ברצלונה 10\09: דויד ויאה מצטרף!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י xavi6, ‏16/7/09.

1. REAL MADRID Member

אז עכשיו הביקורת היא כלפי שחקני ברצלונה שעל המגרש מתנהגים בחוסר ספורטיביות? (לא תמצא יותר שחקנים שמתעבים את בוסקטס יותר ממני). זה לא רציני. או שיש לכם ביקורת עניינית על ברצלונה או שתפסיקו את הדיון המטופש הזה. להתחיל עכשיו לשפוך זבל על ברצלונה רק כי כואב לכם על המצב עם ססק זה לא במקום.

נוכלים? גנבים?. אתה רוצה להסביר לי מי בדיוק משחקני ברצלונה הוא נוכל או גנב מחוץ למגרש?. אין לברצלונה שום סיבה להגיד שהם מתנהגים בנבזיות בכל הנוגע לסאגת ססק. אין פה שום מעשה זדוני או נבזי.

מניפולציות בתקשורת זה לא המצאה של ריאל מדריד או ברצלונה. זה גם לא אמור להשפיע יותר מידי. ארסנל מועדון מספיק גדול בשביל לא להתרגש מידיעה כזאת או אחרת בתקשורת. הקהל בכלל לא מהווה צד בכל העניין הזה, אני משוכנע שאת הדברים שצ'אבי, פויול ופיקה אמרו בתקשורת הם גם אמרו לססק באופן אישי. ססק רוצה לחזור לברצלונה ולאמירות כאלה או אחרות של שחקנים בתקשורת לא אמורה להיות השפעה עליו, בדיוק כשם שלא אמורה להיות להן השפעה על ארסנל.

האמירות האלה נועדו למכור עיתונים. צ'אבי, פויול ופיקה אמרו את הדברים האלה כשנדרשו לנושא ע"י עיתונאים.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/10
  2. Gnus Avenue Member

אם אתה לא מבין את זה עד עכשיוף על גבי כמעט 2 עמודים של דיון על כל המצב הזה, תן לי לנסות להסביר לך: ססק, בחור בן 23 שנולד בברצלונה בשנת 1987 וגדל בקבוצת הנוער, נרכש על ידי מועדון הכדורגל האנגלי ארסנל בשנת 2003 כשהוא היה בן 16. בהמהלך השנים ססק רק הישתפר והישתפר והפך לאחד השחקנים הכי חשובים במערך של ארסן ונגר, מה שגם נתן לו את סרט הקפטן. בנתיים, ססק המשיך לשמור על קשר עם חבריו מברצלונה. ככול שססק הישתפר משנה לשנה עלו הדיווחים אודות התעניינות של ברצלונה וריאל מדריד (וגם קצת של מילאן ואינטר, אבל לא משהו רציני) בחזרה של היהלום הביתה. ססק דחה כל דיווח אפשרי, אבל תמיד אמר "יום יבוא וארצה לחזור לברצלונה". במאי 2010 היתברר שהיום הזה קרוב מאוד. ססק מגיע לספרד לקראת התארגנות הנבחרת הספרדית לקראת המונדיאל בדרום אפריקה, ומספר עיתונאים שואלים אותו אודות העתיד שלו. ססק עונה שהוא נהנה מאוד בארסנל, אבל ברצלונה תמיד הייתה חלום שלו, והוא ישחק רק שם. כן הכל התחיל. בגלל שלנשיא ברצלונה אסור להגיש שום דבר אודות ססק או כל רצון שלו שהוא יגיע לקבוצה שלו, הוא שולח את שחקני ברצלונה, אותם חברים של ססק מ-2003 לנסות לשכנע את הילד להיצטרף לקבוצה. כל יום היו דיווחים אודות שחקן אחר ש"פתאום" רוצה לתת לאיזה עיתון בקמבודיה חוות דעת על הרצון שלו שססק יגיע לקבוצה. ברצלונה אף ניסתה להגיש הצעה על השחקן על סך 30 מיליון פאונד. אבל את ארסן ונגר לא עשו באצבע. הוא לא טיפח את ססק 8 שנים בשביל למכור אותו במחיר כל כך מעליב. ארסנל דרשה 80 מיליון פאונד, ובברצלונה החליטו שהם לא מוותרים ושלחו את השחקנים שלהם לסיבוב תחנונים נוסף. ססק מצידו, נשאר מאוד מבולבל ולא ידע מה לעשות. בתאריך 12 ליולי 2010, ספרד חגגה זכייה ראשונה בתלודותיה במונדיאל אחרי ניצחון על הולנד מבישול של מי עם לא, ססק. במהלך החגיגות קורא פפה ריינה שוער ליברפול לססק בשביל להציג אותו לאוהדים. מאחורי ססק בנתיים מגיעים פיקה ופויל עם חולצת ברצלונה ומלבישים אותה בכוח על ססק. ססק הנבוך לא יודע מה לעשות ולובש את החולצה.

