהיג זה בנאדם שמשתכר כמו ילד בן 15, יורק על אנשים (ואגב, אין קשר בין הדברים. אז אם הוא היה מרביץ לו, זה היה לגיטימי? הרי מה, הוא היה שיכור! אי אפשר לשפוט אותו! גם מסי השתכר ולא ירד על אנשים באוטובוס), רב כמעט מכות עם שוער בקבוצתו, הוא מנהיג-אז אתה באמת לא יודע להפריד בין אופי לבין יכולת על המגרש. אני מתבייש ששחקן כזה הולך לשים עליו את סרט הקפטן שלנו, אבל עושה רושם שזה בלתי נמנע. הבחור הגיע מהבית הנכון פשוט... אני אוהב את ג'ובאני דוס סנטוס? טוב שלא קיללתי את האימאימא שלו כשהוא הלך. הוא עדיין בעיני ילד חוצפן, חסר בושה וטוב שהוא נמצא איפה שהוא נמצא. אבל הוא כבר היה בתחתית (והוא היה בחתיכת תחתית!) ולדעתי למד לקח, והאף שלו ירד מאז, ואני מאחל לו בהצלחה בגלאטסראיי, בידיוק כמו שאני מאחל לססק בהצלחה בארסנל, והייתי מאחל הצלחה לפיקה במנצ'סטר או בכל קבוצה אחרת, רק לא בקבוצתי. ומה ציפית, שהדובר יגיד שהוא נפגע מזה? הנבחרת זכתה בגביע העולם, אף אחד לא רוצה לפגוע בבלם של הנבחרת, ואני בטוח שהיירו לקח אותו לשיחה קלה והבהיר את העניינים-העיקר לא לפגוע בילד. במידה וזה היה קורה במסגרת אחרת, לא של חגיגות גביע העולם, פיקה או כל שחקן אחר היה נענש בחומרה, והוא צריך להיענש בחומרה רבה! אין מקום לדברים כאלה! הוא ירק על פאקינג נשיא ולנסיה לשעבר שהוא אשכרה דובר הנבחרת הספרדית! את קולט את גודל המעשה ה"טיפשי" של פיקה? או שאתה עדיין מכנה אותו "טיפשי"?
לא מסכים איתך. פיקה עשה מעשה טיפשי, נכון. אבל הוא היה שיכור ברמות, פאברגס, ואלדס ופויול לחצו עליו לעשות את זה, אז באמת אתה מודע לעניין שאם מישהו שיכור אי אפשר לשפוט אותו.
לחצו עליו לעשות זה? אני מבין שאתה קורא שפתיים מדופלם, וראית מהסרטון שהם אמרו לו בספרדית (למדת ספרדית? או שהם בכלל דיברו בקטלונית?! מי יודע, אתה יודע) "תירק על הבנאדם! זה יהיה מצחיק!". לחשוב שפויול לחץ עליו לעשות זאת...הכינוי שלך זה פויול ואתה באמת מאמין שפויול ילחץ על בנאדם לעשות זאת? עזוב, אתה באמת מאמין שפויול ישתכר ככה ויתנהג בצורה הזאת? תחליף את הכינוי, אין לך מושג מי זה פויול... בנאדם שיכור אי אפשר לשפוט? על אותו טיעון אפשר להגיד שאי אפשר לשפוט בנאדם שרוצח בגלל שהוא שיכור או מסומם. הוא צריך לקחת אחריות על עצמו ומעשיו גם כשהוא שיכור מהתחת. אף אחד לא הכריח אותו לשתות, וגם כשאתה שיכור אתה לא צריך לירוק על בני אדם. ההתעקשות הזאת להפוך אותו לשה תמים במקום להיות אוביקטיבים ולהגיד "הוא חתיכת ילד חוצפן שצריך לקבל סטירה בפנים, להתנצל בפני הבנאדם ולהיות מושעה לכמה משחקים מהנבחרת" פשוט פתאטית. אתם הבועה הברסאית של היום, במיוחד אתה עמי. אשכרה חי בבועה שמצדיק את מי שנוח ומה שנוח. אם זה היה זלטאן עושה זאת במדי ברסה היו שוחטים אותו ללא היכר, סתם לשם השוואה.