מקווה שאולי, סוף סוף, הבנת.

3. REAL MADRID Member

אני מכיר את הסיפור בדיוק כמוך. אבל ההבדל שאני צופה מהצד כנטרלי בלי שום אינטרס כלשהו בסאגה הזאת בעוד שאתה מגיע עם ראש קונספרטיבי.

אתה תחפש בכח לראות את הדברים ששחקני ברצלונה/ברצלונה עצמה עושים כנבזיים. אני לא רואה בהם כל פסול.

4. xavi6 Member

דבר בשם עצמך. לא הייתי רוצה לראות אותו לובש בחזרה את החולצה שלנו, בידיוק כמו רציתי לראות את פיקה חוזר וגם היום הייתי משחרר אותו. הם מבחינתי לא סמלים, לא שחקני בית, אלא ילדים בוגדניים שהלכו וחבל שאחד מהם חזר. אני מקווה שברסה תירד מססק, שונגר ידרוש סכום מאוד גדול עליו שלא נשלם, ונעבור להבא בתור. ילד בוגדני תמיד ישאר ילד בוגדני. שישאר באמירויות.

עכשיו ראיתי את ההודעות של אוהדי ארסנל. אתם חצופים, יפי נפש, ואין לכם כבוד. אנחנו לא הולכים לנוער שלכם ומפתים שחקנים מצטיינים שלכם לעבור עלינו ומבטיחים להם דקות משחק. משהו שהמאמן האגדי והלא יוצלח שלכם עושה בשנים האחרונות. זה חוסר כבוד כלפי מועדון, לנצל את זה שלילדים אין חוזה מקצועני עם הקבוצה שלהם ולגנוב אותם! אתם צריכים להתבייש בכלל שאתם באים לברסה בטענות שמה? שהיא מודה שהיא מעוניינת בשחקן? שהיא מציע לו חוזים? אתם פתאטיים, אתם כל קיץ רועדים מפחד שהוא ילך ממכם. זה הכי פתאטי, להחזיק שחקן בכוח. דיי, תתמודדו עם זה, הוא יעזוב אותכם מתישהו, בידיוק כמו שהנרי עזב. אתם תחנת ביניים שהוא היה צריך בשביל להגיע למעמד שלו היום, זה הכל. עצוב לי שאתם כל קיץ יושבים ומתים מפחד שברסה תחזיר אותה אליה, והדגש על המילה "תחזיר" אחרי שמי שבאמת גנבה ועשתה מעשה מלוכלך הייתה ארסנל. אתם צריכים להגיד תודה שזה נגמר רק בנזיפה בנציג שלכם באסיפה של המועדונים הגדולים, ושלא באמת דרדרנו את היחסים איתכם בכלל לתחתונים. אתם מועדון מגעיל, חסר ערכים וחסר כבוד, וכל הזמן אתם תמשיכו לשחק כששחקן פצוע, תמשיכו לגנוב ילדים ממחלקות נוער של אחרות כי אתם לא יודעים לא לגדל אותם (ונגר, אהאה, הוא יודע לגדל. אם הוא גידל את ססק, ריקארד גידל את כל ברצלונה) לא לקחת איתם תארים , ובטח לבטח שאתם לא יודעים לכבד מועדונים אחרים. אז אל תבואו לפה ותתחילו לבלבל במוח על ערכים מגעילים ומעשים מגעילים, בזמן שאתם הולכים וגונבים לנו שחקנים, ועוד אשכרה כועסים שאנחנו מציעים להם לחזור אלינו. אין פלא שאתם מועדון כושל, עם ערכים מסריחים אתם לא תזכו בכלום. המשחק שהכי שמחתי בו העונה אחרי הקלאסיקו היה מולכם. לתת לכם ולמועדון המגעיל שלכם 4 חתיכות. חבל שססק לא היה שם בקאמפ נואו, הייתי מת לראות את ההבעה של הילד הבוגדני הזה חרי 4 חתיכות. אבל לא נורא, העיקר שאתם חטפתם 4 חתיכות, העיקר שעם הילד מולינו בגמר ליגת האלופות סיימתם עם דמעות בעיניים. כמה שזה הגיע לכם. כמה שזה הגיע לנו.

ודיי עם הבולשיט, שמעתם על דבר שנקרא "הומור"? המצב כ"כ ברור ופתאטי שאפילו השחקנים וגם ססק צוחקים על זה. אני מת לראות את התגובות הבכייניות שלכם כשהוא יחזור (ואל תטעו, אני מקווה שלא) אלינו על 4, ואם אז תקראו לנו גנבים אז באמת עברתם כל פרופורציה. אנחנו רודפים אחריו? טוב שלא שלחתם לו **** מגיל 13 בשביל שיבוא אליכם. אתה אשכרה חושב שזה מה שהנשיא שלנו עשה? צלצל לכל שחקני ברצלונה ואמר להם "בבקשה תשכנעו את ססק לחזור, אתם חברים שלו, תעשו עליו לחץ חברתי, תגידו לו לעשן ושאם הוא לא יחזור לברסה הוא לא יהיה מאגניב". תתבגר, הוא נשיא, יש לו דברים יותר חשובים לעשות. אתה יודע מה, יותר מזה, אם ססק באמת יכנע ללחץ בגלל שחקני ברסה בנבחרת אז כנראה שהוא לא באמת ראוי להיות קפטן אצלכם. (לא שיש מישהו שכן ראוי להיות קפטן אצלכם. תנו לגאלאס, הוא באמת אישיות שמשקפת את ארסנל כמועדון. חזק על חלשים, חלש על חזקים)

אגב, גיא אסולין כרגע שוחרר מהנוער שלנו, תשלחו את ונגר שירדוף אחריו. שיהפוך אותו ליותר טוב. אני מופתע שעוד לא לקחתם לנו את דאולפאו (מצחיק, גם עליו היו שמועות שהוא סרב להיצטרך לארסנל) ותיאגו אלקטנרה. מי יודע, אולי באמת הצעקות על הנציג שלכם עזרו...

הרצחת וגם ירשת

5. guyholl Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    חוץ מזה שגם מקצועית לדעתי אין לנו בו צורך.

6. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כמו התקופה של ה-WCW בעיקר בזכות השלישייה הזו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

xavi6,

לא מפתיע אותי שאחרי כל כך הרבה זמן שאנחנו מדברים על הנושא אתה עדיין לא הבנת בכלל את הנקודה. אף אחד לא חי אצלנו באשליות שססק לא יחזור לבארסה מתישהו, או שהוא לא רוצה לשחק שם. ביום שבארסה תגיש הצעה, אנחנו נקבל אותה וססק יעבור אליכם - נאחל לו בהצלחה, לכם רק רע ונמשיך הלאה. הבעיה היא שבגלל שארסנל לא מסכימה, אז בארסה פנתה לאפיקים המלוכלכים שהיא כל כך אוהבת, השחקנים לא מפסיקים לדבר על ססק בתקשורת, עיתוני החצר שלכם כל הזמן יוצאים בהצהרות, מדובר בטקטיקות מלוכלכות שמאד אופייניות לכם ולקבוצה התאומה שלכם ממדריד. אתה כמובן לא מבין מה לא בסדר, כי בספרד אף אחד לא יכול לעשות את זה לכם (ובמדינות אחרות פשוט לא מתנהגים בצורה כזאת), וכמה אירוני שאתה כותב על גאלאס "חזק על חלשים". אין גבול לחוצפה.

מה הבעיה בלהחתים שחקן שלא תחת חוזה?? כשאתם מחתימים שחקן שלא נמצא תחת חוזה אז זה גם לא בסדר? אני לא מבין מה הקשר. אין פה שום חוסר כבוד או מניפולציה זולה על גבי התקשורת.