א. אני אמנם לא קורא שפתיים אבל ראו שכל הארבעה היו שיכורים מהתחת ונראה לך שבמקרה פאברגס לחש לו משהו שנייה לפני זה לאוזן ואחרי זה הוא ירק במקרה? או שאח"כ במקרה הם התפקעו מצחוק? ב. הוא רצח מישהו? בסה"כ ירק על הבנאדם ואתה יודע מה אני בטוח שהוא ביקש סליחה ממנו אח"כ שהוא נהיה פחות שיכור, למה הכל חייב להיות פומבי? אני מתקשה להאמין שהבן אדם היה אומר שהוא לא נפגע מזה אם הוא לפחות לא היה מקבל סליחה מפנים לפנים. ג.אני עוד עיוור? פויול היה שיכור מהתחת ראו את זה בתחילת הסרטון וששיכורים עושים כל מיני דברים... ד.אתה מחפש כל הזמן למה לרדת על פיקה ולהוכיח שאתה צודק שהוא ילד חרא. ברור אני לא מצדיק אותו והמעשה היה מגעיל ואני מקווה שהוא יתנצל על כך(שוב לא בפומבי, פנים על פנים זה מספיק) אבל זה היה יכול להיות כל אחד במקומו ולאף אחד לא היה יחס שונה מבחינת האוהדים, גם לא זלאטן(שעשה מעשים יותר מגעילים באינטר אגב). אתה חייב להבין שאין לזה קשר לבועה הברסאית, לאף אחד לא אכפת (חוץ ממך)אם פיקה נישק את הסמל של סראגוסה ושל מנצסטר בזמן שחגג שער ואז נישק את של ברצלונה, ובקשר למה שקרה עכשיו, מעשה טיפשי ומגעיל מגיע לפיקה עונש אבל בטח ובטח לא השעייה מהנבחרת או אפילו לא השעייה מכמה משחקים, קנס של כמה עשרות אלפי שקלים או משהו בסגנון .
אני לא יודע איך לאכול את הרכש הזה אדריאנו. מחליך למגן שמאלי יש את מקסוואל , מחליף למגן ימני ? מחליף לקיצוני ימין/שמאל ? משהו מוזר פה.. ובינתיים.. http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_445/foto_445716_CAS.Xxx לפני המונדיאל זה היה פשוט נראה עניין של זמן עד שססק נוחת בקאמפ נואו , אבל עכשיו זה נראה כאילו הזמן הזה יחכה לפחות לשנה הבאה. רוסל: "אנשי ארסנל לא מוכנים לשבת למו"מ על ססק" והוסיף "השנה אנחנו לא מוכנים להשקיע סכומים אדירים על שחקנים , לא נשלם על שחקן 60 - 70 מיליון יורו"
א. אני אמנם לא קורא שפתיים אבל ראו שכל הארבעה היו שיכורים מהתחת ונראה לך שבמקרה פאברגס לחש לו משהו שנייה לפני זה לאוזן ואחרי זה הוא ירק במקרה? או שאח"כ במקרה הם התפקעו מצחוק? [/QUOTE] שוב, אי אפשר להוכיח שהוא אמר לו לירוק. וגם אם כן, אז מה? זה מצדיק? שוב, אותה שאלה-זה מצדיק? לא. שום דבר לא מצדיק, לכן זה לא רלוונטי, וכל הנסיונות שלכם להפוך אותו לאחד שלא בחר ולהוריד מהאשמה שוב מובילות אותי לבועה הברסאית. סה"כ ירק על בנאדם...אתם הזויים. איפה אתה גר, שזה לא כזה נורא לירוק על בנאדם שיכול להיות סבא שלך? במקומוצ באפריקה, שם זה אפילו ברכה? לדעתי, יריקה יותר חמורה מלתת סטירה לבנאדם. הייתי קוטל אותו פחות במידה והיה מביא לו סטירה מתוך שיכרות. אף אחד לא היה אומר שהוא נפגע מזה. העמדה שלו לא הייתה עמדה של כוח, לא אחד שמכירים אותו ובטח לא פופולרי כמו פיקה. אני בטוח שהיירו לקח את האדון לשיחה להבהיר לו שאת העניין הזה מוטב כמה שיותר לטאטא מתחת לשטיח. אין לי ספק שפיקה יתעורר בשנים הבאות ואת אופיו המחורבן על המגרש, נראה גם בחוץ לעיתים יותר קרובות. למה בפומבי? למה לא? לא מגיע לבנאדם שיתנצלו אליו בפומבי? או שמגיע לו רק שירקו עליו בפומבי?