תבין, אתם לא שונים בכלום מריאל מדריד. בכלום. תמשיך לחיות בסרט שיש לכם ערכים, ושאתם מועדון טהור וכו', אתם לא מפסיקים לקנות שחקנים (גם כאלה שאתם לא צריכים) בסכומים מטורפים ואפילו על חוב של חצי מליארד יורו מוותרים לכם בבנקים... פרנקו בטח היה גאה בכם.

בעונה הבאה כולנו מוריניו.

8. REAL MADRID Member

סוף סוף הסכמה על משהו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_dance.Xxx

9. xavi6 Member

להחתים שחקן כוכב של קבוצה, כאשר הוא ללא חוזה מקצועני כאשר הקבוצה בבירור רוצה אותו, זה יותר מלוכלך. להציע לו הרכב בטוח בבוגרים, כאשר הוא עוד שחקן נוער, מה שאנחנו לא יכולנו לעשות, זה עוד יותר מלוכלך. מה שעשיתם זה להיתלכלך בבוץ, לגנוב לנו שחקנים מהנוער בלי בכלל לפנות אלינו, כאשר הוא היה באמת שלנו. אשכרה ניצלתם את הפירצה, ועשיתם מעשה חוקי, אבל האימאמא של המלוכלך. לי, אין שום סנטימנטים אליכם, והלוואי וניקח לכם כול כוכב אפשרי ונזכה לראות אותו מניף אצלינו גביע. אתם מועדון דוחה חסר ערכים, אתם בוכים כשקבוצה פונה לכוכב שלכם, אבל לגנוב אותו כשהוא בן 16 זה לגיטימי.

וצא כבר מהסרט שלך. היו בחירות לא מזמן של הנשיא החדש, אתה באמת חושב שלאפורטה, או הנשיא החדש רוסל קיימו שיחות עם שחקני ברסה שהראש שלהם במונדיאל שילחצו על ססק? דיי נו, כבר שנתיים כל שחקן ברצלונה אומר "אני מאמין שססק יגיע לברצלונה" כי זה ידוע וצפוי, הם לא יתחילו ללחוץ עליו, הם לא צריכים ללחוץ עליו, והנשיאים שלנו לא ישלחו שחקנים ללחוץ עליו. כנראה התרגלת לעסקים מתחת לשולחן שונגר לימד אותכם, איך לגנוב שחקנים באומנות. אתה חי בלה לה לנד, סרט פרנויה שמועמד לאוסקר. "ססק פרנויה, עכשיו בקולנוע".

הבנקים גם במדריד וגם בברצלונה עוזרים למועדונים. אנחנו וריאל מדריד אימפריות, ולבנקים יש רצון עז לעזור לנו. אז מה? מה זה אומר? אנחנו הלקוחות מס' 1 שלהם, שמכניסים להם גם הכי הרבה כסף. אנחנו יודעים מה אנחנו יכולים להחזיר ומה לא, וככה גם הבנק. מה כואב לך? מה כ"כ שורף לך בטוסיק? שאנחנו יכולים לשלב גם כדורגל יפה, גם שחקני בית (אתה יודע מה זה בכלל?) וגם תארים. אתם יודעים רק כדורגל יפה, גם הוא על קבוצות גרועות....

אנחנו עושים דבר אחד, וזה להיתנהל מול ארסנל. דיברו על הצעה שהצענו, שנידחתה. אנשים במועדון אמרו שייעו עד גבול מסוים, לא מעל 40 מליון. כל השאר ברסה לא אחראית להם, ההצהרות של השחקנים הם אחרי שהעיתונאים שאלו אותם (מה ציפית שהם יגידו במידה וישאלו אותם "מה דעתכם על ססק? נראה אותו בלאוגרנה?" ? שהם יגידו "לא הוא ישאר בארסנל" ?) והפנו אותם לעניין הזה, ושאר הפרסומים הם פרי המצאתם של עיתונאים. ברסה לא עושה דברים מלוכלכים, היא שמה על השולחן. אין לה זמן להתלכלך בבוץ, לא כולנו כמוכם, הולכים וגונבים ילדים כוכבים של קבוצות נוער אחרות כשהם ללא חוזה, רק לא לקנות שחקן ברמה עולמית. לנו לא חסר כסף...בכל זאת, יש לנו בנק שמעלים לנו כספים, מליונים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. Gnus Avenue Member

אתה צודק, פשוט חטאפה וחימנסטיק זה השיא של השיא. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

וכן יודע מה, גנבו אותו. אתם "גנבתם את מסי", אתם "גנבתם" את גיא אסולין, את ג'יאו דוס סנטוס, ועוד ועוד. זה לא נקרא גניבה, זה ניצול מצבים. השחקן היה שחקן חופשי, כישרון עולה, ארסנל יכלה להביא אותו והביאה. וזה לא שלא קיבלתם על זה כסף. קיבלתם גם עליו וגם על מרידה כסף, אז די לבכות כבר. לא יכולים להבטיח הרכב? אולי תספיקו לקנות שחקנים שאתם לא צריכים, אלא קונים בשביל למכור חולצות ויהיה לכם להבטיח להם הרכב חוץ מזה, עד שנת 2006 ססק עם לא שיחק בהרכב, אז מספיק לזיין בשכל.אנחנו בוכים על זה ששני שחקני הקבוצה שלך, שיודעים עד כמה קשה לו להחליט איפה הוא ישחק בעונה הבאה לוקחים חולצה של המועדון המזוהם הזה, ושמים אותו על ססק מול כל האומה הספרדית, כשססק נבוך וחסר מילים.

וכן שחקני ברצלונה רוצים את ססק. אתה לא רואה שחקנים הולכים לתקשורת ואומרים "אשמח אם זה יצטרף". לא בגרמניה, לא באיטליה לא באנגליה ולא בצרפת. רק אצלכם. אתה לא רואה את לאמפרד אומר שהוא ישמח לשחק עם טורס, או את רוני אומר שלשחק עם סניידר זה חלום. רק אצלכם זה ככה. רק אצלכם מעבירים מסר לשחק כל שהוא דרך שחקנים.

ארסנל מועדון מגעיל? לימוד של שחקני נוער איך לרמות ולצלול כמו שעושים בברצלונה זה לא מגעיל? אתם ה-מגעילים בה' הידיעה. דם של מלכים? דם של נוכלים. בסדר, אתם זוכים בתארים ומשחקים את הכדורגל היפה בעולם, אבל מחוץ למגרש? ערמה של רמאים. אוהדי ברצלונה הם לא אוהדי צלחות, הם אוהדי רכשים. באף מדינה בעולם לא באים 200-300 אלף איש בשביל לראות הצגה של שחקן, באף מקום בעולם לא מעלים תמונות מהמדיקל. ברגע שהאוהדים רואים דקה 5 שהקבוצה לא מנצחת מוציאים כבר דגלים לבנים. מועדון נאור ושונה מריאל מדריד? לא נראה לי.

את האמת? שגם לנו לא חסר כסף. ההכנסה של ארסנל היא בין הגבוהות באירופה. ארסן ונגר מעדיף לשמור את הכסף לדברים אחרים, ולחזק את הקבוצה בדרכים שלו, לקנות בזול למכור ביוקר. לא לקנות ביוקר, ולבכות אחר כך למה קנית. ומה גם, בארסנל מתנהגים לשחקנים בכבוד. לא משחררים אותם בSMS ולא מביאים אותם במיליוני יורו ואז אומרים להם אין לכם מקום פה. אז בסדר, יש כסף, יש תארים, יש שחקני בית אבל את הדבר הכי הכי חשוב אין לכם-כבוד.

אז איך אמר בני? בעונה הבאה כולנו מוריניו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/10
  11. REAL MADRID Member

כמו שכבר הבנת, אני לא חושב שיש מקום לתלונות כלפי ברצלונה. להפך, אם אתה בכוח מחפש מישהו להפנות כלפיו את האצבע המאשימה תסתכל על הסיבה העיקרית בגללה ססק רוצה לעזוב. הוא יכול לספר סיפורים יפים (ונכונים) על חברים ואווירה אחרת בנבחרת ספרד, אבל בפועל הוא כלל לא היה חושב לעזוב קבוצה בגילו כשהוא עונד את סרט הקפטן אם הוא היה יכול להסתכל על ארון התארים שלו ולראות שם משהו.

המדיניות הזאת של ונגר אולי שומרת את ארסנל יציבה כלכלית אבל היא לא מתורגמת לתארים. ססק פברגאס יודע שהוא עומד להתחיל עוד עונה כשהסיכוי שיסיים אותה עם תואר כלשהו קטן בהרבה מהסיכוי שיעשה זאת בברצלונה.