שוב, אי אפשר להוכיח שהוא אמר לו לירוק. וגם אם כן, אז מה? זה מצדיק? שוב, אותה שאלה-זה מצדיק? לא. שום דבר לא מצדיק, לכן זה לא רלוונטי, וכל הנסיונות שלכם להפוך אותו לאחד שלא בחר ולהוריד מהאשמה שוב מובילות אותי לבועה הברסאית. סה"כ ירק על בנאדם...אתם הזויים. איפה אתה גר, שזה לא כזה נורא לירוק על בנאדם שיכול להיות סבא שלך? במקומוצ באפריקה, שם זה אפילו ברכה? לדעתי, יריקה יותר חמורה מלתת סטירה לבנאדם. הייתי קוטל אותו פחות במידה והיה מביא לו סטירה מתוך שיכרות. אף אחד לא היה אומר שהוא נפגע מזה. העמדה שלו לא הייתה עמדה של כוח, לא אחד שמכירים אותו ובטח לא פופולרי כמו פיקה. אני בטוח שהיירו לקח את האדון לשיחה להבהיר לו שאת העניין הזה מוטב כמה שיותר לטאטא מתחת לשטיח. אין לי ספק שפיקה יתעורר בשנים הבאות ואת אופיו המחורבן על המגרש, נראה גם בחוץ לעיתים יותר קרובות. למה בפומבי? למה לא? לא מגיע לבנאדם שיתנצלו אליו בפומבי? או שמגיע לו רק שירקו עליו בפומבי? א. לא אמרתי שזה מצדיק אבל אם פיקה נענש גם ואלדס, פויול וססק, או ססק לכל הפחות(כי הוא היחיד שבאמת ניתן לומר בוודאות שאמר לו לירוק) חייבים להיענש גם. ב.שוב זה מעשה מגעיל, אבל אתה מגזים היו לו נסיבות מקלות וזה בטח לא קרוב לרציחה, צריך לעמוד נגד ועדת משמעת של ההתאחדות הספרדית, אבל בטח ובטח לא להיות מושעה מהנבחרת בגלל זה, אם טרי נגיד לא הושעה מהנבחרת על מעשה הרבה יותר חמור(רק לקחו לו את סרט הקפטן) למה פיקה כן צריך? ג.אני בטוח שהוא יתנצל אליו בפנים מול פנים, היירו בטח אמר לו שכדי לטאטא את זה כדי שלא יצא לתקשורת, אבל בארבע עיניים אני מניח שפיקה ביקש סליחה ואם לא אז הוא באמת חרא בן אדם.ואגב אתה יודע שלא ידעו שמצלמים אותם, אתה יודע כמה דברים כאלה קורים ופשוט לא מצלמים אותם? ד.הוא לא ירק על הבנאדם שהוא היה עצמו, הוא היה שיכור מהתחת, ככה שאם הוא יתנצל מבחינתי(גם ב4 או 6 עיניים) הוא לא חרא בן אדם, אולי ילד מסיבות כזה שאוהב לשתוה יותר מדי אבל לא חושב שהוא חרא בן אדם. ה. הוא לא ירק על בן אדם, אבל לקלל את המנג'ר שלך כשהוא מוציא אותך ולהגיד "יא חרא אני מקווה שתעוף מכאן מהר" כשהוא פיכח לגמרי זה יותר טוב? ו. מעולם לא אמרתי שפיקה הוא סמל או מנהיג וכדי להיות אחד כזה הוא יצטרך להשתנות ואין לי ספק בכך אבל בטח נישוק של סמל של מנצסטר בזמן שהוא כבש גול לא תהיה פרמטר לכך. ז.מגיע לו אבל לא השעיה מהנבחרת. תראה מקרים כאלה בעבר, במקרים יותר חמורים לא השעו שחקנים מהנבחרת, למה פיקה כן צריך להיות מושעה?
זה עוד נמשך. המלחמה הפתאטית על פיקה נמשכת... נילך בדרך שלך. א. ואלדס, פויל וססק לא ירקו. פיקה כן. מי שירק צריך להיענש, לא מי שסתם צחק. ב. הדעה שלי היא שטרי היה צריך להיזרק מהנבחרת. הוא פגע בהווה החברתי ובעיקרון פגע בעיקר בחברו לנבחרת. המעשה שלו היה דוחה יותר משל פיקה, עם זאת-זה יותר קשור לחייו הפרטים. גם טרי הוא בנאדם עם חרא של אופי. אפילו יותר מפיקה. הוא עדיין לא ירק על דוברי צ'לסי או דוברי נבחרת אנגליה. ג. אז מה אם דברים כאלה קורים ולא מצלמים אותם? זה מוריד מחומרת המעשה? שום דבר ממה שאתה אומר לא מוריד מחומרת המעשה. ד. כל השחקנים בעבר היו ילדים, כולם חגגו אליפויות וגביעים. רק פיקה ירק על בנאדם. אתה רואה את צ'אבי את פויול או איניסטה או בויאן או פדרו יורקים על בנאדם? ה. תוכיח שזלטאן אמר את זה. ולמי...כי אני לעולם לא שמעתי את זה. זה לא משהו שאפשר להוכיח, זה באותה מידה יכולה להיות שמועה מפגרת ושקרית לחלוטין. כי שרונלדיניו פמפם את הבת של ריקארד. כמו שדקו השתין למסי בפה. הנה, המצאתי אחת בעצמי... ו. אם בעיניך לגיטימי שסמל בקבוצה מסוימת ינשק בקלות כזאת סמלים של קבוצות אחרות, כנראה הערך והדרישות שלך למונח "סמל" הוא מאוד לא רציני, וגם פיגו צריך להיחשב סמל בברצלונה, ולואיס אנריקה בוודאי אחד הסמלים הגדולים בריאל מדריד.