הבעיה העיקרית היא שאיבדתם (ואני מרשה לעצמי להכליל כאן את מרבית אוהדי ארסנל) פרופורציה בעקבות בדיחה בין חברים. ככל שידוע לי לבישת החולצה של ברצלונה לא גורמת לשטיפת מוח ורצון עז להישאר איתה עד קץ העולם. פברגאס לא ילד בן 10, כמו שאמר ירדן, כבר כמה שנים שאנחנו קוראים את הציטוטים האלה של שחקני ברצלונה - האם מדובר בלחץ מתוכנן להחזיר את ססק שהחל בשנייה שעזב? נו באמת... כל מה ששחקני ברצלונה אומרים לא שונה ממה שאנחנו כאן אומרים - בסופו של דבר הוא ישחק בברצלונה (ולתקשורת אין שום קשר להחלטה הזאת...).

12. benos Member

כאילו בארסה אף פעם לא ניסתה לעשות את זה ועשתה את זה לשחקנים מקבוצות אחרות, שכחתי שפויול הגיע לבארסה בגיל 17 מקבוצה אחרת, ככה גם פדרו, מסי, ואינייסטה, וככה גם ניסו לעשות מחטף על לאמלה ועל שחקנים נוספים. בארסה משחקת את המשחק שכולם משחקים, על תעשה ממנה צדיקה ש"גונבים" ממנה כי גם בארסה עשתה את אותו דבר בידיוק.

13. xavi6 Member

ברסה לא רכשה אף שחקן, אף שחקן, היא לא שילמה אליהם, הם באו מרצונם ותמיד להיבחן לפני. ברסה לא הבטיחה להם הרכב, ברסה לא גנבה אותם בגיל 16 כשהם היו כבר סטארים בנבחרת הצעירה. השחקנים האלה באו לברסה לבד. מסי הגיע לברסה לבד, בשביל להיבחן. ברסה לא זימנה אותו. הוא הגיע לברסה מכספו (!!!) במטרה להרשים ולהתפלל לנס שהמועדון יממן את הטיפולים שלו. דוס סנטוס ואחיו הגיעו לטורניר בברצלונה במטרה להרשים את הסקואטרים שלנו. ברסה כל שחקן שהיא "גונבת" היא לא מייעדת לו הרכב ולא מבטיחה לו הרים וגבעות כמו ארסנל במקרה ססק, היא רואה אותם ומציע להם להגיע להיבחן. יש הבדל בין להגיע להיבחן לבין הרכב בקבוצה הראשונה, ויש הבדל בין ילדים בני 12 (כמו מסי, פדרו, דוס סנטוס) לבין כוכבי נבחרת ספרד בגילאים צעירים, בני 16 שכבר מסומנים ממזמן לכוכבים של השנים הבאות.

ברסה לא קיבלה לא על ססק שקל, ואני כמעט בטוח שגם על מרידה. האכילו אותם בלוקשים שם בלונדון? שקל לא קיבלנו. לכן אחרי ססק, כל שחקן שלנו "גידרנו" בחוזה מטורף. מסי כבר בגיל 17 היה עם סעיף שחרור של 150 מליון, בשביל למנוע מדוחים כמו ונגר לקחת לנו אותו. את מרידה לא יכולנו, הוא היה צעיר מידי, אז גם אותו גנבתם. הרווחתם כמה לירות מאת' על הגב שלנו, סחטיין.
    פויול היה שייך לקבוצת נוער של ברסה בעיקרון. יש קבוצות שהן תחת ברצלונה, בכל העולם, עם כניסתו של אטו למועדון גם באפריקה. אנחנו ממנים את המועדונים הקטנים האלה לנערים. הוא שיחק 4 שנים לפני שעלה לבוגרים מברסה ב', בגיל 21 הוא עלה רק לבוגרים. הוא לא שחקן שיעדנו להרכב, בטח לבטח לא לסמל שהוא היום. אריק למאלה? סחטיין על הזיכרון, הילד מריבר עורר באמת סערה בזמנו, אבל ברסה, בניגוד לארסנל, לקחה צעד אחורה. ובנינו, זה לא שלא יכולנו לקחת אותו, אבל אנחנו לא היינו מלוכלכים כמו ארסנל, ריבר הבהירה את עמדתה ואנחנו כיבדנו אותה וירדנו ממנו לגמרי. בניגוד לארסנל שאחרי כל כוכב שלנו כמעט חיזרה.

בברצלונה מלמדים אותם לצלול? חביבי, מה שבוסקטס עשה למוטה, הוא למד במשחק לפני מאותו ססק וחבריך. לאחר מכן, סמואל ולוסיו העבירו לו שיעור של אוניברסיטה בצלילות. אחרי צפיות חוזרות ונשנות על אותו משחק, מההתחלה אינטר שיחקו מלוכלך. אני דוגל בשיטה של אם משחקים מול מלוכלך, תשחק יותר מלוכלך. אם הבלם צולל ברחבה שלו בשביל לבזבז זמן, שהחלוץ יצלול ויסחוט פנדל. שיכניס גול עם היד, עם שתי הידיים! אז כן, בוסקטס עשה את האימאימא של ההצגה, אבל זה לא מעיד על כל השחקנים. צ'אבי צוללן? מסי צוללן? אין לכם בכלל מושג מה אתם מדברים. פקה פקה. הולכים עם הזרם שכל הספרדים רמאים, הליגה הספרדית גרוע, הנבחרת אוברייטד, ברסה המועדון הכי מלוכלך בעולם, וריאל היא הבריון שנותן מכות לכולם כי יש לו הכי כסף.דיי, לא נמאס לכם? תקדמו, אתם מועדון קטן ואני מקווה שתשארו בסטאטוס שלכם-הבכיינים שהיו פעם מועדון טוב. אם אתם גונבים לנו ילדים, אל תופתעו אם נעשה הכל להחזיר אותם.
    אוהדי רכשים. או.קי. כי להצגות אחרות לא הגיעו אלפים. להצגה של רונלדיניו לא הגיעו המון. מה פתאום. להצגה של אטו גם הגיעו מעט. זה שבאנגליה זה לא הולך ככה, לא אומר שזה לא ככה. יש הצגות של שחקנים בכל העולם, והאהודים באים לראות. לזלטאן שרקו בוז כי הוא שיחק חרא. הקהל בא לראות את מסי, את איניסטה, את צ'אבי, את פפ, את פויול, ויותר מזה-הם באים לראות מופע. כמו שכתוב בחתימה שלי. מופע. לא באים לראות שחקן על הדשא פצוע והקבוצה היריבה ממשיכה. באים לראות כדורגל טוב, כדורגל יפה. הם באים לראות את ז'פרן עושה מהלך יפה על הקוו, לראות את בויאן בורח לבלם, אבל פדרו בעוד גול משלו. לזה הם באים. הם קהל שאחרי 5 דקות צוציאים גדלים לבנים, עד כדי כך שכבר שנתיים זה לא קרה. אז כן, זה קרה, כששופט הוציא אדום לילד (גם אותו גנבנו?) בשם מונייסה בהופעת בכורה שלו בגיל 16. אז כווווווווולם הוציאו מטפחות לבנות לשופט ונפנפו בהם במשך 10 דקות עד לסיום המשחק. למעשה, הקהל שלנו כזה מגעיל, שהוא יוצר את התצוגות הכי יפות במשחקים החשובים. הוא קהל כ"כ מגעיל, שרק אותו שמעו מול צ'לסי. רק אותו שמעו מול ארסנל. רק אותו שמעו מול מנצ'סטר. הוא קהל כ"כ מגעיל שאחרי שהודחנו מול אינטר, הוא נשאר ועודד את כל השחקנים. אכן כן, קהל מגעיל.

בסדר, עזוב, מה שפויול ופיקה היה פשוט דוחה-לשים על שחקן חולצה בהומור. איזה מניאקים. ארסנל צריכה לתבוע אותם. ככה הם עושים עליו לחץ חברתי? עכשיו בדוק הוא יעזוב! בשביל להיות אחד מהמאגניבים מברצלונה...

תהיה מוריניו, תהיו כולם עם מוריניו. כבר אמרתי-אני אתחיל לדאוג שתפסיקו לשנוא אותנו. כולם שונאים אותנו, כי אנחנו הכי טובים (וכשאני אומר אנחנו, אני מתכוון גם לריאל. זה זמני עד שיחזרו להתעלל באירופה ואז תברברו שהם גם מגעילים והכל אצלהם זה כסף. אז? מה רע? הם קונים כי הם יכולים)
    אז תהיה מוריניו ידידי, העיקר שתקבל בראש. העיקר שתשנא, העיקר שלא תפרגן, זה רק אומר לי דבר אחד-אנחנו הכי טובים. הכי טובים.

14. RubberSoul Member

מאז תחילת 2008-09 כל אחד שלא אוהד ברצלונה פשוט שונא את הקבוצה ובכל מקום מחפש איך להתנכל לקבוצה ולעשות ממנה רמאים,גנבים,וכל הדברים הרעים.

אני קורא בפורומים של המונדיאל,וזה נורא מה שהולך.פתאום אינייסטה השחקן הכי מגעיל,ברצלונה מושחתים,מלמדים את השחקנים שלהם לצלול...
    פתאום בגלל שיש 7 שחקנים של ברצלונה בנבחרת ספרד השנאה לנבחרת הזו גדולה מאוד,מחפשים אותם בכל דבר קטן שהם לא עושים טוב.

ועכשיו עם ססק.כשראיתי את זה בשידור חי הייתי בטוח שפתאום כל השונאים יעשו מזה סיפור גדול.הרי אם זה היה בסיטואציה אחרת או קבוצה אחרת זה היה עדיין ברוגע ולא היו עושים מזה עניין.
    פויול ופיקה שמו עליו חולצה של ברצלונה מתוך החברות בינהם שהם רוצים לראות אותו בברצלונה.פתאום ברצלונה מועדון מושחת,מותר לו הכל,הנשיא שולח את השחקנים כדי שיביאו את ססק?תגידו מה נסגר אתכם?
    וגם בלי להזכיר מה אני קורא בטוקבקים של האתרים הישראלים,שם עוד איכשהו אני פחות לוקח ברצינות.

השנאה(אני לא רוצה להגיד מילה אחרת שקשורה לעניין שזה מאותה עונה) העיוורת לברצלונה מאז אותה עונה פשוט עוברת כל גבול.
    לפני העונה ההיא אני כמעט ולא ראיתי הודעות כאלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/7/10
  15. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/4/Black354X281/178614.Xxx

הנרי חתם לשלוש עונות בניו-יורק רד בולס מהליגה האמריקאית MLS. זה היה באוויר כבר הרבה זמן ועכשיו יש חותמת רישמית. החלוץ הצרפתי בן ה-32 החליט לעזוב את ברצלונה שנה לפני תום חוזהו על-מנת לחזור להיות שחקן הרכב ולפתוח בפרק חדש בחיים שלו. "אני נרגש מאוד על תחליתו של פרק חדש בחיים שלי וזה כבוד גדול לשחק כאן. אני מודה לברצלונה על השנים הנפלאות שהיו לי שם", הצהיר הנרי במסיבת העיתונאים כשהוצג כשחקן הקבוצה. הנרי זכה עם ברצלונה בטרבל היסטורי בעונת 09\2008 ושנה אחר-כך בעיקר חימם את הספסל כשבארסה זכתה באליפות. הנרי שיחק 121 משחקים במדי ברצלונה וכבש 49 שערים.

אפשר להגיד שתם פרק מסויים בכדורגל העולמי. אני בטוח שהנרי היה יכול להמשיך לשחק עדיין בליגה רצינית, היו לו הצעות מהפריימרליג אם אני לא טועה, הרי לאמריקה הוא היה יכול להגיע גם בעוד שנתיים-שלוש, אבל אולי יהיה לו כואב לשחק בקבוצה אנגלית שהיא לא ארסנל. הנרי הוא אחד החלוצים הגדולים ביותר שראיתי משחק. אני לא אשכח לעולם את עונת 04\2003 בה כבש 39 שערים בכל המסגרות, מספר בלתי-נתפס. היו לו כל-כך הרבה רגעים בלתי-נשכחים, אבל הגול הכי זכור הוא כאשר הנרי היתל בכל הגנת ליברפול וכבש במהלך אותה עונה במשחק באנפילד, וארסנל ניצחה 4-2. רק אם היה אפשר למחוק לו מהרזומה את השטות עם היד נגד אירלנד...